2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Netten bakmistim avent göğüs kalkani yaziyor ayni seymi acaba yada göğüs koruyucu mu ne yaziyordu pahali birseydi ama.bende unibaby alcam.fazla alinca bise olmaz dimi mendillere.onada nette bakmistim 12 li 45 lira mi neydi

Hic bakmadim fiyatada ayni gogus ucuna benziyo delikleri var ucunda seffaf renkli..havalar isiniyor ya asirida alma istersen islak mendili sey yaparsin evde pamuk kullanirsin biyere gidrkende unibabyi kullanirsin. Bide kucuk mendillr satiliyilo ya 5tanesini 5liraya aldm ben agiz mendili diyede geciyor 2tane ayirirsin cok sicaklarda islat onu bebisin yuzunu boyun altini falan sil bol bol islak mendil saf suda olsa yinede yuzune falan deydirme ben o bezlrdn cok kullandim kendini bilmzlr cocugumu optugu zaman hemen yikar silerdim snra tekrar yikar buzdolabi posetine koyup cantaya koyardim :))

sarı örtü riski kaldırmaz belki ama olursa da yardımı olur diye düşünüyorum. diğerleri hurafe tabiki de

bence buda hurafedir ama sarı rengi güzel hele fresh olunca yazında ne kadar güzel olur :) bende görüyorum bebişlerin yüzüne örtü örtüyorlar kenarlarıda işli olunca daha bi hoş oluyor ama sarılık genelde erken gelen bebeklerde sezeryan olanlarda çok uyudukları için aç kalığ şeker düşüklüğüne bağlı olarak ben öyle biliyorum ama artık sağlıcakla gelsin miniklerimiz..

Ya o gogus ucu koruyucu iste gogus ucu degilmi

Wee cok kotuu sakin diyorm parana yazik

Benim annem ztn poposuna bile surmuyor islak mendil ki hicbiywrine surmez

bu iste canim fiyatida 17.90

Eklentiler

• $114881416_tn24_0.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 33
ilk haftalar mi oluyor sarılık canım nasil anlicaz oldugunu

Bebegin rengi degisiyor ilk 3gundn sonra oluyor genelde boyle degisik koyu sari gibi oluyor yuzu falan isikta daha cok belli oluyor anlarsin zaten..bisi dicem bize demisdiki doktor dogum yaptim tekrar kontrole geldi sabahi cocuk doktoru sakin sari giydirmeyin sarilik olursa anlayamazsinz..genelde beyaz kirmizi gri renkli kiyafetler giydirdk sariligini takip etmek icin allahtan cabuk atlattik hastaneye yatirmadan gecti ama ben cok cektim uyandiramuyodum ayaginin altini sikinca uyaniyodu anca ebede doktrda oyle demisti..

nasıl ya bu iki parça şey bu kadar pahalı mı sadece acısını azaltmak için değil mi göğsün yada ucu olmayanlar için mi?

O iki parca sey okadar lazm oluyoki anlatamam herise yariyo aciyi azaltmaya gogusucu olmayana gogsu yara olup zor emzirene inanki cok rahat :)

nasıl ya bu iki parça şey bu kadar pahalı mı sadece acısını azaltmak için değil mi göğsün yada ucu olmayanlar için mi?

Evt pahali geliyor banada ama alcam ben mecbur cunku ucu yok hic benim.bide sezeryan emzirmek zor ilk gunler.eve geldiğimde biraz toparlaninca kullanmam.ikisi icinde sanirim bunu kullaniyorlar

bizim oralarda yapılır anneciğimde oğluma incecik sarı bir kumaştan yaptırmış kenarları iğne oyası kullandım ben ama sarılığı aldığını düşünmüyorum sarılığın tek çaresi bol bol emzirmek,tuzlama altın falan bunlar hurafe bence tuz dediğin şey yakar kavurur

ilk haftalar mi oluyor sarılık canım nasil anlicaz oldugunu

genelde yeni doğan sarılığı 2.-3. günde belli eder kendini özellikle yetersiz beslendiğinde çıkar ortaya değer çok yükselirse hastaneye yatış bile olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…