2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Ozcecim canim gecms olsun diyim bende en son nst gittigimde hemsire kalp atisini bulamadi bi panik oldu bende cok korktum rabbim korusun kuzulari

Ebrucum canim masallah kuzuyaaa rabbim sag salim kucaklarimizda gormeyi nasip etsin

Alıntı yapamadım benim oğlumun adı enes ama tam aksine çok uysal bi çocuk kardeşinin adı da eymen :)

Hadi ya erken doğuma sebep olduğunu bilmiyordum dikkat edeyim o zaman . Çok sağol canım

hayırlı günler hekese nasılsınız kızlar...
biz iyiyiz bu hafta doktora gideceğim çok merak ediyorum kaç kg oldu bizim yaramaz akşamda çok ağrım vardı karnımda
vücudumda birde ben çok sinirli olmuşum bugünlerde sizinde öylemi kızıma kızıp duruyorum habire stresli gibiyim...

Ozcecim canim gecms olsun diyim bende en son nst gittigimde hemsire kalp atisini bulamadi bi panik oldu bende cok korktum rabbim korusun kuzulari

Ebrucum canim masallah kuzuyaaa rabbim sag salim kucaklarimizda gormeyi nasip etsin

benim nstde cok zor bulunuyo 2tane oldugu icin 1saat fln yatiyrm sirt ustu fena oluyrm kipirdasam kaciyo bulamiylr en son nstde sagdaki bebegmin kalp atisi yukselmsti oyuzdn korktum bnde ama doktor iyi ddi persembe gunu dogum icin gun wericek sanirim bana

evet cnm sana yzmıştım :)) önemli olan tabiki sağlıkları, rabbim sağlıklı evlat nasip etsin inş. Herkese...hayırlısı inş. Benm doğumda henüz belli değil 36. Haftamda alttan muayene edip çatıma bakacakmış dr ( fena korkuyorum :)

canım niye sırt üstü yatma dediki ben bel fıtığından dolayı en rahat sırt üstü pozisyonda yatabiliyorum.
aykaram ben de sadece sağa rahat yatabiliyodum bu fıtık olayı da tuz biber oldu,sola dönüp yatmak zor geliyor gece bazen sırtüstü uyuyomuşum eşim beni sürekli dürtüyo ama dr bana da sırtüstü yatma dediydi...

selam canlar bazılarımız için gerisayım başlamış yaaa,Rabim hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

sinemcanım selam,özlettin kız kendini benim 2 mayıstaki sonucum 11 miş de c tesi testte 17 çıkmış,üst değer 10 muş,şimdi de bu ağrılar beni doğumda zor duruma düşürür mü yada böle kalır mıyım diye endişeleniyorum yaaa

Kızlar bu listeye göre bende eksik çooookk
birde siz değerlendirin dedim sizce listedeki herşey çok çok gereklimidir...
çünkü kesinlikle almak istemediğim şeyler var...

Son düzenleme:

Sagol canimm. Artik sonlara yaklastik ama korkutuyo yakisiklilar bizii bi an once hayirla saglikla kucagimiza alalim insallahh

tövbe tövbe ne biçim hemşireymiş o hemşire canım ya allah korusun nasıl panik yaşatır insana... rabbim hepimizin yavrularını bağışlasın vaktinde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah sağ salim sağlıklı sıhatliii....amiiinnnn....

Kızlar bugün karnımı gören 1 ay mümkün değil durmaz günün az kalmış diyolar hatta biri üşenmedi parmaklarını gögüs altıma getirdi 4 parmakda giriyo dedi benim çok moralim bozuldu yarın sabah 8.30 a randevu aldık eşimde aynı fikirde karnın düşmüş diyo nolur dua edin bebeğim dursun biraz daha

bende de bi duygusallık sormayın gitsin... herşeye ağlar oldum yine

hiç moralini bozma hayatım... zaten bu tarz şeylerde herkes doktor kesiliyor benimde sinirim bozuluyor... doktorun erken doğum riskin yok diyorsa sorun yoktur insanlara heee de geç.. allah hepimizin bebeklerini korusun....

Saol canım inş bi sıkıntı olmaz bakalım doktor yarın neder söyleyenler yaşca baya büyük oldukları için tecrübeliler diye taktım birazda

merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum nasılsınız... benim 30 hafta bitti inşallah ikiz erkeklerim olcak :) yarın randevum var bebişkolarımı çok merak ediyorumm istanbulda havalar baya ısınmaya başladı..bunaldıkkk

canım senle günlerimiz aynı yavaş yavaş düşecek karnımız tabi kuzular gelsin. endişe etme bence artık zamanları geliyor. benim de kontrolüm yarın sabah heyecanla bekliyorum. 36 dan sonra erken doğum sayılmıyor bildiğim kadarıyla ne kadar kalırlarsa o kadar kar tabi ama Allah saklasın hepsini kendine dert etme bence....

aman herkese bakarsan canım illa birşey buluyorlar takma bile ne derlerse desinler doktorun normal sıkıntı yok diyorsa tamamdır herkes birşey söylüyor işte...artık yavaş yavaş inmeye başlar hayırlısı olsun inş.

Ayy saolun kızlar biraz keyfim yerine geldi ya doğarsa ya yaşamazsa diye neler geldi aklıma akşam yemeğini bile yapamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…