Cnm benim annemden baska kimsem kosmaz.annemin hakkini asla odeyemem.herseyim anneme bakiyor.gecen sene 3 ay.bu sene 4 ay o bakti bana.kv de bakti ama annem gibi olmaz.kimisi annesinden kimisi kv desinden razi cnm.hayat boyle akip gidecek iste.allah kimseye muhtac etmesin kimseyide bizlere muhtac etmesin.benimde gogus ucu islak mendil kaldi.hangi gogus ucundan alcazki
Kizlar bisi merak ettimbelki hurafedir bilmiyorum ama benim cevrede bebis sarilik olmasin yada sarilik olduysa gecsin diye yuz ortusu gibi sari yazma tulbent ortulur bebege sizdede var mi böyle bisi Kizlar bisi merak ettim belki hurafedir bilmiyorum ama benim cevrede bebis sarilik olmasin yada sarilik olduysa gecsin diye yuz ortusu gibi sari yazma tulbent ortulur bebege sizdede var mi böyle bisi
Evt bizdede var cnm.hatta yikama suyuna altin atiyorlar sarilik olmasin diye.
Evet canım son ay içerisinde başlamak gerekiyormuş bende henüz almadım zaten . Bende nasip olursa bebeğimin ağzını ilk zemzemle açıp sonra hurma süreceğim . Doğum çantama koyacağım annemlere de şimdiden tembih etmeye başladım ne olur ne olmaz ben sezaryen falan olursam akıllarında olsun diye .
Doğum heyecanı hepimizi sarmaya başladı artık hayırlısıyla sağ salim kucağımıza alalım inşallah yavrularımızı.
Evet cinsiyetini öğrenince hemen karar verdik biz :) Sen o hastaneden vazgeç bence de cnm ne dedikleri belli değil üstelik te çok pahalı. Hastaneden çok dr önemli aslında dr a karar versen daha ii olur bence
Annem evine gidersm ilgilenir sagolsun haklari odenmez bebege akisvrrise kadar yapti ama ben ayda iki ayda bi gunduz gelsn bikac saat otursun kvdeme kocama karsi sahipsiz kalmiyim en azindan desinlerki sahip cikan bi annesi var desnler cunku gercktn uzak biyerde degilim en son kapimi 1bucuk aylk hamileyken acti oda cok hastayim diye kendim cagirdim ondan once nezaman geldigini hatirlamiyorum bile..kv umreden geldi anne ziyaretine gel ayip oluyor dedim herkes grldi bi sen gelmedin dedim ona bile gelmedi cok umursamaz yani bahane uretiyor ama heray 3saatlk yola abimin yanina gidiyr benide mahcup dusuruyor...gecen bi arkadas avent gogus ucu cok iyi demisti ben wee kullandim cok kotu avent alalim insallah bulurum burda.islak mendil bende almadim hastaneye gitmedn bikacgun once alcam unibaby yenidogan..gecen esim canbebe 5li paket almis iki tane 1paket ayirdm kizin dolabina koydum 1paketde oglana kullaniyorum suan evde 13tane hic acilmamis islak mendil var ee stok yapiyoruz :):) ben zaten islak mendilleri yikayip kullaniyorum oglusa unibaby yenidogan biraz pahali geldi kiza alirimda oglumada kullanirsam batariz heralde cunku alti bezleniyo hala :)) 14liraydi 3lü paket
aa hakikaten yaa zem zem benim neden aklıma gelmedi kiiyi düşünmüşsün bana da iyi fikir oldu bu erzurumda görümceler var onlar bu sene umreye gitmişlerdi göndericekler hurma zemzem suyuda istiyeyim ben bir liste yaptım hastane çantası için hemen listeme de eklim şimdiden çantaya koyarsak muhtemelen bozulabilir ayrıca ben anemlere de haber vermeyi düşünmüyorum inşallah eşimle gider doğum yapar sonra onlara haber veririz işlem tamamdır diye :)))) allahım çok heyecanlanıyorum bazen prensesimin kıyafetlerini yıkayıp asarken çok tuhafıma gitti inanılır gibi değil babası da ütü yaparken aldı sanki içinde bebiş varmış gibi havaya kaldırıp seviyo çok mutluyum çoOK allah sağlıcakla kavuşturmayı nasip etsin inş..
