2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Hamislik boyunca iki kez oldu bizim de hele şimdiden sonra hiiiicc olmaz ama kocisimmm duz duvara tirmanacak yakindaaa

kızlar okadar soru soruyorum birkere bile cevap vermiyorsunuz yinede canınız sağolsun bundan sonra pylaşım yapıpta sizi sıkmam

vallaha yeni giriyorum canım görsek niye cevap vemiyelim aşk olsun hayırdır bir sıkıntı yoktur inş.

kızlar hepimizin başı sağolsun ancak toparlanabildim elim facia beni derinden sarstı... Allah geride kalanlara sabır versin.. rabbim bebişlerimizide korusun inşallah...

sizden bir ricam olacak lütfen en son ultrason kağıdınızdan efw yi yazarmısınız sizinki kaç?ve o bebeğin kilosmu

Evt canim efw kilosu. Ne oldu kii:26:

çok teşekkür ederim canım doktor bana 1750 gr demişti kilo suna bende ogün üzüldüğümden hiç kağıda bakmadım bugün bi bakarım ki 2000 gr yazıyor hatta internetten baktım ac ve bpd ölçümlerini yazınca kilosunu hesaplıyo ordanda 2115 gr çıktı doktor neye göre az söyledi anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…