2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
ayaklarını kalp seviyesinden yükseğe kaldır dizlerinide kırma uyuşunca indir az sonrası gene kaldır ödemden kaynaklanıyor yanma.. duşta serin suda dökebilirsin ama kaldırman en iyisi
Òdem felan yok ama olacagim anlamina mi geliyor :-( pisiyor ayaklarim resmen

Son düzenleme:

Hiç görülmeyecek gibi değil hadi ben görmedim diyelim millet görüyor ya millet derken kuzenim geldi iki küçük çocuğu var neymiş efendim çocuk beni özlemiş birde doktor kendini yorma diyor bir düşüğüm var önceden biraz da tehlikem vardı bile bile gelmişler . Ha birde aradılar gelin bizi alın çocuklar özledi diye biz almaya gittik yani sabahtan geleceklermiş akşama kadar benim eşimde sabahtan ne işleri var dedi ikindi getirdi bende akşam yemeği hazırladım . Çocukta camdan bakmak istedi camı açtılar camların pis neden silmedin diyor bende yasak çünkü dedim burun kıvırıyor gıcık gıcık . Düşün yani kendi kuzenim bunu yapıyorsa elalem neler demez
Bu arada ben turşuya bayılırım kendi turşumu yiyemedim de tiksindim niyeyse , komşudan tabak tabak istiyorum ama artık yemeyeyim bari

25 aylık 21 aylıkkken de denemiştm ama başarısız olduk...
canım önce lazımlığı sevdir onun üstünde banyo yaptır arada oturt falan lazımlığı sevince gerisi geliyor başlarda benimkide oturmadı
bazı günler sabah çıkartıyordum bezini uyanır uyanmaz yaptırıyordum lazımlığa babanda görsün bak kocaman havuz yaptın falan filan....
son günlerde öğlene kadar çıkardım bezi arada kaçırıyordu ama bezsizliğin ne olduğunu anladı
sonra bir kara verdim ve rapor aldım eğitime başladım. ilk gün zor oldu oturtmak ama o gün o ne isterse öyle yaptık oyunlar şakalaşmalar yani mutlu olması çok önemli tabi bu arada kaç kıyafet battı belli değil
2. gün saatlerini yazmıştım ve o söylemeden 45dk. ya bir oturtmaya çalıştım tabi yine kaçaklar oldu
3. gün artık tutmayı öğrendi 1.5 saate bir götürdüm dışarı bile çıktık baktım 2 saat bile tutabiliyor ve öğlen uykusundan kuru kalkmaya başladı
sonraki günler tutmayı öğrendi ama kakasını kiloduna yapıyordu tabi yine arada kaçıyor tam yaparken söylüyordu
sonra bir gün çiş yaparken kaka dedi kakasını da yaptı
8ve 9. günler ciş yaptım diyor çişi gelince hemen götürüyorum ama hala her seferinde söylemiyor
ve en önemlisi gecede tutmaya başaladı sabah kuru kalkıyor
yani sabır canım onun söylemesini beklicez artık 8 kere çişi yapıyorsa 4 ünde söylüyor bazen ben uyarıyorum...
şimdilik iyi gibi
ama senin ki biraz küçük olmayabilir belki gözünde büyütme canım bende çok stres yapmıuştım ama umduğumdan kolay geçti başlayınca gerisi geliyor

herkese günaydın

herkes iyidir İnsallah sessizleşmiş sankim buralar eee havalar ısında sesler gitti (normalde havalar soğuyunca oyle olmalı ama hamilelikde sıcakda ses gidiyor)

ayy bende cok zor uyuyorum sıcak cooook daraltıyor bu gece vantilatörün önünde uyumuşum o kadarki sıcaktı ve daralıyorum sizlerde durumlar nasıl

Öyle iste 😂 yasak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hee sağlık açısından yani bende sen vermiyorsun sandım sağlıksa tabiki dikkat et geçmiş olsun

Òdem felan yok ama olacagim anlamina mi geliyor :-( pisiyor ayaklarim resmen

kan basıncından kaynaklanabiir ozaman haliyle ödem olma riski dahada yüksek olur her iki durumda da ayaklarını havaya dikmen iyi gelecektir eşimde de çok oluyor her zaman ayakları yanıyor onun papuçlarından ve ayakta çok durmaktan kaynaklanıyor.. amcamda vardı eskiden onunda yengem iğneyle minik minik değişik yerlerinden kanatıyordu ığvvv amcam çok rahatladığını söylüyordu

amann kuzum boşverrrrrr... camım pismiş temizmiş kime neeee keyf benim değil mi canım nasıl isterse öyle yaparım senin kuzen gibi bende de var kendini bilmezler.. mesela uyuz bir eltim var gelmek istiyorlar gidip alıyoruz taaa nereden, ve eve bırakıyoruz ayağa hizmet yani .. eve gelir yer içerler helali hoş olsun çocuğunun eline tatlı verir turşu verir yere beyaz halılarıma döker dur demez senin ki gibi sağ ve sol için yorum yapar sonra gittiğinde millete de dedikodumu yapar (dıı) eskiden artık naa gelir valla seninki de camlarını neden silmedin dediğinde ben senin yerinde olsam ay canım silemiyorum benide çok rahatsız ediyor sen yabancım değilsin yardımcı olsan bi siliversen diyip verseydin eline bezleri inan bana değerin kıymetin böyle bunları ezince daha çok oluyor bunlar kibarlıktan felan anlamayan tipler he bu arada sabah bak haberlerde dedi gene sen annen felan cam silmeyin çünki cuma yağmur varmış sen istambul'dasın dimi

