Kızlar sezeryan olunca hastanede kaç gün yatılıyor? başınızda kim duracak?
benim annem vefat etmişti, kayınvalidem desen yaşı ileri ve zaten benden daha panik olma ihtimali yüksek olucağı için yanımda durdurtmam. başımda babam ve eşim olucak onlar yardımcı olabilirler mi? özel hastanelerde bebeğin hangi bakımlarını yapıyorlarbilginiz var mı?:44:
özlem yaa gereksiz yere panik yapma bence, olacağına bırakvalla bende tuhaflıklar var haftasonundan beri cnm korkuyorum hastane çantalarımı bile arabada tutuyorum :18: arkadaş ta rüyasında beni görmüş zaten ben boş rüya görmem pek diyor
dr kararı riskli valla, ama en iyisi senin rahatın, kafanın rahatlığı!selam canlar,nagicanım,sen onların üstesinden gelirsin diycem de o hassa dönemde ota çöpe karışann birileri çekilmez,eminim bende de olacak öle şeyler,benim görümce yok da kaynana sağolsun 3 görümceye bedel herrrrr şeye karışma konusunda,eşim de annemleri istemiycektir,benim durumum daha karışık yani ama eşinin olmaması seni yorabilir,umarım yanında olur ama,özlemcim bazen ben de kendi dr öle herşeyi üstünkörü sölediğii düşünüyorum son anda dr değiştirsem mi falan diye ama emin oamıyom,bu arada c tesi kan tahlili de yaptırdım beyazküre yüksek çıktı,kendi dr söle mutlaka dedi de ortopedist,benim dr a göre herrrrşey normal hamilelikte...
Adalet, çok geçmiş olsun canım yaa! sana ikidir yazıyorum görmüyorsun herhalde... en iyisi özelden mj atmak =) sabret kuzum az kaldı, polenler çıkacak orada şimdi, sen onlardan korunmaya çalış ki nefes darlığı yaşamaGünaydın kızlar. Sabahtan çalışabilir raporumu aldım bakalım ama ağrılarım da gittikçe artıyor. Yeni bir durum daha var bende, bahsetmiştim gerçi malum bölgede aşağı kadar inen bir ağrı var diye. Dün sebebini buldum makat bölgesine yakın bir yerde ceviz büyüklüğünde şişlik var. Rahim büyüdüğü için damarlarda genişleme yapıyormuş ondan şişmiş doğuma kadar çekecekmiş. Ellerimin durumu aynı farkındaysanız artık fazla yazamıyorum. şiddetli ağrılarım var inanın yaşam kalitem oldukça düştü. şu 5 hafta doğum sonrasına kalsın diye mecbur katlanacağım.dualarınızı bekliyorum... Herkese sağlıklı, mutlu günler...
huuuu naber? denk gelemedik =)Herkese merhaba Kızlarrrr.
Hastane çıkışı kaç tane olması lazım?? Deneyimli anneler diyin bana bakalım. Bir onlu set, iki tane de beşli falan mı? Şimdi kızımı cici cici giydirmek istiyorum hastanede. Ama bu aşırı parçalı setlere gerek yok onu biliyorum. Ama acaba kaç tane hastane çıkışı lazımm:) Ben bir tane onlu aldım. O da yetmez eminim. Şimdi kararsız kaldım. Bilemedim, daha fazla düşüneceğime bilen deneyimli annelerimize soralım dedim.
herkes farklı işte de hani ortak bir mekanda yaşıyorsak saygı istiyor insan az biraz....gunaydınnnnn
bende hiiic halı silkelemem ve neden silkelendiginede anlam veremem cok manasız bir eziyet bence tabi
Kızlar sezeryan olunca hastanede kaç gün yatılıyor? başınızda kim duracak?
