2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

sordum cnm herhangi bir sıkıntı yok izin veriyorlar çarşaf tek kişilik 30 tl yastık kılıfı iki adet var içinde 17 tl pike de tek kişilik 70 tl
halıda da %50 indirim vardı 140 tl di 70 e aldım
bir de herşeyimiz pembe ya el yüz havlusuda yeni olsun dedim onda da %50 indirim vardı aldım uçuk pembe 6,45 tl

iyi günlerde kullanın inş ben pek pembe takılmadım sanki ağırlık krem oldu hastane çıkışımız,alt açmamız vs hepsi krem ama dantelli falan

2 tkda 5li setlerden almıştım onların biri pembeli biride turkuaz renginde,2 tkda pamuklu kumaştan battaniye ve yastık yaptırdım kenarıda fransız danteli diktirdim onlar biraz kız işi penye çok sıcak olursa diye kumaştan tek kat yaptırdım alışverişi abartmadım lazım olursa çıkar alırız

aynen iki çay kaşığı yiyorum arada ben de dondurma. evt az kaldı deyip sabretmeye çalışıyorum zaten. hakkımızda hayırlısı artık. evet cnm normal doğum çok istiyorum inş. bi aksilik çıkmaz. sen ne düşünüyorsun?

normal istiyorum bende, sordum Dr.uma eğer dedim şekeri kontrol altına alamaz isek ne olur komlikasyonları nelerdir dedim erken doğum olur dedi.. 36 haftadan evvel olursa yoğun bakım gerekir dedi sonrası için sıkıntı olmaz muhtemelen 41 haftada beklemeyiz 38 hafta yeterli geliyor dedi nasıl yani sezaryanmı olacak dedim o belli değil son dakkaya kadarda belli olmaz diyor şuan herşey normal seyrediyor dedi ama ne bileyim bebek dönmemesi bile sezaryan için sebepmiş... hee birde benim kontrollerim memorial de şimdi yeni dr bulmam lazım muhtemelen oda türkiye hastanesinde olacak orada da kimi normal doğumla hiç uğraşmıyormuş bile diğerinden cerrah ücreti almak için tercih ediyorlarmış off ne sıkıntılı işler.. sen çalıştığın hastanede yapacaktın değil mi? kocaelimiydi?

seni bu haftadan sonra kabul edecek mi yeni hastane :44: bizim burda 20 haftadan sonra çoğu özeller kabul etmiyor

bana henüz doğumla ilgili bişey söylemedi cnm drum haftasonu kontrolüm vardı ama muayene olamadım dr acil ameliyata girdi hasta almadı. ama daha önce bana da belli olmaz demişti doğumun nasıl olacağı. bebek dönmezse ve günü de gelirse zaten mecburen sezeryan oluyor malesef. ben zong. tayım cnm echomar hastanesine gidiyorum ve öğretmenim. doğumu da orda yapmayı düşünüyorum acıl bi durum olmazsa. bu saatten sonra yeni dr ne kadar ilgilenir ki ?

elektrik artık çoğu yerde kaçak değil tabiii napsınlaarrrr!!!!!!!!!!!!!!!

akşam kaçta randevun???

özlemm yaa benim de sanki aşağıda karnım!! :26:

valla bende tuhaflıklar var haftasonundan beri cnm korkuyorum hastane çantalarımı bile arabada tutuyorum :18: arkadaş ta rüyasında beni görmüş zaten ben boş rüya görmem pek diyor

gecmiş olsun tekrar canım,keşke normal olsa ama benim zor galiba,hem tüp bebek hem kan sulandırıcı iğne oluyorum,hem bebek önden gidiyor :),BAna sezeryan gibi geliyor ama hadi hayırlısı sen ne istiyorsun?

Gunaydin yavrular.benim bebek bas asagi donmedi makat geliste.33. Haftamdayim.annem filan da diyo ki donmez daha.doguma 10 -15 gun kala doner.ben normal dogum istedigim icin cok kafama takiyorum.bebegi donen var mi aranizda

canım ya nasıl yaa 32 hafta da bebiş 1128 kg olup 2 haftada nasıl önden gidiyor? benim 31 haftada 1500 kg dı kızım dr tam olması gerektiği gibi çok iyi demişti.. acaba neye göre değerlendiriyor?

canım ya yanlış yazmışım 1218 gr :))

herkese günaydın!
güzel bir hafta olsun hepimiz için!

ya kızlar bu cuma teyzemin oğlunun ankarada düğünü var malum bize 5 saat gidebilirmiyim ki :44:

selam canlar,nagicanım,sen onların üstesinden gelirsin diycem de o hassa dönemde ota çöpe karışann birileri çekilmez,eminim bende de olacak öle şeyler,benim görümce yok da kaynana sağolsun 3 görümceye bedel herrrrr şeye karışma konusunda,eşim de annemleri istemiycektir,benim durumum daha karışık yani ama eşinin olmaması seni yorabilir,umarım yanında olur ama,özlemcim bazen ben de kendi dr öle herşeyi üstünkörü sölediğii düşünüyorum son anda dr değiştirsem mi falan diye ama emin oamıyom,bu arada c tesi kan tahlili de yaptırdım beyazküre yüksek çıktı,kendi dr söle mutlaka dedi de ortopedist,benim dr a göre herrrrşey normal hamilelikte...

Günaydın kızlar. Sabahtan çalışabilir raporumu aldım bakalım ama ağrılarım da gittikçe artıyor. Yeni bir durum daha var bende, bahsetmiştim gerçi malum bölgede aşağı kadar inen bir ağrı var diye. Dün sebebini buldum makat bölgesine yakın bir yerde ceviz büyüklüğünde şişlik var. Rahim büyüdüğü için damarlarda genişleme yapıyormuş ondan şişmiş doğuma kadar çekecekmiş. Ellerimin durumu aynı farkındaysanız artık fazla yazamıyorum. şiddetli ağrılarım var inanın yaşam kalitem oldukça düştü. şu 5 hafta doğum sonrasına kalsın diye mecbur katlanacağım.dualarınızı bekliyorum... Herkese sağlıklı, mutlu günler...

Herkese merhaba Kızlarrrr.

Hastane çıkışı kaç tane olması lazım?? Deneyimli anneler diyin bana bakalım. Bir onlu set, iki tane de beşli falan mı? Şimdi kızımı cici cici giydirmek istiyorum hastanede. Ama bu aşırı parçalı setlere gerek yok onu biliyorum. Ama acaba kaç tane hastane çıkışı lazımm:) Ben bir tane onlu aldım. O da yetmez eminim. Şimdi kararsız kaldım. Bilemedim, daha fazla düşüneceğime bilen deneyimli annelerimize soralım dedim.

Gunaydin yavrular.benim bebek bas asagi donmedi makat geliste.33. Haftamdayim.annem filan da diyo ki donmez daha.doguma 10 -15 gun kala doner.ben normal dogum istedigim icin cok kafama takiyorum.bebegi donen var mi aranizda

benim 32 de baş aşağı dönmüştü cnm ama daha erken belli olmaz çok döner dedi dr

Erikçim ben cumartesi doktora gittim. 29 haftalıkken makat gelişliydi. 31 de dönmüş. Sordum dedim ki tekrar öbür türlü döner mi:) 36 ya kadar bir ters bir düz olabilir dedi. O yüzden 36 dan sonrası önemli dedi. Yani biraz daha beklememiz lazım. Deneyimli anneler de derki son hafta bile dönüyor. O sebepten kafana takma canım benim. Kızlarımız bir ters bir düz doğru yolu bulacaklar:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…