2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

hahahah aynen tatlım evde olmak bir ayrıcalıktır tabikiiiii...rahat oluyon şapır şapır sulanıyon.ayaklarını uzatıp yatıyon cama çıkp bi nefes alıyon uyuyon ayyyy valşla özlemişim yaaa evde olmayı hahha ....bu arada annenle olan sevgine bayıldım tatlım yaa hala anneyle yatıyon hee masallah size

ayy valla mı cnm sen nerde oturuyordun tatlım yaa ...işte bnde c.tesi 12 den sonra işyerimden izin alıcam ne diycem bilmıyom ama dr gıtcem falan derim gercide eşim almaya gelıcek beni ordan vınnn vapura binip tıngır mıngır gıderuk artık ayyyy heyecanlandım yeaaaa ...atarım tabi kız resimleri burdan

canım bilemedim 140 iyimi çokmu kalitesi falan nedir benim pijamalar fazla fazla varda işte dışardan almadığımızdan hiç fiyatlar nedir bilemiyorum ama kalitesi ii bişeyse fiyatta çok deildir heralde sabahlıokta var diyosun içinde sabahlıklarda çok para çünkü kız bide aylin almıştı bi siteden pijama yanlış hatırlamıyosam oda 80 tl civarı bişey demişti kalitesinden memnundu o siteye de bi baksan oda 3 lü takımdı güzeldi

kız ne varsa insanın kendi ailesinde var ya bak babacığın yatağından olmuş anan donmus torun evlat sevgisine onlarda senle birlik hamileliğinin zorluklarını kendilerince yasıyorlar desene

Allah razı olsun onlardan Allah başımızıdan eksik etmesin zaten annemin dediğin sen hep hamile kalmıcan ya doğurcan bigün oğluşu o zaman sorcam ben sana dio takılıyo şimdi yap sen yapcanı dio bide eşim olsada olmasada yukarda yemek yiyoruz biz dışarı çıkmıcaksak misafir gelmiceksede yukarda oturuyoruz annemlerinde koltuk takımı üçlü ikili ikide tekli üçlü benim koltuğum oldu kimse oturmuyo oraya babiş ikili de annem teklide eşim diğer teklide üçlü bana ayrılmış durumda kimse oturmuyo bilgenin yeri orası

kız bende evde oturmaya hiç alışık değilim ama şu durumda biran önce alışmak istiyorum valla
biz annemle babamla hep arkadaş gibi olduk abi abla anne baba herşey oldular bana Alalh razı olsun onlardan eşimlede öyleler kp kv ilişkisi hiç yoktur aralarında hatta şöle annem hep derki ben miyim kv senmisin kp kaynanamı aratmıyon bana der eşime evin tek çocuğu olmanında etkisi var tabi bunda

cnm senın değin de iyiymiş fakat bebğin ilk zamanlarında zor olur sankim evin ilşi bebek akşama yemek eee değin gibi huysuz olur mu bılınmez ama guzel para kazandıyorsa ne ala ...cnm benım dediğm işte böyle nıkah sekerı mandal kabblo falan yapıyorlar bnm alt katımdakı kadın yapıyo onunda iki cocuf-gu var ev kredısı oduyorlar o işten pazar parasının ıvırını zıvırını cıkartıyo işte bnde düşünüyorum evde boş durma hiç değilse aynen ne guzel helel para cnm

hanımlar merhaba. aranıza bende katıldım dayanamdım. sizin yazdıklarınızı hep okuyordum ama üyeliğimi aktif etmemiştim :) :26: bende 30 haftalığım oğlum olcak inş :)

ayyy heyecanlan tabi ben bilem heyecanlanıyorum sizler alısverise çıkıp sunu aldım bunu aldım diyorsunuz ya mest oluyorum coook seviniyorum bazen gözlerim doluyor ya ana olasım cooook var benim cooook

