Kızlar spinal anestezi nasil oluyor?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kuzum bi sonuc alir almaz bize yaz cok merak ettim bende.
kızlar bugün gittim dr a iyi ki de gitmişim bendeki suyla karışık yeşil olan akıntı madem ki mantarmış ve drum iyi ki de gelmişin erken doğum sebebi bu mantar dedi fitil verdi lütfen kendininizi iyice takip edin yabancı bir akıntı dahi olsa hemen dr a başvurun alim Allah minişler gününü doldurmadan gelir minişler..Cnm sorunmu var ben kacirmisim.insallah onemli degildir.bu siralar dikkat etmek gerekiyor.herkesde bi sorun cikiyor.allah yardimcimiz olsun
Kizlar ben 11haftalik hamileyim folbiol iciyorm 1ay ictim ama artik dayaanamiyorum bni cok kotu yapiyo. Istahimida kesiyo midem bulaniyo ayakta duramiyorum. Icmedigm zaman iyiyim. Icmek istemiyorum sizce icmsem olmazmi. 1ay ictim yetmezmi sizce yardim edin lutfen
Gecmis olsun cnm.yesil akinti mantar nedeni evet.neyse tek sorun o olsun.fitille gecer hemen cnm merak etmekızlar bugün gittim dr a iyi ki de gitmişim bendeki suyla karışık yeşil olan akıntı madem ki mantarmış ve drum iyi ki de gelmişin erken doğum sebebi bu mantar dedi fitil verdi lütfen kendininizi iyice takip edin yabancı bir akıntı dahi olsa hemen dr a başvurun alim Allah minişler gününü doldurmadan gelir minişler..
tatlım o kullandığın folik asit bulantı yapmaz ve aksine iştahını açar hamileliğin 7. ve 16. haftaları arası gayet normal iştahsızlık ve bulantı taki 12. haftaya kadar devam et minişi düşün ve içmeye çalış çok faydalı...
Gecmis olsun cnm.yesil akinti mantar nedeni evet.neyse tek sorun o olsun.fitille gecer hemen cnm merak etme
kızlar bugün gittim dr a iyi ki de gitmişim bendeki suyla karışık yeşil olan akıntı madem ki mantarmış ve drum iyi ki de gelmişin erken doğum sebebi bu mantar dedi fitil verdi lütfen kendininizi iyice takip edin yabancı bir akıntı dahi olsa hemen dr a başvurun alim Allah minişler gününü doldurmadan gelir minişler..
tatlım o kullandığın folik asit bulantı yapmaz ve aksine iştahını açar hamileliğin 7. ve 16. haftaları arası gayet normal iştahsızlık ve bulantı taki 12. haftaya kadar devam et minişi düşün ve içmeye çalış çok faydalı...
Canim buyuk gecmis olsunn,iyiki gitmissin dedigin gibi.cok sevindim erkenden farketmene. Saglikla gelsin tontislerimiz
selam kızlar bende aranıza katılıyorum 3 ağustos beklerken 30 temmuz sezeryan sebebiyle 20 temmuz annesi olucağım kısmetse.takipteyim sanırım doğumlar başlamış erken daha ama rabbim sağlıkla zamanında versin inşllh.benim 16 yaşında oğlum ve 2.5 yaşında kızım var kısmetse şimdikini de kız diyor doktorumuz bir süpriz yapıp erkek olmazsa tabi.
kızlar bugün gittim dr a iyi ki de gitmişim bendeki suyla karışık yeşil olan akıntı madem ki mantarmış ve drum iyi ki de gelmişin erken doğum sebebi bu mantar dedi fitil verdi lütfen kendininizi iyice takip edin yabancı bir akıntı dahi olsa hemen dr a başvurun alim Allah minişler gününü doldurmadan gelir minişler..
hayırlısı olur inşallah erken doğum sebebin nedir_???:44::44:
çoşmuş benim akıntı düşünün...inşallah balım tek temennim sen nasılsın miniş nasıl...
Kızlar karnım taş gibi ve ağrıyor ne yapmamı önerirsiniz?
Kızlar karnım taş gibi ve ağrıyor ne yapmamı önerirsiniz?
Canım bebişi sıcak tut muhtemelen üşümüştür yada kasılmadır :/ benim karnımda sürekli o şekilde annem el attı biraz rahatladım üşütüyosun haberin yok diye azar işittim aldı şalı sardı sardı battaniyenin altına yatırdı kalmıcan dedi :) baya bi rahatladı yumşadı karnım. Sende dene istersen canım değişme olmazsa kasılmadır o Temmuz'a hazırlık
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?