selam canlar,nagicanım,sen onların üstesinden gelirsin diycem de o hassa dönemde ota çöpe karışann birileri çekilmez,eminim bende de olacak öle şeyler,benim görümce yok da kaynana sağolsun 3 görümceye bedel herrrrr şeye karışma konusunda,eşim de annemleri istemiycektir,benim durumum daha karışık yani ama eşinin olmaması seni yorabilir,umarım yanında olur ama,özlemcim bazen ben de kendi dr öle herşeyi üstünkörü sölediğii düşünüyorum son anda dr değiştirsem mi falan diye ama emin oamıyom,bu arada c tesi kan tahlili de yaptırdım beyazküre yüksek çıktı,kendi dr söle mutlaka dedi de ortopedist,benim dr a göre herrrrşey normal hamilelikte...
Herkese merhaba Kızlarrrr.
Hastane çıkışı kaç tane olması lazım?? Deneyimli anneler diyin bana bakalım. Bir onlu set, iki tane de beşli falan mı? Şimdi kızımı cici cici giydirmek istiyorum hastanede. Ama bu aşırı parçalı setlere gerek yok onu biliyorum. Ama acaba kaç tane hastane çıkışı lazımm:) Ben bir tane onlu aldım. O da yetmez eminim. Şimdi kararsız kaldım. Bilemedim, daha fazla düşüneceğime bilen deneyimli annelerimize soralım dedim.
Sagol datlummmErikçim ben cumartesi doktora gittim. 29 haftalıkken makat gelişliydi. 31 de dönmüş. Sordum dedim ki tekrar öbür türlü döner mi:) 36 ya kadar bir ters bir düz olabilir dedi. O yüzden 36 dan sonrası önemli dedi. Yani biraz daha beklememiz lazım. Deneyimli anneler de derki son hafta bile dönüyor. O sebepten kafana takma canım benim. Kızlarımız bir ters bir düz doğru yolu bulacaklar:))
selam canlar,nagicanım,sen onların üstesinden gelirsin diycem de o hassa dönemde ota çöpe karışann birileri çekilmez,eminim bende de olacak öle şeyler,benim görümce yok da kaynana sağolsun 3 görümceye bedel herrrrr şeye karışma konusunda,eşim de annemleri istemiycektir,benim durumum daha karışık yani ama eşinin olmaması seni yorabilir,umarım yanında olur ama,özlemcim bazen ben de kendi dr öle herşeyi üstünkörü sölediğii düşünüyorum son anda dr değiştirsem mi falan diye ama emin oamıyom,bu arada c tesi kan tahlili de yaptırdım beyazküre yüksek çıktı,kendi dr söle mutlaka dedi de ortopedist,benim dr a göre herrrrşey normal hamilelikte...
Günaydın kızlar. Sabahtan çalışabilir raporumu aldım bakalım ama ağrılarım da gittikçe artıyor. Yeni bir durum daha var bende, bahsetmiştim gerçi malum bölgede aşağı kadar inen bir ağrı var diye. Dün sebebini buldum makat bölgesine yakın bir yerde ceviz büyüklüğünde şişlik var. Rahim büyüdüğü için damarlarda genişleme yapıyormuş ondan şişmiş doğuma kadar çekecekmiş. Ellerimin durumu aynı farkındaysanız artık fazla yazamıyorum. şiddetli ağrılarım var inanın yaşam kalitem oldukça düştü. şu 5 hafta doğum sonrasına kalsın diye mecbur katlanacağım.dualarınızı bekliyorum... Herkese sağlıklı, mutlu günler...
Herkese merhaba Kızlarrrr.
Hastane çıkışı kaç tane olması lazım?? Deneyimli anneler diyin bana bakalım. Bir onlu set, iki tane de beşli falan mı? Şimdi kızımı cici cici giydirmek istiyorum hastanede. Ama bu aşırı parçalı setlere gerek yok onu biliyorum. Ama acaba kaç tane hastane çıkışı lazımm:) Ben bir tane onlu aldım. O da yetmez eminim. Şimdi kararsız kaldım. Bilemedim, daha fazla düşüneceğime bilen deneyimli annelerimize soralım dedim.
ahhh canım bende senin gibiydim inan 1 haftadır başladım ama bitti nerdeyse yaaa bende birseycik anlamadım bu isten sanırım internetten bayağı birseyleri yapmamında artısı oldu
gerçi bebiş alışverişini esasen ablamın yapmasınında faydası var bana ana hatlar kaldı
Gunaydin canlar ya bende karnim inmis gibi hissediyorummmmmmmmm:44::44:
ooOOO sen tüm eksikleri tamamlamışsın bunların hepsini bir kere de mi hallettin? bu arada ben bu ana dizi nedir bilemedim bir bakayım netten nasıl birşeymiş...kasık batması bende de çok oluyordu özellikle oturur vaziyetten kalkarken ve yataktan kalkarken Dr.uma sordum karın büyüdüğü için rahim kaslarının gerildiğinden kaynaklandığını söylüyor bilgine.. hmm tüm hazırlıkların da şimdiden hayırlı olsun
aman inmesin nagii cikip gelecek die çok korkuyorum dursun durduğu yerde
hanzadem ben bir adet hastane çıkışı aldım 2 adette 5li set aldım,hastane çıkışı 1 tk yeter bütün parçaları zebil oluyo gerek yok
Cok sevindim kullanışlı olmasina yatak odam küçük bu uygun olur diye aldm bide eylülde 5 ay anneme gidip kalicam ordada rahat kullanirim diye düşündüm. Zaten oda takimi aldigimiz icin bide bunu abartili bisi almaya gerwk görmedim ben. Cevremde pek begenilmesede kullanan birindn olumlu bişi duymak su an icimi rahatlatti..
Gunaydin herkese kizlar. .. geçmiş kandiliniz mübarek olsun rabbim hrpimizw dualarıni kabul etsin ins. Güzel bir gün diliyorum. .
aman inmesin nagii cikip gelecek die çok korkuyorum dursun durduğu yerde
Ben bebek kiyafetlerine ve uzun sureli kullanilmayan esyalara cok para verilmesine karsiyim..zaten oda takimi almissin bence bunuda boyle alman gayet iyi cunku alti ustu en fazla 8.9ay kullanilcak benimkide yonja diye bi markaydi 150tlye almistik oglum buyudu sonra eltim kullandi simdi kv demde duruyor rengi falan biras eskidi gorumcemlr fln gelnce kullaniyolar bende yenisini alcam zaten uygun yatakodam buyuk oraya parki kurcam oturma odamdada alcagimi kullanirim..valla cok pahalida olsa ucuzda olsa sonucta uzun sure kullanilck bisi degil hem kucuk pratik odadan odaya tasiniyor..sen hrrkesin dedigine bakma agzi olan konusur
kisss erken gelme durumu var daha gelmesin zamaninda ciksin gelsin isigi gorunce cik gel oglum diom
oy kuzum bende gobusum dusuverecek gibi asagida hissediyorum
sagol tatlimmmGunaydin canlar ya bende karnim inmis gibi hissediyorummmmmmmmm:44::44:
Hicrann cok guzelsinizzz cok tatlisinz kackilo oldun super iyisin arkadasim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?