2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Ayy saolun kızlar biraz keyfim yerine geldi ya doğarsa ya yaşamazsa diye neler geldi aklıma akşam yemeğini bile yapamadım

allah korusun aklına kötü getirme arkadaşım doğum yaptı 21 mayısta üçüz ve 30 haftalık hepsi 1 kg ağırlığında... yoğun bakımdalar ama maşallah hayata sıkısıkı tutunuyorlar... allah hepimizin evlatlarını korusun bizlere bağışlasın inşallah....aminn.....

mrb seni hc gormemistim hg:) benimde ikiz erkeklerim olcak 33+4gunluguz

Ben de aynı dertle uğraşıyorum bizim daha kötü ağabeyi farklı ben farklı babamız farklı düşünüyoruz :)) Çocuk isimsiz kaldı Kerem hoşuma gidiyor,buğra öğrencimin adı kız kendisi :) Şimdiye kadar koymayı düşündüğümüz isimler şöyle;Yaman,yunus,Ceyhun,Merthan,Ayberk,Ertuğ bu arada büyük oğlumun adı Berktuğ ve severek kullanıyoruz nadir isimlerden biri.

Farketmez cnm eymen enes hastane bi yere kadar önemli dediğin gibi. Bi arkadaşım Ankara da özelde yapacaktı doğumunu bi gece sancılandı burda devlet hast de yaptı kısmet

ne güzel isim olayını da netleştirmişsiniz bizim kızın ilk adı varda ikinci ismine karar veremedik henüz inşallah yakında bulabiliriz :)) hastane bu gün aradılar kolan hastanesinden hani sistemlerinde sorun vardı 3 kez gittik bi fiyat öğrenememiştik yaa nihayet aradı bayan dedi çok kesin olamıyor kalem kalem hesaplanıyor o yüzden size değişebilen ortalama bir şey diyebilrim dedi 4 veya 5 bin dedi dedim bu normal ve sezaryan için mi geçerli dedim bunun üstü olmaz değil mi bumudur dedim yok belli olmaz dahada çıkabilir normal yada sezaryada olabilir bişiler saçmaladı bende dedim ne tuhaf bir kurum orası size güvenilir de can mı hatta canımın canı mı teslim edilir dedim ve tamamen çıkardım orayı listeden ama diğer taraftan da türkiye hastanesinde ki Dr.ları forumlardan inceledim iyi diyen de kötü diyen de çok var kafayı yiyem valla çok zormuş..

hosgeldiniz canım :)
bu bıdıklar aklımızı ala ala yarım kalcaz valla. maşallah canım nıhayetınde normal cıkmıs. sırt ustu dr. hep dıyordu banada zaten.

2 sefer sırtüstü yatarken bebişim yıktı ıcerde ortalığı o zaman bende emın oldum kı bır rahatsızlık oluyor gerçekten ıcerde.
canım seklı hıc bellı olmaz 1 günde bıle değiştiğine şahıt oldum. 1 gun ''V'' seklındeyken ertesi gun baş aşağı donmus :)))) biz kontrollere gıdene kadar kac sekıle gırıyorlardır :)))

maşallah canım :))) badiklerimiz güzel buyuyor maşallah onlara.
maşallah canım minnoşuna boyuda kılosuda cok güzel
tesekkurler canimcim ohh masallah tam tosuncuk olmus benimkide yemek yerken oynamaya basliyoooo .. Bebde geldi mi mamalar oglusum diye seviom gobusumu esim saskin saskin bakio

:))) aynen ya daha iki üç lokma atıyorum ağzıma benım cimcimede dört donuyor ıcerde :))))) kıyamam ben onlara :)

canım sende ozlettın yaaa karşılaşamadık ne zamandır
canım hamılelerde 15 e kadar normal sayılıyormuş. benımde her testte yukselmıs ama obur dr hıc bırsey demedı.
bu yenı doktorum kurcaladı neden dıye tekrar kan testı aldı, enfeksyon hast. dr.una yolladı. hatta onların ıcıne sınmemıs hemotolojıye bıle yolladılar. orda da temız cıktı. benım suan 21.9 degerım. ama hıc bırsey çıkmadı. artık dr. hamılelege verıyoruz lakın kan sayımı sureklı yapıcaz dedı.

senınkı suan abartı gıbı değil ama benım tavsıyem 2 hafta sonra falan asm.de yıne bır kan sayımı yaptır derım. takıpte ol.

sanmam canım ya doğumdan sonra bızde bebıslerle beraber yenıden dogmus gıbı olucaz bence. dogumuda hıc takma 2 haftadır bendede doğum stresı vardı. ama artık dusun dusun stres.. amaannn dedım ya hayırlısıyla sağlık olsun gerısının gucunu Rabbım verır.

