akşam ben 9 da uyudum eşim seyahatte annemlerde kalıyorum ya babam garibim koltukta belim başım ağrımasın die ben yukarda kalcam zaman babacık salonda yatıyo ben annemle yatak odasında bir fenalıklar bastı bana 10 11 gibi kaltık üstümde ne varsa çıkardım atlet şort giydim pencereyi actım yorganı apiş arama aldım annem garibim nasıl sıkı sıkı sarınıyo yorgana dondum dio bütün gece benim üstüm açık cam açık üstüm tiril tiril ölesine ama gece uyanıyorum oğluş üşücek diyorum yorganla karnımı örtüyorum eee 5 dk sonra yine açıyorum her yerimi valla yarını da bitirelim de dediğin gibi evde cıbıl cıbıl gezcez sanırım bide şu var işte benim kendi evim 1. kat zemin üstü eee evde cıbıl cıbıl oluncada camları acamıcam gören olcak die üst katta evin önü komple teras cılbıl cıbıl terasa çıkamıcam ya evde kapılar camlar kapalı klimayla oturcaz klimayıb ende hiç sevmiyorum insanı sersemletiyo daha çok aman be sevgim bizde yani armudun sapı üzümün cöpü evdesin işte daha ne dimi ama
bende diğerlerinde eminönune gitmiştim havuzlu hana gitmiştimgerçekten eminonunde hem cesit coook hemde fiyatlar daha iyi ama yinede pazarlık etmeyide ihmal etme
bunda bu kadar sorun olmasaydı bende oraya gitmek isterdim severim eminönünü ama hafta sonu coook kalabalık oluyor erken gitmeye calıs derim ki erkenden işini bitir yoksa daralırsın canım yada yorulduğun anda kendini kenara çekmeyi unutma park et azıcıkdinlen sonra eve donuunce ertesi gun dinlemiş ol resimlerini ceeeek ve bize yollaaaa
canım bilemedim 140 iyimi çokmu kalitesi falan nedir benim pijamalar fazla fazla varda işte dışardan almadığımızdan hiç fiyatlar nedir bilemiyorum ama kalitesi ii bişeyse fiyatta çok deildir heralde sabahlıokta var diyosun içinde sabahlıklarda çok para çünkü kız bide aylin almıştı bi siteden pijama yanlış hatırlamıyosam oda 80 tl civarı bişey demişti kalitesinden memnundu o siteye de bi baksan oda 3 lü takımdı güzelditakım 140 civarıydı zira pijaması ayrı sabahlık ayrı satılıyorda tam fiyatlar aklımda değil siteler arasıda fark var ama toplam 140 civarı olmalı
daha cok cıkıyormus
ama ben bebek alışverişi yapmadım zati ablam yaptı hepsini banada gecelik ve mobilya kaldı birde hediyelikler
kız ne varsa insanın kendi ailesinde var ya bak babacığın yatağından olmuş anan donmustorun evlat sevgisine onlarda senle birlik hamileliğinin zorluklarını kendilerince yasıyorlar desene
hahahah aynen tatlım evde olmak bir ayrıcalıktır tabikiiiii...rahat oluyon şapır şapır sulanıyon.ayaklarını uzatıp yatıyon cama çıkp bi nefes alıyon uyuyon ayyyy valşla özlemişim yaaa evde olmayı hahha ....bu arada annenle olan sevgine bayıldım tatlım yaa hala anneyle yatıyon heemasallah size
ayy valla mı cnm sen nerde oturuyordun tatlım yaa ...işte bnde c.tesi 12 den sonra işyerimden izin alıcam ne diycem bilmıyom ama dr gıtcem falan derim gercide eşim almaya gelıcek beni ordan vınnn vapura binip tıngır mıngır gıderuk artık ayyyy heyecanlandım yeaaaa ...atarım tabi kız resimleri burdan
kız eve ne iş alcan ki öle bi imkanım olsa bende alırım valla ne almıcam dediğin gibi bez parası pazar parası çıksa kötü mü alnın teriyle kazanılan her para helaldir utanılmaz gocunulmaz işe oğluşla nasıl gitcen kız zor olmaz mı oda cocuğuda bağlıcan bütün gün dört duvar arasında bide şimdiden bilemiyoruz paşalar nasıl olcaklar uslu mu aksimi yaramz mı bakalım hakkımızda hayırlısı olsun hepimizinde
benimde kuzenim almanyadan geldi 2007 yılında evlendi izmire yerleşti o zamanlar bi iş bulmuştu kendine almanca telde satış yapıyodu o da hamile kalmıştı işten çıkmıştı o zamanlar işte şimdi aynı işten bulmuş tekrar evden çalışıyo bu sefer ve satışlar türkçe yapıyo türkçeside çok ii değil bilmediği anlamadığı çok kelime var ona rağmen benden daha iyi maaşı var evde sabah 11 de pc başına geçip aramaya başlıyo aramalrıda otomatik netten yapıyolamrış akşam 5 e kadar pc başında telde sonra 1,5 saat molası varmış 6,3 da tekrar başlatyıp 8 e kadar bende onu düşündüm öle bi iş mi yapsam die evden bilemedim çünkü aldığı maaş benden daha ii kendi evinin içinde başında amir yok müdür yok bide ekstra primleri varmış yani çok ii başka bi iş daha var öle pc başından bide onu araştırcaz o işide babamın arkadaşı yapıyo evden pc den yapma şansım olursa onuda düşünüyorum bakalım en son artık baktık olmucak rapor bitmeden iş aramaya başlıcam bende buraya geri gelmek istemiyorum bu maaşla ya adam akıllı mesleğimi yapayım yada evden destekli bi iş yapayım
