2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Bilgecim o agri bende de bi suredir var arda gelip gidiyor aylardir bize adet agrisi ugramadigindan bi garip oluyorum duzenli sık ve siddetli olmadigi surece problem yokmus. Zaman daraliyo artik malum

Bilgecim o agri bende de bi suredir var arda gelip gidiyor aylardir bize adet agrisi ugramadigindan bi garip oluyorum duzenli sık ve siddetli olmadigi surece problem yokmus. Zaman daraliyo artik malum

doğru diyosun zaman daralıyo o yüzden korktum bende ağrının hiç bi şiddeti yok çok hafif tatlı bi ağrı olduğundan dr aramayım diyorum salı günü randevumuz o gün sorayım daha nst ye hiç almadı beni dr 34. haftadan sonra dedi 3 haziranda çağırcakmış bi daha o zmn nst ye alcaz dedi olmadı salı günü dr anlatırım nst ye alır

Oyle yap canim endiselenme. Bende cumartesi gunu gidiyorum kontrole. 34.hafta basliyor yarinn. Az kaldi miniklere kavusmamizaaa..

vay bee aynı durumdayız hakkaten cnm valla bak varya artık somurceklerı kadar somurduler eleman bakıyorum bnm yerıme eşim de diyo sen nıye ugrasıyısun salı gunu dedımmı cıkıyorsun dedı artık yeter bnde oyle yapıcam bakalım hee bıde bendede aynı gelen cv lerı bı gorsen bıde ıstedıklerı ucretı ohaa dedım valla bn burda bedavya calışyoum Allah yardımcımız olsun bn zaten ınanıyorum bnden sonra gelen bnm kadar yapamıycak yanııı

cok sevındım cnm dr gercekten cok onemlı hem sağlık hemde pskoljı acısında bnce...ayyy cnm agırlastık hemde ne agırlastık en son 15 kilo almıstım acaba kac oldum merak edıyorum bnde ...benımde iki üç gundur az vuruyor cnm ama arada vurdugu için korkum gıdıyor acıkcası napıyo yeri mi daralıyo acep ...

Oyle yap canim endiselenme. Bende cumartesi gunu gidiyorum kontrole. 34.hafta basliyor yarinn. Az kaldi miniklere kavusmamizaaa..

ayyy özgeeem 49 llara dusmusun masalllah sıze tü tü tü senın zaman yaklastıkca bn heyecanlanıyorum kıııızzz

bana da en zor corap ve ayakkabı gıy çıkar zor geliyor 2-3 haftadır zaten askılı badi ve pijama kapriyle geziyorum evde :)) hava nasıl burda anlatamam sıcak ve fenası nasıl nem var o nem bayıyor ınsanı. ama o kompedannın kilotları ne rahatmış bilge ya. kapri pijamayı gobegıme cekemıyorum ama o kılot sarıyor gobegımı cok rahat ettım.

valla hersey yoruyor artık banyo vs. sizde eve gecınce yapmayın sakın agır ıs bol bol dınlenın. artık iş yapma donemı kapandı.

yok rennie duo surup verdi. cok zorlanmadıkça almıyorum. ama bayag ıyımıs hemen kestı. içeriğini okudum midede olan herşeye ıyı gelıyormus.

ayyy tosunum maşallah iyimiş ya 29+3 de :))))) olur heralde bır 2 kılo. 4 boyutluda güzel resimde alırsınız :) inşallah yuzunu dönerde güzel poz verır :)
boyunu, pozisyonunu unutma bılge sormayı :) Rabbim korusun yavruşlarımızı..

e o kadar bencilliğe normal bilgecim. olsun kendıne büyütme yıne de 2 güne evdesınız paşanla Allahın izniyle.

canım artık bu vakıtlerde bence Dr.a soylemelıyız herseyı. kucuk buyuk ne olur ne olmaz. ara bence Dr.unu.

ne kadar yardım eden vs olsa da iş sonuçta. bak evım temızdı dıyorsun. o kadar ınsan gelınce evın ıcıne edecekler. yıne sana iş..

ayyy özgeeem 49 llara dusmusun masalllah sıze tü tü tü senın zaman yaklastıkca bn heyecanlanıyorum kıııızzz

Cok sukur düstüm canim, hep beraber yolun sonuna geliyoruz:)
Dusunuyorum da bu sisik halime, sipamin icerde tepinmesine cok alistim kizzz, dogurunca ozleriz tekmeleri

