kızlar hafta çok yoğundu perşembeden beri giremiyorum. evi komple kırkladım tertemiz oldu, üstüne gelen misafirler mi dersiniz mevlütler düğünler çok fenaydı valla bu gün gün içerisinde 2 saat uyumuşum karnım kocaman oldu düğünler için şıkır şıkır giyinip kuaföre gittim çok iyi geldi aslında, farkettim ki kendimi biraz salmışım size tavsiyem olsun kendinize dikkat edin.. gerçi çalışan bayanlar her türlü dikkat ediyorlardır sanırım dimi?hee bu arada yağmur daha doğurmamış ilk sırada o vardı başka sürpriz yapan oldu mu??
hgb den bahsediyorsunuz dimi benimde 10.3
kan ilacı içiyorum sürekli ve nefret ediyorum midemi mahvediyor bulandırıyorona rağmen hala benimde alt sınırda kanım
kızlar hafta çok yoğundu perşembeden beri giremiyorum. evi komple kırkladım tertemiz oldu, üstüne gelen misafirler mi dersiniz mevlütler düğünler çok fenaydı valla bu gün gün içerisinde 2 saat uyumuşum karnım kocaman oldu düğünler için şıkır şıkır giyinip kuaföre gittim çok iyi geldi aslında, farkettim ki kendimi biraz salmışım size tavsiyem olsun kendinize dikkat edin.. gerçi çalışan bayanlar her türlü dikkat ediyorlardır sanırım dimi?hee bu arada yağmur daha doğurmamış ilk sırada o vardı başka sürpriz yapan oldu mu??
Bizde doktorumuzdan geldik kızım 36. 3 günlük 2 kilo 800gram olmuş maşallah kafasi hala asagida on gün sonra çatı muayenesine göre ya sezaryen için gün verelim yada normal doğum bekleyip beklememeye karar verelim dedi bakalım on gün daha sabretcez inşallah:)
şekerim salmak yokkk :) bi tek dipler çıktı benim allahtan o da kötü durmuyor :)
her hafta sonu mutlaka fönümü çektiririm..kızımda süslü püslü olsun şimdiden alışsın :)
:))))
canım benım anaların hakkı gerçekten ödenmez. ben anacığımı erken kaybettım mekanı cennet olsun. daha coookkk ıhtıyacım vardı ama takdir Allahın.
ordan annem böyle dıyor dıyınce canımmmm benımmm oldum :) Allah onlardan razı olsun.. dünya bir yana onlar bir yana..
dogurmak istyrm ya ustteki oglum kafasini gogsume dayadi cok acitiyo kw yine tutturdu 20si diye:)
dogurmak istyrm ya ustteki oglum kafasini gogsume dayadi cok acitiyo kw yine tutturdu 20si diye:)
hatun ınat etti 20sine kadar dogurtturmayacak sana
Cnm yattığı yer nur olsun insallah annecinin.benim annemden baska kimsem yok beni cekebilecek :-( onlara herzaman ihtiyacimiz var elbetteki her yaşta. Bizde ana olcaz rabbim nasip ederse onlari her sekilde daha iyi anliycaz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bak dedigi cikar soylim
hosgeldın canım ohh ıyı olmuş valla ıcın açılmıştır. temızlıge ayrı gezmeye ayrı..
ben çalışmıyorum ama kendımı de bırakmıyorum :)) zaten koca gobiş olduk moral lazım. insan kendine bakınca daha pozitif oluyor.
4.cu bebiş geldi haberin var mı bılmıyorum beren_35_01 arkadaşımız da oglusu dogurmus :)
oyyy maşallah tontiş olmuşAllah hayırlısıyla gönlüne gore versın canım dogumuda inşallah..
aaa aynen bak kafam yağlı yağlı oturuyorumdoğal bakım yağımla saç bakımımı yapıyorum :)))))
evden çıkarken parfüm sıkarken gobusede sıkıyorum parfüm esım dıyor napıyorsun kızıma da parfüm sıkıyorum dıyorum
kiz bide 20si olursa ben dediydim der durur:)
şekerim salmak yokkk :) bi tek dipler çıktı benim allahtan o da kötü durmuyor :)
her hafta sonu mutlaka fönümü çektiririm..kızımda süslü püslü olsun şimdiden alışsın :)
hosgeldın canım ohh ıyı olmuş valla ıcın açılmıştır. temızlıge ayrı gezmeye ayrı..
ben çalışmıyorum ama kendımı de bırakmıyorum :)) zaten koca gobiş olduk moral lazım. insan kendine bakınca daha pozitif oluyor.
