- 24 Kasım 2013
- 2.356
- 757
- 148
Cok kullansli oluyr bunlar miracta kullandm eltime verdim odaya parki kurcam bundan alcam onuda oturma odama koycam fiyatida uygun
veeee
herkese gunaydınnnnnnnnnn
benim bugun dr. kontolum var cumartesiydi ya iptal etmemiz gerekti bugüne bakalım gec bir saatde ama yarın yazarım yani havadisleri
ayyy hafta sonu bebisime birseyler aldım 3-6 ay arası için ne keyifli sey bebis alışverişi hello babaynin mağazası açılmıştı yeni oraya gittik gitmişken pekde lazım olmayan ama insanın kendini durduramadım birkaç sey aldım ve internettende siparişler verdim
eksik listemi tekrar yolluyorum siz canlarıma
bana bir pijama takımı (iki gecelik bir pijama aldımda bir pijama daha eklim diyorum)
tül ve köpük nazarlık
hediyelik (beyendim ama henüz erken diye siparişini vermicem)
terlik
bu kadar bitti bayağı halletmişim dimi ama mobilyalar gelmediği için henüz aldıklarımı felan yıkamıyorum mobilya gelsinki yıkayıp yerlestirim dimi ama
eee sizde ne var ne yok bakimmmm
uzatin bakim yanakları
Kızımda mobilyaları beklemiştim ben de giysileri yıkamak için.Ama mobilyalarjn boya kokusu uzun süre geçmemişti.Aklında olsun sipariş mobilyaysa boyası 1 hafta filan kokuyor.giysileri yerleştiremiyorsun içine.yıkama ütüleme biraz vakit alıyor .ufaktan başla istersen arkadaşım.
bebeeeemmmm günaydınnnn nasılsın bakalım,yarınki durumu haber ver mutlaka atlama,zaten buralkar baya ıssızlaştı,deryacanım biz c tesi ortopediye gittik ben fıtık olmuşum ama idare etcekmişimbuna da şükür tabi de bana zor geliyor,ben 37 ye kadar dayanmalıyım bakalım nasıl olcak gülüm ...benim de eksiklerim var ama şu an fazla da doldurmak istemiyorum zaten kapıya bile çıkamıyorum,bebek bezi falan da aldım bi zıbın takımı kaldı bi de pedler,Rabbim hepimize güç versin kuşum ya,sağlıcakla atlatalım,bebişlerimizi kucağımıza alalım
canım peki ben fıtıksam normal doğumda nasıl olcak ya,daha da acır yada böle kalırım diye korkuyorumayyy canım benim kıyamam sana dayanmalısın cunku bende kızıma hamileyken bel fıtığı oldum ve onla yasamayı ogrenmeye çalışıyorum hala
ama moralini bozma doğum yapınca ağırlık dengen degisince cooook rahat ediceksin sonra eğilip kalkmana cok agır kaldırmamaya dikkat edeceksin böyle dusun
bu arada canım ya ben daha bebek bezi ve pad almadım unutmuşum bile eksik listemi genişlettiğin için sagol yaniimalı sagoldu
Bebek büyük olunca aletim mi bozuk ki düşünmeye başlıyorum,ama okulda bir arkadaşımın var onunda aynı,inş canım erken doğum yapmak zorunda kalmayız,saglicakla zamaninda normal dogum yapariz kuzum
canım peki ben fıtıksam normal doğumda nasıl olcak ya,daha da acır yada böle kalırım diye korkuyorum
günaydın kızlar mutlu sağlıklı hızlı geçen bir hafta olsun inşallah :)
hiiic aklına kotu seyler getirme ve boşu boşuna bunları düşünerek kendini yorma canım benim
dr.una söylersin tamam belki sezeryan olursun hemen kesin diye bakma bakalım dr.un ne diyecek
ben oyle tutulmustumki tuvalete gidemiyordum evde ikizler vardı ve mecbur bakıcı tutmuştuk o haldeydim evet cok zordu ama doğum yatığım anda ciddi rahatlama oldu ben bebeğimi bile kucaklayamam diye korkmuştum ama hic oyle olmadı sende bunları dusun doğumdan sonra bambaşka olacaksın
moral bozacağın hicbirsey yokkkk
ben kötü hissettiğimde ve tatlı veya hamur işi yediğimde ölçüyorum. hep te yüksek çıkıyor
günaydın herkeslere yeni hafta iyiliklerle güzellikle gelir inşallah.
bugünden itibaren okulda finallerim başlıyor az sonra çıkacam okula benim için dua edin geçiverelim hepsini kızımda bende bidaha uğraşmayalım
benimde öğleden sonra dokt. kont var çok merak ediyorum kızımı hemde artıkın raporumu alcam bidaha işe gitmiyecemmm
kendinize iyi bakın öpüldünüz
sen o durumda normal doğum mu yaptın canım
Kandiliniz mübarek olsun kızlar .
Burada sizlerin aldıklarını gördükçe ben geç kaldım diye paniklediğimi bir kaç kere belirtmiştim ki sonunda bende baya bir şey aldım oğluşuma
Kıyafetlerini aldım , oto koltuğu aldım , kendime pijama , bebek çantası , biberon , emzik , kundak, ana dizi vs.
Yatak odama koymak için ucuz küçük bir beşik aldım odasına da mobilya alayım diye düşünmüştüm , beşiği eve getirince içime sinmedi rahatsız geldi geri verdim yerine ana dizi aldım iştehastane çantamızı hazırlayacağım artık fakat şu ara evde boya yapıyor eşim . Aslında sadece çocuk odasını boyayacaktık sonra diğer tarafları da mı boyasak derken ev birbirine girdi , zaten temizlik istiyordu ki artık daha çok istiyor :) pazar gününe bir aksilik çıkmazsa yardımcı kadın gelecek halledecek inşallah ,sonrada çantamızı hazırlarız
Bu arada kızlar sol kasığım arada batıyor sancı öyle bir şey mi ki
bende normal doğum istiyorum inşallah yapabilirim :)
sağol canım ya,evde baya bunaltım,dışarı çıkmak eşime çok eziyet oluyo,cuma işe dönmeliyim raporum bitiyo bakalım nasıl geçecek,şu 5 haftayı da atlatırsak hayırlısıyla o zilliyi ısırcam doğuncaaaabenim ilk doğumum sezeryandı o yüzden direk sezeryan oldum zaten
ama sen niye buna takılıyorsun ki gerekirsede sezeryan olursun bosver bebişinle olmanın güzelliğine odaklan sezeryan yada norma hic önemli değil diycez
sezeryan olursun sende olsun simdi artık hersey daha farklı spinal olursun üzülme takılma bunlara birseyler birserlere sebep olucak tabikide oyle dusun belkide sezeryan olman daha hayırlı oyle dusun ve gulumse artık
Kızlarr eltim dün doğum yaptı. 25. Haftadan beri erken doğum riski vardı ciğer geliştirici iğne filan yaptılar. 35+6 haftalık 3300 gr sezeryanla dünyaya getirdi prensini. Çok heyecanlanıyorum sıra bize geliyor. İnşaallah bizlerde tam zamanında sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?