selamlar annişler ve balları..
dun cok kotuydum butungun yataktaydım. uyur uyanık gectı tansıyonum cok dustu.
gecede sabahı sabah ettım. demin kalktım tv açmadan forumu açtım ne oluyor oldum....
tvyi açtım içim parçalandı yine ihmal, yine ekmek parası derdinde bir suru masum....
hele bırde o çizmemi çıkarayım mı dıyen adamı gordum... Allahımmmm dedim.. cok acı.....
Rabbim kalanların yardımcısı olsun sayı inşallah çoğalmaz...
geçmiş olsun canım
amin Rabbim ailelerine yakınlarına sabır versin içerde olanlarıda sağ salim kurtulmayı nasip etsin
bende dün akşam hiç tv izlemedim sabah haberlerde duydum çok üzücü olay
gecede sabahı sabah ettım. demin kalktım tv açmadan forumu açtım ne oluyor oldum....
tvyi açtım içim parçalandı yine ihmal, yine ekmek parası derdinde bir suru masum....
hele bırde o çizmemi çıkarayım mı dıyen adamı gordum... Allahımmmm dedim.. cok acı.....
canım ben normalde de çok çabuk duygulanırım,eşim olsa kendimi tutmaya çalışırım da bu şekilde hüngür hüngür ağladım...geçmiş olsun canım
amin Rabbim ailelerine yakınlarına sabır versin içerde olanlarıda sağ salim kurtulmayı nasip etsin
bende dün akşam hiç tv izlemedim sabah haberlerde duydum çok üzücü olay
merhaba arkadaşlar.20. haftada tetanoz asısı yapılıyor fakat bnm aıle hekımım bnmle hıc ılgılenmıyor bugun 20. haftaya girdım sağlık ocağını aradım ası yok nezaman gelceği bellı değil sen bı 2 hafta sonra yıne ara dedı konustugum hemşire.yane gebelık kaydımı yaptırıp yaptırmadığımdan bıle bı habberler.bende özel hastanede yapırcam .benı düşündüren bunlar böle ılgıszler bebeğin ası zamanı geldiğinde de aynı selerle karsılasırım dıe cekıncelerım var.normalde ası ıcın randevu vermelerı gerekırmıs bunlar onu bıle yapmadı .napmam gerek sağlık bakanlıgına meıl attım ama meılı dıkkate alırlar mı onuda bılmıorumm
bugünüde bitirdik çok şükür herkeze mutku huzurlu akşamlar
Tüm türkiyenin başı sağolsun rabbim kalanlara sabır versin. Bizde bugün kontrole gittik. Nst ye bağladı dr sancı çıkmadı çok şükür. İdrar yollarımdaki enfeksiyonda geçmiş. Gelgelelim oğluşuma. 42 cm 1850 gr olmuş tosunuma maşallah deyin teyzeleri.
canım ben normalde de çok çabuk duygulanırım,eşim olsa kendimi tutmaya çalışırım da bu şekilde hüngür hüngür ağladım...
sağol bilgecim. dun sabah asmye gıttık kan sayımı ıcın hem uykusuzluk hem açlık dirençsiz kaldım sanırım. eşimde öğlenciydi. o gıttı ben salona gecmedım. y.odasında uzandım. uyudum bır ara kalktım su almak ıcın mutfağa gıttım zor gerı dondum gözüme perde ındı. 8e 4e dusmus tansıyonum. ki o anda kaçtı Allah bılır.. hiç tv de açmadım eşimde eve gelince o da y.odasına geçti yanıma. sabah burayı görünce tvyı açtım.
sen nasılsın canım.
merhaba
hamılelıgın başladığından berı daha once asm.ye gıdıp yuzyuze gorustunmu bılmıyorum. her asmde hızmet farklı açıkçası ben onu gordum. kımı arkadaşların gıttıgı yerler cok ustlerıne düşüyor kımısı oyle böyle gıbı.
benım kı de orta karar gıbı. 7.haftada ılk gıtmıstım. ası tarıhı verdı gıttım. ıkıncı ası ıcın aradı ama ası yokmuş ellerınde. ıstersenız eczaneden alın vuralım ıstersenız ısım yazalım gelınce ararız dedıler. 10tl bişeymiş aslında ama hastanelere zaten yamuluyoruz bır suru para... bende dedim gelince arayın.
bugun aradılar aşı geldı gelın dıye. dedım cuma sonuç almaya gelıcem ozaman geldıgımde yapalım dıye. tamam dediler.
istersen bir git derim konuş. zaten buyuk takıbı dr.larımız yapıyor onların yaptığı aşı takıbı ve dr. yollarsa arada tahlıl falan. kesinlikle bebişlerin aşı zamanı da var cunku dusundugunde haklısın. geçenlerde ası lıstesıne bakıyordum. bebişlerimizin bir dünya aşısı olacak.