benim annem vefat etmişti, kayınvalidem desen yaşı ileri ve zaten benden daha panik olma ihtimali yüksek olucağı için yanımda durdurtmam. başımda babam ve eşim olucak onlar yardımcı olabilirler mi? özel hastanelerde bebeğin hangi bakımlarını yapıyorlarbilginiz var mı?:44:
canım benim eltim 25 gün önce sezeryanla doğum yaptı. hastanede 1 gece yattı. bence doktora ve hastaneye göre değişebiliyor kaç gece kalacağın. bazen 2 gece kalıyorlar. özel hastanede bebeğin her türlü bakımını yapıyorlar. yani doğumdan sonra çocuk doktoru kontrol ediyor ve giydirip odaya getiriyorlar. göbek temizliği için ara sıra geliyorlar. bir sorun olduğunda da sen kendin çağırıyorsun.birde emzirme için hemşire geliyor, gösteriyor. eşin yada baban altını değiştirsin yeter. evde zaten kendin ilgilenirsin.
Nagicim canım Ben de öyle bakim o zaman. İki tane de beşli set alıyım. Bir tanesini ekru alırım ikinci farklı olursa o da kullanırDün İdil markasından beğendim 65,00 tl beşli takım gözlerim pörtledi hem çok beğendim hemde acaba bir kaç kere için alım mi napıyım diye düşündüm bir on dk düşündüm ve almadan eve döndüm. İnternettenden baktım yok o takım. Bilmiyorum artık bakım beşli setlere:)
ben şahsen babamı istemezdim yanımda, hee yanlış anlaşılmasın babamı çok severim iyide anlaşırım ama doğum bambaşka bir şey
bide hemşireler falan özelde olsa seni wcye götürmüyor bebeğin bakımını yapmıyor etrafında hiç mi bayan yok :44: birde sezeryan da hastanede kalma durumuma göre değişiyo dikiş vs, baktınız olmuyo eşin hastabakıcı teyzelere 3-5 bişeyler versin onlar yardımcı olur
Alıntı yapamadım benim oğlumun adı enes ama tam aksine çok uysal bi çocuk kardeşinin adı da eymen :)
kuşum bir idrar tahlili yaptırsanamidem çok bulanıyor benimne yapsam acaba????
bu arada perşembe günü minik kuzumun odası geliyorr heyecan bastı beni :)
dörtyaprağım ne dedi doktor gittin dimi kontrole bu arada herkese günaydın
Hadi ya erken doğuma sebep olduğunu bilmiyordum dikkat edeyim o zaman . Çok sağol canım
midem çok bulanıyor benimne yapsam acaba????
bu arada perşembe günü minik kuzumun odası geliyorr heyecan bastı beni :)
Günaydın hamişlerrr
ne güzel isim olayını da netleştirmişsiniz bizim kızın ilk adı varda ikinci ismine karar veremedik henüz inşallah yakında bulabiliriz :)) hastane bu gün aradılar kolan hastanesinden hani sistemlerinde sorun vardı 3 kez gittik bi fiyat öğrenememiştik yaa nihayet aradı bayan dedi çok kesin olamıyor kalem kalem hesaplanıyor o yüzden size değişebilen ortalama bir şey diyebilrim dedi 4 veya 5 bin dedi dedim bu normal ve sezaryan için mi geçerli dedim bunun üstü olmaz değil mi bumudur dedimyok belli olmaz dahada çıkabilir normal yada sezaryada olabilir bişiler saçmaladı bende dedim ne tuhaf bir kurum orası size güvenilir de can mı hatta canımın canı mı teslim edilir dedim ve tamamen çıkardım orayı listeden ama diğer taraftan da türkiye hastanesinde ki Dr.ları forumlardan inceledim iyi diyen de kötü diyen de çok var kafayı yiyem valla çok zormuş..
herkese günaydın!!!!!
anammm 34 . haftaya girmişik ya biz =))))))
bu arada hanzade, yok çorap, pamuk, bez, ayakkabı vs de koydum da sen giyim sordun diye onları yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?