2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
seni bu haftadan sonra kabul edecek mi yeni hastane :44: bizim burda 20 haftadan sonra çoğu özeller kabul etmiyor

İstanbul da o kadar çok hastane var ki bak mesela c.tesi 8 ay evvel açılan ama çok şubesi olan bir hastane var kolan diye oraya gittik fiyat alalım ve dr.la tanışalım diye sistemlerinde sorun varmış bu gün arayacaklar fiyatla alakalı dr.la görüştük tüp bebek uzmanıymış aynı zaman da dr. bize yarım saatten fazla zaman ayırdı odasında çay kahve ikram etmek istedi biz kabul etmedik sonra hemen başlayalım bu gün muayneden dedi bizde evvela fiyat işlerini halletmemiz lazım dedik o kolay dedi kattı bizi arkasına muhasebeye götürdü şeker olduğu için endogrinciye görütdü bizimle birde hastanenin içinde dolaştı şaştık kaldık bu kadar ilgiye ama netice nedir bizdeki; sanırım dedik bunun burada fazla hastası yok, müşteriye ihtiyacı var bizede esnaf muamelesi yapıyor (bu kadar ilgi geri tepti yani)

ben karıştırdım demek ki bebişinin adını enes koymak isteyen bir arkadaş vardı onunla Dr.lar hamilelik sürecini rutin takip ediyorlar elzem bi durum olsa dahi yapılacak işlemler yine rutin oluyor ben onu anladım.. ayrıca kim takip ederse etsin inan bana her yerde doğum yapabiliyorsun.. inş. bebişlerimiz normal ve sağlık sıhhat ile bizide fazla yıpratmadan gelirler :

gecmiş olsun tekrar canım,keşke normal olsa ama benim zor galiba,hem tüp bebek hem kan sulandırıcı iğne oluyorum,hem bebek önden gidiyor :),BAna sezeryan gibi geliyor ama hadi hayırlısı sen ne istiyorsun?

iyide bebişin kilosu normal değilmi nasıl önden gidiyor anlamadım onu benim ki daha kilolu sayılır dr ise normal tam olması gerektiği gibi diyor ayrıca bir çok kişi de kan sulandırıcı iğne oluyor 10.lu kürler halinde onda sorun yok bence

aldıkların hayırlı olsun sen işin büyük kısmını tamamlamışsın zaten şimdi sırada hastane çantası var bu arada ana dizine baktım netten ben zaten almışım ondan sadece adını bilmiyormuşum teşekkür ederim bu sayede de öğrenmiş oldum

Selamlar Kızlar ve tontişleriiiii...
nasılsınız ballılar ?

gece cok güzel rüya gordum :) miniş pamuk gıbı bembeyaz bır el ve kol opup kokluyordum.. Allahım bu nasıl bır duygu oldum
ben en son cumartesı kontroldeydim 31+4 de. 2186 kılosu 45cm boyuydu. 10 hazırana sonrakı randevuyu verdı doktor.
bebişko onde gıdıyor. doktora dedım yemek yedıkten sonra oynuyor ama bu cimcime yerken bıle dört donuyor sevıyormu yemegı nedır ?
doktor buyuk ıhtımalle dedı :))) yerken oynaması ve onde gıtmesı yemegı sevıyor demekkı dedı. anammmm dedım

hımmm muayeneden once nst ye aldı. sasırdım gecen sefer suphelı durum vardı aldı hadı de bırsey yokken nıye oldum. normal kontrolmüş.
simdiye kadar 4.cu bağlanmam oldu hep sancı 17-18-20 cıvarı çıkıyordu. hemsıre yan dondu, yan donunce kasık ağrılarıyla 50 ye vurdu. dusmedıde ama dr. normal dedı. ben içerdeyken eşim demişki '' ya hep 36-37 de doğumlar oluyormuş. bıze temmuza kalmaz dıyorlar falan..'' dr. da ''yooo suan hersey 22 temmuzu gosterıyor erken doğum olacak olsa illakı bır belırtı olur'' demıs. bu kadar net konuşmasına hem sevındım hem sasırdım açıkçası.

neyse beyaz küre ıcın yapılan tum testler temız cıktı. ama doğuma kadar her gıdısımde kan sayımı ıle test ıle kontrol edıcez.

