2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

siz onlara kilomu diosunuz 54le hamile kaldim 68im 1aydada nolurum bilmiyrm gobis we kalca buyudu bnde

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben geldiiiim herkese gunaydınlar noruyonuz bakem gecmiş bakamadım pek

şimdi hafta sonum çoooookkk yorucu gectı c.tesi alışveriş yaptım pazar odaları değiştirdik ama bn şuan işteyim ve bitik haldeyım acıkcası oğluşum a aldığım şeyler beni mutlu ediyor butun yorgunlugumu gıderıyor valla...tabi işler daha çok durun size resim atayım pek bişey alamadık ama aldıklarımız cok uyguna geldı uyku setı,battanıye,cibinlık,ağız bezi,çorap,kendime pijama takımı ama normal doğum için gıyılebilecek bu hafta sonuda nasipse diğer ufakları ve yatağını alıcaz

bne varım ya gıııı bana bugun tatıl degıl cnm maalesefff aslında olaydı çok iyi olardı valla bende aynı senın gıbı hafta sonu yorucuydu baya bi yurumusumdur eminonunde ..sallanan koltugu kaca aldınız gııı aman çocuklar 1 tane değil ki biri binse oterkı de bıner valla şimdi acarsan sen o koltugu dogumdan sonra ruyanda gorurusun tatlım valla...aldıklarını at bakem bi goreyım sen atda bizde atalım yaniiiii

herkeze günaydın hayırlı haftalar olsunnnnn
sevgimmmmm hemen aldıklarını ekliyosunnnnn bende seni merak ediyorum inan seni göreyim diye girdim sabah sabah dolu dolu bir hafta sonu geçirmişsin işte hadi bakalım başladık artık devamı gelir n zevkli yanı alışveriş kısmı oluyo
deryacım iyi günlerde kullanın aldıklarınızı senden de resimler bekliyoruz
bizde c.tesi günü çarşı pazar gezdik yine bebek şekerleri için eksiklerimizi aldık lavanta mıknatıs vs. bornoz takımı çantamızı kangurumuzu aldık penye battaniye bir sürü çoraplar aldık bizde almışız yine baya beee tmm artık eksik bitti diyoruz yine çıkıyo yine çıkıyo
şimdi tacımız ve altın yastığımız kaldı birda kapı süsü alcam hazır güzellerinden evde kendimizde yapıcaz ama bir tane orjinal güzel bişey olsun istiyorum
dün de kv kp görümcemleri yemeğe davet ettik akşam görümcemi sabahtan aradık akşam yemeğe gelin diye ok kv aradık oda ok
görümcem akşama kadar kaç defa eşimi aradı şunu ben alayım bunu ben yapayım sizede zahmet olcak vs. eşime dedim hiç bişey almasın yapmasın herşeyimiz var görümcem yine gelirken ekmeklei almış her çeşit içecek almış kv kp inanırmısınız bom boş geldi yine şaka gibi ya inanamıyorum ben artık kadın kesin yemin etti bilge nin evine hiç bişey almıcam götürmücem diye yani yemeğe gidilen eve bişey alınmaz mı ya bide oğlunun evi ve gelini hamile karnı burnunda artık yani neyse sabah sabah çok sölendim
hadin resimleri bekliyoruz

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım? Kaç gündür hiç yorum yapacak halim yok. Boğazlarım şiş öksürüyorum başım catliyor karnım catliyor durumlar öyle işte. Birde haftasonu formasyon sinavim vardi.ona gittim geldim. Anneanemle dedem geldi gelen giden baya kalabalık aman öyle işte. Birde kocami soruyorlar bana pofff. Mahkemeye de 10 gün kaldı. Bizde haberler böyle.

Sabah çektim digerlerini cekenedim here bebek şekeri alicaktik alamadık kocam sağolsun içine etti de biraz ..uyku setini de cekemedim artikin bu kadar zaten kimsecikler yok

Eklentiler

• $1400482295665.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 35
  • $1400482310850.webp
    9 KB · Görüntüleme: 42
  • $1400482333569.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 28

sevgim çok güzeller güle güle iyi günlerde kullansın paşamız battaniye çok hoşuma gitti bizim halımızin modeli gibi çok güzel
kız kaç gündür konuşamadık senle özlemişim heee

gunaydın bilgecimmmm yaa gorusemıyoruz valla özlüyom bn haaaaaa:26::26: valla yaptık biraz bişeyler cnm attım resim fazla bişey değil dün de oadaları değiştirdik ohh içim rahatladı ev biraz da olsa temizlendi valla hallılarım da geldi ...bu hafat sonu yıne alışverişteyim inş.
cnm bnce sen artık kv deden bişey bekleme aman çocuk sevmeyede gelmesin sakın ne gıcık mış be oda şuna bak biraz düşüncesiz sanki...aman bilgem alış artık onun bu tavırlarına eşinle iyi ol yeter..bn yemın le dun cok yoruldum ama temizlık için kv mi cağırmıycam kendim yapıcam eşim bugun izinli oda camları silerim dedi ama görücez bakalaım...

