- 3 Ağustos 2013
- 1.466
- 146
- 363
Walla ben seninkini gordum yazmaya calistim zaten zoraki yasiyorum tlfndan giriyorm kiz evin icinde net cekmiyo disari cikinca cekiyor :)) cok ilginc:):)yarin atarim benimki sivri cok komik kiz ama niye oyle sivriki bi gobisle memis var zati 85bdn dar gelmeye basladi :):) gecen 90almaya girdm iccamasirciya adam vardi miraca atlet kulot aldim ciktim diyemedim 90diye utandim kiiz esim gecen diyoki sudyenimi gormus massallah anneminki kadar var sudyenin diyo bide 85genis kalip :):) ama bacaklar kollar cita gibi yuzumde kucuk pek kilo almadim oralardan kotude durmuyorum suan 55 kiloyum :)
herkese günaydın
kimsecikler yooook tamam tatil anladıkda ben ve bu oğullarım niye yine sabahtan kalkmış oturuyoruz yahuuuu vücut alışmış uyuyamıyoruz demekkinem
bu arada ya gerçekten ben uyuyamıyorum yaaa dolanıyorum evin içinde resmen neyse gelelim hafta sonuna
amannnn bende başladım hazırlıklara mobilyamızı söyledik odanın halısını aldık yatağını aldık cibinliği aldık bebişime biraz keyfime birseyler aldım veee kızımada banada sallanan koltuklarımızı aldık
ablam haftaya yollayabilecekmiş aldıklarını cunku dısariya orguler yaptırıyordu onları bekliyor, mobilyamızda 1 aya gelir diyorum aldığımız yer o kadar bulmaz dedi ama mobilyacılar sonra heeep tarihi değiştirirler o yüzden 1 ay diyorum ben
geriye kalanlarım var bebişimin bıcı bıcılıgı kaldı, emzirme onluğu,emzirme yastığı, uyku seti,lohusa geceliğim ve hediyelikler kadlı cok kalmamış dimi aman hediyelikler vakit alır gibime geliyor
ama bende alısverise başladım yaba daba duuuuu
gerçekten cok keyifli birsey insanın bebişine birseyler alması heyecan oluyor neşe doluyor
anma uzun yazdım heee kızanlar kızmayanlar uzun yazdığım için sizi seviyorum amaaa
böyle bir guzellige kızamazsınız
bu arada çocuklar sallanan koltuğu kurmamı istiyorlar bizde kurmuyoruz kızımada aldıkda oğlanlar benimkini bekliyor kırılmasın yeni alındı diye acmıyoruzzira biraz kırılmadan idare etsin dimi ama
ynlız coook yorulmuşum gideceğimiz mağazalar belliydi arabayla gittim mağazaya girdim çıktım seklinde yaptık ama benim bacağım mahfoldu cok kotuyum bugun gittiğimde 4 mağaza ama iste hal olmayınca neyse sizler nasılsınız bakim
Sabah çektim digerlerini cekenedim here bebek şekeri alicaktik alamadık kocam sağolsun içine etti de biraz ..uyku setini de cekemedim artikin bu kadar zaten kimsecikler yok
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
herkeze günaydın hayırlı haftalar olsunnnnn
sevgimmmmm hemen aldıklarını ekliyosunnnnn bende seni merak ediyorum inan seni göreyim diye girdim sabah sabah dolu dolu bir hafta sonu geçirmişsin işte hadi bakalım başladık artık devamı gelir n zevkli yanı alışveriş kısmı oluyo
deryacım iyi günlerde kullanın aldıklarınızı senden de resimler bekliyoruz
bizde c.tesi günü çarşı pazar gezdik yine bebek şekerleri için eksiklerimizi aldık lavanta mıknatıs vs. bornoz takımı çantamızı kangurumuzu aldık penye battaniye bir sürü çoraplar aldık bizde almışız yine baya beee tmm artık eksik bitti diyoruz yine çıkıyo yine çıkıyo
şimdi tacımız ve altın yastığımız kaldı birda kapı süsü alcam hazır güzellerinden evde kendimizde yapıcaz ama bir tane orjinal güzel bişey olsun istiyorum
dün de kv kp görümcemleri yemeğe davet ettik akşam görümcemi sabahtan aradık akşam yemeğe gelin diye ok kv aradık oda ok
görümcem akşama kadar kaç defa eşimi aradı şunu ben alayım bunu ben yapayım sizede zahmet olcak vs. eşime dedim hiç bişey almasın yapmasın herşeyimiz var görümcem yine gelirken ekmeklei almış her çeşit içecek almış kv kp inanırmısınız bom boş geldi yine şaka gibi ya inanamıyorum ben artık kadın kesin yemin etti bilge nin evine hiç bişey almıcam götürmücem diye yani yemeğe gidilen eve bişey alınmaz mı ya bide oğlunun evi ve gelini hamile karnı burnunda artık yani neyse sabah sabah çok sölendim
hadin resimleri bekliyoruz
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım? Kaç gündür hiç yorum yapacak halim yok. Boğazlarım şiş öksürüyorum başım catliyor karnım catliyor durumlar öyle işte. Birde haftasonu formasyon sinavim vardi.ona gittim geldim. Anneanemle dedem geldi gelen giden baya kalabalık aman öyle işte. Birde kocami soruyorlar bana pofff. Mahkemeye de 10 gün kaldı. Bizde haberler böyle.
