- 9 Aralık 2013
- 2.421
- 419
- 113
- 35
günaydınlar herkese mutlu huzurlu bir gün diliyorum
geçmişi okuyamadım inş herkes iyidir,dün akşam haberleri izledikçe içim parçalandı Rabbim ölenlere rahmet, geride kalanlarına sabırlar versin,kaç ocağa ateş düştü evlatlar babasız kaldıRabbim aile bütünlüklerimizi korusun inş
salı akşamı abartısız doğuruyorum sandımöyle bir ağrıki anlatamam hemen kuaföre gittim korkudan,ağda işini hallettim eve gelip son parça kıyafetleri yıkadım,sabaha kadar devam etti ağrım korktum ama
dün hastanedeydim sabah 7 den öğlen 2ye kadar artık fenalık geçirecektim o derece bunaltıcıydı hava, çok şükür minik kızım iyi dr biraz iri gidiyoruz sanki dedi, başımız artık aşağıda ama bu kıpırdaklıkla daha çok döner,idrar tahili,nst falan yapıldı sancı cıksa yatıracaktı ağlamaklı oldum
neyseki sıkıntı böreklerimdeki kummuş bol su iç dedi, rahim boyu vs iyi erken doğum riskin yok dedi Allah'a şükür bende haberler böyle ağrımsa halen devam ediyo,doktorlar tarafından böbrek ağrısı densede ben halen tırsıyorum :18:
aynen canım bende senin gibiyim haberleri izlemiyorum gamsız gibi hissediyorum kendimi ama izleyincede çok üzülüyorumValla bana kalsa guzel bi nevresim serip gecerim ama annem illa o suslu boncuklu seylere ozeniyo, oyle bisey olacak heralde. Oglumun besigine de oyle bi pike takimi yaptirms bi de yaa
Bende dun tv yi hic actirmadim. Sonrada oturdum agladim duyarsiz oldum diye ama dayanilmiyo ki izleyince. Elden de bisey gelmiyo:26:
canım çok geçmiş olsun ya birkaç gündür kimler topikte kimler değil çok fark edemiyorum işlerden dolayı çok giremiyorum bendegünaydınlar herkese mutlu huzurlu bir gün diliyorum
geçmişi okuyamadım inş herkes iyidir,dün akşam haberleri izledikçe içim parçalandı Rabbim ölenlere rahmet, geride kalanlarına sabırlar versin,kaç ocağa ateş düştü evlatlar babasız kaldıRabbim aile bütünlüklerimizi korusun inş
salı akşamı abartısız doğuruyorum sandımöyle bir ağrıki anlatamam hemen kuaföre gittim korkudan,ağda işini hallettim eve gelip son parça kıyafetleri yıkadım,sabaha kadar devam etti ağrım korktum ama
dün hastanedeydim sabah 7 den öğlen 2ye kadar artık fenalık geçirecektim o derece bunaltıcıydı hava, çok şükür minik kızım iyi dr biraz iri gidiyoruz sanki dedi, başımız artık aşağıda ama bu kıpırdaklıkla daha çok döner,idrar tahili,nst falan yapıldı sancı cıksa yatıracaktı ağlamaklı oldum
neyseki sıkıntı böreklerimdeki kummuş bol su iç dedi, rahim boyu vs iyi erken doğum riskin yok dedi Allah'a şükür bende haberler böyle ağrımsa halen devam ediyo,doktorlar tarafından böbrek ağrısı densede ben halen tırsıyorum :18:
ay tatlık sorma onu bende düşünüyorum da ceyizimde ara dantel bir tane yaptırdım onuda kv o zaman çok ısrar etti gül kurusu pembe yaptırdık çok güzel çok şık oldu daha hiç kullanmadım ama şimdi mevlütte çok pembe olcak yani paşa geliyo odaya girdin mi pes pembe kız olsaydı kesin onu kullancaktım neyse bir tane de güzel bi pike takımım var onuda sadece çeyizler ilk serildiği zaman sermiştim kaldırdım yıkadım ne olmuşsa olmuş pike gariplemiş sanki yıllarca kullanılmış eskimiş gibi bi acayip olmuş başka bi yorganlı hazır beyaz takım var oda yorganlı pikesi yok yeni alayım dedim baya bi araştırdım en uygunu 350-400 tl den başlıyo az para da değil bu kadar ihtiyacın sıkışıklığın içinde tam karar veremedim ama şöle yapmayı düşünüyorum ben yorganlı hazır olan beyaz takımın çarşafını yastık kılıflarını kullanayım diyorum üstüne de pike koymucak hiç direk yatak örtüsü yaycam örtüyü yarıya kadar açcam oracıkta oturcam mevlütte te zaten havalar çok sıcak olcak üstüne bişey falan örtülmez yatak örtümde çok şatafatlı bişey kocaman gelinlik gibi ama olsun napim yatak örtünün kırlentlerinide yatağın başına koycam birkaç arkadaş öle örtü kullanmıştı mevlütte şık duruyodu bende öle yapcam artık sen nasıl bişey düşünüyosun
