Ben kullanıyorum cnm ve hala düzene girmedi şekerim.Açlık en az 100 tokluk ta 160 larda çıkıyor diyete uymama rağmen. Sabahları 6 doz insülin alıyorum bir dahaki kontrolde muhtemelen dozu artıracaklar[/QUO
canım benımde aynı bugun ölçtüm açlık 104 1 saat sonra 171 ögle açlık 100 1 saat snra 164 çıktı biyük bi ihtimal insülün kullanancam
Netten bakmistim avent göğüs kalkani yaziyor ayni seymi acaba yada göğüs koruyucu mu ne yaziyordu pahali birseydi ama.bende unibaby alcam.fazla alinca bise olmaz dimi mendillere.onada nette bakmistim 12 li 45 lira mi neydi
valla bildiğinin balık tuzlar gibi tuzladı
sarı örtü riski kaldırmaz belki ama olursa da yardımı olur diye düşünüyorum. diğerleri hurafe tabiki de
Ya o gogus ucu koruyucu iste gogus ucu degilmiaventin gogus ucu koruyucu kelebek gittigidiyorda iki adet 15,20 lira falandi kuzum bende baktim markette wee nin varda esim bundan alalim dedi dandik gibi geldi birde kk da aventini iyi demis herkes bende netten alicam burda ecz bile bilmior ne o diolar gogus pedi saniyorlar
eskiklerin bitmesi ne rahatlatmistir seni.... Maşallah size
aventin gogus ucu koruyucu kelebek gittigidiyorda iki adet 15,20 lira falandi kuzum bende baktim markette wee nin varda esim bundan alalim dedi dandik gibi geldi birde kk da aventini iyi demis herkes bende netten alicam burda ecz bile bilmior ne o diolar gogus pedi saniyorlar
Benim annem ztn poposuna bile surmuyor islak mendil ki hicbiywrine surmezHic bakmadim fiyatada ayni gogus ucuna benziyo delikleri var ucunda seffaf renkli..havalar isiniyor ya asirida alma istersen islak mendili sey yaparsin evde pamuk kullanirsin biyere gidrkende unibabyi kullanirsin. Bide kucuk mendillr satiliyilo ya 5tanesini 5liraya aldm ben agiz mendili diyede geciyor 2tane ayirirsin cok sicaklarda islat onu bebisin yuzunu boyun altini falan sil bol bol islak mendil saf suda olsa yinede yuzune falan deydirme ben o bezlrdn cok kullandim kendini bilmzlr cocugumu optugu zaman hemen yikar silerdim snra tekrar yikar buzdolabi posetine koyup cantaya koyardim :))
bu iste canim fiyatida 17.90Ya o gogus ucu koruyucu iste gogus ucu degilmiaventin gogus ucu koruyucu kelebek gittigidiyorda iki adet 15,20 lira falandi kuzum bende baktim markette wee nin varda esim bundan alalim dedi dandik gibi geldi birde kk da aventini iyi demis herkes bende netten alicam burda ecz bile bilmior ne o diolar gogus pedi saniyorlar
ilk haftalar mi oluyor sarılık canım nasil anlicaz oldugunu
bu iste canim fiyatida 17.90
nasıl ya bu iki parça şey bu kadar pahalı mısadece acısını azaltmak için değil mi göğsün yada ucu olmayanlar için mi?
valla bende eskik çok ruyalarima giriyor artik
nasıl ya bu iki parça şey bu kadar pahalı mısadece acısını azaltmak için değil mi göğsün yada ucu olmayanlar için mi?
valla bende eskik çok ruyalarima giriyor artik
O iki parca sey okadar lazm oluyoki anlatamam herise yariyo aciyi azaltmaya gogusucu olmayana gogsu yara olup zor emzirene inanki cok rahat :)
Kizlar bisi merak ettimbelki hurafedir bilmiyorum ama benim cevrede bebis sarilik olmasin yada sarilik olduysa gecsin diye yuz ortusu gibi sari yazma tulbent ortulur bebege sizdede var mi böyle bisi Kizlar bisi merak ettim belki hurafedir bilmiyorum ama benim cevrede bebis sarilik olmasin yada sarilik olduysa gecsin diye yuz ortusu gibi sari yazma tulbent ortulur bebege sizdede var mi böyle bisi
tuz olayi nasil kuzum... Eltim dogum yaptiginda kv hastanede tuzladi bebegi agzina koltuk altlarina boynuna goz pinarlarina her yerine atti anne yapma taze et daha yakar dedim sonra hemşire geldi bi ton fircaladi bizi bu cocugu hemen banyo yaptirin dedi artik ilik suyla sildik ancak ben cok uzulmustum
ilk haftalar mi oluyor sarılık canım nasil anlicaz oldugunu
Cnm peki sonra uc cikarmi yoksa hep bunlami emzircez
Benim cok az cikti ama cikartiyor uc bebek cektikce ucta cikiyor insallah rahat ederz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?