2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Cok kullansli oluyr bunlar miracta kullandm eltime verdim odaya parki kurcam bundan alcam onuda oturma odama koycam fiyatida uygun

Cok sevindim kullanışlı olmasina yatak odam küçük bu uygun olur diye aldm bide eylülde 5 ay anneme gidip kalicam ordada rahat kullanirim diye düşündüm. Zaten oda takimi aldigimiz icin bide bunu abartili bisi almaya gerwk görmedim ben. Cevremde pek begenilmesede kullanan birindn olumlu bişi duymak su an icimi rahatlatti..

Gunaydin herkese kizlar. .. geçmiş kandiliniz mübarek olsun rabbim hrpimizw dualarıni kabul etsin ins. Güzel bir gün diliyorum. .

bebeeeemmmm günaydınnnn nasılsın bakalım,yarınki durumu haber ver mutlaka atlama,zaten buralkar baya ıssızlaştı,deryacanım biz c tesi ortopediye gittik ben fıtık olmuşum ama idare etcekmişim buna da şükür tabi de bana zor geliyor,ben 37 ye kadar dayanmalıyım bakalım nasıl olcak gülüm ...benim de eksiklerim var ama şu an fazla da doldurmak istemiyorum zaten kapıya bile çıkamıyorum,bebek bezi falan da aldım bi zıbın takımı kaldı bi de pedler,Rabbim hepimize güç versin kuşum ya,sağlıcakla atlatalım,bebişlerimizi kucağımıza alalım

oyy o kısmı hiiic düşünmedim ama en azından çanta hazırlığınınkini yıkayayım çanta hazırlım ama mobilyanınkiler arkadan olacak zaten ablam geliyor aldıklarını o getiricek 15 gun sonra bana beklemek düşüyor

ayyy canım benim kıyamam sana dayanmalısın cunku bende kızıma hamileyken bel fıtığı oldum ve onla yasamayı ogrenmeye çalışıyorum hala
ama moralini bozma doğum yapınca ağırlık dengen degisince cooook rahat ediceksin sonra eğilip kalkmana cok agır kaldırmamaya dikkat edeceksin böyle dusun
bu arada canım ya ben daha bebek bezi ve pad almadım unutmuşum bile eksik listemi genişlettiğin için sagol yani imalı sagoldu

canım peki ben fıtıksam normal doğumda nasıl olcak ya,daha da acır yada böle kalırım diye korkuyorum

Bebek büyük olunca aletim mi bozuk ki düşünmeye başlıyorum,ama okulda bir arkadaşımın var onunda aynı,inş canım erken doğum yapmak zorunda kalmayız,saglicakla zamaninda normal dogum yapariz kuzum

yok canım bence bozuk değildir benim ki gebelik şekeri değil, tip 2 dediklerinden o yüzden bu kadar zor kontrol edebiliyorum ama dün akşam yemek yemedim bu sabah baktığımda 80 çıktı bu arada dr. 38 hafta itibariyle doğmasında bir sıkıntı olmaz diyor inşallah normal doğum olur ve zamanını kendisi seçer senin tercih ettiğin bir doğum şekli varmı yoksa normal mi istiyorsun

canım peki ben fıtıksam normal doğumda nasıl olcak ya,daha da acır yada böle kalırım diye korkuyorum

hiiic aklına kotu seyler getirme ve boşu boşuna bunları düşünerek kendini yorma canım benim

dr.una söylersin tamam belki sezeryan olursun hemen kesin diye bakma bakalım dr.un ne diyecek

ben oyle tutulmustumki tuvalete gidemiyordum evde ikizler vardı ve mecbur bakıcı tutmuştuk o haldeydim evet cok zordu ama doğum yatığım anda ciddi rahatlama oldu ben bebeğimi bile kucaklayamam diye korkmuştum ama hic oyle olmadı sende bunları dusun doğumdan sonra bambaşka olacaksın
moral bozacağın hicbirsey yokkkk

sen o durumda normal doğum mu yaptın canım

ben kötü hissettiğimde ve tatlı veya hamur işi yediğimde ölçüyorum. hep te yüksek çıkıyor

neeeeee tatlı ve hamur işimiiiii napıyorsun sennn sakınnn aman ya az kalmış zaten bak yeme ne tatlısı meyvenin bile ekşisini tercih etmek gerekiyor pirinç patates ve beyaz ekmek özellikle yasaklı gruplardan... bebişinin organları büyük gelişimi önden gider allah korusun erken doğum felan olur

günaydın herkeslere yeni hafta iyiliklerle güzellikle gelir inşallah.

bugünden itibaren okulda finallerim başlıyor az sonra çıkacam okula benim için dua edin geçiverelim hepsini kızımda bende bidaha uğraşmayalım

benimde öğleden sonra dokt. kont var çok merak ediyorum kızımı hemde artıkın raporumu alcam bidaha işe gitmiyecemmm

kendinize iyi bakın öpüldünüz

hersey gönlünce olsun canım benim dr. randevunuda yaz detaylıcana

sen o durumda normal doğum mu yaptın canım

benim ilk doğumum sezeryandı o yüzden direk sezeryan oldum zaten
ama sen niye buna takılıyorsun ki gerekirsede sezeryan olursun bosver bebişinle olmanın güzelliğine odaklan sezeryan yada norma hic önemli değil diycez
sezeryan olursun sende olsun simdi artık hersey daha farklı spinal olursun üzülme takılma bunlara birseyler birserlere sebep olucak tabikide oyle dusun belkide sezeryan olman daha hayırlı oyle dusun ve gulumse artık

ooOOO sen tüm eksikleri tamamlamışsın bunların hepsini bir kere de mi hallettin? bu arada ben bu ana dizi nedir bilemedim bir bakayım netten nasıl birşeymiş...kasık batması bende de çok oluyordu özellikle oturur vaziyetten kalkarken ve yataktan kalkarken Dr.uma sordum karın büyüdüğü için rahim kaslarının gerildiğinden kaynaklandığını söylüyor bilgine.. hmm tüm hazırlıkların da şimdiden hayırlı olsun

sağol canım ya,evde baya bunaltım,dışarı çıkmak eşime çok eziyet oluyo,cuma işe dönmeliyim raporum bitiyo bakalım nasıl geçecek,şu 5 haftayı da atlatırsak hayırlısıyla o zilliyi ısırcam doğuncaaaa

maşallah kilosu iyiymiş 36 dan sonra yeni doğanlar yoğun bakıma gerek duymazlarmış ama önün öncesi için yoğun bakım gerekli demişti dr. hayırlı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…