- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
Seninde mi bas yukarda.ya donmezse diye cok uzuluyorum bnmkide oyle
Evet canim yarin 35+0 oluyorum.basi yukarda hala sipaminhic uzulmee son gun bile donen oluyormus, donmezse de kendileri bilirler, ricerde kalmazlar nasilsa )
Bnde bastan beri normal istiyordum ama hakkimizda hayirli olan neyse o olsun, hic takma kafana
As cnm iyiz biz oglumla.siz nasilsiniz bakalim.benimki bas asagi duruyor normal dogum pozisyonunda ama normal olmayacak iste hayirlisi diyoruz.senin nasil durumlar?
hepimiz kocaman olduk beee!
hangimiz kocaman olmadııııık ki?
hangimiz uykusuz kal- madık ki?
hangimiz totoyu, bir deee göbişi, bir deeee her yerii büyütmediii kiiiii.....
Deryaaa bak ben de şarkı yazdım
çarşaf falan da koy bebeğe bence!
izin neden? yoruluyor musun?
O carpinti bende uzun zamandir var cnm nefesde zor aliyorum bazen.bu sicaklarla birlikte artti bide cok yaniyorum ayaklarim elllerim yaniyo.carsi alisveris derken iyce bittim.simdi temizlik kaldi annemle halletcez.artik alisveris isi yok en azindan.bu sicaklarda cok zor.iyi canım çok şükür sıcaklardan mı neyse çarpıntım var ara ara geliyo ne yapcam bilmiyorum...bizim kontrol haftaya inşallah...o zaman belli olur...
O carpinti bende uzun zamandir var cnm nefesde zor aliyorum bazen.bu sicaklarla birlikte artti bide cok yaniyorum ayaklarim elllerim yaniyo.carsi alisveris derken iyce bittim.simdi temizlik kaldi annemle halletcez.artik alisveris isi yok en azindan.bu sicaklarda cok zor.
Cnm benim annemden baska kimsem kosmaz.annemin hakkini asla odeyemem.herseyim anneme bakiyor.gecen sene 3 ay.bu sene 4 ay o bakti bana.kv de bakti ama annem gibi olmaz.kimisi annesinden kimisi kv desinden razi cnm.hayat boyle akip gidecek iste.allah kimseye muhtac etmesin kimseyide bizlere muhtac etmesin.benimde gogus ucu islak mendil kaldi.hangi gogus ucundan alcazkiInanki zor nefes aliyorum alisverisde kendime gogus ucu hirka bebege besik kaldi yarin anneme gitcm bakarim. Cantalari hazirladm yavws yavasta temizlik isine giristm yatakodasi oglanin odasi misafir odasi antre bitti simdi mutfakla oturma odasi balkon kaldi..neguzel annen gelckms yardima ben aradim temizlik yapiyorum cok yoruldm gel gibisinden konustumda himmm iyi dikkat et dedi annem calisiyor ama isimiz kendi isi istese birakip gelebilir 20dk surmuyor bana gelmesi ama hic gelmiyor senede bir cok kiriliyorum artik arayip gel bile demiyorum o kadar kizginimki ilk dogumumda geldi 5gun kaldi bende ama simdi dicemki sadece hastanede bekle sonrasini ben idare ederim kv dem bakar hic zahmet etme bana gelmk icin.zaten israr edip gelceginide pek dusunmuyorum onemli degil
Selam kızlar dr dan geldik simdi son günlerde gobegimin. Çok acidigini. söyledim Oda fazla akıntıyi atmak icinrahmin sürekli kasiliyo.ondandır dedi fitil+krem verdi tabi ben fitil olayındankorktuim biraz ama sıkıntı olmaz merak etme dedi sizde de varmı bu haftalarda. Fitil kullanan? 31+1 iz bugün. Ve 1800 gr olmusuz nst. Ye de girdim sıkıntı Yok çok. Şükür 2. Doğum. Daha kolay olurmuş onuda sordum herkese mutlu günler sağlıkla alalım. Insallah bebeklerimizi Kucagimiza
Massallah size bdt 28 temmuzmu yoksa benimde ayniyiz..bende ikinci dogum ama sezeryan seninki ne bide akintim benimde felaket var ya bu gidisimde sorcam bakalim
Sen bizlerden baya ilerdesin yaklastikca heycan artiyo.kimbilir sen nasilsin.sancin filan var mi?Evet canim yarin 35+0 oluyorum.basi yukarda hala sipaminhic uzulmee son gun bile donen oluyormus, donmezse de kendileri bilirler, icerde kalmazlar nasilsa )
Bnde bastan beri normal istiyordum ama hakkimizda hayirli olan neyse o olsun, hic takma kafana
kızlar merhaba aranızda insülin kullanan varmı şekerden dolayı ben 30 haftamdayım tokluk düşmedı 2 gün içinde düşmese insülün verecek doktor
merhaba kızlar ranızda hamilel,kten dolayı hemoroid olan varmı ben 35 haftalığım yeni oldu bunun için ne yapabilirim yeni başlamışken yada doğumdan sonra geçermi şu zamana kadar hiç olmamıştı böyle birşey
Kizlar bisi merak ettimbelki hurafedir bilmiyorum ama benim cevrede bebis sarilik olmasin yada sarilik olduysa gecsin diye yuz ortusu gibi sari yazma tulbent ortulur bebege sizdede var mi böyle bisi Kizlar bisi merak ettim belki hurafedir bilmiyorum ama benim cevrede bebis sarilik olmasin yada sarilik olduysa gecsin diye yuz ortusu gibi sari yazma tulbent ortulur bebege sizdede var mi böyle bisi
aa onu hic duymadim heer banyo suyuna yapilio mu
aa onu hic duymadim heer banyo suyuna yapilio mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?