foto ekleyemedim n-bebek sitesinde gaye bebe safarili tk diyo bak bakalım fiytı çok uygun penyesinede ben garantı veririm çünkü yıkadım ütüledim bozulmadı
foto ekleyemedim n-bebek sitesinde gaye bebe safarili tk diyo bak bakalım fiytı çok uygun penyesinede ben garantı veririm çünkü yıkadım ütüledim bozulmadı
Aaaa 150 tl de pahali değilmi 80 tl ye aldık biZ. valla öyle herkes bisi diyo bende umursamiyorm artık.
Safari dimi:) senden sonra tüm gayelere baktım safari ile bi tane uzun kukuletalı şapkalı vardı onları beğenmiştim:)) Sağol canımmmmm. Panter kızım benimmm ay ne hoş olur içinde
Evet cnm öyle de geçiyor. Ben anneme verdim otu iyice tembihledim inş. o da panik yapıp unutmaz çantasında taşıyacak eşim arar zaten sancı falan gelirse
sagol tatlimmm47.5 ile basladik su an 55.7 olmusum
kızlar günaydın
Sizden ricam otlu çaymiş karışımmış denememeniz.Çünkü bir arkadaşımın eşi 34 haftalıkken bir ot çayı içmiş gene böyle doğuma yardımcı oluyormuş falan diye ama ismini bilmiyorum sonrasında ertesi gün ani kasılma ve sonrasında anne karnında bebeğini kaybetti
Amerika'da hurmayı bile 36 haftadan sonra yenilmesi öneriliyor. Kızlar bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım da ama normal ama sezeryan olmasının önemli olduğunu düşünmüyorum.
Bu bebişlerimizi gördüğünüz üzere ne zorluklarla taşıyoruz sırf rahatlamak amacıyla bişeyler içip sonrasında Allah korusun bu yüzden bizde yada bebeklerimize zarar gelirse kendimizi asla affetmeyiz.Lütfen olabildiğince ekstradan bişey yiyip içmeyelim.Tabii karar gene kendinize ait ama ben kimsenin üzülmesini istemem.Emin olun bebişlerimiz belirleyecek nasıl geleceğini Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip edip sağlıkla ve hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder
hanzadem ben bir adet hastane çıkışı aldım 2 adette 5li set aldım,hastane çıkışı 1 tk yeter bütün parçaları zebil oluyo gerek yok
Aslında bende anneme çantanda taşı desem daha mantıklı çünkü komşuyu aramayı unuturlarsa doğumdan sonra
Âmin canım cümlemize inşallah .
Yok canım ben zaten sadece suya atacağım dediğin gibi suyunu içenlerde oluyormuş ama ben cesaret edemem ona yani yan etkisi kesinleşmiş bile olsa içemem ki dediğin gibi etkisi belli bile değil . Hurmayı da henüz almadım zaten şöyle 2 hafta geçsin diye düşünüyordum ben de .
elektrik artık çoğu yerde kaçak değil tabiii napsınlaarrrr!!!!!!!!!!!!!!!
akşam kaçta randevun???
özlemm yaa benim de sanki aşağıda karnım!! :26:
Hamileliğimin başlarında yoğun bir doktor arayışındaydık nihayet frekanslarımızın uyduğu bir doktor bulduk, çalıştığı hastaneyi beğendik.. Olduk 32. hafta adam başka hastaneye gitmesin mi
Çok sinirliyim şuan... Hastanemiz güzel donanımlı... Gittiği hastane biraz daha uzak.. Ayrıca ayrılma sinyallerini bir önceki randevuda belirtmemesi, ayrıldığında bir msj atıp yeni çalışacağı kurumu söylememesine de bozuldum..
Aynı hastanede başka doktor mu bakmalıyım sizce ya da uzak da olsa doktoruma devam mı etmeliyim?????????**
Gunaydin canlar ya bende karnim inmis gibi hissediyorummmmmmmmm:44::44:
Günaydın kızlar. Sabahtan çalışabilir raporumu aldım bakalım ama ağrılarım da gittikçe artıyor. Yeni bir durum daha var bende, bahsetmiştim gerçi malum bölgede aşağı kadar inen bir ağrı var diye. Dün sebebini buldum makat bölgesine yakın bir yerde ceviz büyüklüğünde şişlik var. Rahim büyüdüğü için damarlarda genişleme yapıyormuş ondan şişmiş doğuma kadar çekecekmiş. Ellerimin durumu aynı farkındaysanız artık fazla yazamıyorum. şiddetli ağrılarım var inanın yaşam kalitem oldukça düştü. şu 5 hafta doğum sonrasına kalsın diye mecbur katlanacağım.dualarınızı bekliyorum... Herkese sağlıklı, mutlu günler...
ohh masalahh bizesagol tatlimmm47.5 ile basladik su an 55.7 olmusum
Ama iyi gozukuyosun bence bende 55 olmusum :)
Aynen cnm ben de suyunu içmem kesinlikle ne olur ne olmazzzhurmayı da günde bir tane yiyorum şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?