evet haklısın hastane iyi lüks görününce sanki herşey iyiymiş gibi geliyor ama öyle olmadığı aşikar.. türkiye hastanesinde 5 tane dr var her br, için forumlara bakıyorum ama iyi ve kötü bir çok yorum var ne yapacağımı bilmiyorum gerçektenmanyadı beynim
Bence mantıklı bişey ben kumaşçıdan sarı yüz örtüsü diye aldım tülbente benziyor saolsun yengem de kenarına iğne oyası yaptı çok güzel oldu
Kizlar bisi merak ettimbelki hurafedir bilmiyorum ama benim cevrede bebis sarilik olmasin yada sarilik olduysa gecsin diye yuz ortusu gibi sari yazma tulbent ortulur bebege sizdede var mi böyle bisi Kizlar bisi merak ettim belki hurafedir bilmiyorum ama benim cevrede bebis sarilik olmasin yada sarilik olduysa gecsin diye yuz ortusu gibi sari yazma tulbent ortulur bebege sizdede var mi böyle bisi
Altını duymuştum bir de tuz atıyorlarmış teri kokmasın diye
tuz olayi nasil kuzum... Eltim dogum yaptiginda kv hastanede tuzladi bebegi agzina koltuk altlarina boynuna goz pinarlarina her yerine atti anne yapma taze et daha yakar dedim sonra hemşire geldi bi ton fircaladi bizi bu cocugu hemen banyo yaptirin dedi artik ilik suyla sildik ancak ben cok uzulmustumaa onu hic duymadim heer banyo suyuna yapilio mu
Annemler duymus ama yapmiyorlar.kaynanamgil yapiyor.tam olarak bilmiyorum cnm.ama tuz olayi var bide
fazla da stres yapma cnm hayırlısı olsun içine hangisi siniyorsa onu tercih edersin. ben zemzem suyu ve hurmayı koydum çantaya bozulur mu ki
Evt biz yaptk yuz ortusu ama kisa denk gelmsti simdi yapmiycam insallah sarilik olmaz suyun icine altin attik hatta surekli ustune altin taktik genelde sezeryan bebeklernde oluyor oglumdada oldu sezeryanla erken geldiklrri icin ilk iki hafta surekli uyuyolar cok zor emiyodu kan sekeri dusunce sarilik oluyolar..benim yengemde dogum yapti arada cay kasigiyla agzina sekerli su koydu hic sarilik olmadi valla bende deniycem hicrancim bide diyolar ya ilk 6ay sadece anne sutu diye arkadasim hic su vermedi cocuguna sadece emzirdi 4ay boyunca surati vucudu tamamen kurumustu cocugun hastaneye goturdu demezmi doktor bu cocuk susuz kalmis naptin cocuga boyle..ben her emzirmeden sonra azck cay kasiginin ucuyla su koyuyordm agzina pamukcuk olmasin diyeKizlar bisi merak ettimbelki hurafedir bilmiyorum ama benim cevrede bebis sarilik olmasin yada sarilik olduysa gecsin diye yuz ortusu gibi sari yazma tulbent ortulur bebege sizdede var mi böyle bisi Kizlar bisi merak ettim belki hurafedir bilmiyorum ama benim cevrede bebis sarilik olmasin yada sarilik olduysa gecsin diye yuz ortusu gibi sari yazma tulbent ortulur bebege sizdede var mi böyle bisi
Insallah cnm hayirlisi olsnEvet cnn 28 temmuz. Benimki, ilki normal. Oldu inşallah buda. Normal. Olur hayırlısı..
Tuz olayini bizdede yapiyolar ama yapmadim ben..simdikine bakalm o anki ruh halime bagli :))Altını duymuştum bir de tuz atıyorlarmış teri kokmasın diye
tuz olayi nasil kuzum... Eltim dogum yaptiginda kv hastanede tuzladi bebegi agzina koltuk altlarina boynuna goz pinarlarina her yerine atti anne yapma taze et daha yakar dedim sonra hemşire geldi bi ton fircaladi bizi bu cocugu hemen banyo yaptirin dedi artik ilik suyla sildik ancak ben cok uzulmustum
benimde annem eski yazmalardan getirdi belkide benim yuzume orttugu
cidden mi sarı örtü örtünce sarılık olma riskini kaldıracağını yada yıkama suyuna altın koymayı veya suyuna tuz koyunca kokmayacağınımı düşünüyorsun?
Kiz o ne balik mi tuzluyolar yuh yaniiii.sasece yikama suyuna atiyolar o da ne oyle şoka girdim suantuz olayi nasil kuzum... Eltim dogum yaptiginda kv hastanede tuzladi bebegi agzina koltuk altlarina boynuna goz pinarlarina her yerine atti anne yapma taze et daha yakar dedim sonra hemşire geldi bi ton fircaladi bizi bu cocugu hemen banyo yaptirin dedi artik ilik suyla sildik ancak ben cok uzulmustum
aventin gogus ucu koruyucu kelebek gittigidiyorda iki adet 15,20 lira falandi kuzum bende baktim markette wee nin varda esim bundan alalim dedi dandik gibi geldi birde kk da aventini iyi demis herkes bende netten alicam burda ecz bile bilmior ne o diolar gogus pedi saniyorlar
ilk haftalar mi oluyor sarılık canım nasil anlicaz oldugunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?