masallahh size.... Ben normalden hic korkmuodum simdi dogumdan korkummm zaman yaklastikcaaa :18:
Ben de çok severim normalde canım ama şeker olduğu için bir taneyle idare ediyorumbu arada hurmayı fazla yememek lazım erken doğuma sebep olabiliyormuş aklında bulunsun Acve hurmasından bana da ark. getirdi umreden ve bana da 2 tane geldi hastane çantama koydum
Ozcecim canim gecms olsun diyim bende en son nst gittigimde hemsire kalp atisini bulamadi bi panik oldu bende cok korktum rabbim korusun kuzulari
Ebrucum canim masallah kuzuyaaa rabbim sag salim kucaklarimizda gormeyi nasip etsin
cnm bana yazdin galiba alinti yapmamissin.saglikli olsunlarda onemli degil kilosu felan.onceden genital siğil olusmustu bende.onun icin bilasici riski oldugundan sezeryan olmak zorundayim.hakimizda hayirlisi olsun cnm.seninkide kötü degil cnm masallah.bundan sonra alirlar daha cok.
aykaram ben de sadece sağa rahat yatabiliyodum bu fıtık olayı da tuz biber oldu,sola dönüp yatmak zor geliyor gece bazen sırtüstü uyuyomuşum eşim beni sürekli dürtüyo ama dr bana da sırtüstü yatma dediydi...canım niye sırt üstü yatma dediki ben bel fıtığından dolayı en rahat sırt üstü pozisyonda yatabiliyorum.
Gunaydin kizlarr..
Bende İstanbul da kalma suremi uzatinca.kontrol için burda bi doktora gittim, tosun paşam 2700 olmuş 34+3 gunluguz kordonumuz hala boynu muz da onun dişinda herseyimiz normal çok şükür.. Kordon da bisey olmaz dedi biz 3 kat kordonu bile normal.doğum yaptiriyoruz yeterki iste dedi. Zaten doğum sürecinde nst bagli oluyo herhangi bir sıkıntı da aninda müdahale ediyoruz dedi..
Ama ben normalden de korkuyorum sezeryandan da napcaz bilmem artik paşam nasil gelmek isterse öyle gelecek :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
selam canlar bazılarımız için gerisayım başlamış yaaa,Rabim hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinSelam kizlar. Biz evimize geldik haftasonu. Bugun de kontrol vardi
Nst ye artik her hafta bakiliyor. Bu kez korkuttu bizi sipa. Makina birden otmeye basladi hemsireye haber verdik.kalp atislari düstü 60 lara. Ben mahvoldum tabii o kisacik anda. Doktor pozisyondan olabilir dedi, dogumhane katinda tekrar nst istedi. Epey uzun tuttular yana dönuk vaziyette. Cok sukur normal cikti.
Evde de sirt ustu yatma dedi doktor. Bu arada bebegim hala ters duruyo kafasi yukardabizden bu kadar.
Haftaya tekrar kontrolumuz var.
Selamlar Kızlar ve tontişleriiiii...
nasılsınız ballılar ?
gece cok güzel rüya gordum :) miniş pamuk gıbı bembeyaz bır el ve kol opup kokluyordum.. Allahım bu nasıl bır duygu oldum
ben en son cumartesı kontroldeydim 31+4 de. 2186 kılosu 45cm boyuydu. 10 hazırana sonrakı randevuyu verdı doktor.
bebişko onde gıdıyor. doktora dedım yemek yedıkten sonra oynuyor ama bu cimcime yerken bıle dört donuyor sevıyormu yemegı nedır ?
doktor buyuk ıhtımalle dedı :))) yerken oynaması ve onde gıtmesı yemegı sevıyor demekkı dedı. anammmm dedım
hımmm muayeneden once nst ye aldı. sasırdım gecen sefer suphelı durum vardı aldı hadı de bırsey yokken nıye oldum. normal kontrolmüş.
simdiye kadar 4.cu bağlanmam oldu hep sancı 17-18-20 cıvarı çıkıyordu. hemsıre yan dondu, yan donunce kasık ağrılarıyla 50 ye vurdu. dusmedıde ama dr. normal dedı. ben içerdeyken eşim demişki '' ya hep 36-37 de doğumlar oluyormuş. bıze temmuza kalmaz dıyorlar falan..'' dr. da ''yooo suan hersey 22 temmuzu gosterıyor erken doğum olacak olsa illakı bır belırtı olur'' demıs. bu kadar net konuşmasına hem sevındım hem sasırdım açıkçası.
neyse beyaz küre ıcın yapılan tum testler temız cıktı. ama doğuma kadar her gıdısımde kan sayımı ıle test ıle kontrol edıcez.
aysecım senın de küre cok cıkmıs kac canım??? listede adı WBC diye geçiyor. ayrıca gecmıs olsun canım benım.. Rabbim guc kuvvet versin sana..
izne erken çıksan ıyı olur ama sankı. bu halde nasıl gıdeceksın ıse
bugun kontrole gıden concişler :))) güzel ve detaylı haberler bekliyorum
nagicim lohusa bahanesiyle yılların acısını çıkar derimbenım kv pintilikten Allahtan gelmıyorda rahatım (bilet parası cok pahalıymış ondan)
ama benımde basımda olunsa bende lohusa kartını sonuna kadar kullanırdım
hım bırde hastane takımı konusu vardı sanırım. gecen e-bebek mail atmıştı 26.90 a cok güzel 5lı takımlar vardı. bilginize..
gecmısı yarım yamalak okuduğumdan kım sordu hatırlayamadım
Ozcecim canim gecms olsun diyim bende en son nst gittigimde hemsire kalp atisini bulamadi bi panik oldu bende cok korktum rabbim korusun kuzulari
Ebrucum canim masallah kuzuyaaa rabbim sag salim kucaklarimizda gormeyi nasip etsin
hayırlı günler hekese nasılsınız kızlar...
biz iyiyiz bu hafta doktora gideceğim çok merak ediyorum kaç kg oldu bizim yaramaz akşamda çok ağrım vardı karnımda
vücudumda birde ben çok sinirli olmuşum bugünlerde sizinde öylemi kızıma kızıp duruyorum habire stresli gibiyim...
Kızlar bugün karnımı gören 1 ay mümkün değil durmaz günün az kalmış diyolar hatta biri üşenmedi parmaklarını gögüs altıma getirdi 4 parmakda giriyo dedi benim çok moralim bozuldu yarın sabah 8.30 a randevu aldık eşimde aynı fikirde karnın düşmüş diyo nolur dua edin bebeğim dursun biraz daha
bende de bi duygusallık sormayın gitsin... herşeye ağlar oldum yine
Kızlar bugün karnımı gören 1 ay mümkün değil durmaz günün az kalmış diyolar hatta biri üşenmedi parmaklarını gögüs altıma getirdi 4 parmakda giriyo dedi benim çok moralim bozuldu yarın sabah 8.30 a randevu aldık eşimde aynı fikirde karnın düşmüş diyo nolur dua edin bebeğim dursun biraz daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?