Ya zaten hava sıcak ve de zaten ağrılar tavan yapmış durumda....

30 sene once 50 sene once dogurmus ınsanların, benım böyle değildi, benım soyleydı dıye zırvalamasından bıktım yaaaa......

hayır bu konuşan ınsanların bır faydasıda yok bana baksalar tamam sıtem edıyorlar dıcem de... hamılelıgımın basından berı yalnızım kımsenın baktığı ettıgı yok.. bırde uzaktan uzağa bılmıs laflar....

bizi bu halımızle uzup stres yaptıranları Allaha havale edıyorum yaa... Rabbim herkesın gönlüne gore versın...

ay onlari hc sorma ya kimi gorsem bizim zamanimizda boleydim bozuyorum ama ben cahillik hc ole olurmu simdi doktrlar anlatiyo herseyi bliyoruz fln diorum simdi daha iyi tbi diolar bananeyse onlarin zamanindan

ay onlari hc sorma ya kimi gorsem bizim zamanimizda boleydim bozuyorum ama ben cahillik hc ole olurmu simdi doktrlar anlatiyo herseyi bliyoruz fln diorum simdi daha iyi tbi diolar bananeyse onlarin zamanindan

ya artık tut tut patlıcam yemın edıyorum yağmurcum daraldım yaa..

birincisi biz onların zamanındakı gıbı beslenemiyoruz ve rısklerımız yada ağrılarımız daha cok. (kı bılmıyoruz onlar nasıldı anlattıklarının yalancısıyız)
ikincisi bizim zamanımızda bu kadar doktora gıdılmezdı lafı... yahu madem teknolojıye karsısınız o zaman LCD tv de kullanmayın, akıllı cep teli kullanmayın vs vs eski zamanlardakı ılkel yaşayın.. dimi ama..

ben elımde akıllı telefonla gezıcem ama karnımdaki çocuk ıcın eskıden böyle değilmiş mi dıcem. bu ne perhız bune lahana turşusu...

ya arkamdan ayrı yüzüme ayrı yapılan yersız laflardan cok yoruldum.. cevap versem kavga çıkacak. bana soylenınce ben susuyorum kavga çıkarmıyorum bunca yıldır ama ben bır kelıme etsem emınım kavga çıkar...

offf kusura bakma canım yaa su gıbı dokuldum basını ağrıttım ((( ayların bırıkımı artık yoruldum aynı zırvalardan. bırde ustumde hakları olsa gam yemıcem. onların yok ama benım onlarda var yıne susuyorum...

cnim salla ya surda ne kaldiki bebeklerimizi kucaqimiza almaya cwp wermemek en iyisi cwp wermemek takmamaktir zaten hem diolarki bizim zamanimizda doktormu wardi ewde doguruyoduk ne guzel ertesi gun ah ah doktormu wardi ewde neler cekiyoduk banada eskiden doktormu wardi ikizde olsa ewde doguruyodn simdi sezeryan cikmis ben keyiften sezeryan oluyorum zannediyolar herkezn hamileleqi bunyesi agrisi sancisi baska kimisi bagra bagra doguruyo sanci cok etkiliyomus kimisinin sesi cikmiyo doktor bile soluyo herkezin bunyesi farkli die hc duyma bile gul gec ay ewet sizin zamaniniz ne guzeldi de hatta:))

hamilelikte de konuşur doğumdan sonra da konuşur o insanlar

hele doğsun bebişler, 40ı çıkmış bebeğe yemek suyundan ver biz verdik noldu mu diyenler mi istersin, onu öyle yap bunu böyle yap bitmiyor o muhabbetler

geceleri hiç uyumamıştır onların bebekleri, neler neler çekmişlerdir, seninki de bebek mi canım çok usludur

offf sinir olup olup deliriyor insan

hele bir de 2.ye hamile olduğumu duyan herkesin acıyarak 'a olsun beraber büyürler artık' demesi yok mu? 'kaza mı isteyerek mi? soruları....