gunaydın tatlım hamdolsun bugünüze iyi sayılır hepimizin oldugu gibi yorgun ve halsiz hee bn bide işteyim poff.cnm kocanı soranlarada pek cevap verme sen cevap verdikçe dada da irdelerler en iyisi bilmiyorum kısmet de geç...hayırlısıyla sonuclanır cnm inş mahkemen

bilgem uyku setımde cok güzel denizci bak sana fiyetlarını söylim uyku setımı 80 tl ye cibinilği 60 tl ye (ayarlanabilir aparatıyla beraber) battanıyemıızde 15 tl e aldık agız bezi 5 tl coraplar 5 tl heheheh ama daha eksik çok tabiki

çok iyi fiyatlara çok güzel şeyler almışsın canm uyku setinde eminim çok güzeldir yarın resmini çekte göreyim fiyatıda gerçekten çok uygun biz uyku setini tac dan aldık perakende satış fiyatı 215 tl hatta nette de araştırdım sonrasında eşim sayesinde toptan fiyatına 145 e aldık biz battaniyede çok güzel fiyatıda çok iyi biz golden almıştık 25 tl ye özşanalda kampayalı 10 tl ye çok güzel battaniyler var onlardan da alasım var bi tane ama fuzuli masrafta olmasın diyorum sevgim cidden eksik bitmiyo bak her çarşı alışveirşinde tmm artık bitti diyoruz yok yani her çarşıya gidişimizde dünya para gidiyo
kız kv kp den bişey beklediğim yok artık ama ne bileyim yani yemeğe gidiyosun yani bom boş gidlirmi bilemedim görümce hiç bişey alma etme her şey var dediğim halde kadıncaz inan bütün içecek çeşitlerini almış ekmekleri almış ne bileyim aman neyse hiç umrum değillerde yine şaşırıyorum yaptıklarına daha doğrusu yapmadıklarına

Kizlarrr neden benim battaniyeler cok pahaliii :-( anneciim kaziklanmismi yaaaaa üzüldüm simdi :--(

Kizlar gunaydin gerci ben hic uyumadim zira kizin hareketleri ve cok rahatsizm alerjim var ve grip oluyorm hatta oldum dungeceden beri felaketim 30.haftama hasta olarak girdim resmen donuyorum yok bole bisi kizlar bisi sorcam hamilelikte hangi agri kesiciler kullaniyodu bende minoset var kullaniliyomu biliyomusnz

Ziraaa bende 33.haftaya alerjimle başladım. Malesef bogazlar aciyor ve burun tikali.zaten nefes sorunum vardi tikaninca daha kötü oluyor :-( ates basmalarida biryandan :-( zannedersem parol iciliyor cnm oyle duymustum ama yinede sor srustur

Sagol cnm cok tatli daaa ben sanki zOrlanmaya basladim yaaa ilk zamanlar iyiydi :-(

Hic sorma felaket oluyor alerji bide ustune grip eklenirse tamam artik..gobis suan icin cok fazla agirlastirmadi beni ama ileriki haftalar icin bisi diyemem bu hamilelikte karnim asiri buyuk degil oglumda inanki sagdan sola donemiyodum

ayyy bilgem hiç sorma valla herşey ateş pahası yfacık bebk eşyaları yetişkinlerinkınden pahalı esnaf uyanık nede olsa anneler babalar kıyaz diyip dayıyolar kazık fiyatları..neyse canları sağolsun da işte gercekten bitmiyo tatlım..eşim yarın son cıkıyorsun dedi işten ama çıkamam dedım bnde inan c.tesi alışverişe benım aldıgım maasla gıttık cnm eşimde hiç para yoktu bn yıne kadı para onunlada kalanbları halledıcem bu ay aldıgımıda kurbaana verıcem nasipse inş...dun kp dedı alırız dedi kurbanı bnde dedim bn kendi butçemizden almak istiyorum dedim..
kız bnm kv dede sağolsun hakkını yemıym şimdi evde yemek falan varsa getırı bana onuda sofraya koyar veye elinde hep bişeyler getırır fakat biz her haftanın 4,5 gunu beraber oldugumuzdan eee getirsin yani..sende boşver ne kadar uzak o kadar iyi bn bazen keske fazla gorusmesek dıyorum zaten bu yuzden eşimle c.tesi kavga ettık pislik destek olan benım benı bırakıp gıden o
Kizlarrr neden benim battaniyeler cok pahaliii :-( anneciim kaziklanmismi yaaaaa üzüldüm simdi :--(

nıyekı kız sen kaca aldın peki

gecmiş olsun cnm gunaydın minoset bana dr m verdi kullanılıyıo yani ama sanada dr n mu verdi..bi dr nu ara istersen

güle güle iyi günlerde kullanın canım fiyatlarıda baya uygunmuş

geçmiş olsun canım bana doktor parol kullana bileceğimi söylemişti ben onuda yarıya bölüp içiyordum minoseti de içebiliyorsun saırım ama yinede doktoruna sor istersen yada bi sağlık ocağına görün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…