- 24 Kasım 2013
- 2.356
- 757
- 148
Hamileyiz diye cesaret edemedim canim tentirdiyot demiştin sen değil mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
valla o çaylar felan beni tedirgin ediyor bende çok önermiyorum ama bir taraftan da çok duyuyorum ki çok kolaylık sağlıyormuş neyse onu geçiyorum fakat hurmayı yapacağım birde bebeğim ilk doğduğunda ağzına hurma süreceğim inş. ama ne zaman başlamak gerekiyordu son ay içerisin de değil mi?
yazdım bacım görmedin mikinem
bas asagı duruyordu 1978 gr.cık olmuş şehzadem ve kan tahlili yapıldı sonuç çıkınca aricak dr.um daha iyi gordum seni dedi sevindirik oldum oyle iste ve 7.5 kg almışım toplamda
kızlar özellikle ikinci gebeliği olanlar benim oğlumda şişliğim falan olmadı bunda çok şişim sadece spor ayakkabı giyebiliyorum sandalet bile giyemiyorum ayaklarım bazlama gibi pofidik pofidik taşıyo üstündensonra normale döner mi ya birkaç arkadaşım doğumdan sonra ayak numaram değişti diyo aslı var mı :44:
amin canım inşallah rabbim zamanında doğum nasip etsin...Iyi aksamlar kizlar benim bulantilar geri dondu.. erken dogum tehdidim var adalat kullaniyorum gunde iki kere. Kasilmalardan dolayi kisalma olmus rahim agzinda. 31 haftalik olduk oglusumla rabbim heoimize zamaninda dogum nasip etsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım telaş etme rabbim yar ve yardımcın olur inşallah maraşta özel hastane 1 gece bekletiyo ve hemşireler destek oluyo bana göre eşinin kalması yeterli inşallah kolay atlatırsın..Kızlar sezeryan olunca hastanede kaç gün yatılıyor? başınızda kim duracak?
benim annem vefat etmişti, kayınvalidem desen yaşı ileri ve zaten benden daha panik olma ihtimali yüksek olucağı için yanımda durdurtmam. başımda babam ve eşim olucak onlar yardımcı olabilirler mi? özel hastanelerde bebeğin hangi bakımlarını yapıyorlarbilginiz var mı?:44:
herkese günaydın
ben dun dr.daydım bebişim 1978gr.cık olmuş suyu yeterli dedi eski ikis yeride iyi dedi hamdolsun kan verdik bakalım aricaklar sonuçlar çıkınca diğer kontrol içinde iki hafta sonraya cagırdı ama hemende belirtti muayne ucreti odemiceksiniz iki hafta sonra diye
bu kadar az yemeye bebiş almış dedik dr.da bebiş alacaksa alır yediginlen değil gerekirse kemiğinden bile alır dedi beslenme annenin dengesini korumakdır değerleri düşmesin diye bebek çektikçe o yüzden önemli ve bebeğin çekeceklerini doldurmak maksat dedi yani arkadaşlar kilo değişken birsey bebişlerdeki hiiic kafaya takmamak lazım
özlem yaa gereksiz yere panik yapma bence, olacağına bıraköyle konuşmak, yorum yapmak herkesin işi sanki anasını satayım! helal olsun , boş rüya görmezmiş! ne diye seni tantanaya veriyor ki şimdi... sen son günlerin tadını çıkarmaya bak canım
dr kararı riskli valla, ama en iyisi senin rahatın, kafanın rahatlığı!
bir de beyazküre ne be yaa? :26:
Adalet, çok geçmiş olsun canım yaa! sana ikidir yazıyorum görmüyorsun herhalde... en iyisi özelden mj atmak =) sabret kuzum az kaldı, polenler çıkacak orada şimdi, sen onlardan korunmaya çalış ki nefes darlığı yaşama
huuuu naber? denk gelemedik =)
ben benim koyduklarımı yazayım
1 tane yeni doğduğunda giymelik
1 tane eve gelirken giymelik
5 tane falan eldiven, önlük.... yedek olsun diye bolca koydum ağzı değecek ya
3 iç zıbın
1 tane yedek takım
bir kaç tane de alt üst
3 tane delikli body
aslında hastaneye olan uzaklığın, kaç gün kalacağın çok önemli
ben ilkinde vana gittiğim için ne var ne yok doldurmuştum! çünkü eksik olmasındansa fazla olsun, mağazadan alsam bile yıkamadan giydiremezdim....