önemli bir durum değildir inş.rabbim şifa versin cümlesine sağlıkla doğsunlar inş.
senin gittiğin doktor nerede demiştin acaba cnm?
Saol cnm ALLAH (C.C) herkese bebisini sag salim kucağına almayi nasip etsin... Bilmiom canm takipte dr ahmet yalinkaya karakoc plaza da cnm sen memnun musun mahmut beyden...

hamileligin ilk aylarına döndüm sanki bi uyuşukluk, bi halsizlik artık dediğiniz gibi yürümekte bile zorlanıyorum.Bacak şişmesi son noktada zaten tanıyamıyorum ayakl , uykudan gözümü açamıyorum,bugün midemde felaket yanıyordu tüm yöntemleri denedim en son maden suyu biraz hafifletti . 6 iş günü kaldı diye teselli oluyorum saglsun iş arkadaşlarımda ben gitmeden bütün işleri hallettirmeye çalışıyorlar, çıkışa 45 dk kalmış 300 metre uzaktaki birime iş yaptırmaya gönderecekler koşakoşa gidip gelecem yani. durumum :118:

Cok sukur düstüm canim, hep beraber yolun sonuna geliyoruz:)
Dusunuyorum da bu sisik halime, sipamin icerde tepinmesine cok alistim kizzz, dogurunca ozleriz tekmeleri

Özleriz kız bnce ama sonradan unutır alısırız bn eski halımı hatırlamıyorum bılıyo musun

sağol canım valla oyle. ben ozel Dr.a gıtmem normalde. hepimiz niye gıdıyoruz mınnoslar ıcın.. bari değsin gittiğimiz yer. Rabbim iyi ve vicdanlı insanlarla karşılaştırsın bizi..
bende o vurmalarla yetınıyorum ama nıye azaldı dıye huylanıyorumda. bazen parmağımla poposunun olduğu yerı durtuyorum :))))))) pıt edıyor :)

aman buyusunlerde daralsın yerleri işte :))) gerçi usg.dekı goruntulerde ben hıç rahatsız gıbı gormedım. gayet rahat gorunuyordu :)

Özleriz kız bnce ama sonradan unutır alısırız bn eski halımı hatırlamıyorum bılıyo musun

di mi yaa sanki hep hamıleymısın gıbı geliyor bana da. bende oncekı halımı hatırlıyamıyorum :))

aynen sömürcekleri kadar sömürdüler yeter halan bizim ki işte bana bağırcak sataşcak yer arıyo sabah en son bende tmm tmm siz haklısınız her zamanki ghibi ben haksızım dedim kapattım teli 15 dakka sonra işyerine geldi sekreter kızda yine sabah izin aldı 2 saat onun yerindeydim 2 saat boyunca hiç bişey demedi gelince ama kafamda kurmuştum geldiğinde de uzatsaydı konuyu ben rahatsızım dr gidicem diyip anında işyerinden çıkıp dr gidip 3 gün rapor alcaktım eşin doğru dio sen söledin mi ayrılcanı söledin tmm kalan 2 gününe bak sen elemanı falan boşver senlik bu durum değil artık gerisi bende bedava ya çalıştığımı düşündüm cvleri görünce hem tecrübe yok hem iki katı maaş talebi ne güzel dünya valla bizlerden sonra gelenler bunların kahrını çekmicek bi kere iş yapsın

çorap giyip çıkarmak ayrı bir dert zaten sabahlrı işe gelirken çorap giycem diye evde şekilden şekle giriyorum resmen
renni nin emme hapı var bende oda çok iyi geliyo yanlız renni biraz gaz sıkıntısı yaratıyo gaviskon da çok iyi anında kesiyo yanmayı
o çamaşırlar hakikatten çok rahat bende evde eşortmanları mecbur bel altında bırakıyorum çamaşır uzun olunca dediğin gibi beli sarıyo iyi oluyo şimdi yazlık bi tayt ihtiyacım var nasıl alsam diye düşünüyorum hamile taytımı alsam yokas büyük beden normal taytmı hamile taytları tepeye kadar çıktığından sıcakta bunaltırmı iyicene diyorum yada evdeyim artık hiç bişey almayım ya dimi ne gerek var evde olanlarla idare ederim çalışınca zor oluyo giyim derdine evde olunca ne buldun geçir üstüne
ay inş. 4 boyutluda gösterir paşa yüzünü de güzel bi cd kaydımız olur 4 boyutludaki dr da cd kaydı veriyorum die resim vermiyo sinir kadın ama bu sefer yüzünü gösterirse resimde isticem inan hiç yüzünün resmi yok elimde bizim sıpa yan yatıyo canım ya 32. haftada doğum pozisyonunu alması lazım mış ama tekmeler halan yanlardan geliyo bende çok merak ediyorum pozisyonunu akşam netten araştırdım biraz 32. haftada doğum pozisyonuna girmezse ileri ki haftalarda girse bile normal doğum olmazmış çünkü kanala inmezmiş son kontorlde de dr eğer böle giderse normal doğum olmaz yan yatıyo demişti o yüzden de zaten kasık ve bel ağrısı çok olurmuş sağlıklan glsinler inş şaka maka zaman geçti gitti valla ilk zamanlar 12. haftanın hayalini kurardım nasılda şimdi 32. haftaya girdik

