- 9 Aralık 2013
- 2.421
- 419
- 113
- 35
annelerrr ben geldim. cumartesi doktora gitmiştik ancak yazıyorum. minik prensesim iyiymiş. 32 haftalık 2315 gr 47 cm olmuş tosuncuğum. doğum pozisyonunu da almış akıllı bıdık. ama doktor yine de normal yada sezeryan diye kesin bir şey söyleyemem dedi. 2 hafta sonra tekrar gideceğiz. hepinize selamlarrr. bir de nts ye bağladı küçük bir kasılma çıkmış ama önemli değilmiş.
Kizlar yazin esimin izinleri iptal oldu dogum izni haric. Bu ay alabilir ancak. Haftasonu bursaya gidip bi hafta falan kalalim diyorum. Mesafe 5saat.. Doktoruma sorcam ama esim pek sicak bakmiyor.
Sizce gideyim mi bana da degisiklik olur ama cok mu sarsilirim ki:26:
Esim de karnin burnunda,aklin fikrin gezmekte diyo hala
Gel gel guzelim Bursa da olmak ayricaliktir :--))
Hosgeldin canım benim ve Masallah kocaman olmuş yaaa tam tosuncuk
Kizlar yazin esimin izinleri iptal oldu dogum izni haric. Bu ay alabilir ancak. Haftasonu bursaya gidip bi hafta falan kalalim diyorum. Mesafe 5saat.. Doktoruma sorcam ama esim pek sicak bakmiyor.
Cnm otobus mu özel aracmi bu da onemli.ama sanmiyorum ya sakinca olacaginiYaa oyledir vallahem son nazimi kaprisimi yaparim herkese, soyleee bi gezdirsinler beni
Sence kaldirabilir miyimki yolu ebruu
ben doktoruma sormuştum. hiçbir riskim olmadığı halde en fazla 2 saatlik yol gitmene izin veririm demişti canım
evet derya teyzesi tam tosuncuk benim kurabiyemmm
bende yicem o kurabiyeyi maşallah kızlar narin olur derler ama bizim bebeklerimizin hepsi tosuncuk gidiyobende yarın sabahtan buluşucam kızımla bakalım neler dicek doktor ablamız :44:
bence de otur canım :) sonra bol bol gezersiniz ailecekHadi yaaa:26: benim de riskim yok guya ama bilemedim ki. Galiba oturcam totomun ustune
annelerrr ben geldim. cumartesi doktora gitmiştik ancak yazıyorum. minik prensesim iyiymiş. 32 haftalık 2315 gr 47 cm olmuş tosuncuğum. doğum pozisyonunu da almış akıllı bıdık. ama doktor yine de normal yada sezeryan diye kesin bir şey söyleyemem dedi. 2 hafta sonra tekrar gideceğiz. hepinize selamlarrr. bir de nts ye bağladı küçük bir kasılma çıkmış ama önemli değilmiş.
Off onlar da hakli:) dedigin gibi riske girmesem daha iyi galibaagelme cnmdoktorunda izin vermicektir tahminimce ben 7 aylıktım kendi aracımızla gideceğimiz halde anneme göndermemişti beni erken doğum riskim yoktu ama biz doktorlar 7 aydan sonra bu riski göz önünde tutarız demişti sende riske girme boşver
Cnm otobus mu özel aracmi bu da onemli.ama sanmiyorum ya sakinca olacagini
masallah bebegine .nazar degmesin
ya kızlar ben düzenli beslendigimi düsünüyorum .ama yinede kontrollere gittimizde bebegin kilosu normale göre düşük cıkıyor .
ne yesem de bebek kilosu artsa ,yediklerim bana yarıyor
ne yemeliyim ????
masallah bebegine .nazar degmesin
ya kızlar ben düzenli beslendigimi düsünüyorum .ama yinede kontrollere gittimizde bebegin kilosu normale göre düşük cıkıyor .
ne yesem de bebek kilosu artsa ,yediklerim bana yarıyor
ne yemeliyim ????
Aylinnnnmaşallah kuzuyaa kız ya tosun demeyim yine de boylu poslu olucak belli ki :) siz de haftanızdan önde gidiyorsunuz sanırım . 41 kere meleğine :) bana da 38 den önce normal yapabilirsin diyemem dedi. uygunsan ne ala. ama bendeki bu toto ile normal doğuramazsam bilemicem artık biz nts ye girmedik ama 2 hafta sonra randevumuz yine :)
Dr.una sormadan bir karar verme bence
Benimde boş kaldikca tahin pekemz istiyor canimBen bu konuda pekmezi duymustum, iki hafta hergun bi kasik keci boynuzu pekmezi yedim400 gr almisti 2haftada.
Bu arada tahin pekmez yiyorum cok canik istiyorcumartesi gorcez bakalim ne kadar olmus
Cnm ben 1 ay bile duzenli kullanamadim bulanti ve kusmadan dolayi.yinwde doktoruna sormalisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?