2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
merhaba arkadaşlar,benim gibi coraspin ve clexane iğne kullanan varsa unutmasın,coraspini en geç 32. haftada bırakması gerekiyor,bebeğin kalp sağlığı için....Doktorunuz uyarmadıysa dikkat....

şükürler olsun ben kullanmadım ama bununla el kadar yavru nasıl süt çeker ya zaten hemen yoruluyolar :44:

Evt banada cok buyuk geldi uc kisimlari wee nin kucuk ama hic yapismiyo bile goguse..ama napcaz nagi valla bebe tutamiyoki hic uc yok dumduz resmen bide geriliyo bi acayip oluyo baska bi care yok yani..

anlarim ins canim tecrubesiz olunca insan herseyi merak ediyor

Eksik listemmmm ohooo

Besik araba .... Araba hic begenemedim burda hep dandik var nettende gormeyince dokunmayinca alamiyoruz

Bez islak mendil hasta bezi vs biberon grubu birde ins bunlarida bu aksam alicaz herifle..

Bu araba be besik isi ruyalarima girio

anlarim ins canim tecrubesiz olunca insan herseyi merak ediyor

Eksik listemmmm ohooo

Besik araba .... Araba hic begenemedim burda hep dandik var nettende gormeyince dokunmayinca alamiyoruz

Bez islak mendil hasta bezi vs biberon grubu birde ins bunlarida bu aksam alicaz herifle..

Bu araba be besik isi ruyalarima girio

Evt banada cok buyuk geldi uc kisimlari wee nin kucuk ama hic yapismiyo bile goguse..ama napcaz nagi valla bebe tutamiyoki hic uc yok dumduz resmen bide geriliyo bi acayip oluyo baska bi care yok yani..

cnm sen al çünkü ilkinden tecrübelisin alamamış yani ama ilk bebeği olanların bu tarz şeyleri peşinen almasına karşıyım duruma göre lazım olursa artık heryerde var eşler hemen tedarik eder diye düşünüyorum

Ucu yoksa mutlaka lazm oluyor benimde esim hastanedeyken almisti kullandim birazda bebege bagli aslinda benim sipa hic istemedi bakti ucu yok istrmiyorum dedi :) begenmedi cicikleri ta 100beden olmustu cocukta hakli begenmemekle :))

selaaamm kızlar

biz geldikkk :) 32+4 iken doktora gittik 2100 grm. çıktı bebişim, kilosu nasıl sizlerinki nasıldı? kıyas ediyoruz aslında her bebek kendine özel ama olmuyo işte analık hormonları rahat duramıyoruz

herkes face de watshapp da mı ya? burası hepten boşaldı.. iş yerinde giremiyoruz ama sizi özledimm

Buraya gonderecegim msji turkuaza msj olarak gondermisim telden zormus ya alinti nasil yapiliyorki..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

O fitili ben iki gunde bir aliyorum dr verdi temiz kalmasi icin enfeksiyona karsi su an en son lazim olan enfeksiyon allah korusun. Yatmam gerekiyo ama iki cocukla cok zor biri 4 biri 2 yasinda.. allahtan rapor verdiler doguma kadar sigorta temizlikciyi karsiliyo. Haftada iki kere geliyo uc bucuk saat temizlik utu vs yapiyo kadin. Allaha sukur onlarla ugrasmiyom. Su 6 haftayi en azindan atlatsak iyidi.. allah yardimcimiz olsun..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Biz de boya yapıyoruz evde öyle olunca daha yıkayıp ütüleyemedim çantamızı da hazırlayamadım yani , alışveriş için de ufak tefek eksik kaldı daha hayırlısıyla bir halletseydim .
Çok güzel bir duyguymuş hakikaten Rabbim tamamına erdirsin inşallah . Karnım çatladı , göbeğim kocaman oldu , oğlum arada canımı yakmaya başladı ama en ufak bir şikayetim yok o iyi olsun bana yeter ki bütün anneler böyle düşünüyordur .
Annemlerle de kayınvalidemlerle de biz aynı yerdeyiz haber vermezsem beni vururlar
Zem zem bozulur mu benim ki küçük şişede duruyor buzdolaba koymadım , hurmayı buzluğa koydum da?

Yavruum az kaldi )))
Valla ebrucum az kaldi ama gecmiyo zaman. Bi an once ciksin istiyorumm bugun bi haftalik bi bebek gormeye gittim. Nasil guzeldi yaa oyuncak gibi
Sen bizlerden baya ilerdesin yaklastikca heycan artiyo.kimbilir sen nasilsin.sancin filan var mi?
Sancim falan yok canim yaa, hic agirlasmam da yok. Cok heycanliyim ama bakalim ne kadar bekletcek bizi pasamiz
Annem bize de yapmis canim. Bebegin anne karnindaki ortamdan alisik oldugu los isigi sagliyomus diyolar. Sarilik icin bol bol emzirmeyi tavsiye ediyolar.

aynen az kalinca gecmiyo zamn kizlar bende simdi bebis görmeye gdiyorum 2haftalik kiz bebis bebis gordukce heycn basiyo ya:) benimkilerde bu kadarlik olurmu diorum hep:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…