2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
yolla yolla cnm sizlerın yolladıkları bana fıkır oluyo hem eyvallah bacım senden izin çıktığına gore gonul rahatlıgıyla raporumu alabilirim artıkın

simdi ilk izneonayı ben vermeseydim iç huzuruyla çıkamazdın bilirim

ama bak şimdi iç huzurunlan daha keyif alıcan izinden

http://www.ilkebebe.com/Default.aspx?p=Detay&q=25462&KatID=1464&Beden=3130

pijamada bu sade birsey bu nasıl beyenicen mi bak bakalım fikirleriniz benim için coook degerli

Valla 34 oldum kiizz saka gibi cantaya bi kac parca koydum ama hala tam degil canim. Kendime hic bisey koymadim mesela.bezimiz islak mendilimizi daha almadik. Kontrolden sonra alalim barii

sevgi görebilmiş birtek resim olarak yollamayı başaramıyorum ama dur sevgiye soylim belki o basarır

sevgim yaa ben geceliğin resmini yollayamaıyorum birtek sen gordun sen yollsana birdaha bakalım görecekler mi acep uygunsan yani

tmm cnm dur yolllayayım aşk olsun becerebilirsem ne alaa...bu pijama takımını begendım ama çok mavi sankim ama dur bi inceleyeyim tekrar

senide yerım ben yaaa ama en cok boncugunu yerim lütfen o küçük ikinizide çooooooook öptüm beeenn

canım izne ayrılınca internet var mı evde buralardan ayrılma bakimm

sevgi sende oyle izne ayrılınca varmı internet evde
var canım evde internet evdeyken çok giremiyorum ama yinede buralarda olurum sizlerden ayrı düşmem Alalh izin verirse

ben 19 mayısı hiç sormucam valla c.tesiye izin kağıdı c.teside öğlen arıcam 20 mayısa çağırdı dr rapor için dicem salı da belki hiç gelmem ben eşim getirir iş yerine raporu bilge evde yatıyo dr kesinlikle yatak istirati verdi yatması lazımmış gelemedi kendi desin yüzlerini bile göresi gözüm yok kendim getirirsem patron işe geleyim yeni elemana işi gösteretim öğreteyim die çok ısrarda buluncak eminim bende kabul etmeyince hiç kavga edip kendimide kasmayım gerçi eşime de laf ederlerse tartışırmı die korkmuyoda değilim hani ya bakalım salı günü bi gelsin sağ salim gidelim raporumuzu alalım oğluşumu bi göreyimde kız sen ne yapmamı önerirsin iş yerimin durumunu biliyosun az çok bi fikir ver bana bakayım
gez tabi ya gez dolaş gönlünce çokta yorma kendini gezerken insan anlamıyoda sonra çıkıyo acısı benimde odam fabrikanın içinde köprü gibi bi yer var birinci katta odanın her yeri cam fakat tüm camlar fabrikanın içine bakıyo dışarı bakan günü görcek bi pencere yok bütün gün havasız oksijensiz yerdeyiz akşam dışarı çıkınca bi sersem oluyorum valla

he temam madem internet var izne ayrılma izni verdim sanada nagimde sende sevgide kopardınız benden izinleri yeter artık calıstıgınız keyfinize bakın birazda yeterince calıstınız zaten simdi hamişlik keyfi zamanı yaba daba duuuu

Slmmmm canlar bebisimin cicilerini soguk suya islattim cekmesin diye bugun yikayip utukucem sonra canta hazırlama faslı....veeeeeee budaaaa bizzzzzxz
oyyy maşallah sizeeeeeee ne şirin görünüyosunuz siz öyle yahuuuuu ayyy karnımız çıkıyomuydu çıkcamıydı belli oluyomuydu olcakmıydı derken bak kocaman olduk kızzz

ahh cnm bnde artık bigun bile gelmek istemiyorum ama hayat bu diyorum belli mi olur yarın ne olacagımız bn bazen düşünüyorum tamam evde oğluma bakmak istiyorum çalışmak istemiyorum ama diyorum ya suan onlar kapalı bi kututnun içinde cıktıgında ne olacak bılınmez Rabbim sağlık versin herşeyden önce peki sen şimdi tekrar bu işyerıne donecekmisin ona gore karar ver tatlım bnce bunun sonunda kötü olup kürkcü dukkanına geri donmek de var tabi yine senın kendi fikrin onemlı ama insanında yarın ne olacagı belli olmuyor işte tatlım..Allah ım hayırlı işlerle insanlarla karşılaştırsın herzaman bn bazen o kadar kotu oluyorum ki bana yaptıklarını unutmuyorum ama Allah a havale ediyorum hamile olmasam neyse diycem de bide iki canliyız hiç bizi düşünmüyorlar diye düşünmüyo değilim tabki ..hakkımızda hayırlısı be bilgem bn az daha dişimi sıkıcam bnm normalde pazar gunu raporum doluyo ama bn salı gunude calışbılrım belli eğil yani...ama burayada geri donersem bı takım şartlarım olacak benım öncelıkle c.tesi gelmemek gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…