2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

geçmiş olsun canım
amin Rabbim ailelerine yakınlarına sabır versin içerde olanlarıda sağ salim kurtulmayı nasip etsin
bende dün akşam hiç tv izlemedim sabah haberlerde duydum çok üzücü olay

geçmiş olsun canım
amin Rabbim ailelerine yakınlarına sabır versin içerde olanlarıda sağ salim kurtulmayı nasip etsin

sağol bilgecim. dun sabah asmye gıttık kan sayımı ıcın hem uykusuzluk hem açlık dirençsiz kaldım sanırım. eşimde öğlenciydi. o gıttı ben salona gecmedım. y.odasında uzandım. uyudum bır ara kalktım su almak ıcın mutfağa gıttım zor gerı dondum gözüme perde ındı. 8e 4e dusmus tansıyonum. ki o anda kaçtı Allah bılır.. hiç tv de açmadım eşimde eve gelince o da y.odasına geçti yanıma. sabah burayı görünce tvyı açtım.

sen nasılsın canım.

merhaba arkadaşlar.20. haftada tetanoz asısı yapılıyor fakat bnm aıle hekımım bnmle hıc ılgılenmıyor bugun 20. haftaya girdım sağlık ocağını aradım ası yok nezaman gelceği bellı değil sen bı 2 hafta sonra yıne ara dedı konustugum hemşire.yane gebelık kaydımı yaptırıp yaptırmadığımdan bıle bı habberler.bende özel hastanede yapırcam .benı düşündüren bunlar böle ılgıszler bebeğin ası zamanı geldiğinde de aynı selerle karsılasırım dıe cekıncelerım var.normalde ası ıcın randevu vermelerı gerekırmıs bunlar onu bıle yapmadı .napmam gerek sağlık bakanlıgına meıl attım ama meılı dıkkate alırlar mı onuda bılmıorumm

geçmiş olsun canım
canım ben normalde de çok çabuk duygulanırım,eşim olsa kendimi tutmaya çalışırım da bu şekilde hüngür hüngür ağladım...

merhaba
hamılelıgın başladığından berı daha once asm.ye gıdıp yuzyuze gorustunmu bılmıyorum. her asmde hızmet farklı açıkçası ben onu gordum. kımı arkadaşların gıttıgı yerler cok ustlerıne düşüyor kımısı oyle böyle gıbı.
benım kı de orta karar gıbı. 7.haftada ılk gıtmıstım. ası tarıhı verdı gıttım. ıkıncı ası ıcın aradı ama ası yokmuş ellerınde. ıstersenız eczaneden alın vuralım ıstersenız ısım yazalım gelınce ararız dedıler. 10tl bişeymiş aslında ama hastanelere zaten yamuluyoruz bır suru para... bende dedim gelince arayın.

bugun aradılar aşı geldı gelın dıye. dedım cuma sonuç almaya gelıcem ozaman geldıgımde yapalım dıye. tamam dediler.
istersen bir git derim konuş. zaten buyuk takıbı dr.larımız yapıyor onların yaptığı aşı takıbı ve dr. yollarsa arada tahlıl falan. kesinlikle bebişlerin aşı zamanı da var cunku dusundugunde haklısın. geçenlerde ası lıstesıne bakıyordum. bebişlerimizin bir dünya aşısı olacak.

bugünüde bitirdik çok şükür herkeze mutku huzurlu akşamlar

Kac haftalik canim bebegin

canım ben normalde de çok çabuk duygulanırım,eşim olsa kendimi tutmaya çalışırım da bu şekilde hüngür hüngür ağladım...

ayşem en acısı ekmek derdindeki masumlar olması. o çizme konusunu görünce tvde o adamın masumıyeti, niyeti... paramparça oldum..

