2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

ya sevıncede hıssedıyorlar heralde tepki veriyorlar :) yaaa doğunca o mınnak ayakları yiyelim zaten hemencikkk :)))

şöyle bır dusunuce zorluklarına rağmen her anına değecek bir süreç.. :) gecen gun butun usg resımlerını doktum soyle bır baktım. oy oyyy oldum :) mercimek kadarmış insan olmuş :) keşke kendımızıde her ay cekseymısız valla :)

valla cnm yaa keske sadece karnımız cekseydım bnde dıyorom bnde tüh neyse artıkın ikinciye bakalım bnde baktım cnm ayne senın dedıgın gıbi mercimek kadardı kocaman oldular beeee ooooyyyy Allah ım sağlıkla gelsinler inş..bak yıne duygulandım bn yeaaa gormek istıyom kiiii...sen ne zaman gıdıcektın cnm dr a gormeye

:)))
valla insanin içi titriyor :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu..
ben daha yeni gittim yaaaaaaaaaaaaaaaa :84: ne zaman gel diyecek bılmıyorum :84:

ayın 7sınde gıtmıstım. cuma gunu asm.den sonuçları alınca hastaneye gecıcez muhasebe ıle doğum ucretı konuşmaya. o sırada doktorada elden gosterelım sonuçları dıyoruz. hani belki hazır gelmişken gel derse datlu olur

inş tatlım insanın heran goresi geliyo vallaha :))neyse tatlıkom bn cıkıyorum şimcik seni ve prensesini çooooooooookkkk öpüyüruz oğluşumla seviyoruz siziiiii

inş tatlım insanın heran goresi geliyo vallaha :))neyse tatlıkom bn cıkıyorum şimcik seni ve prensesini çooooooooookkkk öpüyüruz oğluşumla seviyoruz siziiiii

Rabbim sağlıkla kavustursunda bizle bol bol hasret gidericez inşallah yakında

tamam kuşum hadi geçmiş olsun bir mesai daha bitti şükür. bende ütüye gidiyorum :))))

bende sizi kocamannnn opuyorummmm
bizde sizi cokkk sevıyoruz amaaaa tatlışlarrr maşallah sizeee :))))
Allaha emanet olun...

Masallah bebegine canim bizde en son 28+6 gunlukken gittik 1400 kilosu boyida 41 cm boyuna uzun dedi ama kilosu az gibi sanki

bence iyi kilosu ben 28+2 de gittiğimde 1500 gramdı dr 10 gün ileride olduğunu söylemişti seninkide maşaallah gayet iyi. Sağlıkla alırız inşaallah kucağımıza

kızlar selamünaleyküm nasılsınız?
hasta olanlara rabbim şafii ismiyle şifa versin topiğin ilk bebişi gelmiş dünyaya hoşgelmiş
sabahtan beri içim sıkılıyor bu maden kazası beni mahvetti
bize gelince 2 gün önce kontrole gittik birkaç gündür bacak arası ağrısı mevcuttu gece bacağıma dokunurkn sağ kasığımda bir şişlik farkettim korktum dayanamadım doktorumu aradım acile git dedi bana haber ver dedi hemogram crp bakıldı wbc biraz yüksek çıktı lenfim şişmiş eve geldik ertesi gün 3 te doktoruma gittim kasığımdaki şişliği genel cerraha gösterdi lenf düğümüymüş ama o gece yaşadığım psikolojiyi anlatamam oda antibiyotik verdi inş geçer ama ben daha başlamadım antibiyotikler çok dokunuyor bana dua edinde geçsin kızlar kötü birşey olmasın zaten kasılmalarım var karnım taş gibi kasılıyor onun için buscopan verdi geçmezse nidilat başlayacak 36 haftayı bekliyoruz sezeryan için sayan oğluşum bebiş daha 2 kilo kızlar doğarsa küvözde sorun yaşar dedi doktorum gerçi ALLAH ım bilir sizde haberler nasıl haa buarada bebek şekerim lohusa terliğim tacım kızımım tacı oğluşun badisi şeker sepetimiz hazır resim ekleyebilirim örnek için hepinizi öpüyorum bacılarım

İyi akşamlar arkdşlar ne kadar iyidir bilmem ama içim sızlıyo haberlere bakttkça allahım ölenlere rahmet eyesin inşallah ailelerinesabır versin inşallahhh herkescikler iyidir bu ağrılar sızılar hepimizin derdi galiba peki ya bengibi mantar sıkıntısı çeken varmı biçare diyierin ya

slm kızlar

ben sadece akşamları girebiliyorum net'e, çalışıyorum ve iş yerinde yasak internet. Ama yazdıklarınızı takip ediyorum çoğunlukla.
shrmirac arkadaşım kendini yorma çünkü dikkat ediyorum nerde iş yapmayan, kendini yormayan kadınlar varsa onlar daha kıymetli valla, örnek benim kv, pisdir diyemem ama öyle gamsızdır ki, yemek varmış yokmuş hiç önemsemez, gezmeden geri kalmaz, ütü yapmaz (bahanesi de elk çok gidiyormuş ) k..m yemiyor demiyo da... neyse bir o kadar da kıymetlidir ama hem kocası için hem oğlu için

benim kendi annemde, kendini paralar erkek kardeşlerim için, ayaklarına servis yapar, peşlerinde döner, sürekli onları düşünür ama hiç kıymetini bilmezler

dünya böyle yani

Günayydıın annecikler ve bebişlrri bugün evimizin 3.erkeğini görme zamanı gebeliğin başından sonra babasıda yeni görcek :)dün gece babası elini koyunca hiç tekme atmıyor çekince vuryo babamızdaki lafa bak ben elimi koyunca kendini güvende hissediyo çekincede kızıyo diyo hiç bu açıdan bakmamıştım :)))

