2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Cnm kendinden habersiz bırakma bizi arada slm cak buralara minnosuna iyi bak kendinede

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yok cnm mutlaka gelirim sadece uzun muhabbetlere giremem ki

aaa olur mu hiç canım yaaa anne ogul ilişkiside bir başka olur ne diyorsun.. ikisininde tadı başka bence ikiside baldan tatlıııııı

varım canım.

Kizlaar ben evime gidiyorum annemle.benim evde net yok artik arada ugrayabilirim heralde :-(

(( bizi unutma ama ayrıca merakta da bırakma gırmeye calıs. ((((((

sevgicim sana mesaj atıcam atamıyorum. çörünü çöpünü temizle kızzz

İyi geceler kızlar bu gece hepimiz misil misil uyuruz inşallah :) yarin 1de kontrol umu var artik bi tarih verir herhalde bizede :) 10 gün önce 2900du ne kadar oldu acaba beyzadem

iyi geceler canım. ayyy inşallah 1 gecede olsa arada soyle kesıntısız tatlı uyusak bal gelır valla.
maşallah kuzuna son atakları sağlam oluyor yarın tosunpaşa haberı alırsın muhtemelen :) boyunuda sormayı unutma :)
güzel haberlerle gelın ınsallah kuzunla..

An itibariyle 35+3 olduk canım :) seninle aramızda tam bi hafta var yanılmıyorsam..Hastane arabayla 25 dk falan sürüyor canım..İnşallah rabbim hayırlısıyla borçlarımızı ödeyebilmeyi nasip etsin.

hayırlı geceler nasılsınız güzel anneler:))

Iyi geceler tatlım sen nasılsın

Iyi geceler cnm ooo sen kaç haftaliksin bnce verir 3 kiloyu geçmiştir senin tontik
An itibariyle 35+3 olduk canım :) seninle aramızda tam bi hafta var yanılmıyorsam..Hastane arabayla 25 dk falan sürüyor canım..İnşallah rabbim hayırlısıyla borçlarımızı ödeyebilmeyi nasip etsin.

Hmmm eveet masallah sizee 25. Dk eh iyi yinede eşinin işyeri uzak deglse bi hamlede gidersiniz cnm artık hayirlisini dile..

iyi diyelim iyi olsun çok yoruldum bugün her yerim ağrıyor valla yatak odayla kızımın odası bitti çantamda hazır haftayada salonla oturma odası kaldı iş bitiyor şükür sonra...

sağol canım iyi diyeli iyi olsun.gece kuşu olduk artık uyku yok bende miğdemde eşkiyor yanıyor bir tuhafım yani:))

ya denge kalmadı uykusuzluktan valla :) havalarda ısınınca gece hıc yatmak bılmıyor ınsan.
boğaz yanması yetmıyor gıbı ıkı gundur birde tekrar bulantı başladı o nerden geldi anlamadım. :)))
aksamda ağrılardan konuşuyorduk herkesın heryerı ağrıyor :)) Rabbim hepimize dayanma gücü versin.

Mustakbel anneler.sizlere uykusuz her gece şarkısıni armagan ediyorm:)

amin canım amin birde temizlik yaptık bugün eşim sağolsun yardım etti ben fazla birşey yapmadım ama her yerim ağrıyor valla haftayada diğer kalanları yaptıkmı iş bitiyor sükür mis gibi içim acıldı ya insan rahatlyor ev temiz olunca...

Ben annemde cok guzel uyudim 2 gece.eve geldim baslar gene uykusuzluk sicaktan annemin evi sep serin di ohhh

Gene olmadi iste uyuyamiyorum

Yarin 36+4 olcaz.. Bugün fena sanci vurdu ama 3 kere ustuste korktum valla :) sali günü annem gelecek benimde çarşamba da kadin cagirdik ev temizlencek. Odamiz zaten hazir resmini hala cekemesem de :)) beklemek kaliyo geriye..

güle güle kırletın canım.
ya sadece peşinde gezme bıle yetıyor. ayakta duramıyorum desem yerıdır. cok ıyı anlıyorum senı. benım eşimde salı ızınlı oglen kontrole gıdıcez. sonra evde dünyanın ısı var cogunu yapacak o ama benım gözümde nasıl buyuyor.
ama iş bitincede aynen misss ruhum bayram ediyor :)))
şimdiden doğumdan sonra kendıme gelınce eve ıyı bır gırısırım dıye hayal kuruyorum :))) soyle gönlümce temızlıyım evımı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…