- 30 Aralık 2011
- 256
- 192
- 323
sağol canım ya,evde baya bunaltım,dışarı çıkmak eşime çok eziyet oluyo,cuma işe dönmeliyim raporum bitiyo bakalım nasıl geçecek,şu 5 haftayı da atlatırsak hayırlısıyla o zilliyi ısırcam doğuncaaaa
herkese günaydın!
güzel bir hafta olsun hepimiz için!
Herkese günaydınnnn güzel bi hafta geçiririz umarım
Benimde basim sekerle dertte,glikoz yuklemede 2 saat tokluk yuksek cikti,endokrinoloji ye yonlendirdiler,15 gun dikkat ettim ,olcum aletiyle 2 gun olctum,dr dusmus dedi,15 gun sonra gel dedi,gitmedim,bebegim 2 hafta onden gidiyor mus,kadin dogumcum muhakkak devam et dedi,dikkat ediyorum ama yogun calisiyorum,ben 1 kilo almisim,bebek 1128 kilo nasil olmus anlamadim😞
günaydınlarrr mutlu huzurlu bir hafta diliyorum geçmişi okuyamadım zira günlerdir yoktum umarım herkes iyidir
ben işteyim 32+2 ileama işte olmak yaramıyo bana evde ne iyiydim yaww tüm haftasonu gezdik babamızda işe gitmedi son son 3 kişilik ailemizle kahvaltıya falan gittik 4 kişi olunca ilk 1-2 ay epey zorlanırız pek dışarı falan çıkamayız sanırım :44: yıkanacak ve ütüleneceklerim bitti hepsini ayrı ayrı bohçalayıp kaldırdım sadece bebek arabamızın ve oto koltuğumuzun kılıfını söktüm makinaya atıcam,birde minik hurçlar alıcam çantaya kıyafetleri yerleştirmek için,hemen doğum haneye bir hurç halinde veririm
dün eşimle ramazan diye gelmezse millet bayramda çok gelen olur dedim veeeee şok ben bayramda çalışıcam dedi işte burası benim bittiğim noktadır çünkü eşim olmayınca ablası annesi sapıtıyo yawww
kardeşim aramış kandil diye onada anamı gönder haziranın sonuna kalmasın dedim uygun bir dille oda tamam abla aklımda sen merak etme dedi o işide hallettik şimdilik hedefim 35 haftalık olana kadar yani haziran 13e kadar çalışmak,paşamla birlikte evde oluruz diyorum ama kısmet havalarda epey ısındı :44:
ayşem geçmiş olsun cnm korkma gerekiyosa sezeryan olursun sende bebeğinde iyi olsun gerisi önemli değil
dörtyaprağım hadi bakalım güzel haberler getir akşama doktordan
neeeeee tatlı ve hamur işimiiiiinapıyorsun sennn sakınnn aman ya az kalmış zaten bak yeme ne tatlısı meyvenin bile ekşisini tercih etmek gerekiyor pirinç patates ve beyaz ekmek özellikle yasaklı gruplardan... bebişinin organları büyük gelişimi önden gider allah korusun erken doğum felan olur
Canım bu otu bende internetten tesadüfen okumuştum , Fatma ana eli otu da deniyordu galiba . Doğumu baya kolaylaştırıyormuş diye denemek lazım diye düşündüm . Benim annemlerin apartmanında bir komşuda varmış ona söyledim eğer telaşla aramayı unutmazsam onu, bu yöntemi ben deneyeceğim bir şey kaybetmem en azındanHurmaya gelince henüz almadım ama alıp bol bol yiyeceğim zaten çok severim
kızlar bu arada dün bebeğin odasının halısını aldım english hpme dan çok uçuk pembe makinada çok rahat yıkanabiliyor...fotografını oda gelince herşey kurulunca yükleyeceğim inşallah...
ayrıca hastane için kendime çarşaf yastık kılıfı ve pikede aldım onlarda şöyle
Eki Görüntüle 1130116
Eki Görüntüle 1130117
Eki Görüntüle 1130118
kızlar bu arada dün bebeğin odasının halısını aldım english hpme dan çok uçuk pembe makinada çok rahat yıkanabiliyor...fotografını oda gelince herşey kurulunca yükleyeceğim inşallah...
ayrıca hastane için kendime çarşaf yastık kılıfı ve pikede aldım onlarda şöyle
Eki Görüntüle 1130116
Eki Görüntüle 1130117
Eki Görüntüle 1130118
Oyy oyy o zaman benim bebek niye onden giderki,neyse insaallah rabbim su mubarek gun yuzu suyu hurmetine,bize saglicakla zamaninda hayirli dogum lar nasip eder cnm
Öksürük surubu felan veremiyorlar hamilelikte. Kızlar benim oğlan bir orda bir burda kanım cok yamuluyor. Cok hareket ediyor canim açıyor dizinde öyle mi? Bir taraftan öksürük bir taraftan tekmeler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlarr eltim dün doğum yaptı. 25. Haftadan beri erken doğum riski vardı ciğer geliştirici iğne filan yaptılar. 35+6 haftalık 3300 gr sezeryanla dünyaya getirdi prensini. Çok heyecanlanıyorum sıra bize geliyor. İnşaallah bizlerde tam zamanında sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi.
evdeyken tutuyorum da anneme veya başka bi yere gidince dayanamıyourm malesefama öyle tıka basa yemiyorum cnm tadına bakıyorum sadece bir lokma annemde baklava vardı haftasonu bir dilim yedim hemen 200e fırladı şeker erken doğumdan da korkuyorum aslında amannn oooffffff
Bunları da mı aynı yerden aldın cnm benim de almam lazım henüz hiç bakmadım çok güzelmiş güle güle kullan. Halıya da henüz karar veremedim yav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?