Hanımlar kendiniİ asla cok yormayın. Dikkat edin hiç bişiyi sıkıntı yapmayın. Ben su an 34 haftalık gebeyiö. 33+4 ken böbrek üstü bezimde kanamadan hastaneye yatırıldım. Hala yatıyorum. Kanamamın durmasını bekliyoruz. Bebeğimi sezeryanla alcaklardı. Ama kanama için durması için beklediler. Allaha şükür bugun kanamamın azaldığını öğrendik. Ama normal doğum hayallerim suya düştü. Ama cok acı cektim yerlerde süründüm ağrıdan. 4 gün ağzıma lokma koyamadım. Dikkat edin. Stresden mümkün olduğunca uzak durun. Bende cok dua bekliyorum sizden.(
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allah iyiliğini versin
bende ilk doğduğu zamanlar hiç sevmiyodum altını değiştirmeyi
45 gün annemle beraberdik de hep ona temizletmeye çalışıyodum
hele gece uyku sersemi emziriyosun bir de altını değiştirmek gerekiyor ya nasıl zor geliyordu anlatamam
Hahaha cok guldum yaaaa valla iyi aklima yatti anneme iteleyim ben i isi :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kiz geceleri zaten biberonu isit pompayla sut cek cocugu doyur gunduz aklima gelmeyen bez isi gece hic akila gelirmi :)) ya esim diyodu yada kokusundan aklima geliyodu damlacikolatam ilk zamanlar degilde biraz buyuyunce alt alma isi felaket oluyo evde halimizi gorsen utanmasam kapinin onunde alcam cocugun altini midem cok bulaniyor ögürüyorum miracta demezmi dötūme kusmaaa
Hayirli olsun canim anahtarini almissin... Bende kadin alicam am oncesinde dolaplari hallettim mutfaginda bi kismini bu gun bitirdim..ortuleri falan yikadim utuledim. Kadin cam kapi hali koltuk banyo vs halleder gider sonra ben ortuleri seterim bitti gitti..bence boyle yap canim sende
Kacinci haftadasin cnm
Saol canim. Evim cok büyük değil eşyalarda 0 hala mobilya boyasi kokuyordu salonSalon temiz birde gümüşluk felan almadım bir konsol bir masa. Odanın biri boş kaldı oturma odası yatak odası mutfak. Cok ıvır zivirimda yok evde. Birde hiç yemek pismemis sanirim. Annem diyor kadınla ben hallederiz hepsini kalanida ben.yavaş yavaş hallederim yatak odasının. Kıyafetlerini almış zaten bir taraf boş yayila yayila temizlenir. Koridor oturma odası mutfak halıları silinicek. Birde oturma odasındaki köşe. Salona hiç girmemiş. Hali koltuklar temiz toplam 10 kere oturmamisizdir. Perdeler yikanacak camlar silinecek gerçi hergün yağmur var ama yapcak birşey yok. Tüm iş biter sanirim öyle yapicaz haftaya. Annem ben kadın tamamdir.
Kızlar bebek Arabasıyla ilgili fikir almak istiyorum dün baktık ta emin olamıyorum kanz da satılıyor Doll marka Combi travel Sistem bilgisi olan varmı
Evet kiz 3yasini 5ay gecti ama iste soylemiyor cok ugrastim artik mahfoluyorumAy valla aynen benim midem cok hassastir dusunuyorum midem bulanirsa naparim diye sonra utaniyorum kendimden anne oluyorum ben diye..evet am haklisin buyuyunce daha zor olur senin oglan accik gecmi kalmis ne canim ?
BeeeenKizlaaarrr Merhaba çatısı agriyan var mı
34+3'teyiz
Kizlaaarrr Merhaba çatısı agriyan var mı
Hu hu kimse var miiikorse almayi düşünüyorum da nasıl bisey alsam kızlar
sezeryanda da takiluyor mu ki bide o var bide ne tarz birşey almak lazım
Cok kirli diilse sikinti diil zatn canim. Halledersiniz bi elden iste. Kolay gelsin. Sevindim evine gecmenede. Gozun aydin canim.
sezeryanda da takiluyor mu ki bide o var bide ne tarz birşey almak lazım
Hu hu kimse var miiikorse almayi düşünüyorum da nasıl bisey alsam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?