iyi günlerde kullan aldıklarını ama hastaneler kendi çarşafını vs kullandırtmıyo devletide özelide hastanene sor ki boşuna yük etme
epeydir uğramadım oğluma almalıyım pamuklusundan yaz için ne kadar pikeler english homeda
sordum cnm herhangi bir sıkıntı yok izin veriyorlar çarşaf tek kişilik 30 tl yastık kılıfı iki adet var içinde 17 tl pike de tek kişilik 70 tl
halıda da %50 indirim vardı 140 tl di 70 e aldım
bir de herşeyimiz pembe ya el yüz havlusuda yeni olsun dedim onda da %50 indirim vardı aldım uçuk pembe 6,45 tl
Eki Görüntüle 1130124
valla biliyorum o dayanamama duygusunu bende çok yaşıyorum helede ben dondurma delisiyim çocukluktan beri yaz kıs dayanamam ama inan yemiyorum tutuyorum kendimi, bazen bende anneme de felan görünce bir lokma ağzıma atıyor çiğniyor fakat yutmuyorumo şekilde bile genede dil altından emilim oluyormuş napacaz çok az kaldı sıkıcaz dişimizi artık.. allah yardımcımız olsun. sen normal doğum mu düşünüyorsun..
Kizlar gunaydin.randevum var bugün ve heycandan uyuyamadim yaaa.insallah güsel seyler duyarim dua edin.
güzel haberlerle gelin inş kaçta randevu
11 de cnm nasipse.acaba nst de bakarmi? Insallah yuzunude gorebilirim
aynen iki çay kaşığı yiyorum arada ben de dondurma. evt az kaldı deyip sabretmeye çalışıyorum zaten. hakkımızda hayırlısı artık. evet cnm normal doğum çok istiyorum inş. bi aksilik çıkmaz. sen ne düşünüyorsun?
normal istiyorum bende, sordum Dr.uma eğer dedim şekeri kontrol altına alamaz isek ne olur komlikasyonları nelerdir dedim erken doğum olur dedi.. 36 haftadan evvel olursa yoğun bakım gerekir dedi sonrası için sıkıntı olmaz muhtemelen 41 haftada beklemeyiz 38 hafta yeterli geliyor dedi nasıl yani sezaryanmı olacak dedim o belli değil son dakkaya kadarda belli olmaz diyor şuan herşey normal seyrediyor dedi ama ne bileyim bebek dönmemesi bile sezaryan için sebepmiş... hee birde benim kontrollerim memorial de şimdi yeni dr bulmam lazım muhtemelen oda türkiye hastanesinde olacak orada da kimi normal doğumla hiç uğraşmıyormuş bile diğerinden cerrah ücreti almak için tercih ediyorlarmış off ne sıkıntılı işler.. sen çalıştığın hastanede yapacaktın değil mi? kocaelimiydi?
gunaydınnnnn
bende hiiic halı silkelemem ve neden silkelendiginede anlam veremem cok manasız bir eziyet bence tabi
İnsallah canım güzel haberlerle gelirim hooop hemen paylaşırım
normal istiyorum bende, sordum Dr.uma eğer dedim şekeri kontrol altına alamaz isek ne olur komlikasyonları nelerdir dedim erken doğum olur dedi.. 36 haftadan evvel olursa yoğun bakım gerekir dedi sonrası için sıkıntı olmaz muhtemelen 41 haftada beklemeyiz 38 hafta yeterli geliyor dedi nasıl yani sezaryanmı olacak dedim o belli değil son dakkaya kadarda belli olmaz diyor şuan herşey normal seyrediyor dedi ama ne bileyim bebek dönmemesi bile sezaryan için sebepmiş... hee birde benim kontrollerim memorial de şimdi yeni dr bulmam lazım muhtemelen oda türkiye hastanesinde olacak orada da kimi normal doğumla hiç uğraşmıyormuş bile diğerinden cerrah ücreti almak için tercih ediyorlarmış off ne sıkıntılı işler.. sen çalıştığın hastanede yapacaktın değil mi? kocaelimiydi?
elektrik artık çoğu yerde kaçak değil tabiii napsınlaarrrr!!!!!!!!!!!!!!!
akşam kaçta randevun???
