Ayy saolun kızlar biraz keyfim yerine geldi ya doğarsa ya yaşamazsa diye neler geldi aklıma akşam yemeğini bile yapamadım
merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum nasılsınız... benim 30 hafta bitti inşallah ikiz erkeklerim olcak :) yarın randevum var bebişkolarımı çok merak ediyorumm istanbulda havalar baya ısınmaya başladı..bunaldıkkk
kızlar ya oğluma isim konusunda biz hala kararsızızlütfen öneriniz varsa aklınızda olan güzel isimleri sayarmısınız? Ben Kerem istiyorum, babası Buğra.. ama ikisinden de caydık gibi.. var mı güzel bildiğiniz isim
Allah kolaylık versin Canım biri bile zor:) Bu arada ikizlerine isim buldun mu ?mrb seni hc gormemistim hg:) benimde ikiz erkeklerim olcak 33+4gunluguz
Allah kolaylık versin Canım biri bile zor:) Bu arada ikizlerine isim buldun mu ?
Farketmez cnm eymen eneshastane bi yere kadar önemli dediğin gibi. Bi arkadaşım Ankara da özelde yapacaktı doğumunu bi gece sancılandı burda devlet hast de yaptı kısmet
Selam kizlar. Biz evimize geldik haftasonu. Bugun de kontrol vardi
Nst ye artik her hafta bakiliyor. Bu kez korkuttu bizi sipa. Makina birden otmeye basladi hemsireye haber verdik.kalp atislari düstü 60 lara. Ben mahvoldum tabii o kisacik anda. Doktor pozisyondan olabilir dedi, dogumhane katinda tekrar nst istedi. Epey uzun tuttular yana dönuk vaziyette. Cok sukur normal cikti.
Evde de sirt ustu yatma dedi doktor. Bu arada bebegim hala ters duruyo kafasi yukardabizden bu kadar.
Haftaya tekrar kontrolumuz var.
Kizlar bende geldim kontrolden.koca kafali oğlum iyimis cok şükür 2300 olmuş. Artik cok kisa suruydor benim kontroller cunku ne yuzunu gorebiliyoruz ne resim alabiliyoruz.herzamanki gibi yine baş gelisli duruyor.cok şükür sorun yok.nst ye felan da almadi.agri oldunu soyledim ama normal dedi.5 dk ya dusmedikce o sancilar olacak dedi.12 temmuza kadar beklerse bekleriz dedi.ama buyuk ihtimal haziran sonu sezeryan oldugu için. Bizden haberler bu kadar.
maşallah canım minnoşuna
Maşallah size :) Oğluşun kocaman olmuş bile bizimki abla olduğu halde daha 2200 dü ctesi günü :) 46 cm de boyumuz var şimdilikNst ye alması lazım aslında her dr kafasına göre işte biz 30. haftadan beri nst ye giriyoruz . Rabbim sağlıcakla kavuşmanı nasip etsin güzelim. Neden sezeryan peki?
tesekkurler canimcimohh masallah tam tosuncuk olmus benimkide yemek yerken oynamaya basliyoooo .. Bebde geldi mi mamalar oglusum diye seviom gobusumu esim saskin saskin bakio
sinemcanım selam,özlettin kız kendinibenim 2 mayıstaki sonucum 11 miş de c tesi testte 17 çıkmış,üst değer 10 muş,şimdi de bu ağrılar beni doğumda zor duruma düşürür mü yada böle kalır mıyım diye endişeleniyorum yaaa
Ya zaten hava sıcak ve de zaten ağrılar tavan yapmış durumda....
30 sene once 50 sene once dogurmus ınsanların, benım böyle değildi, benım soyleydı dıye zırvalamasından bıktım yaaaa......
hayır bu konuşan ınsanların bır faydasıda yok bana baksalar tamam sıtem edıyorlar dıcem de... hamılelıgımın basından berı yalnızım kımsenın baktığı ettıgı yok.. bırde uzaktan uzağa bılmıs laflar....
bizi bu halımızle uzup stres yaptıranları Allaha havale edıyorum yaa... Rabbim herkesın gönlüne gore versın...
