2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kuzum bi sonuc alir almaz bize yaz cok merak ettim bende.

Cnm sorunmu var ben kacirmisim.insallah onemli degildir.bu siralar dikkat etmek gerekiyor.herkesde bi sorun cikiyor.allah yardimcimiz olsun
kızlar bugün gittim dr a iyi ki de gitmişim bendeki suyla karışık yeşil olan akıntı madem ki mantarmış ve drum iyi ki de gelmişin erken doğum sebebi bu mantar dedi fitil verdi lütfen kendininizi iyice takip edin yabancı bir akıntı dahi olsa hemen dr a başvurun alim Allah minişler gününü doldurmadan gelir minişler..

tatlım o kullandığın folik asit bulantı yapmaz ve aksine iştahını açar hamileliğin 7. ve 16. haftaları arası gayet normal iştahsızlık ve bulantı taki 12. haftaya kadar devam et minişi düşün ve içmeye çalış çok faydalı...

Gecmis olsun cnm.yesil akinti mantar nedeni evet.neyse tek sorun o olsun.fitille gecer hemen cnm merak etme

selam kızlar bende aranıza katılıyorum 3 ağustos beklerken 30 temmuz sezeryan sebebiyle 20 temmuz annesi olucağım kısmetse.takipteyim sanırım doğumlar başlamış erken daha ama rabbim sağlıkla zamanında versin inşllh.benim 16 yaşında oğlum ve 2.5 yaşında kızım var kısmetse şimdikini de kız diyor doktorumuz bir süpriz yapıp erkek olmazsa tabi.

Canim buyuk gecmis olsunn,iyiki gitmissin dedigin gibi.cok sevindim erkenden farketmene. Saglikla gelsin tontislerimiz

hayırlısı olur inşallah erken doğum sebebin nedir_???:44::44:

Zaten 1 hafta kaldi ondn snra icmicem daha cnm

hayırlısı olur inşallah erken doğum sebebin nedir_???:44::44:

sağol hepimiz için hayırlı olan olsun inşllh. doktorum muhtemel doğum tarihin 30 temmuz dedi. sezeryanda 1 hafta 10 gün kdr önce veriliyor kızımda da öyle olmuştu 7 araklıktı 28 kasıma sezeryan vermişlerdi. kısmetse aynı olur diye düşünğyoruz bir aksilik olmazsa acele edip kuzum erken gelmezse tabi.

çoşmuş benim akıntı düşünün...inşallah balım tek temennim sen nasılsın miniş nasıl...

Iyi diyelim iyi olalım cnm.kasilmalar mide yanmalari birde uykusuzluk basladi idare ediyoruz.oğlusum da iyidir galiba.daha kontrole cooook var :-(( bebisin nasilmis cnm??

Epiduralle spinalin farkı ne kızlar?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canlar nasilsiniz bi çok kiscenin kontrolü vardı ins güzel geçmiştir birazdan geçmişe göz aticam.....

Gelelimmmm bizeeeee... Yazacak o kadar çok şey var ki... 13.30daydi randevumuz dra perşembe günü nstde ağrım çıktığını söyledim nidilat serum verdiklerini falan nst sonuçlarımi görünce oda coj tedirgin oldu ve nidilata baslatti 6saat arayla gunde 4 kez... Ayrıca ciğer geliştirici iğne yapalım dedi bugün oldum yarinda var ignem erken doğum riskim var yani su 3-4 haftayı atlaymamiz lazım çok iyi bi yoğun bakimi olan hastanede doğum yapsan bile risk çok yüksek dedi yürümek is yapmak yorulmak ayakta fazla kalmak ağır kaldırmak yasak.... Sonra kontrole gectik bebisim iyi şukur 29+4 te 39cm gerçi boyu kısa gibi geldi bana kilosu 1480...bas gelisli tam dik duruyo ters şekilde....rahim duvarim incelmis mi diye bakti normalde 5cm olurmus 3un alti sikintiliymis benim ise 4.3 cikti bebis biraz dayanmis galiba.. Nst istedi agrim cikmadi şükür . Ciger gelisyirici igne bebisimin hareketlerini bi kac gun azaltabilirmis korkma dedi... Peersembe gunu hafif bi enfeksiyon cikmisti idrardi erken doğumu tetikler geçmediyse antibiyotik yazcam dedi sukur oda gecmis 3hafta sonra tekrar görmek istedi hatta on gün sonra dedide ilceden gidip geliyo olunca 3 hafta diye konuştuk....

Veee bugun bebisimin cicilerini hallettik üzerimden koca bi yük kalkti ... Sagolsun esimin bi arki toptancilik yapio ic giyim ama bebek icinde tanudiklari varmis girdik herseyi aldik ciktik 260 tl yapti
8tane ikili, uclu takim
9 citcitli body
4tane kundak
Bi pelus pattaniye
2tane tulum
2 tane ic yeni doğan zibin
3 önlük
Bir alt acma ortusu
bebek tasima cantasi+malzeme cant.(ikili takimlar oluo ya)
Iki paket agiz silme mendili
Bir tane onlu hastane cikisi
Bir tane 5li hast cikisi
Iki tane dis giyim 1yas icin elbise aklima gelenler bunlar baya bisi aldik oncedende almistim biseyler

Kendimede esimin arkin dukkanindan (corapci ve ic giyimci)
Bir lohusa pijama takim bir normal pijama takımı
3 penye sutyen 3 buyuk boy kulot 5 tane atlet bir alt esofman aldik

Yine oglusa 12 yeni dogan corap 12 tane 1yas corap 6tane kulotlu corap aldik....

besik ve araba baktık iki yere ilk gittiğimiz yerde cesit coktu ama pahaliydi ikinci yerde hem cesit yok hemde pahaliydi...ins bi an önce bunu da halleferiz.... Geriye emzik biberon grubu bez ıslak mendil falan kaldi... Birde banyo havlumuz alincak... Ayyy ne cok yazmisimmmm bizden bu kadar

Kızlar karnım taş gibi ve ağrıyor ne yapmamı önerirsiniz?

kızlar selamlar nasılsınız bakalım ben bu aralar feci agresif oldum sizede böyle oluyor mu ? bide doğum iznine ayrılan var mı?

aynısı banada olmuştu eşime ovalattım ve gaz çıkarmaya çalıştım... ama resmen gözlerimden yaşlar akıyordu sonra sol tarafıma yatıp ayaklarımı karnıma çektim yatakta 2 saat sonra sızmışım ama baya acımıştı canım ovalatmak işe yarıyor biraz:)

Canım bebişi sıcak tut muhtemelen üşümüştür yada kasılmadır :/ benim karnımda sürekli o şekilde annem el attı biraz rahatladım üşütüyosun haberin yok diye azar işittim aldı şalı sardı sardı battaniyenin altına yatırdı kalmıcan dedi :) baya bi rahatladı yumşadı karnım. Sende dene istersen canım değişme olmazsa kasılmadır o Temmuz'a hazırlık

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Haklı olabilirsin canim deniyicem en kısa zamanda cok.saol

canım cok geçmiş olsun bak iyiki gitmişsin simdi fitil hemen etki edecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…