2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Sukur marketten alınacak eksikleride aldık az önce... Bez grubu ve biberon grubu cantami hazirlayabilirum artik dicem ama ortada canda yok buyuk bi canta almam lazim bi bavul var ona mi koysam anca sığacak

Sukur marketten alınacak eksikleride aldık az önce... Bez grubu ve biberon grubu cantami hazirlayabilirum artik dicem ama ortada canda yok buyuk bi canta almam lazim bi bavul var ona mi koysam anca sığacak

Ben öyle yapacam kucuk bi bavul alacam yanima

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizzu masallah sana 4.3 cm cok iyi bagis yapabilirsin :))))))

Benimki 3.5 hic gecmedi. Suan iki cm'e kadar dustu. Uc haftadir sabit. Kasilmalarim oluyor ama sukur etkisi olmadi.

Yok tüm eksikleri gidermedim ama çok az kaldı yatağı duruyor daha sadece çocuk odasını boyayacaktık aslında bir şekilde iki renk boya oldu onunla da oturma odamızı boyayalım dedik zaten rengini hiç sevmiyordum dandik bir renkti çok uğraştırdı ama, ben hiç bir şey yapamadım eşim mafoldu tek başına . Tuzu azaltmak lazım gerçektende bende çok severim tuzlu şeyleri ama baya azalttım pek şişmedim sanki benzeri gören şişmişsin biraz diyor

rahim boyuna nasıl bakılıyor, dr bana böyle bişe demedi hiç :26:

rahim boyuna nasıl bakılıyor, dr bana böyle bişe demedi hiç :26:

Normalse gerek gormemistir. Dis rahim agzi var sonra rahim boynu geliyor en sonda bebege en yakin ic rahim agzi. Rahim boynu kisaldikca ve tamamen yok olunca acilma oluyor.

Ultrasondan olculuyor cnm karindanda oluyor ama olcum tam dogru olmuyor en dogrusu alttan olculmesi

sürekli yatio musin canim sen

Yani iste iki cocukla nekadar yatilirsa o kadar yatiyorum. Gunde iki kere adalat 30 mg iki kere progestan iki gunde bir vajinal fitil enfeksiyona karsi. Raporli oldugum icin sigirta temizlikciyi karsiliyo. Temizlimi utumu onlar yapiyoe. Agir is yapmiyorum yani. Yatabildigim kadar dinleniyorum

maşallah sana daha ne kadar zayıf çıkacaksın hiç bişi almamış zaten ideal kilonla da gebe kalmışsın çok iyi bence maşallah diyelim çatlak olayı ne alemde peki?

ahh bana kalsa ben tüm kalması gereken zamanı içerde geçirsin sağlıklı bir şekilde kendisi istediği zaman gelsin isterim ama şeker çıktığı için dedi dr o kadar bekleyemeyiz diye bakalım ne olacak inşallah zamanında ve normal yolla kendi isteği ile gelir

koyu renk olup onu açmaya çalıştıysanız sorun oluyor mualesef ama çok iyi olmuştur hem temizlik derdi aradan çıkmıştır hemde havanız değişmiştir eşlerde artık biraz uğraşacaklar hepi topu doğuma kadar sonra onlara bir genişlik bir rahatlık geliyormuş tecrübeliler öyle diyor valla millet çok tuhaf kimileri var aayyy yazık sana ne olmuş ne biçim şişmişsin diyor kimiside bir güzellik gelmiş cidden hamilelik çok yakışmış benimde çocuk yapasım geldi diyor 2 gündür gerçekten şiştim ama hissediyorum dahada turşu felan yemem tovbeee

Ve tabiikide hamislerin vazgecilmezi helede benim gibi olanlarin magnezyum gunde 4 defa

Ya bide bizim ocaktan beri iliski yok 😐 oturuyoz oyle kankis kankis

Seni baya rahatsız etmiş demekki yeme bari doğumdan sonra yersin artık Temizlik derdi de bitmedi aslında ya camlar falan duruyor boyadığımız odaların camını annem silmeye gelecek yarın sağolsun . Diğer taraflara da kadın gelecek ama 2 hafta sonra gelecek

evet aynıyız ama benim ki için temmuz başı dedi dr.şekerden dolayı erken alınabilirmiş... dora ismi ben çok duymadım 2 kere rastladım onlarda kız dı bilemedim şimdi... ama net bi kararda vermiş değiliz fikirlere açığız erkek isminde ben efe çınar eymen seviyorum ama iki bence 1 den iyidir

ay yok ben turşu hayatım boyunca hiç sevmemiştim yememiştim nasıl olduysa çok güzel koktu ortamdakiler de aman ye bak yoksa evde şu eskir bu çürür falan filan hurafeyle beni teşvik ettiler yedim çoktaa güzelmişşşş ama artık yok tövbeler tövbesi cam içinde bence çok acele etme çünkü yağmur yağacakmış haftaya öyle duydum tv den tülleri çek gitsin görme bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…