2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
sırtım çok ağrıyooorrr hem de sol tarafım soluma yatamaz oldum hep aynı tarafa yatmaktan mı oldu acaba? otururken bile kaburgam batıyor sankii

Alınmadim tatlikoooommmm aşk oluvesin ısırırim bak dogunca küçük melegini
35-36. Haftalardan sonra müdahale edilmez heralde artık bıraksınlar gelsin bebişler yav :)

Cnmmn naber yaaaa nerelerdesin hoşgeldin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kac haftalıksin canim sen ... bende 36da ilaci birakcam galiba o zaman hemencik gelir bebis

Bugün 35+2 yiz canım ben de bu haftayı atlatiyim gelmek isterse gelsin diyorum :) zaten sabrim kalmadı.36.haftadan sonra doğan bebekler prematüre sayılmıyormuş zaten..

Wuuu caninmmm sende bizdensin dimek güzel prensesin güzel annesi ...caylaaaarrrrr

:)) valla cay bır yana bee :) sabahları eskısı gıbı ıcemıyorum bır suredır ama aksamları ohhh dıyorum.
simdiden yıllar sonrasının hayallerıne dalıyorum bazen kızımla oturmuşuz cay ıcıyoruz. tontıklerımız büyüyecekte cay kahve sohpetlerı yapıcaz ınsallah.
Rabbım o gunlerıde gostersın bıze inşallah.

Bende acayip cayciyim hemde kansizim tek olunca cok icmem bi yere gidince raydan cikarim.annemdeyim ne zamandir o yuzden baş donmelerim var demekki ondan

normalde yalnızkende 1 demliği hupletırım valla :))) ama bu ara yalnız gıtmıyor cay aynen. agızmın tadı kalmadı aslında.
yalnızken bana yemek yemek cok ezıyet geliyor ya hıc keyıf almıyorum.

35-36. Haftalardan sonra müdahale edilmez heralde artık bıraksınlar gelsin bebişler yav :)

:))) dimi mudahele yok :)))) bırakın gelsın bebıslerrrrrrr.... bızde ham yapalım onlarııııı :)))))
Rabbim hepimizin kuzularını korusun

biliyorum kuşum benım. ben yınede acıklıyım dedım :))) ısır valla bende ısırıcam hem benım concısı hem gun gelıp nasıp olurda görüşürsek senın concısıııııııı

Cnmmn naber yaaaa nerelerdesin hoşgeldin

Hoşbulduk canım benim iyiyim sen nasılsın? Haftasonunu geçirmeye çalışıyoruz işte eşime diyorum bu haftasonu da boşa gitti doğurmadım :) haftaiçi olursa diye tirsiyorum biraz.Eşim askeriyede çalışıyo telefonu yanında olmuyo ulaşamıcam diye ödüm kopuyo
Sen napiyosun canım işten ayrıldığından beri işlerini epey kolayladın sanırım..

Aynen öyle valla kimse tutmasın bebişleri :) Amin canım rabbim korusun

evet 36da ciğerleri tam gelisiomus erken doğum sayılmıyor... Ins bi gorsek o haftaları

İnşallah canım senin ne kadar var bilmiyorum ama Allah tan zamanında müdahale edilmiş 36 ya gelince bırakırsın ilaçları hayırlısıyla gelir inşallah..

Ayy ağzından bal damliyo amiiinn cnm ins.ama bnm oglus bnmle konuşur mi kiiiii hani erkek ya o bakımdan hehehe

Inş gorusuruk cnm aysem faceden arkadaşlık yollamış kabul ettim sen varmisin cnm

Ayy cnm alemsin yaa boşa gitmiş diyo yaaaa hehehe :) :) dogurmadin he Allah gönlüne göre versin tatlım ins koçan yanindayken fırtlatirsin bn baya kolayladim cnm çok şükür kimseye muhtaç olmadan bulac bişey kaldı zamanla yoluna girer onlarda

Kizlaar ben evime gidiyorum annemle.benim evde net yok artik arada ugrayabilirim heralde :-(

Kizlaar ben evime gidiyorum annemle.benim evde net yok artik arada ugrayabilirim heralde :-(

Cnm kendinden habersiz bırakma bizi arada slm cak buralara minnosuna iyi bak kendinede

Boşa geçti tabi ya firtlataydım eyiydi :)) böyle diyorum ama bi ağrım olunca da başlıyorum ağlamaya ne yapcaz bilmiyorum valla sancıda beklenir de su falan gelirse bekleyemem de mecburen ambulans çağırırım heralde..
Eksikleri de zamanla tamamlarsın inşallah canım olsun ne olacak biz de kendi evimizde değiliz diye her şeyi almadık alamadık daha doğrusu borçlarımız da var falan.Bi park yatak aldık o kadar..

Kaçıncı haftadaydin cnm sen tel den göremiyorum da...hastane uzak mi bu arada ..borçlarınızi da kapatirsiniz ins cnm ..bizimde kredimiz var Allah baska dert vermesin ne diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…