2 gece kalmıştık bir de, Ağrıdan gittiğimiz için dr. riske atmak istemedi beni de bebeği de....
sen kaç gün kalacaksın? uzaklık nasıl? bunlara göre çanta hazırla.. yakınsan eğer yedek kıyafetleri, çamaşır, ped, neyi lüzüm görürsen ya bir hurç ya bir küçük çantaya koyarsın, eşine de yerini gösterirsin, eve gelip alır... vs...
umarım yardımcı olabilmişimdir
herkes farklı işte de hani ortak bir mekanda yaşıyorsak saygı istiyor insan az biraz....
görmediğinde , dile getirdiğinde de kaale alınmak istiyor...
ama bazılarına nafile!
insan olmaz zor zanaat şekerim
benim de bir numara büyüdü ayaklararkadaşlar küçülmüo diolar ama inş böyle kalmaz ayaklarım
Ben yapmistim canım doktorumda bi zarari olmaz demuati Tentirdiyot yab etkili madde içeriği yokmuş. Sen bilirsin tabi
kızlar özellikle ikinci gebeliği olanlar benim oğlumda şişliğim falan olmadı bunda çok şişim sadece spor ayakkabı giyebiliyorum sandalet bile giyemiyorum ayaklarım bazlama gibi pofidik pofidik taşıyo üstündensonra normale döner mi ya birkaç arkadaşım doğumdan sonra ayak numaram değişti diyo aslı var mı :44:
günaydınnnn!!!!
evettt 6 gün sonra Nigar, sonra da sennnn =))))))))
tabii arada süpriz yumurtalar çıkmazsa!
Nagicimm çok tatlısın. Yesinler senin bazlama ayaklarını:))))))))))))
İyilik canım bıraktığın gibi demeyi çok isterdim ama malum değiştim kocaman oldum:))) Doğum yapmayı düşündüğüm yer yakın. 15 dk mesafede. Tabi trafik yoksa:) Daha çanta falan hazırlamadım. 31 olduk izne çıkınca hazırlarım diyordum. Her şey hazır olunca zaten ani bişi bile olsa kocacım evden alır atar bir çantaya getirir. Yazdıklarını itina ile zihnime kaydettim şekerimmm
Cnm bende sezeryan istemiyorum ama benim doktor cok bilgili ve şansa birakmiyor.bazi doktorlar aktif siğil yoksa normal olabilir diyor.bunuda soyledim kendi doktoruma boyle bir riski alamayiz dedi.Aktif siğil bende de yok şu an. Hamile kalmadan önce fakültede tahlilleri yaptırmıştım ama öyle uzun sürmemişti. Ya ben o kısmını çok düşünmüyordum panik oldım şimdiSezeryan istemiyorum ki ben
Cnm bende sezeryan istemiyorum ama benim doktor cok bilgili ve şansa birakmiyor.bazi doktorlar aktif siğil yoksa normal olabilir diyor.bunuda soyledim kendi doktoruma boyle bir riski alamayiz dedi.
oğlumda da tamam büyüdü ama doğumdan sonra normale dönd,bunda numara büyümek değilde şişlik çok zaten ayaklarım genişti babet falan olmuyo çok sinir bozucu inş eski haline döner
Cnm bende sezeryan istemiyorum ama benim doktor cok bilgili ve şansa birakmiyor.bazi doktorlar aktif siğil yoksa normal olabilir diyor.bunuda soyledim kendi doktoruma boyle bir riski alamayiz dedi.
hepimiz kocaman olduk beee!
hangimiz kocaman olmadııııık ki?
hangimiz uykusuz kal- madık ki?
hangimiz totoyu, bir deee göbişi, bir deeee her yerii büyütmediii kiiiii.....
Deryaaa bak ben de şarkı yazdım
çarşaf falan da koy bebeğe bence!
izin neden? yoruluyor musun?
Bilmiyorumki canim benim oglum hala basi yukarda duruyo. Doktor da bisey diyemiyo o yuzden. Bekliyoruz bakalim her hafta gide gele4hafta falan olur herhalde
selam canım nasılsın minişin nasıl sona az kaldı inşallah sağlıkla alırız kucaklarımıza....
bir dahaki kontrolde tekrar konuşayım o zaman ben de. zaman azalıyor stresler artıyor :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?