2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
kontrole 20 mayıs'ta gittim canım, 30+3'tüm galiba o zaman. benim SAT'a göre doğum tarihi 27 temmuz görünüyor ama doktor son zamanlarda her gittiğimde 2 gün geri düşürüyor. işte en son gittiğimde 22 temmuz dedi doğum tarihi için, hayırlısı

senin ki bebişleriniz kız-erkek ?

isim düşündünüz mü? biz bir türlü karar veremiyoruz, isimsiz kalacak :18:

Bizimki allah nasip ederse mert olacak insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Deneme

benim kızım olacak eşim ennesini kaybetmiş çok önceden bende ona jest olsun diye annesinin adı olan türkan ismini ön ad olarak koymayı teklif ettim oda sevindi ama ikinci bir isim daha düşünüyoruz benim aklımda dora var ama istiyorum ki kuran da da geçsin kararsızın bu yüzden.. bende 15 mayısta gittim Dr.a şimdi ay başında yani 15 te bir olduğu için yine gideceğim benim sat 18 ekim doğum da 26 temmuz görünüyor ama dr.um temmuz başı alabiliriz dedi bakalım ben normal istiyorum inş normal yoldan hayırlısıysa olur sen ne koyacaksın miniğinin adını

Bizimki allah nasip ederse mert olacak insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]

güzel isim, karar vermiş olmak ne güzel

bizimki de erkek nasipse

oyyy maşallah size

çantasını hazırlayan var mı?

ben daha hazırlamadım :26:

fazla kilo almadın sanırım değil mi?

Tsk ederm cnm..ffkoc evet cnm cok kilo almadim 52yle basladim 46ya dustum simdi 55 aslinda resimde daha zayif cikmisim siyah ve ayna olmasindan dolayi heralde boyum kisa ideal kilom 50*52normalde..nazarr bu arada ben hazirladm cantami gogus kalkani kaldi koyulcak

benim sat 20 ekim doğum da 25 temmuz görünüyor ama dediğim dr 22 temmuz diyor, seninle aynı gibiyiz.

dora erkek ismi değil miydi, bizde ahmet, çınar, kerem, emir düşünüyoruz ama dedim ya sadece düşünüyoruz karar veremedik, 2 isim mi olsun, tek isim mi onada karar veremedik

benimde hazır değil daha, herşeyini yıkayıp ütüledim bebişin

sadece kendi pijamalarım kaldı yıkamadığım

aynı aşamadayız

arkadaşlar ben sizleri her zaman takip ediyorum, okuyorum ama her zaman yazamıyorum. Çalıştığım için ancak geceleri evde iş güç bitince bakabiliyorum (iş yerinde net yasak). Yoksa hep sizinleyim yani

benimde hazır değil daha, herşeyini yıkayıp ütüledim bebişin

sadece kendi pijamalarım kaldı yıkamadığım

aynı aşamadayız

arkadaşlar ben sizleri her zaman takip ediyorum, okuyorum ama her zaman yazamıyorum. Çalıştığım için ancak geceleri evde iş güç bitince bakabiliyorum (iş yerinde net yasak). Yoksa hep sizinleyim yani

Ya benim 28temmuz en erken 15temmuz engec 20temmuz dedi ikinci sezeryanim ama cok erken aldirma kuzunu riske girme kuzum ya bence en guzeli 12yle 17si arasi falan ama sen bilirsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…