merhaba arkadaşlar.20. haftada tetanoz asısı yapılıyor fakat bnm aıle hekımım bnmle hıc ılgılenmıyor bugun 20. haftaya girdım sağlık ocağını aradım ası yok nezaman gelceği bellı değil sen bı 2 hafta sonra yıne ara dedı konustugum hemşire.yane gebelık kaydımı yaptırıp yaptırmadığımdan bıle bı habberler.bende özel hastanede yapırcam .benı düşündüren bunlar böle ılgıszler bebeğin ası zamanı geldiğinde de aynı selerle karsılasırım dıe cekıncelerım var.normalde ası ıcın randevu vermelerı gerekırmıs bunlar onu bıle yapmadı .napmam gerek sağlık bakanlıgına meıl attım ama meılı dıkkate alırlar mı onuda bılmıorumm
canım ya çok geçmiş olsun neyin var acaba neden öyle oldu ki tansiyon falan mı düştü dersin aman dikkat et kendine telefonunu da yanından ayırma bak işine yaramış bende evde yanlızken artık çok dikkat ediyorum vc ye bile giderken telefonumu yanıma alıyorum Allah korusun ne olur ne olmazcanlarım sabah 9 u az geçiyordu televizyon seyrediyordum ki birden fenalaştım ama neye uğradığımı sasırdım bacaklarım bile tutmadı telefon yakındı komsuyu aradım hemen geldi yardım etti elimi yuzumu yıkadık zorla gittim bir ara beni yere indir dedim zira mumkun değil cok fenaydım carpıntı nefes problemi vs. simdi basım ağrıyor ama Dr.uma mail attım (değiştirmiştim ya Dr.umu yeni Dr.uma attım) hemen cevaplamış sagolsun kalsiyumda problem olabilir dedi veremedik ya dedi bol yoğurt yemeye calıs dedi eger tekrarlarsa olay yada kendini iyi hissetmezsen ara demiş ama bende acaba panik atakmıydı diyorum ay ne bilim oyle iste yeni yeni kendime geldim ama cok kouydu rengim felan sagolsun komsular yardım ettiler
canlarım sabah 9 u az geçiyordu televizyon seyrediyordum ki birden fenalaştım ama neye uğradığımı sasırdım bacaklarım bile tutmadı telefon yakındı komsuyu aradım hemen geldi yardım etti elimi yuzumu yıkadık zorla gittim bir ara beni yere indir dedim zira mumkun değil cok fenaydım carpıntı nefes problemi vs. simdi basım ağrıyor ama Dr.uma mail attım (değiştirmiştim ya Dr.umu yeni Dr.uma attım) hemen cevaplamış sagolsun kalsiyumda problem olabilir dedi veremedik ya dedi bol yoğurt yemeye calıs dedi eger tekrarlarsa olay yada kendini iyi hissetmezsen ara demiş ama bende acaba panik atakmıydı diyorum ay ne bilim oyle iste yeni yeni kendime geldim ama cok kouydu rengim felan sagolsun komsular yardım ettiler
kızlar sizin de göbeğiniz arada titriyor mu içerden içerden :44::44::44::44: ????
evet canım hatta bazen korkuyorum bile benim bu 3. hamileliğim bilyorsunuz ama ben hiiic böyle tuhaf bebek hareketleri yasamamıstım kızım hc dönmezdi ve cok sakin oynardı ikizlerin yeri dardı ne bilim bu daha degişikmiş
canım doktorunu bi arasan şu tansiyonu bi sorsan mı acaba diyorum evde yanlız olduun bi vakit Allah korusun baygınlık falan geçirirsin birde uzandığın yerde ayaklarını havaya kaldır altına yüksek yastık falan koy tansiyon dengelenir o şekilde biraz da tuzlu bişeyler ye düşük tansyion yüksek tansiyona göre daha iyi tehlikeli değil ama baygınlık geçirme olasılığı var çok dikkat et canım kendine
valla biz iyice ağırlaştık canım ya fazla fazla aldım kiloları sanırı o yüzden 8. aya da girdik artık son iki üç gündür iice ağırlaştım ayaklarım bildiğin balon gibi sabah akşam hep şiş haftaya dr kontrolünde dr da göstercem tuz yeme dicek ya bakalım bende cuma gittim asm ye kan verdim sabah aradım hemşireyi kan sonuçların iyi dedi kan hapına devam et bi sıkıntı yok başka dedi son 3 aydaki şekerre bakıcaktı dr onu sordum yok bi sıkıntı dedi saanırım benim şeker glukoza bağlı yüksek çıktı o zaman bizden de böle işte
geçmiş olsun canım benim sanada simdi nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?