2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

doğum için yeterli canım ama hastaneye baby shower yada 40 mevlüdü yapacaksan az bence...

Selam kizlarrr :)

Hastanede ne dagiticaksiniz tek çikolata mi dagitsam diyorum ben suslere baktim ama içime dönmedi hicbisey.. Bide hastanede calisiyorum ya bütün hastane gelir ziyarete bisi dagitsam sayiyi çok tutmam lazim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Çevremde Kayra ismi yok.. Ben erkek ismi diye biliyordum ama kızlar için de mi kullanılıyor? hımmm... bilemedim yine :)

Ben toprak ismini daha çok seviyorum.. Kayra yi erkek ismi diye biliyorum ama toprak çok karizmatik geliyor bana :)

güzelim merhaba, bence yeterli özellikle yiyeceğe çok gerek yok süslü çikolara versek tamam :)) Bizim doğumlar Ramazana denk geliyor zaten :))

Selaaam
Biz kontrolden ciktikk. Sehzadem 2350 gr olmus. Herseyimiz normal cok sukurr. Ama hala ters duruyo, kafasi gogsumun altinda.
Veee en sevindigim kismi, bundan sonra haftada 1gidiyoruuuuzz

Ilk sezeryanin genel mi Epidural mi oldu cnm.korkuyorum yaaa:-(

Epidural di ama doktor bebek ciktiktan sonra rengimin attigini cok korktugumu soyledi bebegi aldiktan sonra tamamen uyutmuslar odaya nasik geldigimi hatirlamiyorum:)

Ben de panigim ve heycanli bi yapim var e korkuyorum da.epidural istiyorum ama cesaretim yok.napcam bilemedim :-(((

Selaaam
Biz kontrolden ciktikk. Sehzadem 2350 gr olmus. Herseyimiz normal cok sukurr. Ama hala ters duruyo, kafasi gogsumun altinda.
Veee en sevindigim kismi, bundan sonra haftada 1gidiyoruuuuzz

Ebrucum simdi ters durdugu icin bisey diyemiyo, donmezse mecbur sezaryen, ama donebilir dedi bakalim artik
Ozgecanim selam oncelikle maşallah diyim cepten girdim de bdt neydi goremedim, dogumla ilgili bisiy dememis ya dr.hafta ilerledikce o asagilari nasıl da itekliyo

Hastaneye bebek sekeri goturmeye gerek var mi kizlar ya. Eve gelenlere veya mevlute gelenlere dagitsak yetmezmi

Buarada benide dogum korkusu iyicr sardi. Belimden kasiklarima dogru yogun agrilar icindeyim

Evt cnm daha erken dönebilir. Hayirlisi artik benimkide taam tersi
Dedigin gibi hayirlisi canim.saglikli olsunlar da sezaryen de farketmez.
Ozgecanim selam oncelikle maşallah diyim cepten girdim de bdt neydi goremedim, dogumla ilgili bisiy dememis ya dr.hafta ilerledikce o asagilari nasıl da itekliyo
Bdt 2temmuz canim sata gore. Ultrasonda 26haziran 24 haziran gibi degisiyo dr bisey demiyo donerse normal olcak iste kismet
oyy masallahhhhhhhhhh sehzadeyeeeee canim herşeyin yolunda olmasina sevindim geri sayim basladi şükür... Nst ye baglandin mi
Cok sukur canimmmm. Evet nst ye de baglandik hersey normal. Her hafta gorcez artik ohhh

Kiz bi ara göbisini ekle bakem buyudun mu ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…