2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

ahhh canım bende dun rahatsızdım ya vakit ilerledikçe ve havalar ısındıkça sankim dahada hemde bayağı dahada zorlanacaz gibi geliyor

aynen canım bende senin gibiyim haberleri izlemiyorum gamsız gibi hissediyorum kendimi ama izleyincede çok üzülüyorum

canım çok geçmiş olsun ya birkaç gündür kimler topikte kimler değil çok fark edemiyorum işlerden dolayı çok giremiyorum bende
anlattığın durum esra nında başına geldi geçen hafta oda ağrılardan acile gitmiş baya bişeyler yapmışlar falan böbreklerden olduğu anlaşılmış hamilelikte böbrek sorunu çeken çok duydum Rabbim yardımcımız olsun çok şükür kızçen iyimiş az bi zamanımız kaldı inş. sağlıklan atlatırız bu zamanıda sende çok yorma kendini rapor işini naptın ne düşünüyosun karar verdin mi

bende karar veremedim bir turlu dediğin gibi takımlara baktım cok pahalı alasım gelmedi ama yatak ortüsü oladabilir bugünde internetten bunu arastırim pike takımı normal birsey mi alsam acep 100 tl civarı ama ne bilim bende kararsızımda ondan sordum fikirleri alim bende uygulim dimi ama ne kaldı sunun surasında

Bol bol dua etmekten baska yapilabilecek bisey yok malesef;(

Bu arada bihterden haber var mi kizlar hic

offf yollayamıyorum bir turlu sinir oldum ama seninde görmeni istiyorum yaaa

ya bende hiiic karar veremedim sizler ne yapıcaksınız diye öğrenimde bende birini uygulim dedim
bu arada bol su iç faydasını göreceksindir İnsallah
bazen karnım oyle oluyorki nasıl nefes alacam diyorum sizede oluyormu oylesi daralmalar

ahhh canım bende dun rahatsızdım ya vakit ilerledikçe ve havalar ısındıkça sankim dahada hemde bayağı dahada zorlanacaz gibi geliyor

ahh papatyam sanada geçmişler olsun, pek nazlı bu temmuz sıpaları evet epey zorlanacağız burda 2 gündür havada birden bunalttı hakkımızda hayırlısı

valla bilgem benim işyeri iyi şükür işleride bu haftasonu itibariyle tamamen devrediyorum, eğer haftaya kadar böbreklerimdeki ağrı azalırsa ve eşimi ikna edebilirsem devam diyorum :44: en azından devam raporu alayım gitmezse yine ayrılırım diyorum haftaya cuma raporumu yazdırmalıyım dr öyle dedi ya çalışır ya çalışamaz
korkudan herşeyide yıkadım ütüledim bohçalara sardım yapılacakta bir iş kalmadı temizlik vs onlarıda yardımcı alıcam bilemedim ki kararsızlık devam :44:

normal pike takımı çok var bende ama olmaz heralde onlar ya bilemedim bende daha önce de dedim ya bizim mahalle göçmen mahallesi gösterişi çok severler eee mevlüt içinde o kadar hazırlık yapcaz etcez şöle yatak örtüsüde gösterişli bişey olsun diyorum bende aslında sade günlük olsun diye hafif bi yatak örtümde var ama oda çok sade geliyo gözüme hafta sonu çarşaflarımı değiştirirken dediğim gibi bi denicem bakalım bende nasıl olcak deneyimde sonra son anda olmazsan napcam diye düşünemyim

Peki mevlutte ne giyeceksin bilge, yatak yapinca genelde pijama sabahlik falan giyiyolar. Bende yatak dusunmedim o yuzden. Zaten mevlut olana kadar ayaklaniriz. Ayy ne teferruatli isler yaa

haftaya durumuna göre karar verirsiniz o zaman hayırlısı nasılsa öle olsun canım ne diyelim bende iyiyim iyiyim diyorum çalışma gücüm var diyorumda inan son 3 4 gündür acayip bir hal aldım rapora çıkma kararıda verdim acaba onunda mı etkisi oldu diyorum bildiğin ağırlaştım ya fazlada kilo almanın etkisi sanırım dün servisten indim 10 dakkalık yolu yürüyemdim ya oturup dinlensem dedim şimdi biri görcek hamileyimde bişey oldu sancak ayaklarım zor gitti valla iş yerinde de 1. kattayım aşağı iniyorum merdivenlerde dinlenmedem çıkamıyorum artık
ay şu hastane çantasını bizde hazırlasak rahatlıcam bir türlü hazırlayamadık ya hastaneye gitcek oğluşun eşyalarını yıkadık ütüledik doğumda giyceklerini bohça yaptık sonradan giyilcekleri hazırladık benim kıyafetlerim hazır hepsi dolapta duruyo ama ekstra gitcekleri hazırlamadık daha biberon emzik onlar yıkancak dezenfekte edilcek bu arada nasıl yıkıcaz onları

ovvv o zaman yatagada bakarlar kesin zira eleştirecek yer ararlar güzel birsey olmalı yatağında banada pike takımları sade geliyor ama ne bilim cok parada veresim yok