Bol bol dua etmekten baska yapilabilecek bisey yok malesef;(aynen canım bende senin gibiyim haberleri izlemiyorum gamsız gibi hissediyorum kendimi ama izleyincede çok üzülüyorum
canım çok geçmiş olsun ya birkaç gündür kimler topikte kimler değil çok fark edemiyorum işlerden dolayı çok giremiyorum bende
anlattığın durum esra nında başına geldi geçen hafta oda ağrılardan acile gitmiş baya bişeyler yapmışlar falan böbreklerden olduğu anlaşılmış hamilelikte böbrek sorunu çeken çok duydum Rabbim yardımcımız olsun çok şükür kızçen iyimiş az bi zamanımız kaldı inş. sağlıklan atlatırız bu zamanıda sende çok yorma kendini rapor işini naptın ne düşünüyosun karar verdin mi
günaydın cancazım paronayak olma sakın hergün rahatsızlancan diye birşey yok ama sen yine de temkinli ol telefonunu yanından ayırma en ufak bişeyde hemen birini ararsın ya siteyi göndermeyi becermişinde benim işyerinde biçok site yasaklı açılmıyo o yüzden açılmadı resmini ekleme şansın varsa öle yap bende göreyim meraklandım şimdi
hadi bakalım yeni bir gün başladı hepimiz için hayırlı olsun inş. (tabi soma daki üzücü olaydan hepimizde çok etkilendik haberleri izlemek istemiyorum artık çok üzülüyorum izledikçe Rabbim ailelerine sabır versin)
herşey yolunda giderde çok yatmam inşyatağımada oğluşta kullandığım kerem rengi saten, dantelli pike takımım var onu kullanıcam,başta pembeli alayım dedim ama bu kadar masrafın arasında hiç gerek yok kaldıki normalde de kullanmam öyle şıkırdak şeyler
ahhh canım bende dun rahatsızdım ya vakit ilerledikçe ve havalar ısındıkça sankim dahada hemde bayağı dahada zorlanacaz gibi geliyor
aynen canım bende senin gibiyim haberleri izlemiyorum gamsız gibi hissediyorum kendimi ama izleyincede çok üzülüyorum
canım çok geçmiş olsun ya birkaç gündür kimler topikte kimler değil çok fark edemiyorum işlerden dolayı çok giremiyorum bende
anlattığın durum esra nında başına geldi geçen hafta oda ağrılardan acile gitmiş baya bişeyler yapmışlar falan böbreklerden olduğu anlaşılmış hamilelikte böbrek sorunu çeken çok duydum Rabbim yardımcımız olsun çok şükür kızçen iyimiş az bi zamanımız kaldı inş. sağlıklan atlatırız bu zamanıda sende çok yorma kendini rapor işini naptın ne düşünüyosun karar verdin mi
bende karar veremedim bir turlu dediğin gibi takımlara baktım cok pahalı alasım gelmediama yatak ortüsü oladabilir bugünde internetten bunu arastırim pike takımı normal birsey mi alsam acep 100 tl civarı ama ne bilim bende kararsızımda ondan sordum fikirleri alim bende uygulim dimi ama ne kaldı sunun surasında
normal pike takımı çok var bende ama olmaz heralde onlar ya bilemedim bende daha önce de dedim ya bizim mahalle göçmen mahallesi gösterişi çok severler eee mevlüt içinde o kadar hazırlık yapcaz etcez şöle yatak örtüsüde gösterişli bişey olsun diyorum bende aslında sade günlük olsun diye hafif bi yatak örtümde var ama oda çok sade geliyo gözüme hafta sonu çarşaflarımı değiştirirken dediğim gibi bi denicem bakalım bende nasıl olcak deneyimde sonra son anda olmazsan napcam diye düşünemyim
http://www.hepsiburada.com/liste/ta...?productId=eakstac60090759&categoryId=9010352
böylesi bir pike takımı cokmu basit olur acep ne dersiniz
ay cok para veresim yokda birde yatak ortulerini arastırıcam bugun bakalım neler bulabilicem
ahh papatyam sanada geçmişler olsun, pek nazlı bu temmuz sıpaları evet epey zorlanacağız burda 2 gündür havada birden bunalttı hakkımızda hayırlısı