herkese günaydın kızlarrrrr :)

günaydınlar kızlar dörtyaprağım bende aynıyım çok sıcak geliyor evde atletle dolaşıyorum işin garibi oğlumda benide soybende senin gibi dolaşıcam diyo anlatıyorum falan yokkk eşime dedim yorganı kaldıralım oda yağmurlar geliyomuş 2 gün daha bekle dedi yorgan ikimizin arasında süs duruyo üstünü örten yok yani

sanada günaydın.. bende geceleri zor uyuyorum ve nefes zor alıyor artık horluyorum da sıcakta üstüne gelince fenalardaydım salonda klima var orada yatacaktım çevremdekiler sakın üşütürsün dedi bende camları açıyorum diyorlar cereyanda kalırsın bebiş zatürre olarak doğar dediler bilemedim bu duyumlar neticesinde gerçeklik payı varmı bilmiyorum ama sende dikkat et bence

ayy bu insanlar bir alem bebek zatürre olarak falan doğmaz sadece sen hasta olabilirsin tek riski o

herkese günaydınnn!!!
haftayı yarıladık!
doğumlara daha da yaklaştık...
heyecan var heyecan!!!!

çalıştığını biliyorum da izne mi ayrılıyorsun diye soracaktım... dayanabildiğin kadar dayan bence de... bebekle geçirdiğin zaman daha önemli...
Allah güç kuvvet versin inşallah da sonuna kadar çalışabilelim....
benim de 1 saat, ilçeye gidiş geliş var...... şimdilik iyiyim zaten 2.5 hafta kaldı okulların kapanmasına.
eğer idare edebilirsem 2 hafta da seminer var, ona geleyim diyorum. altı üstü 3 saat oturup eve döneceğiz... geleyim bari di mi ama

bernaaaaaaaaaaaaaaaaa napıyon halletınmı izni
hallettim Gökçem! 32+2'de aldım ya işte... 2.5 kiloluk da haber aldım =))))) senin tahmin zort oldu

bana bak whats'tan çıkmışsın!
niqarin 6gunumu war ay cok heycanli benim 3hafta gecmiyo gbi ya iyce heycan yapiyorum aynen 3haftada benden once dawranip supriz yapanda olabilir:)
evet yaa pazartesi erkek görecek Nigar!!!!!! hemi de 2 adet

kızlar o sarı tülbent olayları da hikaye, inanmayın, maksat sarı sarı yan yana gelince bebeğin rengini belli etmiyor... yoksa ne alaka sarı tülbentle fizyolojik bir rahatsızlığın geçmesi?

herkese günaydın kızlarrrrr :)

GÜNAYDIN CANLAR,nasılsınız bakalım,raporda son 2 gün,cuma işbaşı var,evde olmaya o kadar alıştım ki 20 gündür ama bir o kadar da sıkıcı geçti,bebişim geriniyor ,yumruk yapıyor,bacaklarımın iç kısmı ağrıyo,her sabah uyandığımda doğmuş mu diye bakıyom,kafa gitti iyice yaaasıcaktan bunalıyom,amaaaaa vantilatör açarsam tutulurum deryacannnn sen de mümkün olduğunca yapma bence gülüm

günaydınn aşkııımmmmmmmmmmmmmm

bensiz uyku tutmuyor di mi?

kızlaarrr gunaydın

bugun iznimde ikinci gunum yerıme alınan elemanlar dun ıstfa etttıler sağolsunlar..bnde suan için işlerimi evden halladıyrum... c.tesi bitakım alışveriş yaptım ama daha eksik çooookkk...eeeee siler nasılsınz bakayım kım var kım yok ...havalar mı çok sıcaaak bn mi cok yanıyorum gerçi nısan da bana yaz gelmişti ama evde cıbıl cıbıl bile yanıyorum yaniiii..

ayy bu insanlar bir alem bebek zatürre olarak falan doğmaz sadece sen hasta olabilirsin tek riski o

o da bişimi kiii dondurma çok seviyordum fazla yeme bebek hasta olur dediler bende güldüm yok artık midemle rahmim arasında onca organlarım var oraya sirayet etmez dedim güldüm onlarda bana güldü sen gene de bir araştır dediler bende gayri ihtiyari onların yanında :126: netten bi baktım kii o kadar çok kişi varmış ki böyle olan dumur olmuştum artık okadar mahcup oldum ki çok emindim çünkü şimdi hep açık kapı bırakıyorum

Gunaydin kizlar. ..
Banada bilmiş teyzelet cok dondurma yiyorsun cocuk bronşit dogar dediler yaaa !!! Ne yalan soyleyim tirstim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…