Sabah çektim digerlerini cekenedim here bebek şekeri alicaktik alamadık kocam sağolsun içine etti de biraz ..uyku setini de cekemedim artikin bu kadar zaten kimsecikler yok
Ayni dert bendede mevcut telden giriyorum hem cekmiyor hemde sinirli uyuz oluyorumkiz gobisime yorum yapmadinmi sen aaaaaaa :-( bende 58 kg cnm fazla farkimiz yok.
bilgem uyku setımde cok güzel denizci bak sana fiyetlarını söylim uyku setımı 80 tl ye cibinilği 60 tl ye (ayarlanabilir aparatıyla beraber) battanıyemıızde 15 tl e aldık agız bezi 5 tl coraplar 5 tl hehehehama daha eksik çok tabiki
Kizlarrr neden benim battaniyeler cok pahaliii :-( anneciim kaziklanmismi yaaaaa üzüldüm simdi :--(çok iyi fiyatlara çok güzel şeyler almışsın canm uyku setinde eminim çok güzeldir yarın resmini çekte göreyim fiyatıda gerçekten çok uygun biz uyku setini tac dan aldık perakende satış fiyatı 215 tl hatta nette de araştırdım sonrasında eşim sayesinde toptan fiyatına 145 e aldık biz battaniyede çok güzel fiyatıda çok iyi biz golden almıştık 25 tl ye özşanalda kampayalı 10 tl ye çok güzel battaniyler var onlardan da alasım var bi tane ama fuzuli masrafta olmasın diyorum sevgim cidden eksik bitmiyo bak her çarşı alışveirşinde tmm artık bitti diyoruz yok yani her çarşıya gidişimizde dünya para gidiyo
kız kv kp den bişey beklediğim yok artık ama ne bileyim yani yemeğe gidiyosun yani bom boş gidlirmi bilemedim görümce hiç bişey alma etme her şey var dediğim halde kadıncaz inan bütün içecek çeşitlerini almış ekmekleri almış ne bileyim aman neyse hiç umrum değillerde yine şaşırıyorum yaptıklarına daha doğrusu yapmadıklarına
Cok tatli gobusunuz kuzum :)
Ziraaa bende 33.haftaya alerjimle başladım. Malesef bogazlar aciyor ve burun tikali.zaten nefes sorunum vardi tikaninca daha kötü oluyor :-( ates basmalarida biryandan :-( zannedersem parol iciliyor cnm oyle duymustum ama yinede sor srusturKizlar gunaydin gerci ben hic uyumadim zira kizin hareketleri ve cok rahatsizm alerjim var ve grip oluyorm hatta oldum dungeceden beri felaketim 30.haftama hasta olarak girdim resmen donuyorum yok bole bisi kizlar bisi sorcam hamilelikte hangi agri kesiciler kullaniyodu bende minoset var kullaniliyomu biliyomusnz
Sagol cnm cok tatli daaa ben sanki zOrlanmaya basladim yaaa ilk zamanlar iyiydi :-(
Ziraaa bende 33.haftaya alerjimle başladım. Malesef bogazlar aciyor ve burun tikali.zaten nefes sorunum vardi tikaninca daha kötü oluyor :-( ates basmalarida biryandan :-( zannedersem parol iciliyor cnm oyle duymustum ama yinede sor srustur
çok iyi fiyatlara çok güzel şeyler almışsın canm uyku setinde eminim çok güzeldir yarın resmini çekte göreyim fiyatıda gerçekten çok uygun biz uyku setini tac dan aldık perakende satış fiyatı 215 tl hatta nette de araştırdım sonrasında eşim sayesinde toptan fiyatına 145 e aldık biz battaniyede çok güzel fiyatıda çok iyi biz golden almıştık 25 tl ye özşanalda kampayalı 10 tl ye çok güzel battaniyler var onlardan da alasım var bi tane ama fuzuli masrafta olmasın diyorum sevgim cidden eksik bitmiyo bak her çarşı alışveirşinde tmm artık bitti diyoruz yok yani her çarşıya gidişimizde dünya para gidiyo
kız kv kp den bişey beklediğim yok artık ama ne bileyim yani yemeğe gidiyosun yani bom boş gidlirmi bilemedim görümce hiç bişey alma etme her şey var dediğim halde kadıncaz inan bütün içecek çeşitlerini almış ekmekleri almış ne bileyim aman neyse hiç umrum değillerde yine şaşırıyorum yaptıklarına daha doğrusu yapmadıklarına
Kizlarrr neden benim battaniyeler cok pahaliii :-( anneciim kaziklanmismi yaaaaa üzüldüm simdi :--(
Kizlar gunaydin gerci ben hic uyumadim zira kizin hareketleri ve cok rahatsizm alerjim var ve grip oluyorm hatta oldum dungeceden beri felaketim 30.haftama hasta olarak girdim resmen donuyorum yok bole bisi kizlar bisi sorcam hamilelikte hangi agri kesiciler kullaniyodu bende minoset var kullaniliyomu biliyomusnz
Kizlar gunaydin gerci ben hic uyumadim zira kizin hareketleri ve cok rahatsizm alerjim var ve grip oluyorm hatta oldum dungeceden beri felaketim 30.haftama hasta olarak girdim resmen donuyorum yok bole bisi kizlar bisi sorcam hamilelikte hangi agri kesiciler kullaniyodu bende minoset var kullaniliyomu biliyomusnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?