ay onlari hc sorma ya kimi gorsem bizim zamanimizda boleydim bozuyorum ama ben cahillik hc ole olurmu simdi doktrlar anlatiyo herseyi bliyoruz fln diorum simdi daha iyi tbi diolar bananeyse onlarin zamanindan
ya artık tut tut patlıcam yemın edıyorum yağmurcum daraldım yaa..
birincisi biz onların zamanındakı gıbı beslenemiyoruz ve rısklerımız yada ağrılarımız daha cok. (kı bılmıyoruz onlar nasıldı anlattıklarının yalancısıyız)
ikincisi bizim zamanımızda bu kadar doktora gıdılmezdı lafı... yahu madem teknolojıye karsısınız o zaman LCD tv de kullanmayın, akıllı cep teli kullanmayın vs vs eski zamanlardakı ılkel yaşayın.. dimi ama..
ben elımde akıllı telefonla gezıcem ama karnımdaki çocuk ıcın eskıden böyle değilmiş mi dıcem. bu ne perhız bune lahana turşusu...
ya arkamdan ayrı yüzüme ayrı yapılan yersız laflardan cok yoruldum.. cevap versem kavga çıkacak. bana soylenınce ben susuyorum kavga çıkarmıyorum bunca yıldır ama ben bır kelıme etsem emınım kavga çıkar...
offf kusura bakma canım yaa su gıbı dokuldum basını ağrıttım((( ayların bırıkımı artık yoruldum aynı zırvalardan. bırde ustumde hakları olsa gam yemıcem. onların yok ama benım onlarda var yıne susuyorum...
Ya zaten hava sıcak ve de zaten ağrılar tavan yapmış durumda....
30 sene once 50 sene once dogurmus ınsanların, benım böyle değildi, benım soyleydı dıye zırvalamasından bıktım yaaaa......
hayır bu konuşan ınsanların bır faydasıda yok bana baksalar tamam sıtem edıyorlar dıcem de... hamılelıgımın basından berı yalnızım kımsenın baktığı ettıgı yok.. bırde uzaktan uzağa bılmıs laflar....
bizi bu halımızle uzup stres yaptıranları Allaha havale edıyorum yaa... Rabbim herkesın gönlüne gore versın...
hamilelikte de konuşur doğumdan sonra da konuşur o insanlar
hele doğsun bebişler, 40ı çıkmış bebeğe yemek suyundan ver biz verdik noldu mu diyenler mi istersin, onu öyle yap bunu böyle yap bitmiyor o muhabbetler
geceleri hiç uyumamıştır onların bebekleri, neler neler çekmişlerdir, seninki de bebek mi canım çok usludur
offf sinir olup olup deliriyor insan
hele bir de 2.ye hamile olduğumu duyan herkesin acıyarak 'a olsun beraber büyürler artık' demesi yok mu? 'kaza mı isteyerek mi? soruları....
2.nin de erkek olduğunu duyunca yine aynı 'a olsun'cular çıktı ortaya. ısrarla ben zaten erkek istiyodum diye herkese anlatma çabalarım...
konuşuyor işte herkes her konuda fikir sahibiler
inanır mısın patronumun eşi ilk hamileliğimde doktorun verdiği tarihin yanlış olduğunu savunup kendi hesapladığı tarihte doğacağını söylerdi oğlumun
Yalniz virüsün olup olmadigini nasil anlayacak.sigilin aktif olmasada virüs olabiliyo.benim suanda aktif sigilim yok ama riske atamayiz dedi doktorum.virusun olup olmadini anlayabilmek icin fakulteye gitmen gerek dedi detayli tahlilller gerekiyo dedi bunun icinde uzun bi sure gerekli dedi.negatif ciksa bile bu kesin tani vermiyo bunun cok orneklerini yasadik dedi.bu yüzden riskli durum.aaaa bende de genital siğil vardı ama dr doğum yaklaşınca bakıcaz normal yapabilir misin demişti bana. yani eğer virüs yoksa normal yaptıracak doğumu. tabi başka bi sorun olmazsa :18::18::18:
Alıntı yapamadım benim oğlumun adı enes ama tam aksine çok uysal bi çocuk kardeşinin adı da eymen :)
Enes koyacak olan benim kizenes Kağan nasipse.ama banada enesler yaramaz diyorlar bende saglikli olsun diyorum
her enes yaramaz oluck diye bise yokki cnim saglikli olsunlarda
