herzaman cnim olurmu istediqin zaman dok icini rahatla aglayipta prensesi uzme onun icin degermi kizini kendini yipratmana doktorlar hep soluyo stres bebeqi cok etkiliyomus son zamanlarimiz bide kasilma flnda yapar Allah korusun
sağol canım. zaten en cok ona uzuluyorum. bugun karnımda nasıl agrı oldu gerıldı resmen ağlayınca. O yüzden dıyorum ya bu ınsanlarda Allah korkusuda yok. benı yıpratmasını gectım benım masum kızımın günahına gırıyor..
yok artık en azından doğuma kadar takmıcam esımlede konuştum. ''açma telefonlarını, kendini böyle uzecegıne hıc konuşma dınleme, beraberken telefonlaştığımızda oyle bır merhaba dersın'' dedi.
sağol canım. zaten en cok ona uzuluyorum. bugun karnımda nasıl agrı oldu gerıldı resmen ağlayınca. O yüzden dıyorum ya bu ınsanlarda Allah korkusuda yok. benı yıpratmasını gectım benım masum kızımın günahına gırıyor..
yok artık en azından doğuma kadar takmıcam esımlede konuştum. ''açma telefonlarını, kendini böyle uzecegıne hıc konuşma dınleme, beraberken telefonlaştığımızda oyle bır merhaba dersın'' dedi.
esinin dediqi gbi yap knusma o zaman gercektn stres uzuntu kasilma yapiyo asirisi erken dguma bile sebep olblyo kimse icin degmez sen aglarken kim bilir o napiyo ruhu bile duymuyo senin agladiqini guzel kizinla esini dusun bitek ne guzel esinde yaninda zaten
Bilmiyorumki canim benim oglum hala basi yukarda duruyo. Doktor da bisey diyemiyo o yuzden. Bekliyoruz bakalim her hafta gide gele 4hafta falan olur herhalde
Bilmiyorumki canim benim oglum hala basi yukarda duruyo. Doktor da bisey diyemiyo o yuzden. Bekliyoruz bakalim her hafta gide gele 4hafta falan olur herhalde
Kızlar sezeryan olunca hastanede kaç gün yatılıyor? başınızda kim duracak?
benim annem vefat etmişti, kayınvalidem desen yaşı ileri ve zaten benden daha panik olma ihtimali yüksek olucağı için yanımda durdurtmam. başımda babam ve eşim olucak onlar yardımcı olabilirler mi? özel hastanelerde bebeğin hangi bakımlarını yapıyorlarbilginiz var mı?:44:
Gunaydin yavrular.benim bebek bas asagi donmedi makat geliste.33. Haftamdayim.annem filan da diyo ki donmez daha.doguma 10 -15 gun kala doner.ben normal dogum istedigim icin cok kafama takiyorum.bebegi donen var mi aranizda
ben 30+2 de kontrole gittiğimde başaşağı dönmüştü cnm ama belli olmaz bu işler doğum anında bile pozisyon değiştirdiğini söyleyenler var. Kafana takma bence..
benim 3-5 gündür birden ayaklarımın üstü şişti böyle puf puf, anlamadım niye birden şişti yaaa, ayaklarda şişlik olan var mı?
ben 30+2 de kontrole gittiğimde başaşağı dönmüştü cnm ama belli olmaz bu işler doğum anında bile pozisyon değiştirdiğini söyleyenler var. Kafana takma bence..
benim 3-5 gündür birden ayaklarımın üstü şişti böyle puf puf, anlamadım niye birden şişti yaaa, ayaklarda şişlik olan var mı?
ay bende anlamadım dün akşam birden kocaman el ve bacaklarım oldu özellikle ayaklarım sinirim bozuldu 2 gün önce az tuzlu terşu yemiştim ama 2 gün geçti üzerinden
Âmin canım cümlemize inşallah .
Yok canım ben zaten sadece suya atacağım dediğin gibi suyunu içenlerde oluyormuş ama ben cesaret edemem ona yani yan etkisi kesinleşmiş bile olsa içemem ki dediğin gibi etkisi belli bile değil . Hurmayı da henüz almadım zaten şöyle 2 hafta geçsin diye düşünüyordum ben de .
valla o çaylar felan beni tedirgin ediyor bende çok önermiyorum ama bir taraftan da çok duyuyorum ki çok kolaylık sağlıyormuş neyse onu geçiyorum fakat hurmayı yapacağım birde bebeğim ilk doğduğunda ağzına hurma süreceğim inş. ama ne zaman başlamak gerekiyordu son ay içerisin de değil mi?
Kızlar sezeryan olunca hastanede kaç gün yatılıyor? başınızda kim duracak?
benim annem vefat etmişti, kayınvalidem desen yaşı ileri ve zaten benden daha panik olma ihtimali yüksek olucağı için yanımda durdurtmam. başımda babam ve eşim olucak onlar yardımcı olabilirler mi? özel hastanelerde bebeğin hangi bakımlarını yapıyorlarbilginiz var mı?:44:
canım endişelenme benim iki dogumumdada esim basımda durdu zaten ozel birsey yapmıyorlar yapılacakları hemşireler yapıyor merak etme ve sezeryanda iki gun kalınıyor canım hem hemşirelerde yardımcı oluyor istedikten sonra
ben dun dr.daydım bebişim 1978gr.cık olmuş suyu yeterli dedi eski ikis yeride iyi dedi hamdolsun kan verdik bakalım aricaklar sonuçlar çıkınca diğer kontrol içinde iki hafta sonraya cagırdı ama hemende belirtti muayne ucreti odemiceksiniz iki hafta sonra diye
bu kadar az yemeye bebiş almış dedik dr.da bebiş alacaksa alır yediginlen değil gerekirse kemiğinden bile alır dedi beslenme annenin dengesini korumakdır değerleri düşmesin diye bebek çektikçe o yüzden önemli ve bebeğin çekeceklerini doldurmak maksat dedi yani arkadaşlar kilo değişken birsey bebişlerdeki hiiic kafaya takmamak lazım
canım endişelenme benim iki dogumumdada esim basımda durdu zaten ozel birsey yapmıyorlar yapılacakları hemşireler yapıyor merak etme ve sezeryanda iki gun kalınıyor canım hem hemşirelerde yardımcı oluyor istedikten sonra