2.nin de erkek olduğunu duyunca yine aynı 'a olsun'cular çıktı ortaya. ısrarla ben zaten erkek istiyodum diye herkese anlatma çabalarım...

konuşuyor işte herkes her konuda fikir sahibiler

inanır mısın patronumun eşi ilk hamileliğimde doktorun verdiği tarihin yanlış olduğunu savunup kendi hesapladığı tarihte doğacağını söylerdi oğlumun

ne guzel anlatmissin ay bide dogum snrasi war fenalik getiriyolar insana doktor bana sezeryan gunu wercek haziran 15yle 20si arasi buyuk ihtimal soyledim biliyo herkez tarihi kw dioki 15i 20si arasi olcak gorursunuz demisti dersiniz hahaha ay cok guluyorum zaten solemistim:))

aaaa bende de genital siğil vardı ama dr doğum yaklaşınca bakıcaz normal yapabilir misin demişti bana. yani eğer virüs yoksa normal yaptıracak doğumu. tabi başka bi sorun olmazsa :18::18::18:
Yalniz virüsün olup olmadigini nasil anlayacak.sigilin aktif olmasada virüs olabiliyo.benim suanda aktif sigilim yok ama riske atamayiz dedi doktorum.virusun olup olmadini anlayabilmek icin fakulteye gitmen gerek dedi detayli tahlilller gerekiyo dedi bunun icinde uzun bi sure gerekli dedi.negatif ciksa bile bu kesin tani vermiyo bunun cok orneklerini yasadik dedi.bu yüzden riskli durum.

ya yemeyip ıcmeyıp nedır dertlerı anlamıyorum. bazen diyorum hadi tamam benı sevmıyorlar heralde. ama Allah korkusuda yok mu ya. ben onu anlamıyorum. özellikle yapıyorlar telefon açıp açıp aynı seylerı soyluyorlar. bu işin sonu ıyı değil ama böyle devam ederse kontağı toptan kesıcem. herkes bır kere geliyor dünyaya ben bu bos zırvalarla kendımı yıpratıyorum. inan her bu muhabbetler olduğunda karnıma ağrılar gırıyor.
aynen dedıgın gıbı dıyeyım bende ne sanslıymıssınnız ağrısız sızısız gecırmıssınız dıye....

işte ne güzel demişsin zaten koptuğum noktada bu ya sonu yok bu işin. doğumla bıtmıyecek kı.. kaç yıllık evlıyım çocuk olmadan öncede başka laflar vardı.. herzaman da bulunuyor huzurluk vermek ıcın.. bu ınsanlar bunun ıcın yasıyor sankı. sureklı mevzu bulalım.

hem yılların doluluğu hemde hamılelıgın verdıgı zayıflık artık ağlamaktan halım kalmadı.... işin kotusu kendımı gectım ben kotu oldukça bebeğim etkileniyor ona yanıyorum...

ya aynı muhabbetı bıze ısım konusunda yaptılar. ben bır ısım bulmuştum yıllardır kızım olursa onu koyacağımı bılıyorlardı. simdi kız olduğu ogrenılınce sankı ben hıc o ısmı dememısımde kendılerı bulmuş gıbı bunu koy bunu koy dıye dıye. isimden soğuttular benı... şimdi başka isime karar verdik ama karar aldık doğuma kadar soylemıyoruz. onlarda sorup duruyor karar vermedınız mı hala dıye. saf değiller biliyorlar bulduğumuzu ama soylemedıgımızı.. zaten soyledıgımızde de bır ton elestrı beğenmeme olacak kesın... kendı parmakları yok ya...

Cnm benim ilk aylarim cok kötü gecti kimse anlamiyordu annemden ve esimden baska herkes hadi ya okadarmi hadi ya oyle olurmu diyolardi ozellikle gorumce ve kaynanam.sonrasinda hicbise konusmamaya karar verdim onceden onlari takip burda bile o muhabbetlere giriyordum artik konusmaya deger bulmuyorum bile onlari.isim konusundada ben daha hamile degilken kaynanam koymustu ismini.inadima onu koycam diyip duruyordu.sonra bigun dedim benim cocuklarimin ismi 8 yil onceden belli dedim.sonra kapadi cenesini.8 yil esimi beklemisim bu hayallerle cocuguma isim kendim koyarim.onlara en gusel cvp cvpsizliktir unutmayin.simdi bana normal dogur diyip duruyorlar ya elimdemi benim sanki hamgisi mecbursa o olacak.cok cahillerle ugrasmak cok zor.

Oyle valla sinemcim. Kisacik zamanda ne senaryolar yazdim yaa. Cok sukur bi sorun cikmadi.

Bu arada ismi ne yaptiniz ya Ezelden vaz mi gectinizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…