Birazcik krampli ve kasilmali olsak da iyiyiz canim, yuruyus icin hazirlaniyoruz, cook ihmal ediyorum.yuruyus yapmayi yaa, guya son uc ay hergun yurucektim

Siz nasilsiniz cimcimenlee

maşallah size :)) ya sorma bende hep yururum dıyordum belim çekiliyor resmen hiç yürüme olayım olmayacak gıbı.

biz de iyiyiz teyzesi. tansiyonumuz dusuk halsiziz ama cimcime iyi olduğu surece bende iyi oluyorum :)

ben artık terlik moduna geçmek istiyorum. havalarda musaıt aslında. geçenlerde 1 kere terlıkle çıktım ohhh ne rahat :))) ne corap derdı var ne ıkı buklum ayakkabı derdi :)

ben ev için bişey almadım açıkçası yaz ıcın. geçenlerde lcwden iki tane dısarda dr.a falan gıderken gıymelık bluz aldım. evde karnıma çekmeden eskılerle ıdare eder gıbıyım sımdılık. bu kılotlar sayesınde :)))) zaten hem kılot hem eşofman ustuste gelınce rahatsız edıyor ıkı kat.
bence ev ıcın değil dışarısı ıcın alacaksan al bıseyler yazlık.

bizde de 4 boyutluda numune gıbı 1 resım vermıslerdı sinir olmuştum. ayrıca cd cok kısa oluyor bılge resım mutlaka al
benım kızda yan duruyordu en son. 3 haftadır basasagı duruyor. hıc bellı olmaz canım donmuştur belkı.

dimi yaaa gun saya saya geldık bugünlere :) hala da sayıyoruz ya :)

Bende sanki hep boyle bidon gibiymisim gibi geliyo arada eski fotograflara bakalim da unutmayalim kendimizi bari )
hahahaha bencede arada bakalım yani ....

kız nasıl poposunu buluyorsun yaa bn neyın nerde oldugunu kestıremıyorum bakıyom karnıma nasıl donuyo ama neresi oldugunu bılmıyorum..

hehhe kız özgenın de dedıgı gıbı eski fotolara bakak ta bari...zaten dogumdan sonra koca bi boşluk hissedicez :)))

ahhh canııımm aynen bosverıcem olacak bıtecekte bugunun yarınıda var dıyom hep kurkcu dukkanına gerı donmesi var bıde bılemedım kı şimdi ...

benim kuzucuk donmuyor artık :)))) aynı pozisyonu koruyor. dr. kafasını poposunu ve bacak ayakların tam yerını gosterdı :))) bende yakalıyorum ordan :)))
ayy hele ayaklarının olduğu yer bellı sıkışınca bıçak gıbı sokuyor o mınık ayaklarını ıcerden :)))) hemen ayaklarımı uzatıyorum. o da rahatlıyor heralde cekıyor :)))

ilk zamanlar her gıdısımı bırak ultrasonda bakarken dört donuyordu simdi sabıtlemıs kendını cadı :))) başı aşağıda popo solumda bacaklarda sağıma doğru dolayısıyla ayaklar sağ gogsumun altında :)) o yüzden dıyorum ya ısrarla kontrole gıttıgınde ogren tam pozısyonu :)))

eski resimlere baktığım zaman bır tuhaf geliyor bana :)) sankı ben değilimde bir tanıdık :))))) ama bu tekmelerı manyakkk ötesi özlicez orası kesin..

oyy masallah yaa bnde gecen gıttıgımde kafa asagıda demıstı dr.bıde mıde boslugu varya gogus altı oraya her elimi koydugumda tekmeliyo bıcırık yaaa.demekki ayacıkları oooooooo :)))))kııız yerim bn bunların mınnak ayaklarını şaka maka az kaldı gercekten bazen kk yeni hamişleri göriyorum da tuhaf oluyoırum valla kız ..aslında hamileliğimizin basından berı her halımızı cekmek verdı ne guzel değişimimizi gorurduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…