valla bilgem benim işyeri iyi şükür işleride bu haftasonu itibariyle tamamen devrediyorum, eğer haftaya kadar böbreklerimdeki ağrı azalırsa ve eşimi ikna edebilirsem devam diyorum :44: en azından devam raporu alayım gitmezse yine ayrılırım diyorum haftaya cuma raporumu yazdırmalıyım dr öyle dedi ya çalışır ya çalışamaz
korkudan herşeyide yıkadım ütüledim bohçalara sardımyapılacakta bir iş kalmadı temizlik vs onlarıda yardımcı alıcam bilemedim ki kararsızlık devam :44:
normal pike takımı çok var bende ama olmaz heralde onlar ya bilemedim bende daha önce de dedim ya bizim mahalle göçmen mahallesi gösterişi çok severler eee mevlüt içinde o kadar hazırlık yapcaz etcez şöle yatak örtüsüde gösterişli bişey olsun diyorum bende aslında sade günlük olsun diye hafif bi yatak örtümde var ama oda çok sade geliyo gözüme hafta sonu çarşaflarımı değiştirirken dediğim gibi bi denicem bakalım bende nasıl olcak deneyimde sonra son anda olmazsan napcam diye düşünemyim
Peki mevlutte ne giyeceksin bilge, yatak yapinca genelde pijama sabahlik falan giyiyolar. Bende yatak dusunmedim o yuzden. Zaten mevlut olana kadar ayaklaniriz. Ayy ne teferruatli isler yaa
http://www.hepsiburada.com/liste/ta...?productId=eakstac60090759&categoryId=9010352
böylesi bir pike takımı cokmu basit olur acep ne dersiniz
ay cok para veresim yokda birde yatak ortulerini arastırıcam bugun bakalım neler bulabilicem
Peki mevlutte ne giyeceksin bilge, yatak yapinca genelde pijama sabahlik falan giyiyolar. Bende yatak dusunmedim o yuzden. Zaten mevlut olana kadar ayaklaniriz. Ayy ne teferruatli isler yaa
haftaya durumuna göre karar verirsiniz o zaman hayırlısı nasılsa öle olsun canım ne diyelim bende iyiyim iyiyim diyorum çalışma gücüm var diyorumda inan son 3 4 gündür acayip bir hal aldım rapora çıkma kararıda verdim acaba onunda mı etkisi oldu diyorum bildiğin ağırlaştım ya fazlada kilo almanın etkisi sanırım dün servisten indim 10 dakkalık yolu yürüyemdim ya oturup dinlensem dedim şimdi biri görcek hamileyimde bişey oldu sancak ayaklarım zor gitti valla iş yerinde de 1. kattayım aşağı iniyorum merdivenlerde dinlenmedem çıkamıyorum artık
ay şu hastane çantasını bizde hazırlasak rahatlıcam bir türlü hazırlayamadık ya hastaneye gitcek oğluşun eşyalarını yıkadık ütüledik doğumda giyceklerini bohça yaptık sonradan giyilcekleri hazırladık benim kıyafetlerim hazır hepsi dolapta duruyo ama ekstra gitcekleri hazırlamadık daha biberon emzik onlar yıkancak dezenfekte edilcek bu arada nasıl yıkıcaz onları
kızlar selamünaleyküm nasılsınız?
hasta olanlara rabbim şafii ismiyle şifa versin topiğin ilk bebişi gelmiş dünyaya hoşgelmiş
sabahtan beri içim sıkılıyor bu maden kazası beni mahvetti
bize gelince 2 gün önce kontrole gittik birkaç gündür bacak arası ağrısı mevcuttu gece bacağıma dokunurkn sağ kasığımda bir şişlik farkettim korktum dayanamadım doktorumu aradım acile git dedi bana haber ver dedi hemogram crp bakıldı wbc biraz yüksek çıktı lenfim şişmiş eve geldik ertesi gün 3 te doktoruma gittim kasığımdaki şişliği genel cerraha gösterdi lenf düğümüymüş ama o gece yaşadığım psikolojiyi anlatamam oda antibiyotik verdi inş geçer ama ben daha başlamadım antibiyotikler çok dokunuyor bana dua edinde geçsin kızlar kötü birşey olmasın zaten kasılmalarım var karnım taş gibi kasılıyor onun için buscopan verdi geçmezse nidilat başlayacak 36 haftayı bekliyoruz sezeryan için sayan oğluşum bebiş daha 2 kilo kızlar doğarsa küvözde sorun yaşar dedi doktorum gerçi ALLAH ım bilir sizde haberler nasıl haa buarada bebek şekerim lohusa terliğim tacım kızımım tacı oğluşun badisi şeker sepetimiz hazır resim ekleyebilirim örnek için hepinizi öpüyorum bacılarım