özlemm yaa benim de sanki aşağıda karnım!! :26:
yok canım bence bozuk değildir benim ki gebelik şekeri değil, tip 2 dediklerinden o yüzden bu kadar zor kontrol edebiliyorum ama dün akşam yemek yemedim bu sabah baktığımda 80 çıktıbu arada dr. 38 hafta itibariyle doğmasında bir sıkıntı olmaz diyor inşallah normal doğum olur ve zamanını kendisi seçer senin tercih ettiğin bir doğum şekli varmı yoksa normal mi istiyorsun
yok canım bence bozuk değildir benim ki gebelik şekeri değil, tip 2 dediklerinden o yüzden bu kadar zor kontrol edebiliyorum ama dün akşam yemek yemedim bu sabah baktığımda 80 çıktıbu arada dr. 38 hafta itibariyle doğmasında bir sıkıntı olmaz diyor inşallah normal doğum olur ve zamanını kendisi seçer senin tercih ettiğin bir doğum şekli varmı yoksa normal mi istiyorsun
canım ya nasıl yaa 32 hafta da bebiş 1128 kg olup 2 haftada nasıl önden gidiyor? benim 31 haftada 1500 kg dı kızım dr tam olması gerektiği gibi çok iyi demişti.. acaba neye göre değerlendiriyor?
herkese günaydın!
güzel bir hafta olsun hepimiz için!
günaydınlarrr mutlu huzurlu bir hafta diliyorum geçmişi okuyamadım zira günlerdir yoktum umarım herkes iyidir
ben işteyim 32+2 ileama işte olmak yaramıyo bana evde ne iyiydim yaww tüm haftasonu gezdik babamızda işe gitmedi son son 3 kişilik ailemizle kahvaltıya falan gittik 4 kişi olunca ilk 1-2 ay epey zorlanırız pek dışarı falan çıkamayız sanırım :44: yıkanacak ve ütüleneceklerim bitti hepsini ayrı ayrı bohçalayıp kaldırdım sadece bebek arabamızın ve oto koltuğumuzun kılıfını söktüm makinaya atıcam,birde minik hurçlar alıcam çantaya kıyafetleri yerleştirmek için,hemen doğum haneye bir hurç halinde veririm
dün eşimle ramazan diye gelmezse millet bayramda çok gelen olur dedim veeeee şok ben bayramda çalışıcam dedi işte burası benim bittiğim noktadır çünkü eşim olmayınca ablası annesi sapıtıyo yawww
kardeşim aramış kandil diye onada anamı gönder haziranın sonuna kalmasın dedim uygun bir dille oda tamam abla aklımda sen merak etme dedi o işide hallettik şimdilik hedefim 35 haftalık olana kadar yani haziran 13e kadar çalışmak,paşamla birlikte evde oluruz diyorum ama kısmet havalarda epey ısındı :44:
ayşem geçmiş olsun cnm korkma gerekiyosa sezeryan olursun sende bebeğinde iyi olsun gerisi önemli değil
dörtyaprağım hadi bakalım güzel haberler getir akşama doktordan
ya kızlar bu cuma teyzemin oğlunun ankarada düğünü var malum bize 5 saat gidebilirmiyim ki :44:
bana henüz doğumla ilgili bişey söylemedi cnm drum haftasonu kontrolüm vardı ama muayene olamadım dr acil ameliyata girdi hasta almadı. ama daha önce bana da belli olmaz demişti doğumun nasıl olacağı. bebek dönmezse ve günü de gelirse zaten mecburen sezeryan oluyor malesef. ben zong. tayım cnm echomar hastanesine gidiyorum ve öğretmenim. doğumu da orda yapmayı düşünüyorum acıl bi durum olmazsa. bu saatten sonra yeni dr ne kadar ilgilenir ki ?
Gunaydin yavrular.benim bebek bas asagi donmedi makat geliste.33. Haftamdayim.annem filan da diyo ki donmez daha.doguma 10 -15 gun kala doner.ben normal dogum istedigim icin cok kafama takiyorum.bebegi donen var mi aranizda
Gunaydin yavrular.benim bebek bas asagi donmedi makat geliste.33. Haftamdayim.annem filan da diyo ki donmez daha.doguma 10 -15 gun kala doner.ben normal dogum istedigim icin cok kafama takiyorum.bebegi donen var mi aranizda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?