cnim salla ya surda ne kaldiki bebeklerimizi kucaqimiza almaya cwp wermemek en iyisi cwp wermemek takmamaktir zaten hem diolarki bizim zamanimizda doktormu wardi ewde doguruyoduk ne guzel ertesi gun ah ah doktormu wardi ewde neler cekiyoduk banada eskiden doktormu wardi ikizde olsa ewde doguruyodn simdi sezeryan cikmis ben keyiften sezeryan oluyorum zannediyolar herkezn hamileleqi bunyesi agrisi sancisi baska kimisi bagra bagra doguruyo sanci cok etkiliyomus kimisinin sesi cikmiyo doktor bile soluyo herkezin bunyesi farkli die hc duyma bile gul gec ay ewet sizin zamaniniz ne guzeldi de hatta:))
hamilelikte de konuşur doğumdan sonra da konuşur o insanlar
hele doğsun bebişler, 40ı çıkmış bebeğe yemek suyundan ver biz verdik noldu mu diyenler mi istersin, onu öyle yap bunu böyle yap bitmiyor o muhabbetler
geceleri hiç uyumamıştır onların bebekleri, neler neler çekmişlerdir, seninki de bebek mi canım çok usludur
offf sinir olup olup deliriyor insan
hele bir de 2.ye hamile olduğumu duyan herkesin acıyarak 'a olsun beraber büyürler artık' demesi yok mu? 'kaza mı isteyerek mi? soruları....
2.nin de erkek olduğunu duyunca yine aynı 'a olsun'cular çıktı ortaya. ısrarla ben zaten erkek istiyodum diye herkese anlatma çabalarım...
konuşuyor işte herkes her konuda fikir sahibiler
inanır mısın patronumun eşi ilk hamileliğimde doktorun verdiği tarihin yanlış olduğunu savunup kendi hesapladığı tarihte doğacağını söylerdi oğlumun
ne guzel anlatmissin ay bide dogum snrasi war fenalik getiriyolar insana doktor bana sezeryan gunu wercek haziran 15yle 20si arasi buyuk ihtimal soyledim biliyo herkez tarihi kw dioki 15i 20si arasi olcak gorursunuz demisti dersiniz hahaha ay cok guluyorum zaten solemistim:))
ya yemeyip ıcmeyıp nedır dertlerı anlamıyorum. bazen diyorum hadi tamam benı sevmıyorlar heralde. ama Allah korkusuda yok mu ya. ben onu anlamıyorum. özellikle yapıyorlar telefon açıp açıp aynı seylerı soyluyorlar. bu işin sonu ıyı değil ama böyle devam ederse kontağı toptan kesıcem. herkes bır kere geliyor dünyaya ben bu bos zırvalarla kendımı yıpratıyorum. inan her bu muhabbetler olduğunda karnıma ağrılar gırıyor.
aynen dedıgın gıbı dıyeyım bende ne sanslıymıssınnız ağrısız sızısız gecırmıssınız dıye....
işte ne güzel demişsin zaten koptuğum noktada bu ya sonu yok bu işin. doğumla bıtmıyecek kı.. kaç yıllık evlıyım çocuk olmadan öncede başka laflar vardı.. herzaman da bulunuyor huzurluk vermek ıcın.. bu ınsanlar bunun ıcın yasıyor sankı. sureklı mevzu bulalım.
hem yılların doluluğu hemde hamılelıgın verdıgı zayıflık artık ağlamaktan halım kalmadı.... işin kotusu kendımı gectım ben kotu oldukça bebeğim etkileniyor ona yanıyorum...
ya aynı muhabbetı bıze ısım konusunda yaptılar. ben bır ısım bulmuştum yıllardır kızım olursa onu koyacağımı bılıyorlardı. simdi kız olduğu ogrenılınce sankı ben hıc o ısmı dememısımde kendılerı bulmuş gıbı bunu koy bunu koy dıye dıye. isimden soğuttular benı... şimdi başka isime karar verdik ama karar aldık doğuma kadar soylemıyoruz. onlarda sorup duruyor karar vermedınız mı hala dıye. saf değiller biliyorlar bulduğumuzu ama soylemedıgımızı.. zaten soyledıgımızde de bır ton elestrı beğenmeme olacak kesın... kendı parmakları yok ya...
hosgeldiniz canım :)
bu bıdıklar aklımızı ala ala yarım kalcaz valla. maşallah canım nıhayetınde normal cıkmıs. sırt ustu dr. hep dıyordu banada zaten.