Günaydın canlar saat 4ten beri uyuyamadım dun gecede hic uyumadım zombi gibiyim gözlerim yaniyo ins geçici bi durumdur ilaçlardan mi yoğunluktan mi bilemedim
Nidilat kullanan annisleer bu iksv sizde çarpıntı yaptı mi
herkese gunaydınnn
ya birsey diycem kızlar neden bilmiyorum ama dun rahatsızlanmıştım ya yanlızdım simdide yanlızım ya hani sanki rahatsızlanırım diye korku var bu sefer aman iyice paranoyaklastım hadi sohbet edelimde ben kendime gelim düşünmemeliyim
bu arada gecelik beyendim ama resmini yollamak istiyorum size yollayamıyorum ufff
günaydınlar herkese mutlu huzurlu bir gün diliyorum
günaydın cancazım paronayak olma sakın hergün rahatsızlancan diye birşey yok ama sen yine de temkinli ol telefonunu yanından ayırma en ufak bişeyde hemen birini ararsın ya siteyi göndermeyi becermişinde benim işyerinde biçok site yasaklı açılmıyo o yüzden açılmadı resmini ekleme şansın varsa öle yap bende göreyim meraklandım şimdi
hadi bakalım yeni bir gün başladı hepimiz için hayırlı olsun inş. (tabi soma daki üzücü olaydan hepimizde çok etkilendik haberleri izlemek istemiyorum artık çok üzülüyorum izledikçe Rabbim ailelerine sabır versin)
cnm geçmiş olsun inş oğuluşun dayanırda zamanında gelir...at kız bakalım resımlerıne hem bizlerede ornek olur
gunaydın cnm bnde gece uyuyamadım eşimde uyumadı eee o uyuyamayınca bn hiç uyuyamadım bu çok uykulu bi yazı oldu uykum gedi bak yaaaa
gunaydın cnm
bncede düşünmedüşündükçe daha bek hasta oluyon kızz..at bakalım gecelği bnde daha almadım hofff :44::44:
cnm gecmiş olsun çok şükür ama kızın iyiymiş sevindim.bn tv acamıyırum dayanamıyorum valla...ee rapora cıkıcan mı kararın nedır
tatlım gunaydınson iki gun yaaa bnde c.tesi emınonune gıtcem bılgem bakalım ama daha neler alıcagıma karar veremedım
Bizde de oyle yapiyolar ama ben pek istemiyorum sanki yaa. Bakalim annem ve kv diretmezlerse tabiicanım mevlütte dediğin gibi pijama sabahlık giycem nasip olursa yine ceyizden çok şık saten gecelik takımım vardı bir kez olsun giyilmedi hiç bişeyciği ama almışım o zamanlar en küçük beden şimdi içine sığmak mümkün değil tabi o olsaydı süper olcaktı başka bi gecelik sabahlık takımı giycem artık bende dediğin gibi mevlüt olana kadar ayaklancaz ama bizim buralarda öle oluyo ya yani yatak yapılıyo pijama giyiliyo falan tabi o zamanlara kadar karar değişmezse
cnm eğer mevlüt yapmıcaksan bence uygun,benim ikinci bebeğim olduğu için mevlüt yapmıcam ilkimde yapmıştım,ayaklanınca dua yapcam komşularla ozamanda yatak örtüsünü sererim
oo bursalılar gibi oldu bu iş ben oğluşun mevlütünde saten dantelli pijama takımı sabahlık giyip,saçlarıma maşa yaptırmıştım kuaföre gitmiştim burda adet o yaama tam bir eziyet sonuçta evlenirken aldığın tkma lohusayken girmek marifet
biberon ve emzikleri kaynatabilirsin ama sonra nasıl saklarsın poşetemi konuşur hiçbir fikrim yok çünkü hastanede ihtiyacım olmamıştı hatta yanıma bile almamıştım :26:
cnm geçmiş olsun inş oğuluşun dayanırda zamanında gelir...at kız bakalım resımlerıne hem bizlerede ornek olur
gunaydın cnm bnde gece uyuyamadım eşimde uyumadı eee o uyuyamayınca bn hiç uyuyamadım bu çok uykulu bi yazı oldu uykum gedi bak yaaaa
gunaydın cnm
bncede düşünmedüşündükçe daha bek hasta oluyon kızz..at bakalım gecelği bnde daha almadım hofff :44::44:
cnm gecmiş olsun çok şükür ama kızın iyiymiş sevindim.bn tv acamıyırum dayanamıyorum valla...ee rapora cıkıcan mı kararın nedır
tatlım gunaydınson iki gun yaaa bnde c.tesi emınonune gıtcem bılgem bakalım ama daha neler alıcagıma karar veremedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?