2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
31. Haftama girecem hala bebisimi 3d goremedim. Sizde durumlar nasil? Haftaya dr um var isticem bu sefer gosterir insallah kendini

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende temmuz 13de dogum yapıcam ıns aranıza yenı katılıyorum ama canım aşırı sıkkın 1 mayısta gıttıgımde bebegım en son 29+5 di doktor 1207 grm boyu 38cm dedi bebegın zayıf ve boyu kısa haftasındaki bebeklere gore demıstı bugun gıttıgımde 1230 gram 39 cm suan dedi 33+2 yım doktora bır yalnıslık var hıc kılo almadımı bebegım dedım cok normal boyu ve kılosu bır sıkıntı yok dedi 29 haftamda boyle soyledınız ama dedım benım ultrasanda 300 gramlık yanılma payı olabılır dedı ve okadar dıkkat edıyorum sut cevız muz pekmez sizce ne yapmalıyım doktoru degıstırmelımıyım sızce kızlar yanılmıs olabılırmı kızlar pek ılgılenmedı bu hafta

Bende dr umun ilgisizliginden erken kasiliyordum anlamadi baska dr a gittim. Bence kafana takma ama icin rahat degilse kesinlikle baska dr a git. bendede oyle demislerdi kordonunu felan kontrol ettiler hani tikaniklik var mi diye demisti bisi cikmamisti cok sukur. Simdi iste haftasindan ilerde. Ultrasonu eskimi? Yanilma payi oluyo tabiiki. Ister istrmez derd ediyoz herseyi. Dr u degistir istrrsen icinin rahat etmesi acisindan.

aynen az kalinca gecmiyo zamn kizlar bende simdi bebis görmeye gdiyorum 2haftalik kiz bebis bebis gordukce heycn basiyo ya:) benimkilerde bu kadarlik olurmu diorum hep:)

Bende oyleyim canim coook merak ediyorum nasil olcak, nasil kucagima alcam diye Zaman iyice yavas geciyo artik yaa

Hamilemiyim kalp atisi cinsiyeti gelisimi derken zaman durdu sanki vallahi..

Iki kiloya yakin yada iki kilo oluyolar normalde. kordonunu kontrol ettir baska dra hem icin rahat eder germezsin kendini. Dr un olcumu baya yanlis oluyor cunku.

canımmerhaba senin sat tarihin nedir birde sezeryan olacaksın kaç gün öncesinden alınıyor?

Slm kızlar kontrolden geldik çok sevinçliyim bebeğimin böbreğinde genişleme vardı tamamen geçmiş dedi doktor.

kesinlikle başka bir doktora görün canım birde istersen ultrason kağıdındaki ac ve bpd ni yaz bakalım internetten dediği gibimiymiş inş öyle değildir bozma moralini

haftasonu kontrol vardı her şey yolunda çok şükür dr hayıranın son haftası doğum olabilir dedi normal doğum olacak ama niye böyle dedi bilmiyorum sata göre 4 temmuz
oğluşum 2800 gr olmuş....bel ağrılarım arttı rapor aldım ve kızımı tuvalete alıştırdım çok mutluyum....bizden gelişmeler böyle
tabi hastane çantamızı hazırladık
göğüs kremini unutmayın sakın geçen doğumumda ilk geceden sızlamaya başlamıştı ve 2 ay sürdü şimdi tedbirliyim inşallah olmaz aynı şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…