hahahah aynen tatlım evde olmak bir ayrıcalıktır tabikiiiii...rahat oluyon şapır şapır sulanıyon.ayaklarını uzatıp yatıyon cama çıkp bi nefes alıyon uyuyon ayyyy valşla özlemişim yaaa evde olmayı hahha ....bu arada annenle olan sevgine bayıldım tatlım yaa hala anneyle yatıyon heemasallah size
ayy valla mı cnm sen nerde oturuyordun tatlım yaa ...işte bnde c.tesi 12 den sonra işyerimden izin alıcam ne diycem bilmıyom ama dr gıtcem falan derim gercide eşim almaya gelıcek beni ordan vınnn vapura binip tıngır mıngır gıderuk artık ayyyy heyecanlandım yeaaaa ...atarım tabi kız resimleri burdan
canım bilemedim 140 iyimi çokmu kalitesi falan nedir benim pijamalar fazla fazla varda işte dışardan almadığımızdan hiç fiyatlar nedir bilemiyorum ama kalitesi ii bişeyse fiyatta çok deildir heralde sabahlıokta var diyosun içinde sabahlıklarda çok para çünkü kız bide aylin almıştı bi siteden pijama yanlış hatırlamıyosam oda 80 tl civarı bişey demişti kalitesinden memnundu o siteye de bi baksan oda 3 lü takımdı güzeldi
Allah razı olsun onlardan Allah başımızıdan eksik etmesin zaten annemin dediğin sen hep hamile kalmıcan ya doğurcan bigün oğluşu o zaman sorcam ben sana dio takılıyo şimdi yap sen yapcanı diobide eşim olsada olmasada yukarda yemek yiyoruz biz dışarı çıkmıcaksak misafir gelmiceksede yukarda oturuyoruz annemlerinde koltuk takımı üçlü ikili ikide tekli üçlü benim koltuğum oldu kimse oturmuyo oraya babiş ikili de annem teklide eşim diğer teklide üçlü bana ayrılmış durumda kimse oturmuyo bilgenin yeri orası
hanımlar merhaba. aranıza bende katıldım dayanamdım. sizin yazdıklarınızı hep okuyordum ama üyeliğimi aktif etmemiştim :) :26: bende 30 haftalığımoğlum olcak inş :)
Kızlar ya ben bişe sorcam sizde de ikinma isteği oluyor mu ben bazen kendimi tam ikiNir ken buluyorum geceleri daha çok oluyo öyle sancı falan yok ama kendimi karnımi kasma ihtiyacı oluyo
canım gozunaydın benimde oglusum olucak İnsallah aramıza hosgeldin dal sohbete hemencecik
hanımlar merhaba. aranıza bende katıldım dayanamdım. sizin yazdıklarınızı hep okuyordum ama üyeliğimi aktif etmemiştim :) :26: bende 30 haftalığımoğlum olcak inş :)
biz geldik doktordan ama ben çok hayal kırıklığına uğradım oğlum 1750 gr bana çok zayıf geldi doktora göre iyi ama ben aldım 20 kilo boyunu da söylemedi ölçmüyoruz dedi çatı kemiğimin ağrısına da sezeryan yerin geriliyordur dedi neyse doğum tarihi olarakta ben erken almıyorum anne karnında bir gün bile çok önemli dedi eğer doğum başlamazsa 27 hazirana alcakmış:44:
aminnnn hepimizi inşallahh... hoşbuldukhoş geldin aramızaaaaa RAbbim sağlıklan kavuşmayı nasip etsin oğluşuna
uwww bilmem mi kasım ortasında doğum yaptımda oo lohusalıkta terlediğimi ömrümde terlemedim sanırım vucüt öylelikle toparlanıyo ama iğrenç bir durum kokar insan neyse yaza geliyo sık sık duşa girilir tabi bebeişe bakacak birileri olursa :44:
benimde anam bamam burda değil yanlızlıktan gelirim oğluşum izin verirse çünkü oda çok bunaldı bu yaz ben evdeyken oda gitmesin diyorum,kardeşiyle anlaşabilirse tabi :44:
tşk ederim hicrancım
selam hanımlar nasılsınız nasıl geçiyor günler....
biz geldik doktordan ama ben çok hayal kırıklığına uğradım oğlum 1750 gr bana çok zayıf geldi doktora göre iyi ama ben aldım 20 kilo boyunu da söylemedi ölçmüyoruz dedi çatı kemiğimin ağrısına da sezeryan yerin geriliyordur dedi neyse doğum tarihi olarakta ben erken almıyorum anne karnında bir gün bile çok önemli dedi eğer doğum başlamazsa 27 hazirana alcakmış:44:
yok canım ya bebiş kilosuna takılma bazen az gelir bir dahakine fazla alır bak Dr.unda normal demiş hiiic takılma bence oralara bak tarihinde belli olmuş ne guzellllMasallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?