2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Aktif siğil bende de yok şu an. Hamile kalmadan önce fakültede tahlilleri yaptırmıştım ama öyle uzun sürmemişti. Ya ben o kısmını çok düşünmüyordum panik oldım şimdi Sezeryan istemiyorum ki ben

Benim ismi enes olan bütün öğrencilerim ve akrabalarım çok yaramaz seninkine maşallah o zaman cnm eymen ismini çooook sevdim ben ilk ona karar verdim hiç değiştirmedim

benim oğlumun adı eymen adından da oğluşumdan da memnunum söz dinleyen ve sakin bir çocuk inş seninkide öyle olur özlem

görmedim cnm ya maşallah şehzadene yalnız çok şaşırtıcı yiyemiyosun vs nasıl almışsın 7,5 kiloyu hayret inş tahlil sonuçlarıda daha iyice çıkar az kaldı bak sonlara geldik

herkeze gunaydin gece ogluslarim costular tekmeleriyle 1saat uyutmadilar beni onlar uyudu sonra bende uykuma dewam ettim alistirma yaptiriyolar bana galiba:) doktora gidenler gozunuz aydin cok az kaldi artik dogumlarimiza

inş. öyle olur kuzucummmmm hiç görmeden bile özlüyor insan yavrusunu annelik böyle bişey demek

itiraf ediyorum karpuzu bayağı tüketiyorum bence onun etkisi dun dr.da dedi cokda yeme sekerin çıkar dedi uykudan ciş molasına kalktığımda bile karpuz tabağı yanımda
5 sey yiyorum onun en ust besin zinciri karpuz

o senin 34. haftanı sevsinler bak manaya bak hele 34 deki
az kaldı annem diyor 3 kişisiniz yakında 4 olacaksınız ona gore diyor 34 sana göz kırparak

eveeeeeeeeeeeettttt 4 olacağıızzzz, musmutlu bir aile olacağız inşallahhh!!!
en çok da ablamız sevinecek!
şimdiden başladı ev işlerini devralmaya!
ne yaparsam yardım ediyor kuzum maşalllahhh

Gunaydinnn kizlarr. .
Günler gecmiyor gibi yahu...esimin arkadasinin eşi dun dogum yapti esim gelmiş aksm herkes doğurdu bi sen kaldın diyor oyyy bi benmi kaldin yaaa 33 olduk bizde :))

HIMM olabilüüü boşver be ye gitsin şekeri yükseltmediği sürece sıkıntı yok

eveeeeeeeeeeeettttt 4 olacağıızzzz, musmutlu bir aile olacağız inşallahhh!!!
en çok da ablamız sevinecek!
şimdiden başladı ev işlerini devralmaya!
ne yaparsam yardım ediyor kuzum maşalllahhh

valla bernişim abiler ablalar şimdilerde pek iyiler inş doğduklarında da aynı performansı sergilerler

herkeze gunaydin gece ogluslarim costular tekmeleriyle 1saat uyutmadilar beni onlar uyudu sonra bende uykuma dewam ettim alistirma yaptiriyolar bana galiba:) doktora gidenler gozunuz aydin cok az kaldi artik dogumlarimiza

günaydınnnn!!!!
evettt 6 gün sonra Nigar, sonra da sennnn =))))))))

tabii arada süpriz yumurtalar çıkmazsa!

midem çok bulanıyor benim ne yapsam acaba????
bu arada perşembe günü minik kuzumun odası geliyorr heyecan bastı beni :)

benimde başta bulanmayan midem son 2 haftadır bulanıyo

günaydın

Kizlar gunaydin benimde midem kotu yaa daha bi azdi sanki gece ruyamda istifra ediyodum gozumu actm baktim oguruyorum neyseki bisi cikmadi sabah bulantisi bide gece 11den sonra basliyor dogurup rahatlamak istiyorum...PAPATYAM massallah kuzuna biz ayniydik senle dimi 31+2ydik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydin kızlar dün gece ayaklarımın altına viks sürdüm bugün biraz daha iyiyim sanki inş iyilesirim biran önce. Birde normalde tansiyonum düşüktür dün çıktı nabzimda 105 oldu ellerim damarlarım şişti limonlu su içtim. Cok korktum ama sonra düştü cok şükür. Siz nasılsınız ne var ne yok? Benim cuma mahkeme var tabi kabuslar başladı yine

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar özellikle ikinci gebeliği olanlar benim oğlumda şişliğim falan olmadı bunda çok şişim sadece spor ayakkabı giyebiliyorum sandalet bile giyemiyorum ayaklarım bazlama gibi pofidik pofidik taşıyo üstünden sonra normale döner mi ya birkaç arkadaşım doğumdan sonra ayak numaram değişti diyo aslı var mı :44:

Viks iyi gelir canim. Söylediğim diger yontem de dene istersen. Geçmiş olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…