- 9 Aralık 2013
- 2.421
- 419
- 113
- 35
kızzzzz deryaaaaa ben de neyi atladım diyom akıllım en çok seni merak ettik kaç gündür canım,bi de bihterin bebişinihem yazdığını okudum ama alıntı yapmamışım ya baksanıza çok fazla su içmediğim halde kaçıracakmışım gibi idrar sıkışması oluyo yaaa,sizde de sızı oluyiii mi canlar,haaaaa bu arada c tesi sildiğim ve uğruna sakatlandığım halının üstüne bir cezve kahve döktüm allllllllll işte artık ne demekseeeee
Hakkına hayırlısı olsun canım benim iş istediğin gibi olsun
Cnm o haplar hic bitmicek folik asiti birakcan vitamin iccen kan hapi sonuna kadar iccen. Mide yanmalarin baslarsa onada baska bise iccen yani boyle cnm.bendede ilaca antipatim var ama yapcak bisey yok.
Cnm o haplar hic bitmicek folik asiti birakcan vitamin iccen kan hapi sonuna kadar iccen. Mide yanmalarin baslarsa onada baska bise iccen yani boyle cnm.bendede ilaca antipatim var ama yapcak bisey yok.
12 haftaya kadar içiliyor canım. 12. haftadan sonra vitamin hapı veriyor. vitamini doğuma kadar kullanıyorsun.
AYŞEM ,bazısı istemiyor normal doğumu ya ben kesinlikle sezeryandan başka doğuramam diye diretiyor o zaman çakıyolar 2 katı fiyatı sgk karşılamıoyrmuş onu bugün bana öyle söylediler. devlet mümkün olduğunca normal doğum yanlısı hani mecbur kalırsan sezeryana yönlen diye böyle bi fiyat aralığı yapmışlar. her yerde böyle mi bilemiyorum ama benim gittiğim hastane böyle
Bunu duyduguma hic sevinmedim. En azndan bu hapi icmek istemiyorum dktora gidince solicem bska bisey isticem.
Cnm benim doktor vitamini kesti ya
Peki bu vitamin hapinin yan etkisi varmi canim
kızzzzz deryaaaaa ben de neyi atladım diyom akıllım en çok seni merak ettik kaç gündür canım,bi de bihterin bebişinihem yazdığını okudum ama alıntı yapmamışım ya baksanıza çok fazla su içmediğim halde kaçıracakmışım gibi idrar sıkışması oluyo yaaa,sizde de sızı oluyiii mi canlar,haaaaa bu arada c tesi sildiğim ve uğruna sakatlandığım halının üstüne bir cezve kahve döktüm allllllllll işte artık ne demekseeeee
canım benim bildiğim kadarıylada mecburiyet dışında sezeryanlı doğum yasak devlet hastanesinde sadece mecburiyetten sezeryana alındığını biliyorum ama özel hastanelerde dr ona göre rapor hazırlayıp isteğe bağlıda olsa mecburimiş gibi raporla sezeryan yapıyolar çokta net bi bilgim yok tabi çok fazla araştırmadım duyumlarım bunlar oldu benim dr da kesinlikle normal doğumdan yana ama her sorduğumda normal olucak die seni zorlayamam önce durum neyi gösterri ona bakıcz sen illa da normal istemem dersen sezeryan olur tabi dio çokta doğumla alakalı konuşmuyo henüz gerçi bazı arkadaşların doktorları şimdiden doğum şu tarih diyo ama benim dr asla ve asla öle bişey sölemiyo daha 37, 38, haftalarda nasıl doğum olucana karar vericez dio hepimiz için hayırlısı nasılsa öle olsun
Gecen ay ayda 4 kilo almışım. Cok zayifim normaldede zayifsin die salma dedi vitamine ihtiyacin yok dedi kesti.o da multivitamin di icinde ne ararsan varneden ki canım. benim doktorum doğuma kadar devam dedi. etrafımdaki kullanan arkadaşlarımda aynı şekilde. senin ki neden kesti kiii
Peki bu vitamin hapinin yan etkisi varmi canim
benim doktorda hiç bahsetmiyor daha vakti var diyor sürekli 38 de çatı kontrolü yapacakmış ona göre dedi bakıcaz duruma. hayırlısı diyorum hep tabi bende...bugün ilk defa normal bile doğurabilirsin dedi :) bakalım merakımızın gitmesine az kaldı :)
ben folik asit olarak folbiol içtim dr m en iyi folbiol olduğunu sölemişti hiç bi yan etkisini yaşamadım sonrada elevit multivitamin ve ferrum fort a başladım sanırım 3. aydan beri sadece iki hapı içiyordum son kontorlde dr kalsiyum yazdı iki günde bir kalsiyum d3 içmemi söledi ama ben daha bir kere içtim diğer haplarımı hiç aksatmadım hiç bi yan etki sıkıntı vs. yaşamadım sende dr danışıp haplarını değiştirebilirsin
ben folik asit olarak folbiol içtim dr m en iyi folbiol olduğunu sölemişti hiç bi yan etkisini yaşamadım sonrada elevit multivitamin ve ferrum fort a başladım sanırım 3. aydan beri sadece iki hapı içiyordum son kontorlde dr kalsiyum yazdı iki günde bir kalsiyum d3 içmemi söledi ama ben daha bir kere içtim diğer haplarımı hiç aksatmadım hiç bi yan etki sıkıntı vs. yaşamadım sende dr danışıp haplarını değiştirebilirsin
bana yan etki yapmadı canım. ben elevit kullanıyorum. arkadaşım decavit kullanıyordu ilk başta. ona yan etki yaptı miğdesi falan bulandı. doktor elevitle değiştirdi onunkinide. ama tabi hangi ilaç kime dokunur bilinmez.
Cnm benimde 2 haftadir basladi.bazi gunler hafif atlatiyorum.bazi gunlerde cok fena uyutmuyor bile.bazen su bile geliyor bogazima.doktor erik ve cilek cokmu yiyosun dedi evet dedim.kesinlikle erik ve cilek cok yakiyormus onlari kestim boraz azaldi ama yaniyor yinede.gaviskon verdi ama igrenc isede yaramiyor icmiyorum.
Kızlar spinal anestezi nasil oluyor?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Butun ilaclardan nefret ediyorum.normal bir surup gibide degil berbat birsey daha 1 kez ictim.yanmaya razi geliyorum bu durumda.hmm bana da gaviscon verdi ben çocukluktan beri şurupların hepsini çok severdim takiii bu iğrenç şeyi içene kadar böyle kötü birşey görmedim hayatım da ama yemeklerden hemen sonra azcık bişi içiyorum az çok işe yarıyor yoksa vay halime bu arada çilek ve erik bende yiyorum demek ki onlar azdırıyormuş iyi oldu dediğibn çok sağol inş. doğuma kadar devam etmez :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?