2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Hamileyiz diye cesaret edemedim canim tentirdiyot demiştin sen değil mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben yapmistim canım doktorumda bi zarari olmaz demuati Tentirdiyot yab etkili madde içeriği yokmuş. Sen bilirsin tabi

Evet canım son ay içerisinde başlamak gerekiyormuş bende henüz almadım zaten . Bende nasip olursa bebeğimin ağzını ilk zemzemle açıp sonra hurma süreceğim . Doğum çantama koyacağım annemlere de şimdiden tembih etmeye başladım ne olur ne olmaz ben sezaryen falan olursam akıllarında olsun diye .
Doğum heyecanı hepimizi sarmaya başladı artık hayırlısıyla sağ salim kucağımıza alalım inşallah yavrularımızı.

maşallah ikinize de

ben 13 kg aldım bebiş ise 1500 gr'dı
ben hep bebiş almıştır diye düşünmüştüm Doktorum uyardı beni

benim de bir numara büyüdü ayaklar arkadaşlar küçülmüo diolar ama inş böyle kalmaz ayaklarım

amin canım inşallah rabbim zamanında doğum nasip etsin...
canım telaş etme rabbim yar ve yardımcın olur inşallah maraşta özel hastane 1 gece bekletiyo ve hemşireler destek oluyo bana göre eşinin kalması yeterli inşallah kolay atlatırsın..

canım maşallah minişe...bu arada senle ben normal doğum yapsak bayrama denk geliyo bu da beni telaşlandırıyo sezeryan olursa nasıl olcak bilemiyorum...:44::44::44:

İyilik canım bıraktığın gibi demeyi çok isterdim ama malum değiştim kocaman oldum:))) Doğum yapmayı düşündüğüm yer yakın. 15 dk mesafede. Tabi trafik yoksa:) Daha çanta falan hazırlamadım. 31 olduk izne çıkınca hazırlarım diyordum. Her şey hazır olunca zaten ani bişi bile olsa kocacım evden alır atar bir çantaya getirir. Yazdıklarını itina ile zihnime kaydettim şekerimmm

benim de bir numara büyüdü ayaklar arkadaşlar küçülmüo diolar ama inş böyle kalmaz ayaklarım

oğlumda da tamam büyüdü ama doğumdan sonra normale dönd,bunda numara büyümek değilde şişlik çok zaten ayaklarım genişti babet falan olmuyo çok sinir bozucu inş eski haline döner

Nagicimm çok tatlısın. Yesinler senin bazlama ayaklarını:))))))))))))

hepimiz kocaman olduk beee!

hangimiz kocaman olmadııııık ki?
hangimiz uykusuz kal- madık ki?
hangimiz totoyu, bir deee göbişi, bir deeee her yerii büyütmediii kiiiii.....

Deryaaa bak ben de şarkı yazdım

çarşaf falan da koy bebeğe bence!
izin neden? yoruluyor musun?

Cnm bende sezeryan istemiyorum ama benim doktor cok bilgili ve şansa birakmiyor.bazi doktorlar aktif siğil yoksa normal olabilir diyor.bunuda soyledim kendi doktoruma boyle bir riski alamayiz dedi.

Cnm bende sezeryan istemiyorum ama benim doktor cok bilgili ve şansa birakmiyor.bazi doktorlar aktif siğil yoksa normal olabilir diyor.bunuda soyledim kendi doktoruma boyle bir riski alamayiz dedi.

selam canım nasılsın minişin nasıl sona az kaldı inşallah sağlıkla alırız kucaklarımıza....

oğlumda da tamam büyüdü ama doğumdan sonra normale dönd,bunda numara büyümek değilde şişlik çok zaten ayaklarım genişti babet falan olmuyo çok sinir bozucu inş eski haline döner

ben çok ayakta kalırsam şişiyor cnm resmen büyüdüler inş. eski haline dönerler

bir dahaki kontrolde tekrar konuşayım o zaman ben de. zaman azalıyor stresler artıyor :18:

bernaaaaaaaaaaaaaaaaa napıyon halletınmı izni

selam canım nasılsın minişin nasıl sona az kaldı inşallah sağlıkla alırız kucaklarımıza....

As cnm iyiz biz oglumla.siz nasilsiniz bakalim.benimki bas asagi duruyor normal dogum pozisyonunda ama normal olmayacak iste hayirlisi diyoruz.senin nasil durumlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…