4.cu bebiş geldi haberin var mı bılmıyorum beren_35_01 arkadaşımız da oglusu dogurmus :)
oyyy maşallah tontiş olmuşAllah hayırlısıyla gönlüne gore versın canım dogumuda inşallah..
aaa aynen bak kafam yağlı yağlı oturuyorumdoğal bakım yağımla saç bakımımı yapıyorum :)))))
evden çıkarken parfüm sıkarken gobusede sıkıyorum parfüm esım dıyor napıyorsun kızıma da parfüm sıkıyorum dıyorum
Sagol cnm iyiyim sukurler olsn..bez yenidogan ben huggies aldm enkucuk boyundan degil ama 2numara aldim yada prima al sakin molfix alma cok sert ve kotu bide stok yapma 2numara bezi belki kilolu dogar cok az kullanrsn..islak mendil evde kullanma bence biyere giderken kullanirsn pamuk islatip silebilirsn totoyu hazir agiz mendilleriyle olurya kuzuyu open olursa yika guzelcene yuzunu sil bi buzdolabi poseti icinde gezdir..gogus ucunu cok buyuk alma agzi kucuk olan olsn hatta ben burda bulamadim gezmedigim yer kalmadi avent yok chicco var oda 25tl kazik gibi cok sert esimde dedi wee alalim olmazsa babannenden isteriz ordan bulur gonderir istrsn sende ilk ucuz olanini dene belki emebilen bi cocuk olur birhaftaya cikar uclari rahat edersn gogus kremi arkadasim garmastan kullandi memnun ama ben lansinoh istiyorm bakalim artik hayirlisi
yine olmadi yine olmadi ozge:) benimkisi cumaya kadar dogurcn dio ins dedim sabrim kalmadiBugun de doguramadan geldin mi kizzsabah uyku sersemi esim diyoki " bu gece de dogurmadin"
Bende cok mutlu oluyosun galiba doguramayinca dedim uyudum
biri ustte sikistryo biri altta halimi gorsen oturamyrm bile dogsunlarda kucaqima aliyim sanci gelse salya sumuk aglarm korkudan:)Ya amma dogurma meraklisi ciktiniz haaaben dursun diyom siz dogsun diyonuz.kesin sona kalcaniz ben sizden once dogurcam
dayanamyrm ya sandimki gdecem grecem ameliyata ne ugrastirici ismis az kaldi ama sabrimda kalmadivalla ne yalan soylıyım sezeryan denılınce bende oyle sanıyordum :)))))) ama sonuçta bır ameliyat herseye bakmaları lazım mantıklıda işte bizde sabrın sonu olduğu ıcın yeterrrrr dıyesımız geliyor. dayan yağmurum dayannn :)
ama dısarda da yenmıyor herzaman ya. ozellıkle suan bızım ıcın hıc ıyı değil. bazen yıyorum dısarda doktor duyunca paralıyor. ee o kadar da olucak ama aç kalsan kızıyorlar dısarda yesen kızıyorlar e dısarda ısın olunca acıkıyorsun mecbur yıyorsun..
ya daha vakıt var benım ıcın ama pek bır paranoya oldum :)))) devamlı temız olayım ne olur ne olmaz dıye :)))) ayyy yalnız zor olanı kendım yapıyordum evde yıllardır. fakat son aylarda yapamadığımdan jılte donmuştum. Allah dıyorum bayılacaktım salondaıyıkıde 3-5 gun once yaptırmışım ama 1 gun once yaptırsam dr. kontrolüne gıtsem dokunsalar ağlardım :)))))
hımm anladım canım hemen kısa bır sure yakmadan okiii süper.. sağolasın..
canım once bıberon parçalarını ve emzıgı yıkadım normal. sonra ocakta kaynayan tencereye attım (altı acık) 3-5dk kaynattım butun parçalarını. sonra maşa ıle aldım kâğıt havluyla kurulayıp. kâğıt havluya sarıp buzdolabı posetıne koydum.
zaten o cok fena :))) yıllarca dınle artık ben dedıydım ben dedıydım dıye :))))))))) bişeyde kalmadı hee 20sineacil doğurman lazım
yarın kendı doktoruna benı kv dılıne düşürme doktor dogurttur benı de :)))
Seninkiler tek yumurta mi çift mi.ay ne tatlı ust üste mi duruyorlar ne tatlı mucize Allahım ne büyük yaa
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
cift yumurta cnim usteki oglum yan yatiyo alttaki oglusum dik duruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?