2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

şekerim salmak yokkk :) bi tek dipler çıktı benim allahtan o da kötü durmuyor :)
her hafta sonu mutlaka fönümü çektiririm..kızımda süslü püslü olsun şimdiden alışsın :)

hosgeldın canım ohh ıyı olmuş valla ıcın açılmıştır. temızlıge ayrı gezmeye ayrı..
ben çalışmıyorum ama kendımı de bırakmıyorum :)) zaten koca gobiş olduk moral lazım. insan kendine bakınca daha pozitif oluyor.
4.cu bebiş geldi haberin var mı bılmıyorum beren_35_01 arkadaşımız da oglusu dogurmus :)

oyyy maşallah tontiş olmuş Allah hayırlısıyla gönlüne gore versın canım dogumuda inşallah..

şekerim salmak yokkk :) bi tek dipler çıktı benim allahtan o da kötü durmuyor :)
her hafta sonu mutlaka fönümü çektiririm..kızımda süslü püslü olsun şimdiden alışsın :)

aaa aynen bak kafam yağlı yağlı oturuyorum doğal bakım yağımla saç bakımımı yapıyorum :)))))
evden çıkarken parfüm sıkarken gobusede sıkıyorum parfüm esım dıyor napıyorsun kızıma da parfüm sıkıyorum dıyorum

Cnm yattığı yer nur olsun insallah annecinin.benim annemden baska kimsem yok beni cekebilecek :-( onlara herzaman ihtiyacimiz var elbetteki her yaşta. Bizde ana olcaz rabbim nasip ederse onlari her sekilde daha iyi anliycaz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amin canım sağolasın.. annem gıttı herseyım gıttı ozellıkle kızlar ıcın anne hersey. eşimden başka kimsem yok artık. Ama Allah razı olsun anacığımdan benı kimselere muhtaç etmıyecek sekılde yetıstırmıs. kimseye eyvallahım yok kv.mıs vs.mıs.. Aynen bak sımdıden içimiz titriyor kuzularımıza bırde kucağımıza alınca nasıl olacak. çok dua ederim ama hayatımda ılk defa kendı canım ıcın dua etmeye başladım hamılelıgımde bebişim bensiz kalmasın dıye. ne başka bır duyguymuş annelık meğer..

Amin Sağol canım.. iyi oluyo böyle yazınca haftasına göre uyumlu mu anlıyoruz gerçi her bebek farklı..Allahim hepimiz e hayırlı kolay normal doğumlar nasip etsin bebişlerimızi sağlıkla sıhhatli kucağımiz a alalım inşallah, vakit azaldıkca kavuşma heyecanı artıyor

kiz bide 20si olursa ben dediydim der durur:)

zaten o cok fena :))) yıllarca dınle artık ben dedıydım ben dedıydım dıye :))))))))) bişeyde kalmadı hee 20sine acil doğurman lazım
yarın kendı doktoruna benı kv dılıne düşürme doktor dogurttur benı de :)))

kızlar ben kaçıyorum makıneler alev alacak ısınmaktan :))))

kızımla hepinizi kocaman kocaman opuyoruz sımdılıkkkk

aynen heheh benim kız da pek bi eğlenceli olacak sanırsam düğünde ki müziklerden ben pistte halay çektim babasıyla o da karnımda :))) alışsın tabi dediğin gibi

hoş bulduk valla özlüyorum artık buradan uzak kalınca o kadar alışmışım ev benim halılar dahil beyaz komple temizlendi o kadar kendimi iyi hissettim ki üstüne birde sözde kendime bakıyorum diyordum iki şıpıdık kıyafet giyip takıp takıştırınca bir de insan içine girin ce çok iyi geldi valla dosta düşmanlarıma gazımı çıkardım rahatladım çok pozitif oldum valla kızım da bi mutlu sürekli dönüp dolanıp duruyor bu arada demek 4 tosun da katıldı ha ohh süper olmuş valla bu durum sıranın bize çok yaklaştığının resmidir bence temmuz annelerinin doğum hihayesine yazılmıdımı acaba bu arada yeni bir liste yapsak ya sırayla doğum yapanlar tarihleri isimleri detayları yazsak da oradan takip etsek daha güzel olmaz mı ??

Ya göğüs ucu olmayanlar için mi göğüs ucu benimde yok onu kullanirsak bebek emebilir mi yani onla mi emecek nasıl oluyor. .

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Bugun de doguramadan geldin mi kizz sabah uyku sersemi esim diyoki " bu gece de dogurmadin"
Bende cok mutlu oluyosun galiba doguramayinca dedim uyudum
yine olmadi yine olmadi ozge:) benimkisi cumaya kadar dogurcn dio ins dedim sabrim kalmadi
Ya amma dogurma meraklisi ciktiniz haaa ben dursun diyom siz dogsun diyonuz.kesin sona kalcaniz ben sizden once dogurcam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
biri ustte sikistryo biri altta halimi gorsen oturamyrm bile dogsunlarda kucaqima aliyim sanci gelse salya sumuk aglarm korkudan:)
dayanamyrm ya sandimki gdecem grecem ameliyata ne ugrastirici ismis az kaldi ama sabrimda kalmadi

doktora diyim ltfn 20sini bekleme ben diorum anne yok 20sini beklemicek yok yok en gec 20si dio:)

bi sanci geliyo gbi az once bi anda kasildim bu 2oldu gerci hc umidim yok yalanci sancidr umursamyrm bile gelen sancilari gercek olursa anliyamicm ya:)

dogurmak istyrm ya ustteki oglum kafasini gogsume dayadi cok acitiyo kw yine tutturdu 20si diye:)

Seninkiler tek yumurta mi çift mi.ay ne tatlı ust üste mi duruyorlar ne tatlı mucize Allahım ne büyük yaa

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…