Kizlaar yanginim var yaniyorum ya cayir cayir :-( ayaklarim barut gibi aglicam
nasıl yaniiii?
Bizede basindan beri yasakÖyle iste 😂 yasak
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Òdem felan yok ama olacagim anlamina mi geliyor :-( pisiyor ayaklarim resmenayaklarını kalp seviyesinden yükseğe kaldır dizlerinide kırma uyuşunca indir az sonrası gene kaldır ödemden kaynaklanıyor yanma.. duşta serin suda dökebilirsin ama kaldırman en iyisi
ay yok ben turşu hayatım boyunca hiç sevmemiştim yememiştim nasıl olduysa çok güzel koktu ortamdakiler de aman ye bak yoksa evde şu eskir bu çürür falan filan hurafeyle beni teşvik ettiler yedimçoktaa güzelmişşşş ama artık yok tövbeler tövbesi cam içinde bence çok acele etme çünkü yağmur yağacakmış haftaya öyle duydum tv den tülleri çek gitsin görme bence :)
kızımı tuvalete alıştırdım kısmını görünce hemen atladım :))
kaç aylık kızın? nasıl alıştırdın? anlatabilirsen çok sevinirim
benim oğlum 21 aylık doğuma kadar alıştırabilsem çok iyi olcak ama lazımlığı ve klozet aparatını sadece oyuncak gibi görüyor kesinlikle yapmıyor içine
Öyle iste 😂 yasak
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Òdem felan yok ama olacagim anlamina mi geliyor :-( pisiyor ayaklarim resmen
Hiç görülmeyecek gibi değil hadi ben görmedim diyelim millet görüyor yamillet derken kuzenim geldi iki küçük çocuğu var neymiş efendim çocuk beni özlemiş birde doktor kendini yorma diyor bir düşüğüm var önceden biraz da tehlikem vardı bile bile gelmişler . Ha birde aradılar gelin bizi alın çocuklar özledi diye biz almaya gittik yani sabahtan geleceklermiş akşama kadar benim eşimde sabahtan ne işleri var dedi ikindi getirdi bende akşam yemeği hazırladım . Çocukta camdan bakmak istedi camı açtılar camların pis neden silmedin diyor bende yasak çünkü dedim burun kıvırıyor gıcık gıcık . Düşün yani kendi kuzenim bunu yapıyorsa elalem neler demez
Bu arada ben turşuya bayılırım kendi turşumu yiyemedim de tiksindim niyeyse , komşudan tabak tabak istiyorum ama artık yemeyeyim bari
herkese günaydın kızlarrrrr :)
herkese günaydın
herkes iyidir İnsallah sessizleşmiş sankim buralar eee havalar ısında sesler gitti (normalde havalar soğuyunca oyle olmalı ama hamilelikde sıcakda ses gidiyor)
ayy bende cok zor uyuyorum sıcak cooook daraltıyor bu gece vantilatörün önünde uyumuşum o kadarki sıcaktı ve daralıyorum sizlerde durumlar nasıl
herkese günaydın
herkes iyidir İnsallah sessizleşmiş sankim buralar eee havalar ısında sesler gitti (normalde havalar soğuyunca oyle olmalı ama hamilelikde sıcakda ses gidiyor)
ayy bende cok zor uyuyorum sıcak cooook daraltıyor bu gece vantilatörün önünde uyumuşum o kadarki sıcaktı ve daralıyorum sizlerde durumlar nasıl
sanada günaydın.. bende geceleri zor uyuyorum ve nefes zor alıyor artık horluyorum dasıcakta üstüne gelince fenalardaydım salonda klima var orada yatacaktım çevremdekiler sakın üşütürsün dedi bende camları açıyorum diyorlar cereyanda kalırsın bebiş zatürre olarak doğar dediler bilemedim bu duyumlar neticesinde gerçeklik payı varmı bilmiyorum ama sende dikkat et bence
çalıştığını biliyorum da izne mi ayrılıyorsun diye soracaktım... dayanabildiğin kadar dayan bence de... bebekle geçirdiğin zaman daha önemli...Çalışıyor musun mu dicektin kız:) Çarşaf hiç aklıma gelmemişti. Özelde Çalışıyorum 37 de izne çıkmayı istiyorum. Patron 4 ay izin veriyor. Ne kadar geç çıkarsam kızımla o kadar uzun vakit geçiririm diye çırpınıp duruyorum. Ayrıcada çok doğru bir yere parmak bastınn çok yoruluyorummmm( Yolum uzakkk işim çok uzakkk. Ben de şarkı yazayım diycem de şarkı bitmez yavvv
hallettim Gökçem! 32+2'de aldım ya işte... 2.5 kiloluk da haber aldım =))))) senin tahmin zort oldubernaaaaaaaaaaaaaaaaa napıyon halletınmı izni
evet yaa pazartesi erkek görecek Nigar!!!!!! hemi de 2 adetniqarin 6gunumu war ay cok heycanli benim 3hafta gecmiyo gbi ya iyce heycan yapiyorum aynen 3haftada benden once dawranip supriz yapanda olabilir:)
herkese günaydın kızlarrrrr :)
herkese günaydın
GÜNAYDIN CANLAR,nasılsınız bakalım,raporda son 2 gün,cuma işbaşı var,evde olmaya o kadar alıştım ki 20 gündür ama bir o kadar da sıkıcı geçti,bebişim geriniyor ,yumruk yapıyor,bacaklarımın iç kısmı ağrıyo,her sabah uyandığımda doğmuş mu diye bakıyom,kafa gitti iyice yaaasıcaktan bunalıyom,amaaaaa vantilatör açarsam tutulurum deryacannnn sen de mümkün olduğunca yapma bence gülümgünaydınlar kızlar dörtyaprağım bende aynıyım çok sıcak geliyor evde atletle dolaşıyorum işin garibi oğlumda benide soybende senin gibi dolaşıcam diyo anlatıyorum falan yokkkeşime dedim yorganı kaldıralım oda yağmurlar geliyomuş 2 gün daha bekle dedi yorgan ikimizin arasında süs duruyo üstünü örten yok yani
herkese günaydın
ayy bu insanlar bir alem bebek zatürre olarak falan doğmazsadece sen hasta olabilirsin tek riski o
Kardesime tuzu cok kacirmislardi ama teri hic kokmuyor da ayaklari cok fena kokuyor)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?