- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
haftasonu kontrol vardı her şey yolunda çok şükür dr hayıranın son haftası doğum olabilir dedi normal doğum olacak ama niye böyle dedi bilmiyorum sata göre 4 temmuz
oğluşum 2800 gr olmuş....bel ağrılarım arttı rapor aldım ve kızımı tuvalete alıştırdım çok mutluyum....bizden gelişmeler böyle
tabi hastane çantamızı hazırladık
göğüs kremini unutmayın sakın geçen doğumumda ilk geceden sızlamaya başlamıştı ve 2 ay sürdü şimdi tedbirliyim inşallah olmaz aynı şeyler
bende temmuz 13de dogum yapıcam ıns aranıza yenı katılıyorum ama canım aşırı sıkkın 1 mayısta gıttıgımde bebegım en son 29+5 di doktor 1207 grm boyu 38cm dedi bebegın zayıf ve boyu kısa haftasındaki bebeklere gore demıstı bugun gıttıgımde 1230 gram 39 cm suan dedi 33+2 yım doktora bır yalnıslık var hıc kılo almadımı bebegım dedım cok normal boyu ve kılosu bır sıkıntı yok dedi 29 haftamda boyle soyledınız ama dedım benım ultrasanda 300 gramlık yanılma payı olabılır dedı ve okadar dıkkat edıyorum sut cevız muz pekmez sizce ne yapmalıyım doktoru degıstırmelımıyım sızce kızlar yanılmıs olabılırmı kızlar pek ılgılenmedı bu hafta
haftasonu kontrol vardı her şey yolunda çok şükür dr hayıranın son haftası doğum olabilir dedi normal doğum olacak ama niye böyle dedi bilmiyorum sata göre 4 temmuz
oğluşum 2800 gr olmuş....bel ağrılarım arttı rapor aldım ve kızımı tuvalete alıştırdım çok mutluyum....bizden gelişmeler böyle
göğüs kremini unutmayın sakın geçen doğumumda ilk geceden sızlamaya başlamıştı ve 2 ay sürdü şimdi tedbirliyim inşallah olmaz aynı şeyler
kesinlikle başka bir doktora görün canım birde istersen ultrason kağıdındaki ac ve bpd ni yaz bakalım internetten dediği gibimiymiş inş öyle değildir bozma moralini
kızımı tuvalete alıştırdım kısmını görünce hemen atladım :))
kaç aylık kızın? nasıl alıştırdın? anlatabilirsen çok sevinirim
benim oğlum 21 aylık doğuma kadar alıştırabilsem çok iyi olcak ama lazımlığı ve klozet aparatını sadece oyuncak gibi görüyor kesinlikle yapmıyor içine
Biz de boya yapıyoruz evde öyle olunca daha yıkayıp ütüleyemedim çantamızı da hazırlayamadım yani , alışveriş için de ufak tefek eksik kaldı daha hayırlısıyla bir halletseydim .
Çok güzel bir duyguymuş hakikaten Rabbim tamamına erdirsin inşallah . Karnım çatladı , göbeğim kocaman oldu , oğlum arada canımı yakmaya başladı ama en ufak bir şikayetim yok o iyi olsun bana yeter ki bütün anneler böyle düşünüyordur .
Annemlerle de kayınvalidemlerle de biz aynı yerdeyiz haber vermezsem beni vururlar
Zem zem bozulur mu benim ki küçük şişede duruyor buzdolaba koymadım , hurmayı buzluğa koydum da?
Evt pahali geliyor banada ama alcam ben mecbur cunku ucu yok hic benim.bide sezeryan emzirmek zor ilk gunler.eve geldiğimde biraz toparlaninca kullanmam.ikisi icinde sanirim bunu kullaniyorlar
Evt pahali geliyor banada ama alcam ben mecbur cunku ucu yok hic benim.bide sezeryan emzirmek zor ilk gunler.eve geldiğimde biraz toparlaninca kullanmam.ikisi icinde sanirim bunu kullaniyorlar
O iki parca sey okadar lazm oluyoki anlatamam herise yariyo aciyi azaltmaya gogusucu olmayana gogsu yara olup zor emzirene inanki cok rahat :)
Bende ayni durum mevcut cok hassaslar.elinizle ucunu cikartin diyorlar ama biraz ugrasinxa hemen aciyor yaa emme olunca nasil olcak bilemedimbenimde göğsümün ucu yok sanırım bende sorun yaşayabilirim birde yaralar açılıyor büyük ızdıraplar yaşanıyormuş doğumdan 1 hafta evvel krem kullanmak gerekiyormuş.. benim 32. hafta olmasına rağmen şuan uçları acımaya başladı sizlerde de aynı durum varmı?
Bende ayni durum mevcut cok hassaslar.elinizle ucunu cikartin diyorlar ama biraz ugrasinxa hemen aciyor yaa emme olunca nasil olcak bilemedim
1 ekim sat doğum 8 temmuzu gösteriyor 10 gün kadar önce alacaklar canım
benimde göğsümün ucu yok sanırım bende sorun yaşayabilirim birde yaralar açılıyor büyük ızdıraplar yaşanıyormuş doğumdan 1 hafta evvel krem kullanmak gerekiyormuş.. benim 32. hafta olmasına rağmen şuan uçları acımaya başladı sizlerde de aynı durum varmı?
ne kremi kullandın tecrübenden istifade etsek
amcamın gelinin de yara olmuş bebek emerken yarısını koparmış göğsünün :18:
Evt azda olsa aciyor lansinoh muydu yanlis yazmadiysam kucucuk bi krem o cok iyi bende yarin cikarsam carsiya alayim simdiden biraz pahalydi boyuna gore ama suan nekadar bilmiyorum...evet kizlar gogus kremi hakkinda bilgisi olanlar paylassn
iyi akşamlar güzel anneler :82:
bana da söylemişti tecrübeli anneler, lansinoh göğüs ucu kremi, kutusu mor renk, üstünde bebek resmi de vardı galiba. Bende alıcam inşallah yakında.
40 gr.lığının fiyatı 25-30 lira civarı olması lazım. Bu arada 20 gr.lıkları da var dikkatli alın.
ayaklarım bu hafta birden puf puf şişti
iyi akşamlar güzel anneler :82:
bana da söylemişti tecrübeli anneler, lansinoh göğüs ucu kremi, kutusu mor renk, üstünde bebek resmi de vardı galiba. Bende alıcam inşallah yakında.
40 gr.lığının fiyatı 25-30 lira civarı olması lazım. Bu arada 20 gr.lıkları da var dikkatli alın.
ayaklarım bu hafta birden puf puf şişti
Evt kizlar bizden size sivrice bi gobus 31+2 :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
off benimde elim ayaklarım şişti karnımda kocaman oldu 2 günde acaba bebeiş şimd ne kadar oldu? seninle aynı zamandayız en son ne zaman gittin kontrole
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?