2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Annem evine gidersm ilgilenir sagolsun haklari odenmez bebege akisvrrise kadar yapti ama ben ayda iki ayda bi gunduz gelsn bikac saat otursun kvdeme kocama karsi sahipsiz kalmiyim en azindan desinlerki sahip cikan bi annesi var desnler cunku gercktn uzak biyerde degilim en son kapimi 1bucuk aylk hamileyken acti oda cok hastayim diye kendim cagirdim ondan once nezaman geldigini hatirlamiyorum bile..kv umreden geldi anne ziyaretine gel ayip oluyor dedim herkes grldi bi sen gelmedin dedim ona bile gelmedi cok umursamaz yani bahane uretiyor ama heray 3saatlk yola abimin yanina gidiyr benide mahcup dusuruyor...gecen bi arkadas avent gogus ucu cok iyi demisti ben wee kullandim cok kotu avent alalim insallah bulurum burda.islak mendil bende almadim hastaneye gitmedn bikacgun once alcam unibaby yenidogan..gecen esim canbebe 5li paket almis iki tane 1paket ayirdm kizin dolabina koydum 1paketde oglana kullaniyorum suan evde 13tane hic acilmamis islak mendil var ee stok yapiyoruz :):) ben zaten islak mendilleri yikayip kullaniyorum oglusa unibaby yenidogan biraz pahali geldi kiza alirimda oglumada kullanirsam batariz heralde cunku alti bezleniyo hala :)) 14liraydi 3lü paket

Bence mantıklı bişey ben kumaşçıdan sarı yüz örtüsü diye aldım tülbente benziyor saolsun yengem de kenarına iğne oyası yaptı çok güzel oldu

aa hakikaten yaa zem zem benim neden aklıma gelmedi ki iyi düşünmüşsün bana da iyi fikir oldu bu erzurumda görümceler var onlar bu sene umreye gitmişlerdi göndericekler hurma zemzem suyuda istiyeyim ben bir liste yaptım hastane çantası için hemen listeme de eklim şimdiden çantaya koyarsak muhtemelen bozulabilir ayrıca ben anemlere de haber vermeyi düşünmüyorum inşallah eşimle gider doğum yapar sonra onlara haber veririz işlem tamamdır diye :)))) allahım çok heyecanlanıyorum bazen prensesimin kıyafetlerini yıkayıp asarken çok tuhafıma gitti inanılır gibi değil babası da ütü yaparken aldı sanki içinde bebiş varmış gibi havaya kaldırıp seviyo çok mutluyum çoOK allah sağlıcakla kavuşturmayı nasip etsin inş..

Evet cinsiyetini öğrenince hemen karar verdik biz :) Sen o hastaneden vazgeç bence de cnm ne dedikleri belli değil üstelik te çok pahalı. Hastaneden çok dr önemli aslında dr a karar versen daha ii olur bence

evet haklısın hastane iyi lüks görününce sanki herşey iyiymiş gibi geliyor ama öyle olmadığı aşikar.. türkiye hastanesinde 5 tane dr var her br, için forumlara bakıyorum ama iyi ve kötü bir çok yorum var ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten manyadı beynim

Netten bakmistim avent göğüs kalkani yaziyor ayni seymi acaba yada göğüs koruyucu mu ne yaziyordu pahali birseydi ama.bende unibaby alcam.fazla alinca bise olmaz dimi mendillere.onada nette bakmistim 12 li 45 lira mi neydi

fazla da stres yapma cnm hayırlısı olsun içine hangisi siniyorsa onu tercih edersin. ben zemzem suyu ve hurmayı koydum çantaya bozulur mu ki

Bence mantıklı bişey ben kumaşçıdan sarı yüz örtüsü diye aldım tülbente benziyor saolsun yengem de kenarına iğne oyası yaptı çok güzel oldu

cidden mi sarı örtü örtünce sarılık olma riskini kaldıracağını yada yıkama suyuna altın koymayı veya suyuna tuz koyunca kokmayacağınımı düşünüyorsun?

