oyyyy cok tatlisinizzzz yaaa masallahhh sizeee yeyim ben o gobusun icindeki tontik yanaklari
Sukur marketten alınacak eksikleride aldık az önce... Bez grubu ve biberon grubu cantami hazirlayabilirum artik dicem ama ortada canda yok buyuk bi canta almam lazim bi bavul var ona mi koysam anca sığacak
nidilat kullanıyorum canim 28.haftada kasılmalar oldu ben tabi bebis büyüdüğü için normal biseydir sandim dr soyledim nst istedi ve düzenli sancı çıktı sonra basladik nidilata rahim boyu 4.3 canim normali 5 mis 3ve asagisi sikintiymis
nidilat kullanıyorum canim 28.haftada kasılmalar oldu ben tabi bebis büyüdüğü için normal biseydir sandim dr soyledim nst istedi ve düzenli sancı çıktı sonra basladik nidilata rahim boyu 4.3 canim normali 5 mis 3ve asagisi sikintiymis
rabbim korusun yawrularimiziiii
sen sanki tüm eksikleri gidermiştin ben öyle hatırlıyorum.. ve sadece bebek odasını boyayacakken tüm eve girişmiştiniz sankibu arada benim de karnım 2 gündür daha bir büyüdü ayaklarımda şişti papuçlarım resmen sıkıyor 2 gündür.. annemde turşu yemiştim sanırım o yaptı şimdi tuzu çk azalttım suda içiyorum ama bakalım ne etki verecek.. bu arada bende anneme çok yakınım hatta hastaneye gitmek için onların kapısından geçeceğiz ama haber verirsem çok heyecan yaparlar o yüzden de söylemeyi düşünmüyorum zem zem hani minik şaşal şişelere koyuyorlar ya plastik güneşle temas etse yada sıcakta kalsa bakteri oluşturduğu için dolapta durması daha eftal bence onca zaman çantada durmasın..
Kizzu masallah sana 4.3 cm cok iyi bagis yapabilirsin :))))))
Benimki 3.5 hic gecmedi. Suan iki cm'e kadar dustu. Uc haftadir sabit. Kasilmalarim oluyor ama sukur etkisi olmadi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
rahim boyuna nasıl bakılıyor, dr bana böyle bişe demedi hiç :26:
sürekli yatio musin canim sen
sürekli yatio musin canim sen
Kizlaar yanginim var yaniyorum ya cayir cayir :-( ayaklarim barut gibi aglicam
Tsk ederm cnm..ffkoc evet cnm cok kilo almadim 52yle basladim 46ya dustum simdi 55 aslinda resimde daha zayif cikmisim siyah ve ayna olmasindan dolayi heralde boyum kisa ideal kilom 50*52normalde..nazarr bu arada ben hazirladm cantami gogus kalkani kaldi koyulcak
Ya benim 28temmuz en erken 15temmuz engec 20temmuz dedi ikinci sezeryanim ama cok erken aldirma kuzunu riske girme kuzum ya bence en guzeli 12yle 17si arasi falan ama sen bilirsn
Yok tüm eksikleri gidermedim ama çok az kaldı yatağı duruyor dahasadece çocuk odasını boyayacaktık aslında bir şekilde iki renk boya oldu onunla da oturma odamızı boyayalım dedik zaten rengini hiç sevmiyordum dandik bir renkti çok uğraştırdı ama, ben hiç bir şey yapamadım eşim mafoldu tek başına . Tuzu azaltmak lazım gerçektende bende çok severim tuzlu şeyleri ama baya azalttım pek şişmedim sanki benzeri gören şişmişsin biraz diyor
koyu renk olup onu açmaya çalıştıysanız sorun oluyor mualesef ama çok iyi olmuştur hem temizlik derdi aradan çıkmıştır hemde havanız değişmiştir eşlerde artık biraz uğraşacaklar hepi topu doğuma kadar sonra onlara bir genişlik bir rahatlık geliyormuş tecrübeliler öyle diyorvalla millet çok tuhaf kimileri var aayyy yazık sana ne olmuş ne biçim şişmişsin diyor kimiside bir güzellik gelmiş cidden hamilelik çok yakışmış benimde çocuk yapasım geldi diyor 2 gündür gerçekten şiştim ama hissediyorum dahada turşu felan yemem tovbeee
benim sat 20 ekim doğum da 25 temmuz görünüyor ama dediğim dr 22 temmuz diyor, seninle aynı gibiyiz.
dora erkek ismi değil miydi, bizde ahmet, çınar, kerem, emir düşünüyoruz ama dedim ya sadece düşünüyoruz karar veremedik, 2 isim mi olsun, tek isim mi onada karar veremedik
Seni baya rahatsız etmiş demekki yeme bari doğumdan sonra yersin artıkTemizlik derdi de bitmedi aslında ya camlar falan duruyor boyadığımız odaların camını annem silmeye gelecek yarın sağolsun . Diğer taraflara da kadın gelecek ama 2 hafta sonra gelecek
Ya bide bizim ocaktan beri iliski yok 😐 oturuyoz oyle kankis kankis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?