2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

son anda dr değiştirmek riskli bence. sonuçta herşeyini biliyor kendi drun ne olursa olsun. ben zaten çok memnunum drumdan çok ilgili

Deneyimli değilim ama 2 çocuk annesi bi arkadaşımla hazırladık herşeyi. Bir tane 11 li bir tane 8li bir tane de basit 5li set aldım. ekstra yedek kıyafetler de koydum çantaya ne olur ne olmaz diye.

Sagol datlummm

valla ayşem bende 7 yıllık gelinim artık susamam sanıyorum sonrana da lohusalıktan der geçerim doktorlara göre çok normal bir süreç 9 ay geçecek bir şekilde doğacak diye düşündükleri için sanırım benim drde ne sorsam ee normal ee olacak o kadar diyo

aykaram bende çalışabiliri aldım ama hedefim haziran 15 bu sıcaklarda 3 hafta artırabilirsem ne mutlu bana bacaklarım ve ayaklarım çok şişiyo 5 haftayı bulamam sanırım sanada Rabbim şifa versin aldın mı bileklik işe yaramadı mı :44:

hanzadem ben bir adet hastane çıkışı aldım 2 adette 5li set aldım,hastane çıkışı 1 tk yeter bütün parçaları zebil oluyo gerek yok

Hamileliğimin başlarında yoğun bir doktor arayışındaydık nihayet frekanslarımızın uyduğu bir doktor bulduk, çalıştığı hastaneyi beğendik.. Olduk 32. hafta adam başka hastaneye gitmesin mi
Çok sinirliyim şuan... Hastanemiz güzel donanımlı... Gittiği hastane biraz daha uzak.. Ayrıca ayrılma sinyallerini bir önceki randevuda belirtmemesi, ayrıldığında bir msj atıp yeni çalışacağı kurumu söylememesine de bozuldum..
Aynı hastanede başka doktor mu bakmalıyım sizce ya da uzak da olsa doktoruma devam mı etmeliyim?????????**

Gunaydin canlar ya bende karnim inmis gibi hissediyorummmmmmmmm:44::44:

Eklentiler

• $IMG_20140526_111100.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 70

Bizim de yatağımız , bez, ıslak mendil, ateş öçler gibi şeyler kaldı artık yani galiba Alışverişe annemle gittim bende sağolsun çok faydası oldu yoksa kendim hayatta halledemezdim . Internet'ten çok rahat tabi ama ben hiç küçük bebeği elime alıp sevmediğim için boyutlarını kestiremedim yeğen meğen yok bende biz benim oğluşta atacağız acemiliği

Aslında ayrı ayrı zamanlarda bebek mağazalarını ziyaret ettim en uygun civil mağazası geldi bi gün oraya gittik annem , erkek kardeşim, eşim , ben elimizde liste herkes ne beğendiyse aldı ufak tefek eksikler kaldı artık . Ana dizinin fotoğrafını çekip koyayım biraZdan senin için zaten biliyorsundur da adı farklıdır belki

hanzadem ben bir adet hastane çıkışı aldım 2 adette 5li set aldım,hastane çıkışı 1 tk yeter bütün parçaları zebil oluyo gerek yok [/QUOTE]

Nagicim canım Ben de öyle bakim o zaman. İki tane de beşli set alıyım. Bir tanesini ekru alırım ikinci farklı olursa o da kullanır Dün İdil markasından beğendim 65,00 tl beşli takım gözlerim pörtledi hem çok beğendim hemde acaba bir kaç kere için alım mi napıyım diye düşündüm bir on dk düşündüm ve almadan eve döndüm. İnternettenden baktım yok o takım. Bilmiyorum artık bakım beşli setlere:)

hanzadem ben bir adet hastane çıkışı aldım 2 adette 5li set aldım,hastane çıkışı 1 tk yeter bütün parçaları zebil oluyo gerek yok

Nagicim canım Ben de öyle bakim o zaman. İki tane de beşli set alıyım. Bir tanesini ekru alırım ikinci farklı olursa o da kullanır Dün İdil markasından beğendim 65,00 tl beşli takım gözlerim pörtledi hem çok beğendim hemde acaba bir kaç kere için alım mi napıyım diye düşündüm bir on dk düşündüm ve almadan eve döndüm. İnternettenden baktım yok o takım. Bilmiyorum artık bakım beşli setlere:)[/QUOTE]

kuzum bak gaye bebenin ürünleri çok güzel fiyatıda 20-25 tl arası ben kızçeme aldıklarımı bulursam foto atayım 5li tk için 65 tl falan çok uçuk ya

Ben bebek kiyafetlerine ve uzun sureli kullanilmayan esyalara cok para verilmesine karsiyim..zaten oda takimi almissin bence bunuda boyle alman gayet iyi cunku alti ustu en fazla 8.9ay kullanilcak benimkide yonja diye bi markaydi 150tlye almistik oglum buyudu sonra eltim kullandi simdi kv demde duruyor rengi falan biras eskidi gorumcemlr fln gelnce kullaniyolar bende yenisini alcam zaten uygun yatakodam buyuk oraya parki kurcam oturma odamdada alcagimi kullanirim..valla cok pahalida olsa ucuzda olsa sonucta uzun sure kullanilck bisi degil hem kucuk pratik odadan odaya tasiniyor..sen hrrkesin dedigine bakma agzi olan konusur

Aaaa 150 tl de pahali değilmi 80 tl ye aldık biZ. valla öyle herkes bisi diyo bende umursamiyorm artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…