- 9 Aralık 2013
- 2.421
- 419
- 113
- 35
cnm geçmiş olsun inş oğuluşun dayanırda zamanında gelir...at kız bakalım resımlerıne hem bizlerede ornek olur
gunaydın cnm bnde gece uyuyamadım eşimde uyumadı eee o uyuyamayınca bn hiç uyuyamadım bu çok uykulu bi yazı oldu uykum gedi bak yaaaa
gunaydın cnm
bncede düşünmedüşündükçe daha bek hasta oluyon kızz..at bakalım gecelği bnde daha almadım hofff :44::44:
cnm gecmiş olsun çok şükür ama kızın iyiymiş sevindim.bn tv acamıyırum dayanamıyorum valla...ee rapora cıkıcan mı kararın nedır
tatlım gunaydınson iki gun yaaa bnde c.tesi emınonune gıtcem bılgem bakalım ama daha neler alıcagıma karar veremedım
geçenlerde burda arkadaşlar bir bebek mevludune gittiler bebişin annesi gelinliğini giymis
abowwww dedim ve gerçekten cok sasırdım burdada coook özeniyorlar bebek mevludunde hazırlıklara ben mevlud yapıp yapmama konusunda kararsızım yaaaa ama yapmama olasılığımda buyuk
Bizde de oyle yapiyolar ama ben pek istemiyorum sanki yaa. Bakalim annem ve kv diretmezlerse tabiiamaan bi gelsinler saglikla da bunlar tatli kararsizliklarr
ee bende bursaliyim nagiii. Gercekten marifet ama dogru soyluyosun
geçenlerde burda arkadaşlar bir bebek mevludune gittiler bebişin annesi gelinliğini giymis
abowwww dedim ve gerçekten cok sasırdım burdada coook özeniyorlar bebek mevludunde hazırlıklara ben mevlud yapıp yapmama konusunda kararsızım yaaaa ama yapmama olasılığımda buyuk
aynen tatlım nasip olursa son 2 günümüz yarın akşamı iple çekiyorum resmen hadi bakalım gönlüne göre bişeyler alırsın en güzellerini toplar gelirsin şimdi sonrada bizle paylaşırsın resimleri bizim alışveriş faslı bitti ama halan bişeyler alasım var fuzüli masrafta yapmak istemiyorum ihtiyac olabilcek herşeyi aldık eee raporada çıkınca maaşta yok artık bakalım netcez
bu arada geçen alo 170 i aradım bizim bu rapor ücretlerini nasıl alıcamızı sordum artık raporlar aylık bildirgede giriliyo ya iş yeri aylık bildirgene raporu giricek 20 40 arasında o ayın rapor ücreti ziraat bankasına adınıza yatıcak dedi yani tüm rapor bitince 4 ay sonra alımıcaz paramızı mayısın raporunu tammezda alırız haziranı ağustosta alırız parça parça alabilcez yani
ya ben yüzleri hiç unutmam ama şu nick ve isimleri unutuyorum yabir girebilmiştim cancağızım hemde 25 kg almama rağmen istemeye istemeye yapsamda o mevlütü oğlumda bende pek güzeldik
oha falan oldum yani
ya ben yüzleri hiç unutmam ama şu nick ve isimleri unutuyorum yabir girebilmiştim cancağızım hemde 25 kg almama rağmen istemeye istemeye yapsamda o mevlütü oğlumda bende pek güzeldik
oha falan oldum yani
canım izne ayrılınca internet var mı evde buralardan ayrılma bakimm
sevgi sende oyle izne ayrılınca varmı internet evde
bende sok oldummm ben dünyada girememki gelinliğime
sen izne ayrılınca varmı internet bana bakın yalnız bugun herkesin izin raporunu alacam yani
internet yoksa uzulurum
Aaaao da hepten sacmalamis yaa nasil emzirdi acaba gelinlikle:44:
o kısmı hiiic düşünmedim ama sacını felanda yaptrımıstır kesin bende cooook sasırdım aman sıcakta düşünsenize evde gelinlikle dolanıyoruz ayyyy hic bana gore değil daralırım terden ustumden çıkmaz gelinlik zira ilk doğumu olacaklar bilmez ama nagim bilir ve ikinci doğumu vs. olacaklar( kendimide katmak için vs. iyi ekledim heee) lohusalıkda emzirirken felan ben acaip terlerdim sıcak basardı hele yaz lohusalığında daha fena ter basıyor insana kızımıda temmuzda dogurmustum ben ve acaip terler ve daralırdım
aynen tatlım nasip olursa son 2 günümüz yarın akşamı iple çekiyorum resmen hadi bakalım gönlüne göre bişeyler alırsın en güzellerini toplar gelirsin şimdi sonrada bizle paylaşırsın resimleri bizim alışveriş faslı bitti ama halan bişeyler alasım var fuzüli masrafta yapmak istemiyorum ihtiyac olabilcek herşeyi aldık eee raporada çıkınca maaşta yok artık bakalım netcez
bu arada geçen alo 170 i aradım bizim bu rapor ücretlerini nasıl alıcamızı sordum artık raporlar aylık bildirgede giriliyo ya iş yeri aylık bildirgene raporu giricek 20 40 arasında o ayın rapor ücreti ziraat bankasına adınıza yatıcak dedi yani tüm rapor bitince 4 ay sonra alımıcaz paramızı mayısın raporunu tammezda alırız haziranı ağustosta alırız parça parça alabilcez yani
evet dusunmicemmmm geceliğin linkini yolladım görmedin mi ama resim olarak direk yollamayı denedim beceremiyorum
canım izne ayrılınca internet var mı evde buralardan ayrılma bakimm
sevgi sende oyle izne ayrılınca varmı internet evde
ahahahaha papatyam öyle bir sormuş ki canım ya internetiniz yoksa izne çıkmayına bağlanabilir sonuç
bizde internet var cnm ama telden giremiyorum pcyide eşim götürmezse hep buralarda olurum sanırım,şöylede bişey var ben evdeyken vakit bulamıyorum ya hiç işim bitmiyor ben mi tembelim ne
cnm bn c.tesi 12 den sonra cıkmayıo dusunuyorum bıde p.tesı 19 mayıs bıze tatıl degıl bn ogunde gelıcem anlıycagın yanı bnm bıraz daha var eleman gelıcek p.tesi gunu ona bıkac bşey gosterıcem bakalım yanı salı gunude raporumu vermeye gelıcem sadece..
eşimle konuştum zati akşam eminonune gıdecekmıyız dıye tabi dedı gıderız..bilge valla cok ihtiyacım var bıraz da olsa gezmeye işyerınden baya bunladım cunku 4 duvar gormek benı çıldırtıyo ee haftanın 6 gunu burda olunca..
aaaa rapor parası öyle alınıyomuymuş ee iyiymiş o zaman valla sıkışınca ordan cekeriz dogum parası vs.iyi olur hemde
gordum cnm şimdi cok hosmuş efil efil giyersin artık rahat bişeye benziyo
var tatlım olmamı her daim burdayım Allah ın izniyle
ayy beyenmene cok sevindim haftaya siparişini verim diyorum birde pijama takımı var beyendim onuda sonra resmini yollarım onuda alim diyorum ablamda bir gecelik almış bir tanede pijama alırım dedi yeter bence dimi
internet var heee efferim izne çıkabilirsin ilk izni verdim
Slmmmm canlar bebisimin cicilerini soguk suya islattim cekmesin diye bugun yikayip utukucem sonra canta hazırlama faslı....veeeeeee budaaaa bizzzzzxz
Slmmmm canlar bebisimin cicilerini soguk suya islattim cekmesin diye bugun yikayip utukucem sonra canta hazırlama faslı....veeeeeee budaaaa bizzzzzxz
6kilo falan aldim canim bi gobek cikti bende uzerimdeki baya bol iri duruyorim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?