Evet canim bizdede var annem sarı sifon aldi kenarıni oyaladi... lohusayida al basmasin diyr kırmızı tac olur işte ne kadar dogru bende bilmiyorum ama yapiyoruz işte

tuz olayi nasil kuzum... Eltim dogum yaptiginda kv hastanede tuzladi bebegi agzina koltuk altlarina boynuna goz pinarlarina her yerine atti anne yapma taze et daha yakar dedim sonra hemşire geldi bi ton fircaladi bizi bu cocugu hemen banyo yaptirin dedi artik ilik suyla sildik ancak ben cok uzulmustum

fazla da stres yapma cnm hayırlısı olsun içine hangisi siniyorsa onu tercih edersin. ben zemzem suyu ve hurmayı koydum çantaya bozulur mu ki

bilmiyorum ki İstanbul da hava çok ısındı eee birde poşette koyarsak plastik oda kolay bozulmasına sebep olmaz mı hmmm bilemedim şimdi bu arada zemzemden bizde içeriz şifa niyetine

Bebeğin aşağıda demedi ama benim sıpa pozisyon değiştirmiş ve ters duruyormuş sezeryan yerin çok incelmiş dedi 13 hazirana tekrar gel doğum tarihini kesinleştirelim ama 27 hazirana alırız dedi kilosu 2635 gr boyuda 46 cm miş kilomuza fazla dedi şekerin varmı diye sordu olmadığını söyledim sonra doğal akışlı biberon küçük suluk emzik kutusu kulak pamuğu temassız ateş ölçer aldık ve ihtiyaçlarımızda bitti sonunda bizden haberler böyle çok şükür

Evt biz yaptk yuz ortusu ama kisa denk gelmsti simdi yapmiycam insallah sarilik olmaz suyun icine altin attik hatta surekli ustune altin taktik genelde sezeryan bebeklernde oluyor oglumdada oldu sezeryanla erken geldiklrri icin ilk iki hafta surekli uyuyolar cok zor emiyodu kan sekeri dusunce sarilik oluyolar..benim yengemde dogum yapti arada cay kasigiyla agzina sekerli su koydu hic sarilik olmadi valla bende deniycem hicrancim bide diyolar ya ilk 6ay sadece anne sutu diye arkadasim hic su vermedi cocuguna sadece emzirdi 4ay boyunca surati vucudu tamamen kurumustu cocugun hastaneye goturdu demezmi doktor bu cocuk susuz kalmis naptin cocuga boyle..ben her emzirmeden sonra azck cay kasiginin ucuyla su koyuyordm agzina pamukcuk olmasin diye
Evet cnn 28 temmuz. Benimki, ilki normal. Oldu inşallah buda. Normal. Olur hayırlısı..
Insallah cnm hayirlisi olsn
Altını duymuştum bir de tuz atıyorlarmış teri kokmasın diye
Tuz olayini bizdede yapiyolar ama yapmadim ben..simdikine bakalm o anki ruh halime bagli :))

yok artık yaaaa göz pınarına nasıl tuz koydu

cidden mi sarı örtü örtünce sarılık olma riskini kaldıracağını yada yıkama suyuna altın koymayı veya suyuna tuz koyunca kokmayacağınımı düşünüyorsun?

sarı örtü riski kaldırmaz belki ama olursa da yardımı olur diye düşünüyorum. diğerleri hurafe tabiki de

Kiz o ne balik mi tuzluyolar yuh yaniiii.sasece yikama suyuna atiyolar o da ne oyle şoka girdim suan (

aventin gogus ucu koruyucu kelebek gittigidiyorda iki adet 15,20 lira falandi kuzum bende baktim markette wee nin varda esim bundan alalim dedi dandik gibi geldi birde kk da aventini iyi demis herkes bende netten alicam burda ecz bile bilmior ne o diolar gogus pedi saniyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…