2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

evet dusunmicemmmm geceliğin linkini yolladım görmedin mi ama resim olarak direk yollamayı denedim beceremiyorum

Aaaa o da hepten sacmalamis yaa nasil emzirdi acaba gelinlikle:44:

Bizde de oyle yapiyolar ama ben pek istemiyorum sanki yaa. Bakalim annem ve kv diretmezlerse tabii amaan bi gelsinler saglikla da bunlar tatli kararsizliklarr

ee bende bursaliyim nagiii. Gercekten marifet ama dogru soyluyosun

ya ben yüzleri hiç unutmam ama şu nick ve isimleri unutuyorum ya bir girebilmiştim cancağızım hemde 25 kg almama rağmen istemeye istemeye yapsamda o mevlütü oğlumda bende pek güzeldik

oha falan oldum yani

canım izne ayrılınca internet var mı evde buralardan ayrılma bakimm

sevgi sende oyle izne ayrılınca varmı internet evde

bende sok oldummm ben dünyada girememki gelinliğime

sen izne ayrılınca varmı internet bana bakın yalnız bugun herkesin izin raporunu alacam yani
internet yoksa uzulurum

Masallah sanaaaa bakalim biz ne yapcaz ne giycez, az kaliyo artik yaaa, 34 oldum beeen

canım izne ayrılınca internet var mı evde buralardan ayrılma bakimm

sevgi sende oyle izne ayrılınca varmı internet evde

bende sok oldummm ben dünyada girememki gelinliğime

sen izne ayrılınca varmı internet bana bakın yalnız bugun herkesin izin raporunu alacam yani
internet yoksa uzulurum

ahahahaha papatyam öyle bir sormuş ki canım ya internetiniz yoksa izne çıkmayına bağlanabilir sonuç

bizde internet var cnm ama telden giremiyorum pcyide eşim götürmezse hep buralarda olurum sanırım,şöylede bişey var ben evdeyken vakit bulamıyorum ya hiç işim bitmiyor ben mi tembelim ne

Aaaa o da hepten sacmalamis yaa nasil emzirdi acaba gelinlikle:44:

o kısmı hiiic düşünmedim ama sacını felanda yaptrımıstır kesin bende cooook sasırdım aman sıcakta düşünsenize evde gelinlikle dolanıyoruz ayyyy hic bana gore değil daralırım terden ustumden çıkmaz gelinlik zira ilk doğumu olacaklar bilmez ama nagim bilir ve ikinci doğumu vs. olacaklar( kendimide katmak için vs. iyi ekledim heee) lohusalıkda emzirirken felan ben acaip terlerdim sıcak basardı hele yaz lohusalığında daha fena ter basıyor insana kızımıda temmuzda dogurmustum ben ve acaip terler ve daralırdım

Ayy yaz da olsa kis da olsa istemem ben de ya. Oyle bi mevlute gitsem gulerdim vallaa

cnm bn c.tesi 12 den sonra cıkmayıo dusunuyorum bıde p.tesı 19 mayıs bıze tatıl degıl bn ogunde gelıcem anlıycagın yanı bnm bıraz daha var eleman gelıcek p.tesi gunu ona bıkac bşey gosterıcem bakalım yanı salı gunude raporumu vermeye gelıcem sadece..
eşimle konuştum zati akşam eminonune gıdecekmıyız dıye tabi dedı gıderız..bilge valla cok ihtiyacım var bıraz da olsa gezmeye işyerınden baya bunladım cunku 4 duvar gormek benı çıldırtıyo ee haftanın 6 gunu burda olunca..
aaaa rapor parası öyle alınıyomuymuş ee iyiymiş o zaman valla sıkışınca ordan cekeriz dogum parası vs.iyi olur hemde
evet dusunmicemmmm geceliğin linkini yolladım görmedin mi ama resim olarak direk yollamayı denedim beceremiyorum

gordum cnm şimdi cok hosmuş efil efil giyersin artık rahat bişeye benziyo

basit bir konu değil bu biz bizi en iyi kim anlar yine biz bizi en cok kim sever yine biiiz o yüzden soruyorum ama tersime gelmeyin alırım izinleri geri

buralarda olun ben cok ozlerim zati annem yok zati babam yok zati hamileyim zati zatilerim cok ve zati siz varsınız herseyimi paylaştığım bak duygusala bağlattın beni

var tatlım olmamı her daim burdayım Allah ın izniyle

ayy beyenmene cok sevindim haftaya siparişini verim diyorum birde pijama takımı var beyendim onuda sonra resmini yollarım onuda alim diyorum ablamda bir gecelik almış bir tanede pijama alırım dedi yeter bence dimi

internet var heee efferim izne çıkabilirsin ilk izni verdim

Slmmmm canlar bebisimin cicilerini soguk suya islattim cekmesin diye bugun yikayip utukucem sonra canta hazırlama faslı....veeeeeee budaaaa bizzzzzxz

Eklentiler

• $IMG_20140514_101331.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 40

yolla yolla cnm sizlerın yolladıkları bana fıkır oluyo hem eyvallah bacım senden izin çıktığına gore gonul rahatlıgıyla raporumu alabilirim artıkın

Nagicimmm çok geçmiş olsun
Sevgicimmm iki gündür uyuyamiyorum zombi gibiyim
Papatyam bende goremedim lohusa pijamani
Bilgecim bende bu ara cok agirlastigimi hissediyorum kiloyla alakali degil galiba
Ozgecimm kuzummm az kaldi kontrole kizz masallahh 34te oldun cantani hazırla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…