oyy masallah yaa bnde gecen gıttıgımde kafa asagıda demıstı dr.bıde mıde boslugu varya gogus altı oraya her elimi koydugumda tekmeliyo bıcırık yaaa.demekki ayacıkları oooooooo :)))))kııız yerim bn bunların mınnak ayaklarını şaka maka az kaldı gercekten bazen kk yeni hamişleri göriyorum da tuhaf oluyoırum valla kız ..aslında hamileliğimizin basından berı her halımızı cekmek verdı ne guzel değişimimizi gorurduk.
ya sevıncede hıssedıyorlar heralde tepki veriyorlar :)yaaa doğunca o mınnak ayakları yiyelim zaten hemencikkk :)))
şöyle bır dusunuce zorluklarına rağmen her anına değecek bir süreç.. :) gecen gun butun usg resımlerını doktum soyle bır baktım. oy oyyy oldum :) mercimek kadarmış insan olmuş :) keşke kendımızıde her ay cekseymısız valla :)
valla cnm yaa keske sadece karnımız cekseydım bnde dıyorom bnde tüh neyse artıkın ikinciye bakalımbnde baktım cnm ayne senın dedıgın gıbi mercimek kadardı kocaman oldular beeee ooooyyyy Allah ım sağlıkla gelsinler inş..bak yıne duygulandım bn yeaaa gormek istıyom kiiii...sen ne zaman gıdıcektın cnm dr a gormeye
:)))
valla insanin içi titriyor :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu..
ben daha yeni gittim yaaaaaaaaaaaaaaaa :84: ne zaman gel diyecek bılmıyorum :84:
ayın 7sınde gıtmıstım. cuma gunu asm.den sonuçları alınca hastaneye gecıcez muhasebe ıle doğum ucretı konuşmaya. o sırada doktorada elden gosterelım sonuçları dıyoruz. hani belki hazır gelmişken gel derse datlu olur
inş tatlım insanın heran goresi geliyo vallaha :))neyse tatlıkom bn cıkıyorum şimcik seni ve prensesini çooooooooookkkk öpüyüruz oğluşumla seviyoruz siziiiii
Masallah bebegine canim bizde en son 28+6 gunlukken gittik 1400 kilosu boyida 41 cm boyuna uzun dedi ama kilosu az gibi sanki
Kiz inanki okadar agir sozleri oluyoki bazen disardan duyan ev pis pasakli zanneder ama ikigunde bir supurge aciyorun dip kose supurup siliyorum hatta bazen hergun silip supurme yapiyorm camasir bulasik massallah hic bitmiyor ütü desen hersey jilet olcak dusun yani sezeryanla dogum yaptim 4.gunu kalktim beyefendinin esyalarini utuledim evim giris kat cok toz oluyor elimde bi bez boyna yika toz al 3cesit yemek olmadan sofraya oturmaz sanki cok zayif bana diyoki gecen gun hic kilo almiyosun dedimki massallah k..c..m yer goruyo ya kilo almaya firsat bulamiyorum..ama hala yaranamiyorum hala yaranamiyorum her aksam gelir evi bugun supurdunmu diye sorar vallabigun o supurgenin sapini anla sen :):)
herkese gunaydınnn
ya birsey diycem kızlar neden bilmiyorum ama dun rahatsızlanmıştım ya yanlızdım simdide yanlızım ya hani sanki rahatsızlanırım diye korku var bu sefer aman iyice paranoyaklastım hadi sohbet edelimde ben kendime gelim düşünmemeliyim
bu arada gecelik beyendim ama resmini yollamak istiyorum size yollayamıyorum ufff
http://www.bellamarka.com/wp-content/themes/shopperpress/thumbs/10131.jpg
bakalım olacak mı ve beyenecekmisiniz
Valla bana kalsa guzel bi nevresim serip gecerim ama annem illa o suslu boncuklu seylere ozeniyo, oyle bisey olacak heralde. Oglumun besigine de oyle bi pike takimi yaptirms bi de yaaarkadaşlar birsey sorucam lohusalıkda malum insan yatagınada güzel birseyler sermek ister ne duşundunuz kendi yatağınıza nasıl bir takım duşundunuz fikir verirmisiniz
günaydın cancazım paronayak olma sakın hergün rahatsızlancan diye birşey yok ama sen yine de temkinli ol telefonunu yanından ayırma en ufak bişeyde hemen birini ararsın ya siteyi göndermeyi becermişinde benim işyerinde biçok site yasaklı açılmıyo o yüzden açılmadı resmini ekleme şansın varsa öle yap bende göreyim meraklandım şimdi
hadi bakalım yeni bir gün başladı hepimiz için hayırlı olsun inş. (tabi soma daki üzücü olaydan hepimizde çok etkilendik haberleri izlemek istemiyorum artık çok üzülüyorum izledikçe Rabbim ailelerine sabır versin)
arkadaşlar birsey sorucam lohusalıkda malum insan yatagınada güzel birseyler sermek ister ne duşundunuz kendi yatağınıza nasıl bir takım duşundunuz fikir verirmisiniz
ay tatlık sorma onu bende düşünüyorum da ceyizimde ara dantel bir tane yaptırdım onuda kv o zaman çok ısrar etti gül kurusu pembe yaptırdık çok güzel çok şık oldu daha hiç kullanmadım ama şimdi mevlütte çok pembe olcak yani paşa geliyo odaya girdin mi pes pembe kız olsaydı kesin onu kullancaktım neyse bir tane de güzel bi pike takımım var onuda sadece çeyizler ilk serildiği zaman sermiştim kaldırdım yıkadım ne olmuşsa olmuş pike gariplemiş sanki yıllarca kullanılmış eskimiş gibi bi acayip olmuş başka bi yorganlı hazır beyaz takım var oda yorganlı pikesi yok yeni alayım dedim baya bi araştırdım en uygunu 350-400 tl den başlıyo az para da değil bu kadar ihtiyacın sıkışıklığın içinde tam karar veremedim ama şöle yapmayı düşünüyorum ben yorganlı hazır olan beyaz takımın çarşafını yastık kılıflarını kullanayım diyorum üstüne de pike koymucak hiç direk yatak örtüsü yaycam örtüyü yarıya kadar açcam oracıkta oturcam mevlütte te zaten havalar çok sıcak olcak üstüne bişey falan örtülmez yatak örtümde çok şatafatlı bişey kocaman gelinlik gibi ama olsun napim yatak örtünün kırlentlerinide yatağın başına koycam birkaç arkadaş öle örtü kullanmıştı mevlütte şık duruyodu bende öle yapcam artık sen nasıl bişey düşünüyosunarkadaşlar birsey sorucam lohusalıkda malum insan yatagınada güzel birseyler sermek ister ne duşundunuz kendi yatağınıza nasıl bir takım duşundunuz fikir verirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?