- 17 Temmuz 2013
- 2.084
- 461
- 113
Al canimdunku resmimiz.
Senden de bekliyorumm
Benim doktorda aynen benim vitamini bile kesti 1 ay oldu.simdi istahim azaldi sayesinde :-(Eki Görüntüle 1117848 yan cikmis yaaa :-(
çok teşekkür ederim canım doktor bana 1750 gr demişti kilo suna bende ogün üzüldüğümden hiç kağıda bakmadım bugün bi bakarım ki 2000 gr yazıyor hatta internetten baktım ac ve bpd ölçümlerini yazınca kilosunu hesaplıyo ordanda 2115 gr çıktı doktor neye göre az söyledi anlayamadım
güzel göbüşlüler sizi maşallah
Hadi yaa neden oyle demis kii. Gayet iyi kilosu masallah
evet canım ya ben sırf özel hastanede doğum yapayım diye bu doktora gittim ilkkez de gittim demekki hastaneye değil doktora bakacaz neyse ya sevindim bide geçen ay 1200 gr dı neden bukadar az aldı diye de üzülmüştüm ohhh beee
güzel göbüşlüler sizi maşallah
Ben toprak ismini daha çok seviyorum.. Kayra yi erkek ismi diye biliyorum ama toprak çok karizmatik geliyor bana :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
5 ekim cnm.12 temmuz görünüyor sata göre. Sanirim seninde öyle
Günaydın canlar , uykuda bozukluk bu herhalde gece bolunmeleri derken saat11 e kadar debelenmisim zar zor kahvalti hazirladim toplamadan devrilip uzandim yine kolumu kaldiramiyom belim ve bacaklarim hala ayni, sali yine dr gitcem sanirim.ise gitmek istiyorum, izin lazim olacak cdiye...kaskati oluyor belim kipirdayamiyorum, yuruyemiyorum hani bu sadece vitaminle kalsiyumla olacak bisey mi bilmiyorum iciyorum ama bi degisiklik yok, elbette daha ciddi durumda olanlar var ama wcye bile biyerlere tutunarak gidiyorum...
Günaydın kızlar
Alışveriş işlerine başladım da bu bebek süslerini kaç adet yaptırdınız tabiiki arkadaş ve akraba çevresine göre değişir ama ortalama ne kadar yaptırmak yada yapmak lazım. Çikolatayı kahve dünyasından alacağız toplu yaptırmayalım dedik malum temmuz ayı ramazan ve sıcak onları muhafaza etmek zordur.Çikolataları bittikçe alacağız.
Mevlüt işine gelince yakın akrabaları çağrırız bizde herkes çalıştığı için çok kişinin geleceğini düşünmüyorum.Aile arasında gibi olur. Ona ayrı hediyelik hazırlamayı düşünmüyorum. Doğum için yaptırdığım süslerden veririm zaten enfazla mevlüte 10 kişi gelir.
Birde lohusa taçlarınızı aldınız mı kızlar?
Aldığınız bir site var mı?
Hastane için 2 pijama-2 gecelik aldım :) (Erkek annesi olacağım için mavi ve ekru aldım ama dayanamadım bir geceliği pembe aldım :))
bu arada bebek banyo bakım kremleri falan almadıysanız unnado diye bir sitede mustela ürünlerinde indirim var.Aklınızda bulunsun.Sabah sabah alışveriş yaptım
Bu arada ben bunları düşünürken Soma ve yakınlarındaki bir çok hamile arkadaşımız eşini-babasını-kardeşini kaybetti.Tekrar başları saolsun Allah onlara sağlık versin ... bazen kendimi suçluyorum onlar ne dertlerle uğraşıyorlar ben neyle uğraşıyorum diye
Cnm gecmis5 olsun.ama sanirim hamileliğin verdigi rahatsizlik bunlar ayni seyler bendede var.ben ne vitamin nede kalsiyum almiyorum.vitamini 1 ay oldu kesti doktor.geceler dahada zorlasmaya basladi.nu gece sicak bi yandan sirt bel agrisi bi yandan döndüm durdum.Günaydın canlar , uykuda bozukluk bu herhalde gece bolunmeleri derken saat11 e kadar debelenmisim zar zor kahvalti hazirladim toplamadan devrilip uzandim yine kolumu kaldiramiyom belim ve bacaklarim hala ayni, sali yine dr gitcem sanirim.ise gitmek istiyorum, izin lazim olacak cdiye...kaskati oluyor belim kipirdayamiyorum, yuruyemiyorum hani bu sadece vitaminle kalsiyumla olacak bisey mi bilmiyorum iciyorum ama bi degisiklik yok, elbette daha ciddi durumda olanlar var ama wcye bile biyerlere tutunarak gidiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?