- 9 Aralık 2013
- 2.421
- 419
- 113
- 35
yolla yolla cnm sizlerın yolladıkları bana fıkır oluyo hemeyvallah bacım senden izin çıktığına gore gonul rahatlıgıyla raporumu alabilirim artıkın
gobusum baya indi ozgem ya :44:
Nagicimmm çok geçmiş olsun
Sevgicimmm iki gündür uyuyamiyorum zombi gibiyim
Papatyam bende goremedim lohusa pijamani
Bilgecim bende bu ara cok agirlastigimi hissediyorum kiloyla alakali degil galiba
Ozgecimm kuzummm az kaldi kontrole kizz masallahh 34te oldun cantani hazırla
Nagicimmm çok geçmiş olsun
Sevgicimmm iki gündür uyuyamiyorum zombi gibiyim
Papatyam bende goremedim lohusa pijamani
Bilgecim bende bu ara cok agirlastigimi hissediyorum kiloyla alakali degil galiba
Ozgecimm kuzummm az kaldi kontrole kizz masallahh 34te oldun cantani hazırla
gobusum baya indi ozgem ya :44:
maşallah sizeeeeeyerim bn o içindeki tontiki yaaa ...
yavaş yavaş toparla canım anca biter
toplam ne kadar aldın kuzum elbiseleri dalan roxy ile yikacam kuzum sendin dimi bu sabunu kullanangobusum baya indi ozgem ya :44:
Yok yaa hic oyle durmuyo e tabi asagi incekler biraz ama gayet normal balimbenimki de yayildi sanki. Bu ay cok kilo aldim galiba
simdi ilk izneonayı ben vermeseydim iç huzuruyla çıkamazdın bilirim
ama bak şimdi iç huzurunlan daha keyif alıcan izinden
http://www.ilkebebe.com/Default.aspx?p=Detay&q=25462&KatID=1464&Beden=3130
pijamada bu sade birsey bu nasıl beyenicen mi bak bakalım fikirleriniz benim için coook degerli
sevgim yaa ben geceliğin resmini yollayamaıyorum birtek sen gordun sen yollsana birdaha bakalım görecekler mi acep uygunsan yani
menide yeeeee
var canım evde internet evdeyken çok giremiyorum ama yinede buralarda olurum sizlerden ayrı düşmem Alalh izin verirsecanım izne ayrılınca internet var mı evde buralardan ayrılma bakimm
sevgi sende oyle izne ayrılınca varmı internet evde
cnm bn c.tesi 12 den sonra cıkmayıo dusunuyorum bıde p.tesı 19 mayıs bıze tatıl degıl bn ogunde gelıcem anlıycagın yanı bnm bıraz daha var eleman gelıcek p.tesi gunu ona bıkac bşey gosterıcem bakalım yanı salı gunude raporumu vermeye gelıcem sadece..
eşimle konuştum zati akşam eminonune gıdecekmıyız dıye tabi dedı gıderız..bilge valla cok ihtiyacım var bıraz da olsa gezmeye işyerınden baya bunladım cunku 4 duvar gormek benı çıldırtıyo ee haftanın 6 gunu burda olunca..
aaaa rapor parası öyle alınıyomuymuş ee iyiymiş o zaman valla sıkışınca ordan cekeriz dogum parası vs.iyi olur hemde
gordum cnm şimdi cok hosmuş efil efil giyersin artık rahat bişeye benziyo
toplam ne kadar aldın kuzum elbiseleri dalan roxy ile yikacam kuzum sendin dimi bu sabunu kullanan
var canım evde internet evdeyken çok giremiyorum ama yinede buralarda olurum sizlerden ayrı düşmem Alalh izin verirse
ben 19 mayısı hiç sormucam valla c.tesiye izin kağıdı c.teside öğlen arıcam 20 mayısa çağırdı dr rapor için dicem salı da belki hiç gelmem ben eşim getirir iş yerine raporu bilge evde yatıyo dr kesinlikle yatak istirati verdi yatması lazımmış gelemedi kendi desin yüzlerini bile göresi gözüm yok kendim getirirsem patron işe geleyim yeni elemana işi gösteretim öğreteyim die çok ısrarda buluncak eminim bende kabul etmeyince hiç kavga edip kendimide kasmayım gerçi eşime de laf ederlerse tartışırmı die korkmuyoda değilim hani ya bakalım salı günü bi gelsin sağ salim gidelim raporumuzu alalım oğluşumu bi göreyimde kız sen ne yapmamı önerirsin iş yerimin durumunu biliyosun az çok bi fikir ver bana bakayım
gez tabi ya gez dolaş gönlünce çokta yorma kendini gezerken insan anlamıyoda sonra çıkıyo acısı benimde odam fabrikanın içinde köprü gibi bi yer var birinci katta odanın her yeri cam fakat tüm camlar fabrikanın içine bakıyo dışarı bakan günü görcek bi pencere yok bütün gün havasız oksijensiz yerdeyiz akşam dışarı çıkınca bi sersem oluyorum valla
oyyy maşallah sizeeeeeeeSlmmmm canlar bebisimin cicilerini soguk suya islattim cekmesin diye bugun yikayip utukucem sonra canta hazırlama faslı....veeeeeee budaaaa bizzzzzxz
8 gayet normal tatlım maşallah..... Bende dalan sabun tozuyla yikucam yumusaticida kullanmicam
var canım evde internet evdeyken çok giremiyorum ama yinede buralarda olurum sizlerden ayrı düşmem Alalh izin verirse
ben 19 mayısı hiç sormucam valla c.tesiye izin kağıdı c.teside öğlen arıcam 20 mayısa çağırdı dr rapor için dicem salı da belki hiç gelmem ben eşim getirir iş yerine raporu bilge evde yatıyo dr kesinlikle yatak istirati verdi yatması lazımmış gelemedi kendi desin yüzlerini bile göresi gözüm yok kendim getirirsem patron işe geleyim yeni elemana işi gösteretim öğreteyim die çok ısrarda buluncak eminim bende kabul etmeyince hiç kavga edip kendimide kasmayım gerçi eşime de laf ederlerse tartışırmı die korkmuyoda değilim hani ya bakalım salı günü bi gelsin sağ salim gidelim raporumuzu alalım oğluşumu bi göreyimde kız sen ne yapmamı önerirsin iş yerimin durumunu biliyosun az çok bi fikir ver bana bakayım
gez tabi ya gez dolaş gönlünce çokta yorma kendini gezerken insan anlamıyoda sonra çıkıyo acısı benimde odam fabrikanın içinde köprü gibi bi yer var birinci katta odanın her yeri cam fakat tüm camlar fabrikanın içine bakıyo dışarı bakan günü görcek bi pencere yok bütün gün havasız oksijensiz yerdeyiz akşam dışarı çıkınca bi sersem oluyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?