Günaydın canlar saat 4ten beri uyuyamadım dun gecede hic uyumadım zombi gibiyim gözlerim yaniyo ins geçici bi durumdur ilaçlardan mi yoğunluktan mi bilemedim

Nidilat kullanan annisleer bu iksv sizde çarpıntı yaptı mi

herkese gunaydınnn
ya birsey diycem kızlar neden bilmiyorum ama dun rahatsızlanmıştım ya yanlızdım simdide yanlızım ya hani sanki rahatsızlanırım diye korku var bu sefer aman iyice paranoyaklastım hadi sohbet edelimde ben kendime gelim düşünmemeliyim
bu arada gecelik beyendim ama resmini yollamak istiyorum size yollayamıyorum ufff

arkadaşlar birsey sorucam lohusalıkda malum insan yatagınada güzel birseyler sermek ister ne duşundunuz kendi yatağınıza nasıl bir takım duşundunuz fikir verirmisiniz

günaydın cancazım paronayak olma sakın hergün rahatsızlancan diye birşey yok ama sen yine de temkinli ol telefonunu yanından ayırma en ufak bişeyde hemen birini ararsın ya siteyi göndermeyi becermişinde benim işyerinde biçok site yasaklı açılmıyo o yüzden açılmadı resmini ekleme şansın varsa öle yap bende göreyim meraklandım şimdi
hadi bakalım yeni bir gün başladı hepimiz için hayırlı olsun inş. (tabi soma daki üzücü olaydan hepimizde çok etkilendik haberleri izlemek istemiyorum artık çok üzülüyorum izledikçe Rabbim ailelerine sabır versin)

arkadaşlar birsey sorucam lohusalıkda malum insan yatagınada güzel birseyler sermek ister ne duşundunuz kendi yatağınıza nasıl bir takım duşundunuz fikir verirmisiniz
Valla bana kalsa guzel bi nevresim serip gecerim ama annem illa o suslu boncuklu seylere ozeniyo, oyle bisey olacak heralde. Oglumun besigine de oyle bi pike takimi yaptirms bi de yaa

Bende dun tv yi hic actirmadim. Sonrada oturdum agladim duyarsiz oldum diye ama dayanilmiyo ki izleyince. Elden de bisey gelmiyo:26:

günaydınlar herkese mutlu huzurlu bir gün diliyorum

geçmişi okuyamadım inş herkes iyidir,dün akşam haberleri izledikçe içim parçalandı Rabbim ölenlere rahmet, geride kalanlarına sabırlar versin,kaç ocağa ateş düştü evlatlar babasız kaldı Rabbim aile bütünlüklerimizi korusun inş

salı akşamı abartısız doğuruyorum sandım öyle bir ağrıki anlatamam hemen kuaföre gittim korkudan,ağda işini hallettim eve gelip son parça kıyafetleri yıkadım,sabaha kadar devam etti ağrım korktum ama

dün hastanedeydim sabah 7 den öğlen 2ye kadar artık fenalık geçirecektim o derece bunaltıcıydı hava, çok şükür minik kızım iyi dr biraz iri gidiyoruz sanki dedi, başımız artık aşağıda ama bu kıpırdaklıkla daha çok döner,idrar tahili,nst falan yapıldı sancı cıksa yatıracaktı ağlamaklı oldum

neyseki sıkıntı böreklerimdeki kummuş bol su iç dedi, rahim boyu vs iyi erken doğum riskin yok dedi Allah'a şükür bende haberler böyle ağrımsa halen devam ediyo,doktorlar tarafından böbrek ağrısı densede ben halen tırsıyorum :18:

herşey yolunda giderde çok yatmam inş yatağımada oğluşta kullandığım kerem rengi saten, dantelli pike takımım var onu kullanıcam,başta pembeli alayım dedim ama bu kadar masrafın arasında hiç gerek yok kaldıki normalde de kullanmam öyle şıkırdak şeyler

ay tatlık sorma onu bende düşünüyorum da ceyizimde ara dantel bir tane yaptırdım onuda kv o zaman çok ısrar etti gül kurusu pembe yaptırdık çok güzel çok şık oldu daha hiç kullanmadım ama şimdi mevlütte çok pembe olcak yani paşa geliyo odaya girdin mi pes pembe kız olsaydı kesin onu kullancaktım neyse bir tane de güzel bi pike takımım var onuda sadece çeyizler ilk serildiği zaman sermiştim kaldırdım yıkadım ne olmuşsa olmuş pike gariplemiş sanki yıllarca kullanılmış eskimiş gibi bi acayip olmuş başka bi yorganlı hazır beyaz takım var oda yorganlı pikesi yok yeni alayım dedim baya bi araştırdım en uygunu 350-400 tl den başlıyo az para da değil bu kadar ihtiyacın sıkışıklığın içinde tam karar veremedim ama şöle yapmayı düşünüyorum ben yorganlı hazır olan beyaz takımın çarşafını yastık kılıflarını kullanayım diyorum üstüne de pike koymucak hiç direk yatak örtüsü yaycam örtüyü yarıya kadar açcam oracıkta oturcam mevlütte te zaten havalar çok sıcak olcak üstüne bişey falan örtülmez yatak örtümde çok şatafatlı bişey kocaman gelinlik gibi ama olsun napim yatak örtünün kırlentlerinide yatağın başına koycam birkaç arkadaş öle örtü kullanmıştı mevlütte şık duruyodu bende öle yapcam artık sen nasıl bişey düşünüyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…