Peki mevlutte ne giyeceksin bilge, yatak yapinca genelde pijama sabahlik falan giyiyolar. Bende yatak dusunmedim o yuzden. Zaten mevlut olana kadar ayaklaniriz. Ayy ne teferruatli isler yaa

canım mevlütte dediğin gibi pijama sabahlık giycem nasip olursa yine ceyizden çok şık saten gecelik takımım vardı bir kez olsun giyilmedi hiç bişeyciği ama almışım o zamanlar en küçük beden şimdi içine sığmak mümkün değil tabi o olsaydı süper olcaktı başka bi gecelik sabahlık takımı giycem artık bende dediğin gibi mevlüt olana kadar ayaklancaz ama bizim buralarda öle oluyo ya yani yatak yapılıyo pijama giyiliyo falan tabi o zamanlara kadar karar değişmezse

cnm eğer mevlüt yapmıcaksan bence uygun,benim ikinci bebeğim olduğu için mevlüt yapmıcam ilkimde yapmıştım,ayaklanınca dua yapcam komşularla ozamanda yatak örtüsünü sererim

oo bursalılar gibi oldu bu iş ben oğluşun mevlütünde saten dantelli pijama takımı sabahlık giyip,saçlarıma maşa yaptırmıştım kuaföre gitmiştim burda adet o ya ama tam bir eziyet sonuçta evlenirken aldığın tkma lohusayken girmek marifet

biberon ve emzikleri kaynatabilirsin ama sonra nasıl saklarsın poşetemi konuşur hiçbir fikrim yok çünkü hastanede ihtiyacım olmamıştı hatta yanıma bile almamıştım :26:

cnm geçmiş olsun inş oğuluşun dayanırda zamanında gelir...at kız bakalım resımlerıne hem bizlerede ornek olur

gunaydın cnm bnde gece uyuyamadım eşimde uyumadı eee o uyuyamayınca bn hiç uyuyamadım bu çok uykulu bi yazı oldu uykum gedi bak yaaaa

gunaydın cnm
bncede düşünmedüşündükçe daha bek hasta oluyon kızz..at bakalım gecelği bnde daha almadım hofff :44::44:

cnm gecmiş olsun çok şükür ama kızın iyiymiş sevindim.bn tv acamıyırum dayanamıyorum valla...ee rapora cıkıcan mı kararın nedır

tatlım gunaydın son iki gun yaaa bnde c.tesi emınonune gıtcem bılgem bakalım ama daha neler alıcagıma karar veremedım

günaydın sevgicim hoş geldin

şükürler olsun pıtırcığımın keyfi yerinde haftaya cuma çalışabiliri alayım duruma göre olmazsa ayrılırım diyorum denemekte fayda var ,tabi böbrek ağrım geçer eşimde ikna olursa

Bizde de oyle yapiyolar ama ben pek istemiyorum sanki yaa. Bakalim annem ve kv diretmezlerse tabii amaan bi gelsinler saglikla da bunlar tatli kararsizliklarr

ee bende bursaliyim nagiii. Gercekten marifet ama dogru soyluyosun

geçenlerde burda arkadaşlar bir bebek mevludune gittiler bebişin annesi gelinliğini giymis

abowwww dedim ve gerçekten cok sasırdım burdada coook özeniyorlar bebek mevludunde hazırlıklara ben mevlud yapıp yapmama konusunda kararsızım yaaaa ama yapmama olasılığımda buyuk

aynen tatlım nasip olursa son 2 günümüz yarın akşamı iple çekiyorum resmen hadi bakalım gönlüne göre bişeyler alırsın en güzellerini toplar gelirsin şimdi sonrada bizle paylaşırsın resimleri bizim alışveriş faslı bitti ama halan bişeyler alasım var fuzüli masrafta yapmak istemiyorum ihtiyac olabilcek herşeyi aldık eee raporada çıkınca maaşta yok artık bakalım netcez
bu arada geçen alo 170 i aradım bizim bu rapor ücretlerini nasıl alıcamızı sordum artık raporlar aylık bildirgede giriliyo ya iş yeri aylık bildirgene raporu giricek 20 40 arasında o ayın rapor ücreti ziraat bankasına adınıza yatıcak dedi yani tüm rapor bitince 4 ay sonra alımıcaz paramızı mayısın raporunu tammezda alırız haziranı ağustosta alırız parça parça alabilcez yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…