2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

canım ya nasıl yaa 32 hafta da bebiş 1128 kg olup 2 haftada nasıl önden gidiyor? benim 31 haftada 1500 kg dı kızım dr tam olması gerektiği gibi çok iyi demişti.. acaba neye göre değerlendiriyor?

günaydınlarrr mutlu huzurlu bir hafta diliyorum geçmişi okuyamadım zira günlerdir yoktum umarım herkes iyidir

ben işteyim 32+2 ile ama işte olmak yaramıyo bana evde ne iyiydim yaww tüm haftasonu gezdik babamızda işe gitmedi son son 3 kişilik ailemizle kahvaltıya falan gittik 4 kişi olunca ilk 1-2 ay epey zorlanırız pek dışarı falan çıkamayız sanırım :44: yıkanacak ve ütüleneceklerim bitti hepsini ayrı ayrı bohçalayıp kaldırdım sadece bebek arabamızın ve oto koltuğumuzun kılıfını söktüm makinaya atıcam,birde minik hurçlar alıcam çantaya kıyafetleri yerleştirmek için,hemen doğum haneye bir hurç halinde veririm

dün eşimle ramazan diye gelmezse millet bayramda çok gelen olur dedim veeeee şok ben bayramda çalışıcam dedi işte burası benim bittiğim noktadır çünkü eşim olmayınca ablası annesi sapıtıyo yawww
kardeşim aramış kandil diye onada anamı gönder haziranın sonuna kalmasın dedim uygun bir dille oda tamam abla aklımda sen merak etme dedi o işide hallettik şimdilik hedefim 35 haftalık olana kadar yani haziran 13e kadar çalışmak,paşamla birlikte evde oluruz diyorum ama kısmet havalarda epey ısındı :44:

ayşem geçmiş olsun cnm korkma gerekiyosa sezeryan olursun sende bebeğinde iyi olsun gerisi önemli değil

dörtyaprağım hadi bakalım güzel haberler getir akşama doktordan

İnsallah canım güzel haberlerle gelirim hooop hemen paylaşırım

evdeyken tutuyorum da anneme veya başka bi yere gidince dayanamıyourm malesef ama öyle tıka basa yemiyorum cnm tadına bakıyorum sadece bir lokma annemde baklava vardı haftasonu bir dilim yedim hemen 200e fırladı şeker erken doğumdan da korkuyorum aslında amannn oooffffff

kızlar bu arada dün bebeğin odasının halısını aldım english hpme dan çok uçuk pembe makinada çok rahat yıkanabiliyor...fotografını oda gelince herşey kurulunca yükleyeceğim inşallah...
ayrıca hastane için kendime çarşaf yastık kılıfı ve pikede aldım onlarda şöyle

Evet cnm öyle de geçiyor. Ben anneme verdim otu iyice tembihledim inş. o da panik yapıp unutmaz çantasında taşıyacak eşim arar zaten sancı falan gelirse

Bunları da mı aynı yerden aldın cnm benim de almam lazım henüz hiç bakmadım çok güzelmiş güle güle kullan. Halıya da henüz karar veremedim yav

iyi günlerde kullan aldıklarını ama hastaneler kendi çarşafını vs kullandırtmıyo devletide özelide hastanene sor ki boşuna yük etme
epeydir uğramadım oğluma almalıyım pamuklusundan yaz için ne kadar pikeler english homeda

Oyy oyy o zaman benim bebek niye onden giderki,neyse insaallah rabbim su mubarek gun yuzu suyu hurmetine,bize saglicakla zamaninda hayirli dogum lar nasip eder cnm

İnş. cnm bu ara korkuyorum kendimden ara ara kasılmalar geliyor karnım da baya aşağıya indi :18::18::18:

öksürük için ne yaptıysak geçmedi derken en son bir şey kalmıştı onuda denedik ve hemen geçirdi şiddetle tavsiye ederim... sıcak bildiğin kaynar sütün içine acı pul biberi koyuyorsun süt resmen çilekli milkshake gibi oluyor içimi keyfsiz ama neticesi süper oluyor.. bilgine..

Maşallah cnm gözünüz aydın Rabbim inş. bize de hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder bebişlerimizi

valla biliyorum o dayanamama duygusunu bende çok yaşıyorum helede ben dondurma delisiyim çocukluktan beri yaz kıs dayanamam ama inan yemiyorum tutuyorum kendimi, bazen bende anneme de felan görünce bir lokma ağzıma atıyor çiğniyor fakat yutmuyorum o şekilde bile genede dil altından emilim oluyormuş napacaz çok az kaldı sıkıcaz dişimizi artık.. allah yardımcımız olsun. sen normal doğum mu düşünüyorsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…