canım doktorunu bi arasan şu tansiyonu bi sorsan mı acaba diyorum evde yanlız olduun bi vakit Allah korusun baygınlık falan geçirirsin birde uzandığın yerde ayaklarını havaya kaldır altına yüksek yastık falan koy tansiyon dengelenir o şekilde biraz da tuzlu bişeyler ye düşük tansyion yüksek tansiyona göre daha iyi tehlikeli değil ama baygınlık geçirme olasılığı var çok dikkat et canım kendine
valla biz iyice ağırlaştık canım ya fazla fazla aldım kiloları sanırı o yüzden 8. aya da girdik artık son iki üç gündür iice ağırlaştım ayaklarım bildiğin balon gibi sabah akşam hep şiş haftaya dr kontrolünde dr da göstercem tuz yeme dicek ya bakalım bende cuma gittim asm ye kan verdim sabah aradım hemşireyi kan sonuçların iyi dedi kan hapına devam et bi sıkıntı yok başka dedi son 3 aydaki şekerre bakıcaktı dr onu sordum yok bi sıkıntı dedi saanırım benim şeker glukoza bağlı yüksek çıktı o zaman bizden de böle işte

geçmiş olsun canım benim sanada simdi nasılsın

tabiii yüzyüze görüştüm .hatta form gbı bısı doldurup bı suru sey sordular.20. haftada ası olmaya gel dedıler.mesela sabah hemsıre ıle konustugumda telefonumu falan aldı pc kapalı bılgılerını kontrol edıp arıcam dedı hala aramadı kı bn asıyı ben alıyım getıreyım dedım bulamazsın ozelleerde kolay kolay yapmaz yapttıra bılıosan yaptr falan dedıı.sonra bende bısı sorcam bnm ıs yerınde baska arkadaslarımda var hamıle onların aıle hekımlerı pek ılgılı sureklı takıp yapıyorlar ama sız benı hıc aramadınız ası ıcın randevu bıle vermedınız dıyınce sağlık ocakları sadece 4 defa kontrol eder falan saçma sapan konusmaya başladııı bölee.allahtan kendı doktorum ıyı o yonden sanslıyım

canlarım sabah 9 u az geçiyordu televizyon seyrediyordum ki birden fenalaştım ama neye uğradığımı sasırdım bacaklarım bile tutmadı telefon yakındı komsuyu aradım hemen geldi yardım etti elimi yuzumu yıkadık zorla gittim bir ara beni yere indir dedim zira mumkun değil cok fenaydım carpıntı nefes problemi vs. simdi basım ağrıyor ama Dr.uma mail attım (değiştirmiştim ya Dr.umu yeni Dr.uma attım) hemen cevaplamış sagolsun kalsiyumda problem olabilir dedi veremedik ya dedi bol yoğurt yemeye calıs dedi eger tekrarlarsa olay yada kendini iyi hissetmezsen ara demiş ama bende acaba panik atakmıydı diyorum ay ne bilim oyle iste yeni yeni kendime geldim ama cok kouydu rengim felan sagolsun komsular yardım ettiler

canım tam olarak bu durumda ne yapmalı bilmiyorum açıkcası ama cekincelerinde haklısın bize bu kadar ihmal ediliyorsa bebişlerin aşı zamanı ne olucak sonuçta bebişler gelince bi telaş içinde olucaz sağlık ocağının takip etmesi lazım bize hatırlatması lazım
benim sağlık ocağı çok ilgili bu konuda hemşiremiz özellikle her ay görmek istiyo haaa görüyoda napıyo dersen her kan tahlili yapıyo orda kilo tansiyon vs. takibi yapıyo gitmediğim zamanlar ısrarla hergün arıyo gel görcem istiyorum seni diye buda insanın hoşuna gidiyor tabi
eğer sağlık ocağını değiştirme şansın varsa değiştir istersen benim evime yakın büyük bir sağlık ocağı var aslında orası aha çok hamile ve bebeklere bakıyor ama ben kendi dr ve hemşiremden memnun olduğum için değiştirmek istemedim çok küçük bi sağlık merkezi ama olsun ilgi önemli olan

canım ya çok geçmiş olsun neyin var acaba neden öyle oldu ki tansiyon falan mı düştü dersin aman dikkat et kendine telefonunu da yanından ayırma bak işine yaramış bende evde yanlızken artık çok dikkat ediyorum vc ye bile giderken telefonumu yanıma alıyorum Allah korusun ne olur ne olmaz

canımcım geçmiş olsun yaaa hayırdır inş.dr nu aradın mı bi ara istersen ne bilim iş falan mı yaptın da kotu oldun tatlım dıkat et kendıne...

ahh canım yaa geçmiş olsun kansızlık la alakalı bi durum oldugunu düşünüyorum bnde tansiyonun düşmüştür.sağolsun komşun yardıma gelmiş valla dıkkat et kendıne valla artık fazla yorulmaya gelmiyor..şimdi iyiysen sevindim.aman amann

kızlar sizin de göbeğiniz arada titriyor mu içerden içerden :44::44::44::44: ????

