2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

cnim sen cocukla ugrasiysn o en buyuk is zatn

Benimde hiiiiccc bisiii yapasim yok. oyle malak gibi aksama kadar yatasim var.dogumdan once enerji geliomus ya oyle demissiniz.ben daha bugun yarin yakin herhangi bi zamanda dogurmam diyim.bu uyuzlukla pek mumkun degil.

bnada enerji geliyoda dogurdugum yok:) bu gdisle doktor alana kadar gelmicek kuzularim boswer yat bende hastanedn geliyim yaticm

bir de şey derler sırtınızı bir yere yaslayıp yere oturun, bacaklarınızı birleştirebiliyosanız daha doğuma vakit varmış

merhaba annelerrr , ben de okuldayım saat sayıyorum artık gelsin tatilde ben de evimdeki işlere bakayım ev aldı başını gidiyor hazırlıklarda tamam değil oyy oyy ...

bitirdim zaten cnim artik yatislardayim ohhh:)

nasıl olam tatlım evde şgüç eee işi de evden idare edince sen nasılsın ne zaman cıkcan izne snde

benim de şöyle biraz evi toplamam lazım ya,yarın apt.toplantısında doğalgaza geçilecek mi o belli olacak,yatak odam küçük herşey tıkış tıkış orası nasıl olcak bilmiyom,o iş yapılacaksa halıları yıkamaya verir bi de kadın çağırırım ama tabi ramazandan evvel girişirlerse yok doğumdan sonra olursa rezilllik demektir,izne de 8 temmuzda çıkcam sevgicanım,yani dayanabildiğim kadar dayancam,maaşını tam verecekler de mi

kızlar bebek kaç kilo olduktan sonra normal dogum yapmak zorlasıyor bilginiz var mı?

benim oğlum 3820 gr doğmuştu 38+1de; 40ı beklersek 4 kgyu geçer demişti doktor normal doğum yapamazsın demişti

kimine sorsan 4,5-5 kgluk bebişleri de normal doğurmuşlar

benim oğlum 3820 gr doğmuştu 38+1de; 40ı beklersek 4 kgyu geçer demişti doktor normal doğum yapamazsın demişti

kimine sorsan 4,5-5 kgluk bebişleri de normal doğurmuşlar

annem :) 5.250 dogmusum normal yolla ama cok canı acımıs halıyle doktora bırakmak lazım o halde neyse muayeneede bellı olur

Selamlar fıstıklar... gece kimisi uyumuş kimisi nöbete devam etmiş :)))) bende nobetteydım agrı, sızı, wc,su....
gecmısı okudum ama alıntı yapamadım.

bilge gelmiş hosgelmiş :)) bilge en son gecen hafta gıttım demıssın dr.a rüzgar paşanın boyu kılosu kaçtı hıc detay vermemıssın yavvv. dun bende onu soyluyordum benım dr.da 38de konuşuruz dıyor ama banada cok gec geliyor. yarın kontrolüm var en azından normal doğum belırtılerını sorucam. yoksa catlıcam meraktan

yaa kımlerdı ısımlerı çıkaramadım. ama bırının eşi ben hamıle olsam gobegımı kaşıya kaşıya yatarım demıs cok güldüm yaaa :))) klasık erkek ıste :)))

birde doğuma yakın enerjı patlaması denmıs hiiiiiiççç yok oyle bısey bende yerimden zor kalkıyorum. karın ağrım bugun sabahtan başladı full tıme devam edıyor.

bu gecen hafta kan sayımı yaptırmıştım. Şu beyaz küre durumu ıcın Rabbıme sukurler olsun dusmus değerler bıraz nasıl sevındım anlatamam. Kac dr. gezdım bu durum ıcın cunku
B12 ıgnelerıde bayag işe yaramış. 87den 249.a cıkmıs şükür :)

aaa yağmur kafam karıştı sen sımdı hastaneye yatış için mi gidiyorsun canım?????

yine sıcak yine sıcak gıcıkus bir gun ağrısız sızısız tatlı ve concış tekmelı bır gun olarak bıter ınsallah..

sizde ne var ne yok başka kızlar?

Ya ilaçlarla ilgili bişey sorcam. Benim 10-15 günüm kaldı doğuma ve aldığım kalsiyum magnezyum takviyesi bitiyor. Acaba yeniden alasammı? Bi de ilaç 100 lük şişede satılıyor. Hepsi kalacak ilacın

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Kızlar hastane çantamı hazırladım sayılır
bebek için
2 takım hastane çıkışı (ayaklı alt üst eldiven içi için çıtçıtlı badi)
1 tane penye battaniye
1 tane ayaklı komple tulum
2 tane sıfır kollu çıtçıtlı badi
bebek bezi
ağız mendili
2 çorap
2 eldiven
pişik kremi
saç bandı

kendim için
hastane yatağı için çarşaf yastık kılıfı pike
1 emzirme sütyeni
3-4 iç çamaşırı
1 el yüz havlusu
1 gecelik
1 terlik
göğüs pedi bol miktarda
normal ped
göğüs kremi
lohusa tacı

sizce yeterlimidir?
gecelik bir tane daha koyucam yedek olsun kan falan bulaşır diye düşünüyorum...

enerji patlamasından ben bahsettim bendeki durum bu ağrım sızım ayrı bacak aralarım çok ağrıyor ama inanılmaz enerjim var her işe yetebiliyorummm

kızlar bebek kaç kilo olduktan sonra normal dogum yapmak zorlasıyor bilginiz var mı?
Walla canm bu soru beni araştırmaya yöneltti,kk forumlardan okudum iri bebek doğuranları wuhuuuuu,ben o toto var mı yok mu diye üşünüyorken,bu durumun tamamen kişisel olduğunu alnaldım kimi 4300 gr 3 dikişle doğurmuş,kimi çok sıkıntı yaşamış ,ben kendimi hazırlamak istiyom,hep doğum ahneleri düşünüyom,rüyalarıma giriyo Allah kolay getirir inşallahh

Selamlar kızlar, bakıyorum herkes işini bitirmiş hiç olmazsa yarılamış, ben daha çanta hazırlıcam, temizlik yapamıyorum eşyalarımda sorun çıkmıştı yatak ve yemek odamda hepsinin yenisi gelecek onlar gelmeden temizliğe girişemiyorum, cuma günü dr gittik nst ye bağlandım hemşire kalbi çok hızlı atıyo dedi, dr normal dedi inşaallah normaldir, kızım ters duruyor muhtemelen sezaryan yapıcaz dedi dr temmuz başında bakalım hepimiz için hayırlısı olsun inşaallah.
bu arada kendime pijama yada gecelik almadım henüz eğer sezeryan olursam pijamamı almalıyım gecelikmi karar veremedim, bebek için pişik kremi hangi markayı aldınız onuda alamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…