2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Ben bu konuda pekmezi duymustum, iki hafta hergun bi kasik keci boynuzu pekmezi yedim 400 gr almisti 2haftada.
Bu arada tahin pekmez yiyorum cok canik istiyor cumartesi gorcez bakalim ne kadar olmus

Cnm bildigin et süt yumurta diyorlar.bende sut arada 1 bardak.etse o da arada 1.balik hic yemiyorum.benden duzensizi yoktur sanirim.pekmezi duymustum kilo aldirir bebege die deneyebilirsin.

kızlar yaklasık bir buçuk aydır her sabah 2-3 yemek kasıgı pekmez icyorum .
yine her gün bir bardak süt ve haslanmış yumurta yiyorum .

onun dısında ceviz yiyorum haftada 3-4 gün .

bilmiyorummm.. baska ne yapabilirimmm.:44::44::44:

mesela benimle aynı haftalık hamile olanlara nazaran ortalama 400-500 gram eksik çıkıyor bebek.

ben de her gün bir yumurtayı pişmiş ya da haşlanmış mutlaka yiyorum valla.sonra yoğurt kesin ama süt ya da kefir her gün kesin içmeye çalışıyorum.pekmez de çok kilo aldırıyor bebeğe ve muz :) bi de bunları dene bakalım :)

Her bebek farkli sonucta canim. Kiyaslama kimseyle. Son haftalarda birden alabilir ya da minyon bi bebek olacaktir. Kafaya takilcak bi durum degil

Saol cnm solicem dktora bisey sorcam ne zamana kdr bu haplari iccez merak ettim. Normalde hap icemiyorm bn zaten sevmiyorm da

en son gittiğinde ne kadarlıkdın ve kac gr.dı bebegın canım
bu arada cok kafaya takma bünye meselesi hemde belki minyon tipli olucak yada sen minyonsundur bu işler sadece yemeye bakmıyor bence yapıda önemli cok dikkatli iyi beslenen kimilerinin yapısal bebek gelişimi yavaş olabiliyor sağlıklı olsun önemli olan o takılma cok kilosuna Dr.unun ne dedigide önemli sorun olsa söylerdi dr.un bence

Ne kadar cnm bebeginin kilosu?

bebek sağlıklıysa takılma kilosuna bence. zayıf doğan bebekler nedendir bilmiyorum daha dirençli gibi geliyor bana. her şeyi yiyorsan ve bebek gelişimi de iyiyse dert edecek bişi yok bence. biz iki hafta önde gidiyoruz ama ben de normal doğuma engel olucak diye bi taraftan da tırsıyorum açıkcası. hayırlısıyla gelsinlerde sağlıklı olsunlar zayıf şişman farketmez ...

Saol cnm solicem dktora bisey sorcam ne zamana kdr bu haplari iccez merak ettim. Normalde hap icemiyorm bn zaten sevmiyorm da
Cnm o haplar hic bitmicek folik asiti birakcan vitamin iccen kan hapi sonuna kadar iccen. Mide yanmalarin baslarsa onada baska bise iccen yani boyle cnm.bendede ilaca antipatim var ama yapcak bisey yok.

Ne kadar cnm bebeginin kilosu?

31 haftalık şuan 1400 gram .
benim durumumda bi arkdaas var, aramızda bir gün var onun bebegi 1800 dü .

doktor önemli degil, sglıgı ii sonuçta dedi. sonradan da toparlanır dedi .
iste insan ister istemez kıyaslıyor malesef. işin komik tarafı boyum 1.74 ,kilo 75 hiçte minyon degilim .

Her bebek farkli sonucta canim. Kiyaslama kimseyle. Son haftalarda birden alabilir ya da minyon bi bebek olacaktir. Kafaya takilcak bi durum degil

dogru söylüosun . biraz rahatladım simdi .

tamam bir de muz felan yiyim ,meyve hiç yemiyorum nerdeyse. tesekkürler :)

Girtlagima kadar midem yaniyor benim ne yesem yaniyorum artik.sanki bogazima köz koyuyorlar.

ebruli ne zaman başladı yanmaların? benim doğumum 26 temmuz görünüyor ve seninle aramızda 2 hafta var gibi ve yine 2 hafta evvel çok şiddetli yanmalarım başladı ne yediğimin hiç farkı olmuyor fena yanıyor.. çevremde son ayda olur bu yanma sende erken başlamış bebiş çok saçlı olacak diyorlar gerçi dr. saçla alakalı değil diyor ama bilemedim..

Benimde 29+4 te 1400 du.cok fark yok yani.ben kontrole gecen hafta persembe gittim.gordugum kadariyla aramizda cok gun farki yok.beninkide dengesiz.gecen ay gittigimde 8 gun ondeydi kilosu en son gittigimde tam uyumlu cikti.doktorum kilosu cok iyi dedi. Zaten normal dogum istiyosan cok kilolu olmamasi daha iyi dedi.takma yani kafani

Cnm benimde 2 haftadir basladi.bazi gunler hafif atlatiyorum.bazi gunlerde cok fena uyutmuyor bile.bazen su bile geliyor bogazima.doktor erik ve cilek cokmu yiyosun dedi evet dedim.kesinlikle erik ve cilek cok yakiyormus onlari kestim boraz azaldi ama yaniyor yinede.gaviskon verdi ama igrenc isede yaramiyor icmiyorum.

sen gideli kontrole 2 hafta olucak ama doktora .neyse saglıklı olsun da zayıf olsun ,ben onu hemen büyütürüm

sen gideli kontrole 2 hafta olucak ama doktora .neyse saglıklı olsun da zayıf olsun ,ben onu hemen büyütürüm

Yok tatlim ya 5 gun oldu gideli.ayin 8 inde gittim iste 1400g cikti.evet saglikli olsun.son aylarda kesinlikle toparlar ve uygun bi kiloya gelir merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…