Benim cok az cikti ama cikartiyor uc bebek cektikce ucta cikiyor insallah rahat ederz ya
şükürler olsun ben kullanmadım ama bununla el kadar yavru nasıl süt çeker ya zaten hemen yoruluyolar :44:
anlarim ins canim tecrubesiz olunca insan herseyi merak ediyor
anlarim ins canim tecrubesiz olunca insan herseyi merak ediyor
Evt banada cok buyuk geldi uc kisimlari wee nin kucuk ama hic yapismiyo bile goguse..ama napcaz nagi valla bebe tutamiyoki hic uc yok dumduz resmen bide geriliyo bi acayip oluyo baska bi care yok yani..
Birde ilk gün süt gelmiyor ya yapcak bise yokmu buna sut gelmezse sarilik olacak :-(
cnm sen al çünkü ilkinden tecrübelisin alamamış yaniama ilk bebeği olanların bu tarz şeyleri peşinen almasına karşıyım duruma göre lazım olursa artık heryerde var eşler hemen tedarik eder diye düşünüyorum
hahaaa çok güldüm 100beden oldu hakli begenmenekte haaa
hahaaa çok güldüm 100beden oldu hakli begenmenekte haaa
merhaba arkadaşlar,benim gibi coraspin ve clexane iğne kullanan varsa unutmasın,coraspini en geç 32. haftada bırakması gerekiyor,bebeğin kalp sağlığı için....Doktorunuz uyarmadıysa dikkat....
Ben kullanıyorum cnm ve hala düzene girmedi şekerim.Açlık en az 100 tokluk ta 160 larda çıkıyor diyete uymama rağmen. Sabahları 6 doz insülin alıyorum bir dahaki kontrolde muhtemelen dozu artıracaklar[/QUO
canım benımde aynı bugun ölçtüm açlık 104 1 saat sonra 171 ögle açlık 100 1 saat snra 164 çıktı biyük bi ihtimal insülün kullanancam
ben kullanıyorum sabah 10 doz akşam 18 doz düzene girdi 2-3 haftadır açlıklar 80-85 tokluklar 110-120 arası çıkıyor. Bence moral bozmayın. İnsülinin zararı yok bebeğe.
aa hakikaten yaa zem zem benim neden aklıma gelmedi kiiyi düşünmüşsün bana da iyi fikir oldu bu erzurumda görümceler var onlar bu sene umreye gitmişlerdi göndericekler hurma zemzem suyuda istiyeyim ben bir liste yaptım hastane çantası için hemen listeme de eklim şimdiden çantaya koyarsak muhtemelen bozulabilir ayrıca ben anemlere de haber vermeyi düşünmüyorum inşallah eşimle gider doğum yapar sonra onlara haber veririz işlem tamamdır diye :)))) allahım çok heyecanlanıyorum bazen prensesimin kıyafetlerini yıkayıp asarken çok tuhafıma gitti inanılır gibi değil babası da ütü yaparken aldı sanki içinde bebiş varmış gibi havaya kaldırıp seviyo çok mutluyum çoOK allah sağlıcakla kavuşturmayı nasip etsin inş..
Valla ebrucum az kaldi ama gecmiyo zaman. Bi an once ciksin istiyorummYavruum az kaldi)))
Sancim falan yok canim yaa, hic agirlasmam da yok. Cok heycanliyim ama bakalim ne kadar bekletcek bizi pasamizSen bizlerden baya ilerdesin yaklastikca heycan artiyo.kimbilir sen nasilsin.sancin filan var mi?
Annem bize de yapmis canim. Bebegin anne karnindaki ortamdan alisik oldugu los isigi sagliyomus diyolar. Sarilik icin bol bol emzirmeyi tavsiye ediyolar.Kizlar bisi merak ettimbelki hurafedir bilmiyorum ama benim cevrede bebis sarilik olmasin yada sarilik olduysa gecsin diye yuz ortusu gibi sari yazma tulbent ortulur bebege sizdede var mi böyle bisi Kizlar bisi merak ettim belki hurafedir bilmiyorum ama benim cevrede bebis sarilik olmasin yada sarilik olduysa gecsin diye yuz ortusu gibi sari yazma tulbent ortulur bebege sizdede var mi böyle bisi
Valla ebrucum az kaldi ama gecmiyo zaman. Bi an once ciksin istiyorummbugun bi haftalik bi bebek gormeye gittim. Nasil guzeldi yaa oyuncak gibi
Sancim falan yok canim yaa, hic agirlasmam da yok. Cok heycanliyim ama bakalim ne kadar bekletcek bizi pasamiz
Annem bize de yapmis canim. Bebegin anne karnindaki ortamdan alisik oldugu los isigi sagliyomus diyolar. Sarilik icin bol bol emzirmeyi tavsiye ediyolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?