2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

kızımı tuvalete alıştırdım kısmını görünce hemen atladım :))

kaç aylık kızın? nasıl alıştırdın? anlatabilirsen çok sevinirim

benim oğlum 21 aylık doğuma kadar alıştırabilsem çok iyi olcak ama lazımlığı ve klozet aparatını sadece oyuncak gibi görüyor kesinlikle yapmıyor içine

Cnm ilk once massallah bebisine rabbim hepimizn saglikla kucagina almayi nasip etsin..ve kesinlikle sikinti yapma cokta fazla guvenme ultrason olcumlerine en az 2500 dogsa yeter canlari icinde annesi sen buyutursun onu..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Massallah canim tosuncukla sana dogana kadar 3500 3800 arasi olur bence :):) cikarmasi zor olur biraz yaa :)

kesinlikle başka bir doktora görün canım birde istersen ultrason kağıdındaki ac ve bpd ni yaz bakalım internetten dediği gibimiymiş inş öyle değildir bozma moralini

ben sana yazıyım ac ve bdp yazmıyor yazanlar neyse anlıyamadım bır turlu
gn :66
E/A 0/3
D :16.0CM
DR :72
FR :26 HZ
AO :90%
OFD:30.19 CM

BAŞKADA HIC BIRSEY YAZMIYOR DIYER DOKTORUMDA BDP AC YAZARDI BEN BAKARDIM BU ULTRASONDA YOK

Walla benim oglan 3yasini 3ay gecti hala beze dolduruyor gunlrce ugrastim ama yok anacim yapmiyo..bezini doldurur gelir anne al der:)) gecen dedimki altini alirken oglum midem bulaniyor sen abi olcan artik tuvalete yap dondu dediki hayir yapmam korkuyorum tuvaletten ee dedim biz korkmuyorz korkulcak bisi yok herkes tuvalete gidiyor hayir anne ben gitmicm diyor..umudum buyaz alistirmak artik eylulde krese baslicak bakalim nasil olcak

sen sanki tüm eksikleri gidermiştin ben öyle hatırlıyorum.. ve sadece bebek odasını boyayacakken tüm eve girişmiştiniz sanki bu arada benim de karnım 2 gündür daha bir büyüdü ayaklarımda şişti papuçlarım resmen sıkıyor 2 gündür.. annemde turşu yemiştim sanırım o yaptı şimdi tuzu çk azalttım suda içiyorum ama bakalım ne etki verecek.. bu arada bende anneme çok yakınım hatta hastaneye gitmek için onların kapısından geçeceğiz ama haber verirsem çok heyecan yaparlar o yüzden de söylemeyi düşünmüyorum zem zem hani minik şaşal şişelere koyuyorlar ya plastik güneşle temas etse yada sıcakta kalsa bakteri oluşturduğu için dolapta durması daha eftal bence onca zaman çantada durmasın..

Evt pahali geliyor banada ama alcam ben mecbur cunku ucu yok hic benim.bide sezeryan emzirmek zor ilk gunler.eve geldiğimde biraz toparlaninca kullanmam.ikisi icinde sanirim bunu kullaniyorlar

benimde göğsümün ucu yok sanırım bende sorun yaşayabilirim birde yaralar açılıyor büyük ızdıraplar yaşanıyormuş doğumdan 1 hafta evvel krem kullanmak gerekiyormuş.. benim 32. hafta olmasına rağmen şuan uçları acımaya başladı sen de de aynı durum varmı?

Kizlar dr sizin karninizi ölcüyormu? Benimkini ikidir ölcüyo neden acaba gelisiyo diyemi? Hem bebege bakiyo haftasiyla uyumlu biraz onde diyo sonrada karnimi olcuyo en son 103 cm di

Evt pahali geliyor banada ama alcam ben mecbur cunku ucu yok hic benim.bide sezeryan emzirmek zor ilk gunler.eve geldiğimde biraz toparlaninca kullanmam.ikisi icinde sanirim bunu kullaniyorlar

O iki parca sey okadar lazm oluyoki anlatamam herise yariyo aciyi azaltmaya gogusucu olmayana gogsu yara olup zor emzirene inanki cok rahat :)

benimde göğsümün ucu yok sanırım bende sorun yaşayabilirim birde yaralar açılıyor büyük ızdıraplar yaşanıyormuş doğumdan 1 hafta evvel krem kullanmak gerekiyormuş.. benim 32. hafta olmasına rağmen şuan uçları acımaya başladı sizlerde de aynı durum varmı?

Bende ayni durum mevcut cok hassaslar.elinizle ucunu cikartin diyorlar ama biraz ugrasinxa hemen aciyor yaa emme olunca nasil olcak bilemedim

ne kremi kullandın tecrübenden istifade etsek

Bende ayni durum mevcut cok hassaslar.elinizle ucunu cikartin diyorlar ama biraz ugrasinxa hemen aciyor yaa emme olunca nasil olcak bilemedim

amcamın gelinin de yara olmuş bebek emerken yarısını koparmış göğsünün :18:

ne kremi kullandın tecrübenden istifade etsek

amcamın gelinin de yara olmuş bebek emerken yarısını koparmış göğsünün :18:

Evt azda olsa aciyor lansinoh muydu yanlis yazmadiysam kucucuk bi krem o cok iyi bende yarin cikarsam carsiya alayim simdiden biraz pahalydi boyuna gore ama suan nekadar bilmiyorum...evet kizlar gogus kremi hakkinda bilgisi olanlar paylassn

Evt azda olsa aciyor lansinoh muydu yanlis yazmadiysam kucucuk bi krem o cok iyi bende yarin cikarsam carsiya alayim simdiden biraz pahalydi boyuna gore ama suan nekadar bilmiyorum...evet kizlar gogus kremi hakkinda bilgisi olanlar paylassn

iyi akşamlar güzel anneler :82:
bana da söylemişti tecrübeli anneler, lansinoh göğüs ucu kremi, kutusu mor renk, üstünde bebek resmi de vardı galiba. Bende alıcam inşallah yakında.
40 gr.lığının fiyatı 25-30 lira civarı olması lazım. Bu arada 20 gr.lıkları da var dikkatli alın.

ayaklarım bu hafta birden puf puf şişti

Cnm bende kullandm iyiydi

Evt kizlar bizden size sivrice bi gobus 31+2 :))

Eklentiler

• $1401218963859.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 42

off benimde elim ayaklarım şişti karnımda kocaman oldu 2 günde acaba bebeiş şimd ne kadar oldu? seninle aynı zamandayız en son ne zaman gittin kontrole

off benimde elim ayaklarım şişti karnımda kocaman oldu 2 günde acaba bebeiş şimd ne kadar oldu? seninle aynı zamandayız en son ne zaman gittin kontrole

kontrole 20 mayıs'ta gittim canım, 30+3'tüm galiba o zaman. benim SAT'a göre doğum tarihi 27 temmuz görünüyor ama doktor son zamanlarda her gittiğimde 2 gün geri düşürüyor. işte en son gittiğimde 22 temmuz dedi doğum tarihi için, hayırlısı

senin ki bebişleriniz kız-erkek ?

isim düşündünüz mü? biz bir türlü karar veremiyoruz, isimsiz kalacak :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…