mrb kizlar ins hepiniz iyisinizdr 6gundur hastanedeydim kontrole gttiqimde sancim cikti yatirdilar ciqer ggelistirici oldum sancilari geciktirdiler simdilik iyiyiz durursa yaramazlar 36.haftamda sezeryan olucm bebeklerimin kilo alimlari cok yawasladi soldaki 1930 sagdaki 1670 doktor ikiz icin iyi dedi gerci saglikli olsunlarda
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
geçmiş olsun yağmurcum çok az klamış inş sağlıkla kucaklarsın kuzularını maşallah kocaman oldular artık
Cnm baş agrisi degilde baş dönmesi surekli olagan bisey bende.ve cok sinir bozucu.kızlar baş ağrısı baş dönmesi yaşayan var mı aranızda tansiyonumu ölçüyorum normal şükür şekerimde iyi ama 3 gündür başımı taşıyamıyorum
kizlar cok az kaldi ama ismi netlestiremiyrz biri kesin alptug dgerinde kararsisiz alphan dusunyrz nasl sizce bska fikri olanda soleyeblr
Bence Alptuğa en çok Berktuğ ismi uyar :) Benim oğlumun adı çok da zeki oluyorlar.
cok saol cnim baya az kaldi cok heycnlanyrm artk ins hepimz saglikla alirz kucagimiza
Yagmur kiz merak ettim seni bayadir foruma girmedin bebislerin gayet guzel kilolari sknti yok hadi beklesin kuzucuklar 36.haftayi iyi olduguna sevindim ucunuzunde
kızlar baş ağrısı baş dönmesi yaşayan var mı aranızda tansiyonumu ölçüyorum normal şükür şekerimde iyi ama 3 gündür başımı taşıyamıyorum
saol cnim sali gunu kntrlde sanci cikinca yatirdi doktorum bu sabah ciktim cok sikildm hastanede doktrmda ikiz icin kilolarinin gayet iyi oldgnu soluyo hastanede yatmaya alismisim biraz ayakta durdumu sertlesiyo karnim ins beklerler 36yi sen nasilsn nasi gdio
Cnm gobisini gormuyoruz bayadirSimdi kacinci haftadasin cnm insallah beklerler ya 36yi dikkat et kendine bende napim miraçla ilgileniyorum bu aralar wc aliskanligini ogretmeye calisiyorm esimde kiziyor dogumdan sonra kendine gelde oyle ugrasirsin diye zaten pek ciş soylemeyede niyeti yok yani anliycagin bizimde bez masrafi ikiye katlancak 3yasinda oglum beklicez bakalim soylemesini..arkadasim dogum yapti bebek gormeye gittik oglu oldu 3250gr bi saclari varki sorma simsiyah küt sac modeli resmen :) sabirzizlandim iyice temmuz gelsin artik bebegi emziriyodu arkadasim oglumunda dikkatini cekti gelmis kulagima diyoki anne bebek memeyi yiyoo anne acir meme :):) bu arada kizimda iyi teyzesi en son 28+0 gittm 1350grdi simdi 2saat sonra 30+0 olcazz superr...ay valla bu sabah geldin aklima yine kizim kipir kipir oynuyor esimde onu seviyor dedimki mucize dime evet dedi bide ikiz oldugunu dusunsene hatunum icerde birbirleriyle oynar dedi hemen aklima geldin kalp kalbe karsiymis :)
Cnm gobisini gormuyoruz bayadir))
arkadaşlar ben şuan 27 haftalık ikizlerime hamileyim. doğumum kesin sezeryan olacak. geçen hafta kendime bir tane lohusa geceliği bir tanede lohusa pijama takımı aldım. sorum şu.. normalde ben L beden giyen biriyim lohusa takımlarındada kendi bedenini alacaksın dediler bende L beden aldım ama eve geldiğimde denedim 26 haftalık göbeğimle ikiside tam oldu yani doğuma yakın zamanlarda bana gelmezler. kafam çok karıştı doğumdan sonra kalan göbeğimle kullanabilirim herhalde ama ya doğumdan önce herhangi bir sebepten dolayı yatmak zorunda kalırsam malum ikizlerde göbek çok büyük oluyor o zamanda bir tane çok büyük bir takım mı almam gerekiyor? siz aldıklarınızı hangi beden aldınız. aynı problem emzirme sütyenlerindede geçerli kaç beden alacağımı bir türlü bilemiyorum.
Simdi kacinci haftadasin cnm insallah beklerler ya 36yi dikkat et kendine bende napim miraçla ilgileniyorum bu aralar wc aliskanligini ogretmeye calisiyorm esimde kiziyor dogumdan sonra kendine gelde oyle ugrasirsin diye zaten pek ciş soylemeyede niyeti yok yani anliycagin bizimde bez masrafi ikiye katlancak 3yasinda oglum beklicez bakalim soylemesini..arkadasim dogum yapti bebek gormeye gittik oglu oldu 3250gr bi saclari varki sorma simsiyah küt sac modeli resmen :) sabirzizlandim iyice temmuz gelsin artik bebegi emziriyodu arkadasim oglumunda dikkatini cekti gelmis kulagima diyoki anne bebek memeyi yiyoo anne acir meme :):) bu arada kizimda iyi teyzesi en son 28+0 gittm 1350grdi simdi 2saat sonra 30+0 olcazz superr...ay valla bu sabah geldin aklima yine kizim kipir kipir oynuyor esimde onu seviyor dedimki mucize dime evet dedi bide ikiz oldugunu dusunsene hatunum icerde birbirleriyle oynar dedi hemen aklima geldin kalp kalbe karsiymis :)
Cnm ben s giyiyorum hic kiloda almadim bi gobus var bende s beden aldim lohusa takimimi baya genis cunku alti suan bana tam oluyor ama yinede dogumdan sonra okadar gobus olmucak sonucta bebekler cikcak ama bitanede normal pijama takimi aldim rahat bol olsun diye onuda alt beli ince lastikli L beden aldim cok fazla genis kalip degil eger bacak popo kisimlari cok sikmiyosa fazla ustune oturmuyosa L iyi ama sikiyosa xl bak derim bende sezeryan olcam..emzirme sudyeni hic rahat degil tavsiye etmem ama normalde hangi beden kullaniyosan onun 2beden buyugunu almisal 80se sen 90 95 al ama cokta fazla alma 2tane alsan yeter ilerde olculerin degiscek hastane cantasi icin 2tane al bi sure idare edersn sonra olcune gore alirsn ben normalde 75 80 kullaniyorum ama suan 85beden hemde genis kalip sudyen dar geliyor 30haftadayim..
Ayni dert bendede mevcut telden giriyorum hem cekmiyor hemde sinirli uyuz oluyorumWalla ben seninkini gordum yazmaya calistim zaten zoraki yasiyorum tlfndan giriyorm kiz evin icinde net cekmiyo disari cikinca cekiyor :)) cok ilginc:):)yarin atarim benimki sivri cok komik kiz ama niye oyle sivriki bi gobisle memis var zati 85bdn dar gelmeye basladi :):) gecen 90almaya girdm iccamasirciya adam vardi miraca atlet kulot aldim ciktim diyemedim 90diye utandim kiiz esim gecen diyoki sudyenimi gormus massallah anneminki kadar var sudyenin diyo bide 85genis kalip :):) ama bacaklar kollar cita gibi yuzumde kucuk pek kilo almadim oralardan kotude durmuyorum suan 55 kiloyum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?