seni bu haftadan sonra kabul edecek mi yeni hastane :44: bizim burda 20 haftadan sonra çoğu özeller kabul etmiyor
bana henüz doğumla ilgili bişey söylemedi cnm drum haftasonu kontrolüm vardı ama muayene olamadım dr acil ameliyata girdi hasta almadı. ama daha önce bana da belli olmaz demişti doğumun nasıl olacağı. bebek dönmezse ve günü de gelirse zaten mecburen sezeryan oluyor malesef. ben zong. tayım cnm echomar hastanesine gidiyorum ve öğretmenim. doğumu da orda yapmayı düşünüyorum acıl bi durum olmazsa. bu saat[B[/B]ten sonra yeni dr ne kadar ilgilenir ki ?
gecmiş olsun tekrar canım,keşke normal olsa ama benim zor galiba,hem tüp bebek hem kan sulandırıcı iğne oluyorum,hem bebek önden gidiyor :),BAna sezeryan gibi geliyor ama hadi hayırlısı sen ne istiyorsun?
Aslında ayrı ayrı zamanlarda bebek mağazalarını ziyaret ettimen uygun civil mağazası geldi bi gün oraya gittik annem , erkek kardeşim, eşim , ben elimizde liste herkes ne beğendiyse aldı ufak tefek eksikler kaldı artık . Ana dizinin fotoğrafını çekip koyayım biraZdan senin için zaten biliyorsundur da adı farklıdır belki
Gunaydin canlar ya bende karnim inmis gibi hissediyorummmmmmmmm:44::44:
selam kizlar. Biz evimize geldik haftasonu. Bugun de kontrol vardi
nst ye artik her hafta bakiliyor. Bu kez korkuttu bizi sipa. Makina birden otmeye basladi hemsireye haber verdik.kalp atislari düstü 60 lara. Ben mahvoldum tabii o kisacik anda. Doktor pozisyondan olabilir dedi, dogumhane katinda tekrar nst istedi. Epey uzun tuttular yana dönuk vaziyette. Cok sukur normal cikti.
Evde de sirt ustu yatma dedi doktor. Bu arada bebegim hala ters duruyo kafasi yukardabizden bu kadar.
Haftaya tekrar kontrolumuz var.
canım niye sırt üstü yatma dediki ben bel fıtığından dolayı en rahat sırt üstü pozisyonda yatabiliyorum.
canım niye sırt üstü yatma dediki ben bel fıtığından dolayı en rahat sırt üstü pozisyonda yatabiliyorum.
Valla ben hurmaya bayılırım günde 1 taneyle asla duramambiz eşimle bazen alıyoruz küçük paketlerde içinde 15 tane falan oluyor ikişer tane yiyeyim diye o gün bitiyor ikimizde dayanamayıp yiyoruz. hatta ben kayınvalideme söylemiştim komşusu umreden geldi bana hurma iste çocuğun ağzına sürelim doğumda diye . Acve hurması varya ondan . Eşime vermiş 2 tane yollamış eşim diyor ki sana hurma yolladı bak annem bende dedim o benim değil çocuğun hadi ya bende yiyecektim birini diyor
İstanbul da o kadar çok hastane var ki bak mesela c.tesi 8 ay evvel açılan ama çok şubesi olan bir hastane var kolan diye oraya gittik fiyat alalım ve dr.la tanışalım diye sistemlerinde sorun varmış bu gün arayacaklar fiyatla alakalı dr.la görüştük tüp bebek uzmanıymış aynı zaman da dr. bize yarım saatten fazla zaman ayırdı odasında çay kahve ikram etmek istedi biz kabul etmedik sonra hemen başlayalım bu gün muayneden dedi bizde evvela fiyat işlerini halletmemiz lazım dedik o kolay dedi kattı bizi arkasına muhasebeye götürdü şeker olduğu için endogrinciye görütdü bizimle birde hastanenin içinde dolaştı şaştık kaldık bu kadar ilgiyeama netice nedir bizdeki; sanırım dedik bunun burada fazla hastası yok, müşteriye ihtiyacı var bizede esnaf muamelesi yapıyor (bu kadar ilgi geri tepti yani)
ben karıştırdım demek ki bebişinin adını enes koymak isteyen bir arkadaş vardı onunlaDr.lar hamilelik sürecini rutin takip ediyorlar elzem bi durum olsa dahi yapılacak işlemler yine rutin oluyor ben onu anladım.. ayrıca kim takip ederse etsin inan bana her yerde doğum yapabiliyorsun.. inş. bebişlerimiz normal ve sağlık sıhhat ile bizide fazla yıpratmadan gelirler :
iyide bebişin kilosu normal değilmi nasıl önden gidiyor anlamadım onu benim ki daha kilolu sayılır dr ise normal tam olması gerektiği gibi diyorayrıca bir çok kişi de kan sulandırıcı iğne oluyor 10.lu kürler halinde onda sorun yok bence
aldıkların hayırlı olsun sen işin büyük kısmını tamamlamışsın zaten şimdi sırada hastane çantası var bu arada ana dizine baktım nettenben zaten almışım ondan sadece adını bilmiyormuşum teşekkür ederim bu sayede de öğrenmiş oldum
Cnm bana yazdin galiba alinti yapmamissin.saglikli olsunlarda onemli degil kilosu felan.onceden genital siğil olusmustu bende.onun icin bilasici riski oldugundan sezeryan olmak zorundayim.hakimizda hayirlisi olsun cnm.seninkide kötü degil cnm masallah.bundan sonra alirlar daha cok.
Maşallah size :) Oğluşun kocaman olmuş bile bizimki abla olduğu halde daha 2200 dü ctesi günü :) 46 cm de boyumuz var şimdilikNst ye alması lazım aslında her dr kafasına göre işte biz 30. haftadan beri nst ye giriyoruz . Rabbim sağlıcakla kavuşmanı nasip etsin güzelim. Neden sezeryan peki?
Farketmez cnm eymen eneshastane bi yere kadar önemli dediğin gibi. Bi arkadaşım Ankara da özelde yapacaktı doğumunu bi gece sancılandı burda devlet hast de yaptı kısmet
Cnm bana yazdin galiba alinti yapmamissin.saglikli olsunlarda onemli degil kilosu felan.onceden genital siğil olusmustu bende.onun icin bilasici riski oldugundan sezeryan olmak zorundayim.hakimizda hayirlisi olsun cnm.seninkide kötü degil cnm masallah.bundan sonra alirlar daha cok.
canım sen eymen enes mi koyacaksın adını?
valla haziran ortasi baslar dogumlar temmuz annelerinin yarisi dogurmus olur temmuz gelmeden
tesekkurler canimcim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?