inan bende malını bilemiyorum aslında dışarıların fiyatınıda bilmiyorum daha öncekilerde oyle değildim iyi kotu çıkmıştım alısverise ama bunda mumkun değil o yüzden size soruyorum zaten sizler dolaşıyorsunuz ya hani fikirleriniz vardır hem fiyat olarakda fikirleriniz olurbanada yon verirsiniz diye kiii doğru yapıyorum bak önerileriniz banada yön veriyor canlarım benim

kız sende daha doğurmadan hurrem sultan olmussunda esas koltuğa bile geçmişsin yaba daba duuuu

biz geldik doktordan ama ben çok hayal kırıklığına uğradım oğlum 1750 gr bana çok zayıf geldi doktora göre iyi ama ben aldım 20 kilo boyunu da söylemedi ölçmüyoruz dedi çatı kemiğimin ağrısına da sezeryan yerin geriliyordur dedi neyse doğum tarihi olarakta ben erken almıyorum anne karnında bir gün bile çok önemli dedi eğer doğum başlamazsa 27 hazirana alcakmış :44:

hanımlar merhaba. aranıza bende katıldım dayanamdım. sizin yazdıklarınızı hep okuyordum ama üyeliğimi aktif etmemiştim :) :26: bende 30 haftalığım oğlum olcak inş :)

hoş geldin aramızaaaaa RAbbim sağlıklan kavuşmayı nasip etsin oğluşuna

boşuna canını sıkma canım. hem doktor kilosuna az dememiş ki. bundan sonra kilo alır inşallah bebeğin :) hem nasıl doktormus o boyunu fln dememiş saçma sapır konuşmuş.

ben temmuzda kızımı dogurmustum ama ne terleme arkadaşım yok böyle birsey sanki kendi terimde yıkanıcam gibi oluyordum bazen
birde bu durum strese sokuyordu beni cunku kv. bendeydi iki kayınımda bizdeydi (sinir bir durumdu ne işleri varsa anneleri bizde diye onlarda bizde kalıyorlardı ) ikizlerim var ev buyuk değil ayyy ne daralmıştım anlatamam anormal stresliydim ve sıcak zaten bir taraftan aman ne zorlanmıştım o vakit

yok canım ya bebiş kilosuna takılma bazen az gelir bir dahakine fazla alır bak Dr.unda normal demiş hiiic takılma bence oralara bak tarihinde belli olmuş ne guzellllMasallah

hoş geldin canım dr kilo için ii diyosa iyidir bazı bebişlerin kilosu önden gidiyo ama illa da heimizn bebişinin kilosu önde olcak die bişey yok banada her seferinde az geliyo sanki kilo dr gayet ii haftasıyla uyumlu dio dr a güven sorun olsa söler takılma böle şeylere ayrıca doğum senin 8 temmuz görünüyo ama dr 27 haziran demiş erken bile değilmi benim dr bi aksilik olmadığı sürece 39. hafta dolmadan sezeeryana almıyo prensibi öleymiş geçen ay benim bi arkadaş benim dr sezeryanlı doğum yaptı mesela yalvar yakar 38+5 de aldı bebişi 39 dolmadan almam diomuş inş. herşey yolunda gider aksi bi durum olmazda zamanında sağlıklan gelirler

yok canım ya bebiş kilosuna takılma bazen az gelir bir dahakine fazla alır bak Dr.unda normal demiş hiiic takılma bence oralara bak tarihinde belli olmuş ne guzellllMasallah

bencede takılmasın jeya kaç haftalıksın bilmiyorum ama bana kilosu gayet iyi gibi geldi

bide kızlar benim izlediğim yol şu ne gebeliğimi ne bebeğimi (buna oğlumda dahil) başka gebelerle yada bebeklerle kıyaslamıyorum rahat ediyorum herkesinki kendine özel ve has kaldı ki aynı beden olmasına rağmen iki gebeliğim bile birbirine benzemiyor

kafamı hiçç bulandırmıyorum ohh ne rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…