2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

canım benim eltim 25 gün önce sezeryanla doğum yaptı. hastanede 1 gece yattı. bence doktora ve hastaneye göre değişebiliyor kaç gece kalacağın. bazen 2 gece kalıyorlar. özel hastanede bebeğin her türlü bakımını yapıyorlar. yani doğumdan sonra çocuk doktoru kontrol ediyor ve giydirip odaya getiriyorlar. göbek temizliği için ara sıra geliyorlar. bir sorun olduğunda da sen kendin çağırıyorsun.birde emzirme için hemşire geliyor, gösteriyor. eşin yada baban altını değiştirsin yeter. evde zaten kendin ilgilenirsin.

Kizlar napmissiniz ole ya 65 liraya gayenin 11li setini satiyorum ben leoparli:) bebek magazam var

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

valla bende tuhaflıklar var haftasonundan beri cnm korkuyorum hastane çantalarımı bile arabada tutuyorum :18: arkadaş ta rüyasında beni görmüş zaten ben boş rüya görmem pek diyor
özlem yaa gereksiz yere panik yapma bence, olacağına bırak öyle konuşmak, yorum yapmak herkesin işi sanki anasını satayım! helal olsun , boş rüya görmezmiş! ne diye seni tantanaya veriyor ki şimdi... sen son günlerin tadını çıkarmaya bak canım

dr kararı riskli valla, ama en iyisi senin rahatın, kafanın rahatlığı!
bir de beyazküre ne be yaa? :26:
Adalet, çok geçmiş olsun canım yaa! sana ikidir yazıyorum görmüyorsun herhalde... en iyisi özelden mj atmak =) sabret kuzum az kaldı, polenler çıkacak orada şimdi, sen onlardan korunmaya çalış ki nefes darlığı yaşama
huuuu naber? denk gelemedik =)
ben benim koyduklarımı yazayım
1 tane yeni doğduğunda giymelik
1 tane eve gelirken giymelik
5 tane falan eldiven, önlük.... yedek olsun diye bolca koydum ağzı değecek ya
3 iç zıbın
1 tane yedek takım
bir kaç tane de alt üst
3 tane delikli body

aslında hastaneye olan uzaklığın, kaç gün kalacağın çok önemli
ben ilkinde vana gittiğim için ne var ne yok doldurmuştum! çünkü eksik olmasındansa fazla olsun, mağazadan alsam bile yıkamadan giydiremezdim....
2 gece kalmıştık bir de, Ağrıdan gittiğimiz için dr. riske atmak istemedi beni de bebeği de....

sen kaç gün kalacaksın? uzaklık nasıl? bunlara göre çanta hazırla.. yakınsan eğer yedek kıyafetleri, çamaşır, ped, neyi lüzüm görürsen ya bir hurç ya bir küçük çantaya koyarsın, eşine de yerini gösterirsin, eve gelip alır... vs...

umarım yardımcı olabilmişimdir
gunaydınnnnn

bende hiiic halı silkelemem ve neden silkelendiginede anlam veremem cok manasız bir eziyet bence tabi
herkes farklı işte de hani ortak bir mekanda yaşıyorsak saygı istiyor insan az biraz....
görmediğinde , dile getirdiğinde de kaale alınmak istiyor...
ama bazılarına nafile!
insan olmaz zor zanaat şekerim

ben şahsen babamı istemezdim yanımda, hee yanlış anlaşılmasın babamı çok severim iyide anlaşırım ama doğum bambaşka bir şey

bide hemşireler falan özelde olsa seni wcye götürmüyor bebeğin bakımını yapmıyor etrafında hiç mi bayan yok :44: birde sezeryan da hastanede kalma durumuma göre değişiyo dikiş vs, baktınız olmuyo eşin hastabakıcı teyzelere 3-5 bişeyler versin onlar yardımcı olur

Valla bebişin kafasına takmasınlar da bezi :) Yaparlar galiba :) Allah'ın izni ile 1-2 gün bebiş dedesi ve babası ile idare etsin de sonra ben onu akça pakça yaparım :)

Iki tane 5li set 1tanede onlu takim aldim yeterli yedekten penye battaniyede koydum cis kaka gecerse diye bitanede ince polar koydum ayrica 2tane ic citcitli koydum bence cok pahali 5li set ya o ne oyle ben indirimden aldim 14tlye yikadim utuledim hic bozulmadida zaten 20gun giyck enfazla[/QUOTE]

Kizlar napmissiniz ole ya 65 liraya gayenin 11li setini satiyorum ben leoparli bebek magazam var

canım ben tek çocuğum ilk torun bir de babacığım normalde başka şehirde yaşıyor.bizim için gelecek.Babam en büyük manevi desteğim benim

herkese günaydın!!!!!

anammm 34 . haftaya girmişik ya biz =))))))

bu arada hanzade, yok çorap, pamuk, bez, ayakkabı vs de koydum da sen giyim sordun diye onları yazdım

midem çok bulanıyor benim ne yapsam acaba????
bu arada perşembe günü minik kuzumun odası geliyorr heyecan bastı beni :)

SEVGİ VE BİLGE yaramadı size izne ayrılmak evdeki işlere mi daldınız arada uğrayın iyi haberler verin aaa

Alıntı yapamadım benim oğlumun adı enes ama tam aksine çok uysal bi çocuk kardeşinin adı da eymen :)

Benim ismi enes olan bütün öğrencilerim ve akrabalarım çok yaramaz seninkine maşallah o zaman cnm eymen ismini çooook sevdim ben ilk ona karar verdim hiç değiştirmedim

dörtyaprağım ne dedi doktor gittin dimi kontrole bu arada herkese günaydın

yazdım bacım görmedin mikinem
bas asagı duruyordu 1978 gr.cık olmuş şehzadem ve kan tahlili yapıldı sonuç çıkınca aricak dr.um daha iyi gordum seni dedi sevindirik oldum oyle iste ve 7.5 kg almışım toplamda

Evet cinsiyetini öğrenince hemen karar verdik biz :) Sen o hastaneden vazgeç bence de cnm ne dedikleri belli değil üstelik te çok pahalı. Hastaneden çok dr önemli aslında dr a karar versen daha ii olur bence

herkese günaydın!!!!!

anammm 34 . haftaya girmişik ya biz =))))))

bu arada hanzade, yok çorap, pamuk, bez, ayakkabı vs de koydum da sen giyim sordun diye onları yazdım

o senin 34. haftanı sevsinler bak manaya bak hele 34 deki
az kaldı annem diyor 3 kişisiniz yakında 4 olacaksınız ona gore diyor 34 sana göz kırparak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…