2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

canım güle güle kullanın cicilerinizi bitirmişsin nerdeyse alışverişi bak birsey kalmamış o yüzden simdi bol bol dinlenmeye bakmalısın

Günaydın kızlar ((
Türkiye'nin başı saolsun.Somadakilere Allah sabır versin .Vefat edenlerin mekanı cennet olsun ....

herkese günaydın. insan ne konuşacanı bilemiyor, acımız gerçekten büyük bunca aile acı içinde, bizler uzaktan sadece üzülmekle yetinip kader diyoruz, her olumsuzluğu allahtan geldi diyerek kabulleniyoruz. artık onlar için çok zor giden gitti 1 kişi en az 4 kişilik aile . allah rahmet eylesin ,ailelerine sabır versin, yapacagımız tek şey kalanların sağ salim kurtulmaları için dua etmemiz......

günaydın kızlar...
türkiye bugün YAS'la uyandı...hepsi melek olup bu sefer yerin en altından gökyüzünün en üstüne uçtular... mekanları cennet olsun inşallah...Allah ailelerine sabır versin..

herkeze günaydın
Tüm türkiyeyi üzen haber Rabbim mekanlarını cennet eylesin yakınlarına sabır versin

Herkese Gunaydınnnn

dun aksam rahatsızdım o yüzden erkenden yatmışım

Günaydın kızlar ((
Türkiye'nin başı saolsun.Somadakilere Allah sabır versin .Vefat edenlerin mekanı cennet olsun ....

günaydın kızlar...
türkiye bugün YAS'la uyandı...hepsi melek olup bu sefer yerin en altından gökyüzünün en üstüne uçtular... mekanları cennet olsun inşallah...Allah ailelerine sabır versin..

herkeze günaydın
Tüm türkiyeyi üzen haber Rabbim mekanlarını cennet eylesin yakınlarına sabır versin
günaydın canlarım,herkesin derdi ne farklı,izleyince gözlerimden yaş geliyor,mekanları cennet olsun...

kızlar günaydın
Rabbim soma daki kardeşlerimizin sevdiklerne aileleriine sabr versin sabır versin... ((

Gün aydın olmadı bugün giden can kadar anne baba kardeş evlat...

çok üzgünüm Allah sabırlar versin.

içerde hala olanlar olduğu söyleniyor dualarınızı eksik etmeyin...

Her şeyi Allah bilir elbet karşı gelinmez ama kul hatası ile giden onca can insan ona yanıyor yazık...

sabah oldu ama gün aymadı bugun ne yazıkki.....Allah göçük altındakilere,bekleyen ailelere yardım etsin...Allah kayıpların mekanlarını cenet etsin...dualar eksilmesin....Allah evlatlarımızı korusun boyle kazalardan amin

Tum turkiyenin basi sağ olsun rabbim geride kalanlara sabır versin Tum turkiyenin basi sağ olsun rabbim geride kalanlara sabır versin

Hayırlı olsun canim. Iyi günlerde giyinsin oğlusun. Sana naz yapıyor annesi birazcık kocaman olucak ve zamanında gelicek Doktordan gelince yaz yine durumlari.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tüm türkiyenin başı sağolsun rabbim kalanlara sabır versin. Bizde bugün kontrole gittik. Nst ye bağladı dr sancı çıkmadı çok şükür. İdrar yollarımdaki enfeksiyonda geçmiş. Gelgelelim oğluşuma. 42 cm 1850 gr olmuş tosunuma maşallah deyin teyzeleri.

Öncelikle herkezin başı sağolsun allah ailelerine sabır versin...benim kontrol yarın sabah 9 da ve yarın olmak bilmiyor oğluşumu çook özledim 1 ay oldu görmeyeli

Iyi diyelim iyi olalım cnm.kasilmalar mide yanmalari birde uykusuzluk basladi idare ediyoruz.oğlusum da iyidir galiba.daha kontrole cooook var :-(( bebisin nasilmis cnm??
bebiş de suyu da çok iyimiş balım...sağlıkla inşallah kucaklarımıza alırız...

canım güle güle sağlıkla kullanın inşallah sende dikkat et balım yorulma inşallah sağlıkla kucağına al inşallah...
canım cok geçmiş olsun bak iyiki gitmişsin simdi fitil hemen etki edecektir

inşallah tatlım tek temennim o en azından 38. haftaya kadar sağlıkla gelebilirsek artık riskli aylardayız hepimiz...

selamlar annişler ve balları..

dun cok kotuydum butungun yataktaydım. uyur uyanık gectı tansıyonum cok dustu.

gecede sabahı sabah ettım. demin kalktım tv açmadan forumu açtım ne oluyor oldum....

tvyi açtım içim parçalandı yine ihmal, yine ekmek parası derdinde bir suru masum....

hele bırde o çizmemi çıkarayım mı dıyen adamı gordum... Allahımmmm dedim.. cok acı.....

Rabbim kalanların yardımcısı olsun sayı inşallah çoğalmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…