2 sefer sırtüstü yatarken bebişim yıktı ıcerde ortalığıo zaman bende emın oldum kı bır rahatsızlık oluyor gerçekten ıcerde.
canım seklı hıc bellı olmaz 1 günde bıle değiştiğine şahıt oldum. 1 gun ''V'' seklındeyken ertesi gun baş aşağı donmus :)))) biz kontrollere gıdene kadar kac sekıle gırıyorlardır :)))
maşallah canım :))) badiklerimiz güzel buyuyor maşallah onlara.
maşallah canım minnoşunaboyuda kılosuda cok güzel
:))) aynen ya daha iki üç lokma atıyorum ağzıma benım cimcimede dört donuyor ıcerde :))))) kıyamam ben onlara :)
canım sende ozlettın yaaakarşılaşamadık ne zamandır
canım hamılelerde 15 e kadar normal sayılıyormuş. benımde her testte yukselmıs ama obur dr hıc bırsey demedı.
bu yenı doktorum kurcaladı neden dıye tekrar kan testı aldı, enfeksyon hast. dr.una yolladı. hatta onların ıcıne sınmemıs hemotolojıye bıle yolladılar. orda da temız cıktı. benım suan 21.9 degerım. ama hıc bırsey çıkmadı. artık dr. hamılelege verıyoruz lakın kan sayımı sureklı yapıcaz dedı.
senınkı suan abartı gıbı değil ama benım tavsıyem 2 hafta sonra falan asm.de yıne bır kan sayımı yaptır derım. takıpte ol.
sanmam canım ya doğumdan sonra bızde bebıslerle beraber yenıden dogmus gıbı olucaz bence. dogumuda hıc takma 2 haftadır bendede doğum stresı vardı. ama artık dusun dusun stres.. amaannn dedım ya hayırlısıyla sağlık olsun gerısının gucunu Rabbım verır.
ya yemeyip ıcmeyıp nedır dertlerı anlamıyorum. bazen diyorum hadi tamam benı sevmıyorlar heralde. ama Allah korkusuda yok mu ya. ben onu anlamıyorum. özellikle yapıyorlar telefon açıp açıp aynı seylerı soyluyorlar. bu işin sonu ıyı değil ama böyle devam ederse kontağı toptan kesıcem. herkes bır kere geliyor dünyaya ben bu bos zırvalarla kendımı yıpratıyorum. inan her bu muhabbetler olduğunda karnıma ağrılar gırıyor.
aynen dedıgın gıbı dıyeyım bende ne sanslıymıssınnız ağrısız sızısız gecırmıssınız dıye....
işte ne güzel demişsin zaten koptuğum noktada bu ya sonu yok bu işin. doğumla bıtmıyecek kı.. kaç yıllık evlıyım çocuk olmadan öncede başka laflar vardı.. herzaman da bulunuyor huzurluk vermek ıcın.. bu ınsanlar bunun ıcın yasıyor sankı. sureklı mevzu bulalım.
hem yılların doluluğu hemde hamılelıgın verdıgı zayıflık artık ağlamaktan halım kalmadı.... işin kotusu kendımı gectım ben kotu oldukça bebeğim etkileniyor ona yanıyorum...
ya aynı muhabbetı bıze ısım konusunda yaptılar. ben bır ısım bulmuştum yıllardır kızım olursa onu koyacağımı bılıyorlardı. simdi kız olduğu ogrenılınce sankı ben hıc o ısmı dememısımde kendılerı bulmuş gıbı bunu koy bunu koy dıye dıye. isimden soğuttular benı... şimdi başka isime karar verdik ama karar aldık doğuma kadar soylemıyoruz. onlarda sorup duruyor karar vermedınız mı hala dıye. saf değiller biliyorlar bulduğumuzu ama soylemedıgımızı.. zaten soyledıgımızde de bır ton elestrı beğenmeme olacak kesın... kendı parmakları yok ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?