2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
foto ekleyemedim n-bebek sitesinde gaye bebe safarili tk diyo bak bakalım fiytı çok uygun penyesinede ben garantı veririm çünkü yıkadım ütüledim bozulmadı

foto ekleyemedim n-bebek sitesinde gaye bebe safarili tk diyo bak bakalım fiytı çok uygun penyesinede ben garantı veririm çünkü yıkadım ütüledim bozulmadı

Safari dimi:) senden sonra tüm gayelere baktım safari ile bi tane uzun kukuletalı şapkalı vardı onları beğenmiştim:)) Sağol canımmmmm. Panter kızım benimmm ay ne hoş olur içinde

Aaaa 150 tl de pahali değilmi 80 tl ye aldık biZ. valla öyle herkes bisi diyo bende umursamiyorm artık.

Cok iyi almisin valla suan 100lira yazmislar ustune oda heryerde ayni olmuyo fiyati 120ye bile var aynisi burda 3bucuk sene once daha pahaliydi ama gayet iyi almisin sen bence gule gule kullan bende bu hafta sonu cikarim heralde

Safari dimi:) senden sonra tüm gayelere baktım safari ile bi tane uzun kukuletalı şapkalı vardı onları beğenmiştim:)) Sağol canımmmmm. Panter kızım benimmm ay ne hoş olur içinde

ben leopar sevmem ama pek hoş geldi penyesi güzel yani alınabilir, hoppidicik ve dandininde penyesi iyidir oğlumdan biliyorum ama gayenin modelleri daha hoş

pembeeee çünkü bizim herşeyimiz krem oldu :)

Son düzenleme:
Evet cnm öyle de geçiyor. Ben anneme verdim otu iyice tembihledim inş. o da panik yapıp unutmaz çantasında taşıyacak eşim arar zaten sancı falan gelirse

Aslında bende anneme çantanda taşı desem daha mantıklı çünkü komşuyu aramayı unuturlarsa doğumdan sonra

Âmin canım cümlemize inşallah .
Yok canım ben zaten sadece suya atacağım dediğin gibi suyunu içenlerde oluyormuş ama ben cesaret edemem ona yani yan etkisi kesinleşmiş bile olsa içemem ki dediğin gibi etkisi belli bile değil . Hurmayı da henüz almadım zaten şöyle 2 hafta geçsin diye düşünüyordum ben de .

hanzadem ben bir adet hastane çıkışı aldım 2 adette 5li set aldım,hastane çıkışı 1 tk yeter bütün parçaları zebil oluyo gerek yok

Nagicim canım Ben de öyle bakim o zaman. İki tane de beşli set alıyım. Bir tanesini ekru alırım ikinci farklı olursa o da kullanır Dün İdil markasından beğendim 65,00 tl beşli takım gözlerim pörtledi hem çok beğendim hemde acaba bir kaç kere için alım mi napıyım diye düşündüm bir on dk düşündüm ve almadan eve döndüm. İnternettenden baktım yok o takım. Bilmiyorum artık bakım beşli setlere:)[/QUOTE]

Iki tane 5li set 1tanede onlu takim aldim yeterli yedekten penye battaniyede koydum cis kaka gecerse diye bitanede ince polar koydum ayrica 2tane ic citcitli koydum bence cok pahali 5li set ya o ne oyle ben indirimden aldim 14tlye yikadim utuledim hic bozulmadida zaten 20gun giyck enfazla

Aynen cnm ben de suyunu içmem kesinlikle ne olur ne olmazzz hurmayı da günde bir tane yiyorum şimdilik

ay cok sinir bozucu bir durum ama bak bende yeni değiştirdim sayılır Dr.umu
karar vermen önemli onlamı devam etmek istiyorsun yoksa başkasıylamı diye

canım dikkat et kendine uzat bakim yanagını

Aynen cnm ben de suyunu içmem kesinlikle ne olur ne olmazzz hurmayı da günde bir tane yiyorum şimdilik

Valla ben hurmaya bayılırım günde 1 taneyle asla duramam biz eşimle bazen alıyoruz küçük paketlerde içinde 15 tane falan oluyor ikişer tane yiyeyim diye o gün bitiyor ikimizde dayanamayıp yiyoruz. hatta ben kayınvalideme söylemiştim komşusu umreden geldi bana hurma iste çocuğun ağzına sürelim doğumda diye . Acve hurması varya ondan . Eşime vermiş 2 tane yollamış eşim diyor ki sana hurma yolladı bak annem bende dedim o benim değil çocuğun hadi ya bende yiyecektim birini diyor

arkadaşlar benim gibi baştan beri 1 tane doktor beğenmeyen varmı 6 ay bi hastaneye gittim orası kapancakmış dediler bidaha ki ay devlete gittik bir sonrakine özel olsun dedim başka bi doktora gittim onuda beğenmedim şimdide sivasda iyi bir özel hastane varmış doktoru da beğenen çok hastaneyide ay hafataya salıda oraya gidip doğumu konuşalım diyorum ama bundan sonra da benim kabul etmiyecekler diyede korkuyorum bide hastanede doğum ücreti 1000 liraymış zaten karnım aşağı indi her an adet olacakmışım gibi oluyor iyice korkuyorum bide erken doğarsa diye :18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…