2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

kendı canları mevzu olunca yangın var moduna gırmesınıde bılırler ya ona deli oluyorum. kendısı hastalık yaratıcam dıye 1.5 ay hastane arşınladı.
(koca kadın yetıskın ınsan derdını soyleyebılen) sonunda doktorlar bıle anlamışlar kı heralde psikoloğa gondermısler ama o işine gelmiyor gıtmıyor.

ben karnımdaki kapalı kutudaki yavrum ıcın ıkı gun hastanede testler yaptırdım dıye olay oldu. çok kurcalıyormuşum paralar gıdıyormus....
(bu beyaz küre fazlalagından gıttım ya mevzuda o)

sankı kendı cebınden gıdıyor.. bır hayrı da yok hanı..

Allah ıslah etsın bunları...
ne manevı ne maddı hıc bır destek olmadan salak salak ısım sayıp duruyorlar hıc de kaale almıyorum. bırkac ısım var karar verıcez dogdugu zaman dıyıp gecıyorum. zaten ısım soyledıkce onlar yuhh oluyorum ne yuzsuzluk dıye ıcımden...
hakikaten cok haklısın cahılle ugrasmak zor laf anlamıyorlar cunku. keşke doğumu bızım seçme sansımız olsa ama ne mumkun... onları aklı almıyor ıste..
doğuracak olan biziz ve hepimiz Rabbim hangısını nasıp ederse etsın bız hayırlısı olsun sağlıkla olsun dıyoruz.. bunlar bakkaldan ekmek sıparıs edıyor sankı.....

Oyle valla sinemcim. Kisacik zamanda ne senaryolar yazdim yaa. Cok sukur bi sorun cikmadi.

Bu arada ismi ne yaptiniz ya Ezelden vaz mi gectinizz

canım benım oyle ıyı anlıyorum kı ınsan ufacık bır terslıkte neler düşünüyor.. Rabbım yavrularımızla sınamasın bızı.. Yavrularımızı bize, bizi yavrularımıza bağışlasın..
maşallah canım su kısa zamanda daha da aklımızı almasın bıdıklar. :)

yok özgecim vazgeçmedik Ezelden :) ben yıllar once Ecem dıyordum. ettiler içine soğuttular benıde esimide.
biliyorum Ezel ıcın bır ton laf olacak. ama ben dıcem konmuş ısme yorum yapmayın dıye. bir ara bende acaba vardı ama gun gectıkce ıcıme cok sındı. yakıştırdım kızıma teyzesı :)

ben kwdende gorumcednde memnunum komiktir kendsi sadece ben biliyrm 15 20si arasi olck dio zatn doktor solemisti:) ben cewredn duyuyorum aaa sezeryan mi niye nrmal olmuyo hmen sezeryan yapiolar ben sezeryn istiyrm saniyolar:) cewredkilr bile karisiyo yani kw isim konusunda daha hc bise demedi

ay cok guldum doktor psikolga yollamisya:) tabiki gdicez bakinicaz kimeneki ben her hafta gttim halada gidiyorum gerekirse hergunde gderim cocuklarim icin su isim konusuda karismasalar olmuyo bilmyrm benimkide son dakika suprizi yapip su isimler fln diye tutturmaz heralde

Oyle valla sinemcim. Kisacik zamanda ne senaryolar yazdim yaa. Cok sukur bi sorun cikmadi.

Bu arada ismi ne yaptiniz ya Ezelden vaz mi gectinizz

cnim gecmis olsun benimde en son nstye grdiqimde sagdaki bebisimin kalp atisi yukseldi makine otmeye basladi hemsire geldi oynatti o karnimiza koyduklari seyi okadar korktumki gecti snra doktorum iyi ddi ama sukur seni cok iyi anliyrm yani makinaya bkarken gozumdn yas bile akti makine ottukce

o saka gıbı bır olay zaten. sen bırsey soylersın kendı soyledı olur. işte bizde de isim o duruma gelmıstı. benım yıllardır soyledıgım ısmı sahıplendıler. sonra ne olacak? biz koyduk dıyecekler.. cocugun ısmını mı degıstırıcez o vakitten sonra. sınır kupu olup kalıcaz.
aynı senın 15i 20si olayı ıste...
biz sezeryandan kaçıyoruz onlar bız normal dogumu ıstemıyoruzu etiketler... cok meraklıyız sankı kendımızı kestırmeye. nasıl olması gerekıyorsa o olacak bıze kalmıyorkı tercıh..

yaa hala da kabullenmiyor ama bılıyormusun. hala psikoloğa gıdecegıne her gıttıgı sehırde hastane hastane geziyor.. avm gıbı...
valla gucumuz yetsın yetmesın lazım herseyı yapmaya çalışıyoruz. suan bebişlerimizin saglıgı 1.numarada tabıkı de gıdıcez.

kendısı değil bu kadar çocuğuna düşkün olmak kendi buyutmedıgı ıcın annelık duygusunu anlamıyor dıye düşünüyorum...

aman ısım konusunda hıc detaya gırmeyın cevre arsız bu konuda. biz sır gıbı saklıyoruz çatlıyorlar ne güzel yorum yapamıyorlar. ınan değil aile arkadaşlara bıle soylemedık. bir siz bılıyorsunuz :)

Cnm birebir aynilarini yaşadım ben.bende ilk zamanlar.kusmadan dolayi surekli acile gidiyordum. Laf etti kw.karisini her hafta doktora goturuyo kendisi daha onemli dedi hemde yuzume karşı. Lafini bilmiyo iste konuşuyor ben cvp vermoyorum hicbirseyine esimin hatirina.ama hicte umursamiyorumda onun dediklerini çünkü konussada konusmasada ben yapacamdan geri kalmiyorum o patavatsizligiyla kaliyor.

