2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun...

Hahaha cok guldum yaaaa valla iyi aklima yatti anneme iteleyim ben i isi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kiz geceleri zaten biberonu isit pompayla sut cek cocugu doyur gunduz aklima gelmeyen bez isi gece hic akila gelirmi :)) ya esim diyodu yada kokusundan aklima geliyodu damlacikolatam ilk zamanlar degilde biraz buyuyunce alt alma isi felaket oluyo evde halimizi gorsen utanmasam kapinin onunde alcam cocugun altini midem cok bulaniyor ögürüyorum miracta demezmi dötūme kusmaaa

Ay valla aynen benim midem cok hassastir dusunuyorum midem bulanirsa naparim diye sonra utaniyorum kendimden anne oluyorum ben diye..evet am haklisin buyuyunce daha zor olur senin oglan accik gecmi kalmis ne canim ?

Kızlar bebek Arabasıyla ilgili fikir almak istiyorum dün baktık ta emin olamıyorum kanz da satılıyor Doll marka Combi travel Sistem bilgisi olan varmı

Saol canim. Evim cok büyük değil eşyalarda 0 hala mobilya boyasi kokuyordu salon Salon temiz birde gümüşluk felan almadım bir konsol bir masa. Odanın biri boş kaldı oturma odası yatak odası mutfak. Cok ıvır zivirimda yok evde. Birde hiç yemek pismemis sanirim. Annem diyor kadınla ben hallederiz hepsini kalanida ben.yavaş yavaş hallederim yatak odasının. Kıyafetlerini almış zaten bir taraf boş yayila yayila temizlenir. Koridor oturma odası mutfak halıları silinicek. Birde oturma odasındaki köşe. Salona hiç girmemiş. Hali koltuklar temiz toplam 10 kere oturmamisizdir. Perdeler yikanacak camlar silinecek gerçi hergün yağmur var ama yapcak birşey yok. Tüm iş biter sanirim öyle yapicaz haftaya. Annem ben kadın tamamdir.

Cok kirli diilse sikinti diil zatn canim. Halledersiniz bi elden iste. Kolay gelsin. Sevindim evine gecmenede. Gozun aydin canim.

Kızlar bebek Arabasıyla ilgili fikir almak istiyorum dün baktık ta emin olamıyorum kanz da satılıyor Doll marka Combi travel Sistem bilgisi olan varmı

canım o markalar hakkında fikrim yok ama chicco liteway plus travel sistem iyiymiş.
biz concord neo travel sistem aldık. arkadaşlarım her iki travel sistemden de memnun kalmışlar.

Evet kiz 3yasini 5ay gecti ama iste soylemiyor cok ugrastim artik mahfoluyorum
Kizlaaarrr Merhaba çatısı agriyan var mı
Beeeen

Kizlaaarrr Merhaba çatısı agriyan var mı

Merhaba benim 1 aydır agrım var hele şimdi agrılarım cok arttı yatip kalkmak yürümek iskence gibi bacak arası kemiklerim cok agriyor doktora söyledim çatı kemiklerinin dogum icin yavas yavas ayrilmaya basladigini normal oldugunu söyledi artık minnoslar gelene kadar katlanicaz

Cok kirli diilse sikinti diil zatn canim. Halledersiniz bi elden iste. Kolay gelsin. Sevindim evine gecmenede. Gozun aydin canim.

Bakalım inş canim. Cok heyecan.yaptım. insanın ne olursa olsun evi yatağı gibisi yok. Su sınavlarını vereyim hayırlısıyla da cok özledim evimi düzenimi.

Nasil korse alicam bende bilemedim. Sezeryanda olmaz ama yine de boş bırakmayın hafifçe sarin diyorlar kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…