Kilo ve ödemler arttıkça bayağı zorlanmaya başladım. Tırnaklarımı eğilip kesemediğim için hazır bir tanıdığın düğününe giderken kuaföre uğrayıp pedikür yaptırdım ve dipten kesmemesi için uyardım. Aradan bir iki gün geçince ödemlerim artınca baş parmağımda tırnak batık oldu, çünkü kuaför yanlış kesmiş tırnağı ya da ödemden bilemiyorum.... Ve şu anda acısı beynime zıplıyor.
Bir hafta sonra bu sabah dayanamadım bir genel cerraha gösterdim (artık işe parmak arası terlikle geliyorum) ve ilaç yazamaya başladı, ben antibiyotik kullanmamak için direnince bana bir pomad verdi geçmezse antibiyotik yoksa minik bir operasyon dedi. Doğum doktorum hamileler için antibiyotik var kullanabilirsin dedi de, bu tırnak uzayana kadar bir ay geçse ben bir ay antibiyotik mi kullanacağım...... Uffffff!!!!!!

İnşallah kimsenin başına gelmez, sakın tırnaklarınızı çok dipten bugünlerde hele kesmeyin.....

kızlar sizin de göbeğiniz arada titriyor mu içerden içerden :44::44::44::44: ????

evet canım hatta bazen korkuyorum bile benim bu 3. hamileliğim bilyorsunuz ama ben hiiic böyle tuhaf bebek hareketleri yasamamıstım kızım hc dönmezdi ve cok sakin oynardı ikizlerin yeri dardı ne bilim bu daha degişikmiş

ayyy bende korkuyom arada oyle bi titrıyoki karnım sanki hani çok üşürsünde tir tir titrarsin ya o şekil..bazen de öle bi hareket ediyoki sıpa nasıl gıdıklamnıyorum bn gülesim geliyor

valla bende aynı seyı düşünüyorum bılgecım. su sonuçları alayımda cumaya konusucam zaten dr.la.

gerçi durum bariz belli ( odemi görünce tuz u tamamen kesti ve sadece tuzu ekme kullanma olarak değil, tuzlu gıdalarıda kestı. ama bak 1 hafta oldu benım odem aynı ınmıyor tuz yemeyınce birde tansıyonum dusuk devamlı. evde yalnız banyoya gırmekten korkar oldum. bugun kahvaltı hazırlarken yıne bır dondu dünya

canım benım yaaa bende de aynı kılolar geldıkce ağırlaşma çoğalıyor galıba (( hem gobus hem kılo... ama napalım bilgecim her bünye farklı biz naparsak napalım aldırıyor sanırım bunyemız. az kaldı dıyıp duruyorum :))
muhtemelen tuz yeme der. benım dr. ayaklar neysede ellerinin şişmesi için erken demişti senin de eller şiş

ay maşallah cok sevındım sonuçlarına sekerlik bir durumda kalmamış gozumuz aydın.

geçmiş olsun canım benim sanada simdi nasılsın

canım benımmmm sağolasın. sabah ıyı kalktım demın yıne dustu. bir iyi bir kotuyum bu tuz ve odem e ortak bır cozum bulmadıkça tansıyonum duzelmıcek gıbı
sen nasılsın. ilk siparişleri vermeye başladınmı :)

Kizlar cok yogunum insallah hepiniz minislerle iyisinizdir aksama 15kisilik bi arkadas grubumuz yemege gelcekler bize hazirlik yapiyorum simdiden yoruldum kocacim davet etmis bende bisi diyemedim galiba cok kilo almadim gobuste asiri buyuk degil ya bu kocam benim 8aylik hamile oldugumu unutuyor...hastalanan kizceler var gecmisi okuyamadim buffy ve papatyam gecmis olsun kendinize iyi bakin saglicakla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…