aysecım senın de küre cok cıkmıs kac canım??? listede adı WBC diye geçiyor. ayrıca gecmıs olsun canım benım.. Rabbim guc kuvvet versin sana..
izne erken çıksan ıyı olur ama sankı. bu halde nasıl gıdeceksın ıse

bugun kontrole gıden concişler :))) güzel ve detaylı haberler bekliyorum

nagicim lohusa bahanesiyle yılların acısını çıkar derim benım kv pintilikten Allahtan gelmıyorda rahatım (bilet parası cok pahalıymış ondan)
ama benımde basımda olunsa bende lohusa kartını sonuna kadar kullanırdım

hım bırde hastane takımı konusu vardı sanırım. gecen e-bebek mail atmıştı 26.90 a cok güzel 5lı takımlar vardı. bilginize..
gecmısı yarım yamalak okuduğumdan kım sordu hatırlayamadım

aaa hicrancım hamıle kafasına ver :))) sizi gordum unuttum yazmayı :)
maşallah size canım cok sekersınız

Selam kizlar. Biz evimize geldik haftasonu. Bugun de kontrol vardi
Nst ye artik her hafta bakiliyor. Bu kez korkuttu bizi sipa. Makina birden otmeye basladi hemsireye haber verdik.kalp atislari düstü 60 lara. Ben mahvoldum tabii o kisacik anda. Doktor pozisyondan olabilir dedi, dogumhane katinda tekrar nst istedi. Epey uzun tuttular yana dönuk vaziyette. Cok sukur normal cikti.
Evde de sirt ustu yatma dedi doktor. Bu arada bebegim hala ters duruyo kafasi yukarda bizden bu kadar.
Haftaya tekrar kontrolumuz var.

Gunaydin kizlarr..

Bende İstanbul da kalma suremi uzatinca.kontrol için burda bi doktora gittim, tosun paşam 2700 olmuş 34+3 gunluguz kordonumuz hala boynu muz da onun dişinda herseyimiz normal çok şükür.. Kordon da bisey olmaz dedi biz 3 kat kordonu bile normal.doğum yaptiriyoruz yeterki iste dedi. Zaten doğum sürecinde nst bagli oluyo herhangi bir sıkıntı da aninda müdahale ediyoruz dedi..

Ama ben normalden de korkuyorum sezeryandan da napcaz bilmem artik paşam nasil gelmek isterse öyle gelecek :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım niye sırt üstü yatma dediki ben bel fıtığından dolayı en rahat sırt üstü pozisyonda yatabiliyorum.

Kizlar bende geldim kontrolden.koca kafali oğlum iyimis cok şükür 2300 olmuş. Artik cok kisa suruydor benim kontroller cunku ne yuzunu gorebiliyoruz ne resim alabiliyoruz.herzamanki gibi yine baş gelisli duruyor.cok şükür sorun yok.nst ye felan da almadi.agri oldunu soyledim ama normal dedi.5 dk ya dusmedikce o sancilar olacak dedi.12 temmuza kadar beklerse bekleriz dedi.ama buyuk ihtimal haziran sonu sezeryan oldugu için. Bizden haberler bu kadar.

Maşallah size :) Oğluşun kocaman olmuş bile bizimki abla olduğu halde daha 2200 dü ctesi günü :) 46 cm de boyumuz var şimdilik Nst ye alması lazım aslında her dr kafasına göre işte biz 30. haftadan beri nst ye giriyoruz . Rabbim sağlıcakla kavuşmanı nasip etsin güzelim. Neden sezeryan peki?

canım niye sırt üstü yatma dediki ben bel fıtığından dolayı en rahat sırt üstü pozisyonda yatabiliyorum.

Banada soluna yat demişti bebekte annede en rahat öyle dururmuş hep soluma yatmaya calisiyprum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de çok severim normalde canım ama şeker olduğu için bir taneyle idare ediyorum bu arada hurmayı fazla yememek lazım erken doğuma sebep olabiliyormuş aklında bulunsun Acve hurmasından bana da ark. getirdi umreden ve bana da 2 tane geldi hastane çantama koydum

Farketmez cnm eymen enes hastane bi yere kadar önemli dediğin gibi. Bi arkadaşım Ankara da özelde yapacaktı doğumunu bi gece sancılandı burda devlet hast de yaptı kısmet

Cnm bana yazdin galiba alinti yapmamissin.saglikli olsunlarda onemli degil kilosu felan.onceden genital siğil olusmustu bende.onun icin bilasici riski oldugundan sezeryan olmak zorundayim.hakimizda hayirlisi olsun cnm.seninkide kötü degil cnm masallah.bundan sonra alirlar daha cok.

aaaa bende de genital siğil vardı ama dr doğum yaklaşınca bakıcaz normal yapabilir misin demişti bana. yani eğer virüs yoksa normal yaptıracak doğumu. tabi başka bi sorun olmazsa :18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…