canım hareket ettıklerı zaman 200 e kadar çıkıyormuş kalp atışları aklında olsun. bırde bız nefes darlığı yasıyoruz ya o anda da yukselıyor. en son bağlandığımda ekrana bakıcam dıye göğsüm sıkıştı kalp atışları yükselmeye başladı. dondum hemen.

ooo hastanesini gectım daha 2 yıllık evlıydık. karını benden cok sevıyorsunlara başlamıştı dusun...

kendısı eşime bakmamış bırakmış gıtmıs. ki eşim tek çocuk. ama şimdi kendını anne sanıyor...
Rabbim nazarlardan saklasın bizde eşimle birbirimize cok duskunuzdur. cunku başka kımsemız yok. benım annem vefat ettı ailede geri kalanlarda destek değil hep köstek oldu. dolayısıyla birbirimize tutunuyoruz. ve onunda tahamullu yok bu duruma. kendı hayatında mutsuz dıye bızede akıtıp duruyor zehrını..
zaten benım bu hastane, agrı sızı vs olayları dolup tasmam oldu artık 7.5 yıllık evlıyız bana soylemedıgını bırakmadı sımdıye kadar. artık bunlar son demler geliyor bana.

aynen bizde sir ggbi sakliyoruz esim ben we siz biliyosunuz:) her goren soruyo ama solemeyiz bide isme laf yaparlar cekilmez yani takmamaya calisicaz napicz sinirlenince bebeqini dusun stres yapma

biliyorum cnim bnde ekrana bakicm die dogruldugumda sanci war gbi oluyo karnimz kasiliyoya ama ilk defa makine okadar ottu baya yuksek dwam etti panikledim birden annelik iste:)

Amiiiin canim saglikla gelsinler insallah.
İsim konusunda da iyi yapmissiniz ya bosuna moral bozmazlar istediginizi koyarsiniz
Ayy sorma canim kac tutlu sey geldi aklima. Bi de doktor dogumhane katindaki nst ye yolladi ikinciye. Oraya gidince daha da panikledim:18:
Cok sukur bu zamana kadar geldik, saglikla hayirla alalim insallah miniklerimizi kucagimizaa

aynen bizde sir ggbi sakliyoruz esim ben we siz biliyosunuz:) her goren soruyo ama solemeyiz bide isme laf yaparlar cekilmez yani takmamaya calisicaz napicz sinirlenince bebeqini dusun stres yapma

en güzeli. emınım cok polemik olurdu zaten soyleseydık. barı ordan kafamız rahat etsın.

ya sorma bı bıcı bıcı yaptık kızımla hoşuna mı gıttı ne sımdı kıpır kıpır :) gunduz asabım bozulunca hareketler durmuştu
bıdıklarımızın hareketleri dünyamızı değiştiriyor zaten. hep soyluyorum bunca agrı sızıya bu kıpırtılar bu hıs bır ödül gibi Rabbimden.. :)

biliyorum cnim bnde ekrana bakicm die dogruldugumda sanci war gbi oluyo karnimz kasiliyoya ama ilk defa makine okadar ottu baya yuksek dwam etti panikledim birden annelik iste:)

:) kıyamam sana bilsekte ne kar di mi. :)) o anda gozu kararıyor ınsanın.

masallah size esinle birbirinize duskun olmaniz ne guzel esinde yaninda duyma bile onu ya esin kwdni tutsaydi hc takma

benim doktor iyi ddi dmekki anlik biseydi senin ne zaman gozukuyo kismetse dogum benim 3hafta war hadi bkalm kim once:)

benim oglanlar ben uzgun olunca dahada kuduruyo biz burdayiz diolar hemen sewiyorum bise yk annecim die topluyrm kndimi kimse icin kendimizi cocuklarimizi uzmeye degmez konusan konussun Allah goruyo snucta senin kizini yerim hatta alirim ogullarimin birine ama cocuklari olursa kw olarak ben isim koyarim:))

masallah size esinle birbirinize duskun olmaniz ne guzel esinde yaninda duyma bile onu ya esin kwdni tutsaydi hc takma

sağol canım. yok eşim benden ıyı bılıyor onun ne olduğunu. benı ılk yıllarda cok uyarmıştı bıle ama ıste anne sanmıştım adam yerıne koymuştum..

sağol canım. yok eşim benden ıyı bılıyor onun ne olduğunu. benı ılk yıllarda cok uyarmıştı bıle ama ıste anne sanmıştım adam yerıne koymuştum..

amannn o zman hc hc takma cok sanslisn ben burda topiklere bkiyorumda ailesi yuzundn eslerine yapmadiklari kalmayan adamlar war hamile karisini annesi yuzundn dowen war kocan yaninda onun ne oldugunu biliyo uzme kizini stres yapipta bise derse he de gec zatn sen ne dersen de anlamaz halinden

zaten eşimin hatrına susuyorum. kavga etsem evıme sokmam cunku. o zman da eşim nasıl görüşecek.. onun yıpranmasını ıstemıyorum. bana yaptığı kadar yapmasada eşimede yapıyor. değişik bir canlı ya.. hep diyorum Allah ıslah etsin.

sağol canım sızınde basınızı ağrıttım bugun ama cıdden cok kotu olmuştum. agla agla kızımıda perşan ettim..
Allah razı olsun dinlediniz destek oldunuz...

herzaman cnim olurmu istediqin zaman dok icini rahatla aglayipta prensesi uzme onun icin degermi kizini kendini yipratmana doktorlar hep soluyo stres bebeqi cok etkiliyomus son zamanlarimiz bide kasilma flnda yapar Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…