2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Hosgeldin canım benim ve Masallah kocaman olmuş yaaa tam tosuncuk

ben doktoruma sormuştum. hiçbir riskim olmadığı halde en fazla 2 saatlik yol gitmene izin veririm demişti canım

gelme cnm doktorunda izin vermicektir tahminimce ben 7 aylıktım kendi aracımızla gideceğimiz halde anneme göndermemişti beni erken doğum riskim yoktu ama biz doktorlar 7 aydan sonra bu riski göz önünde tutarız demişti sende riske girme boşver

bende yicem o kurabiyeyi maşallah kızlar narin olur derler ama bizim bebeklerimizin hepsi tosuncuk gidiyo bende yarın sabahtan buluşucam kızımla bakalım neler dicek doktor ablamız :44:

kontrolde bol şanslar nagicimmm. evet bebiklerimiz tosuncuk gidiyor maşallahhh

Hadi yaaa:26: benim de riskim yok guya ama bilemedim ki. Galiba oturcam totomun ustune
bence de otur canım :) sonra bol bol gezersiniz ailecek

masallah bebegine .nazar degmesin

ya kızlar ben düzenli beslendigimi düsünüyorum .ama yinede kontrollere gittimizde bebegin kilosu normale göre düşük cıkıyor .

ne yesem de bebek kilosu artsa ,yediklerim bana yarıyor

ne yemeliyim ????

Aylinnnn maşallah kuzuyaa kız ya tosun demeyim yine de boylu poslu olucak belli ki :) siz de haftanızdan önde gidiyorsunuz sanırım . 41 kere meleğine :) bana da 38 den önce normal yapabilirsin diyemem dedi. uygunsan ne ala. ama bendeki bu toto ile normal doğuramazsam bilemicem artık biz nts ye girmedik ama 2 hafta sonra randevumuz yine :)

Off onlar da hakli:) dedigin gibi riske girmesem daha iyi galibaa
Cnm otobus mu özel aracmi bu da onemli.ama sanmiyorum ya sakinca olacagini

Benim de hic bi problemim yok, otobusle de gitmicez ama kizlar boyle deyince geri vitese aldim kendimi bursa bensiz kalcak sanirim biraz daha

Dr.una sormadan bir karar verme bence

Ben bu konuda pekmezi duymustum, iki hafta hergun bi kasik keci boynuzu pekmezi yedim 400 gr almisti 2haftada.
Bu arada tahin pekmez yiyorum cok canik istiyor cumartesi gorcez bakalim ne kadar olmus

Cnm bildigin et süt yumurta diyorlar.bende sut arada 1 bardak.etse o da arada 1.balik hic yemiyorum.benden duzensizi yoktur sanirim.pekmezi duymustum kilo aldirir bebege die deneyebilirsin.

herkesin takibi 2 haftada bir olacak artık 30 dan sonra dimi aman daha sık gorucez demektir kuzucukları herkes 30 olmuş olmalı yani 30un içindedir zira benim sonda 30 yazıyor ama ben sezeryan olacağım için daha erken olacak bakalım bu gitmemizde konusucaz bizde ama 2 hafta var daha

Kızlar birkaç gündür takip edemedim bihterden haber var mı, bebiş nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…