Evt kizlar bizden size sivrice bi gobus 31+2 :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kontrole 20 mayıs'ta gittim canım, 30+3'tüm galiba o zaman. benim SAT'a göre doğum tarihi 27 temmuz görünüyor ama doktor son zamanlarda her gittiğimde 2 gün geri düşürüyor. işte en son gittiğimde 22 temmuz dedi doğum tarihi için, hayırlısı
senin ki bebişleriniz kız-erkek ?
isim düşündünüz mü? biz bir türlü karar veremiyoruz, isimsiz kalacak :18:
Bizimki allah nasip ederse mert olacak insallah
çantasını hazırlayan var mı?
ben daha hazırlamadım :26:
bu iste canim fiyatida 17.90
Evt kizlar bizden size sivrice bi gobus 31+2 :))
kontrole 20 mayıs'ta gittim canım, 30+3'tüm galiba o zaman. benim SAT'a göre doğum tarihi 27 temmuz görünüyor ama doktor son zamanlarda her gittiğimde 2 gün geri düşürüyor. işte en son gittiğimde 22 temmuz dedi doğum tarihi için, hayırlısı
senin ki bebişleriniz kız-erkek ?
isim düşündünüz mü? biz bir türlü karar veremiyoruz, isimsiz kalacak :18:
Bizimki allah nasip ederse mert olacak insallah
oyyy maşallah size
fazla kilo almadın sanırım değil mi?
benim kızım olacak eşim ennesini kaybetmiş çok önceden bende ona jest olsun diye annesinin adı olan türkan ismini ön ad olarak koymayı teklif ettim oda sevindiama ikinci bir isim daha düşünüyoruz benim aklımda dora var ama istiyorum ki kuran da da geçsin kararsızın bu yüzden.. bende 15 mayısta gittim Dr.a şimdi ay başında yani 15 te bir olduğu için yine gideceğim benim sat 18 ekim doğum da 26 temmuz görünüyor ama dr.um temmuz başı alabiliriz dedi bakalım ben normal istiyorum inş normal yoldan hayırlısıysa olur sen ne koyacaksın miniğinin adını
oyyyy cok tatlisinizzzz yaaa masallahhh sizeee yeyim ben o gobusun icindeki tontik yanaklari
Oyyy oyyy masallhhh koccaman olmussunuzzz...benim bu kadar yok ama nefes alamiyorum sende durumlar nasilll?
oyyyy cok tatlisinizzzz yaaa masallahhh sizeee yeyim ben o gobusun icindeki tontik yanaklari
benimde hazır değil daha, herşeyini yıkayıp ütüledim bebişin
sadece kendi pijamalarım kaldı yıkamadığım
benimde hazır değil daha, herşeyini yıkayıp ütüledim bebişin
sadece kendi pijamalarım kaldı yıkamadığım
benim kızım olacak eşim ennesini kaybetmiş çok önceden bende ona jest olsun diye annesinin adı olan türkan ismini ön ad olarak koymayı teklif ettim oda sevindiama ikinci bir isim daha düşünüyoruz benim aklımda dora var ama istiyorum ki kuran da da geçsin kararsızın bu yüzden.. bende 15 mayısta gittim Dr.a şimdi ay başında yani 15 te bir olduğu için yine gideceğim benim sat 18 ekim doğum da 26 temmuz görünüyor ama dr.um temmuz başı alabiliriz dedi bakalım ben normal istiyorum inş normal yoldan hayırlısıysa olur sen ne koyacaksın miniğinin adını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?