2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Ya göğüs ucu olmayanlar için mi göğüs ucu benimde yok onu kullanirsak bebek emebilir mi yani onla mi emecek nasıl oluyor. .

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Ben onla emzirdim cnm iyi oluyor ya gogus ucu olmayanlar icin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sezeryanda mutlaka gecelik lazım canım, alttan iççamaşırını zor giydiriyolar ki pijamayı nasıl giydirsinler

ben ilkinde de bunda da pijama takım aldım ama hastaneye götürmek için değil

daha önce de yazmıştım ilk olarak evde kullandığınız normal bir gecelik en iyisi oluyor kanamadan dolayı, ertesi günde sabahlık gecelik cici takımlar

bu sefer de öyle yapçam ben bir normal gecelik, bir de lohusa gecelik takım götürcem yanımda

pijamayı da eve gelen giden olunca özellikle erkek yanında iyi oluyor diye aldım

ebrucum pişik için Trosyd ve Hametan aldım ama daha günlük doğal bısey var mı bıldıgın?

ben oğlum pişik olduğunda hametan kullanıyorum, en çabuk etki eden o geldi bana

öyle yaptım böyle yaptım diye anlatmaktan rahatsız oluyorum bazen ama insan ilk olunca fikir sahibi olmak için başkalarına ihtiyaç duyuyor

doğumdan sonra ıslak mendilleri kullanmaya başladık baktık ki popiş hemen pişik oldu

sonra başka birinin tavsiyesiyle saf zeytinyağlı sabunla yıkadığım bezleri kullanmaya başladım

2 küçük dondurma kutusu yapmıştık, birinde bezi sabunluyorduk, diğerinde temiz su içinde bez vardı

önce sabunlu bezle silip, sonra temiz bezle sildik

işe başlayana kadar yaklaşık 4 ay böyle temizledim maşallah hiç pişik olmadı

ay o jenny willy mi nedir nasıl bir kokusu var sehercim ya çocuğun kakasının kokusu duyulmuyor parfüm kokusundan bir kez arkadaşım dedi diye aldım zor bitirdim paketi

huggies'i de bir kez aldım onu da zor bitirdim pişik mahvetti oğluşu

primadan şaşmıyorum en iyisi, genelde hepsiburadadan yada kipadan takip edip aylık paketini alıyorum daha ekonomik oluyor

Eve gittim bugun pazar yada pazartesi tekrar gidicem ev cok fena. Kadın alicam hali silmeye birde köşeyi camları sildiricem. Dolaplar felan cok fena hepsini tepmis dolaplara. Önce kadın mi alsam yoksa ben işleri halledeyim sonra mi alayım kadını?

Hayirli olsun canim anahtarini almissin... Bende kadin alicam am oncesinde dolaplari hallettim mutfaginda bi kismini bu gun bitirdim..ortuleri falan yikadim utuledim. Kadin cam kapi hali koltuk banyo vs halleder gider sonra ben ortuleri seterim bitti gitti..bence boyle yap canim sende

:)) kakasinin kokusumu duyulmuyor :)) kiz eltimde 2arkadasimda ondan kullaniyor cok memnunlar bende memnundm ama danamin totosuna olmuyo artik huggiesdende memnundm banada primanin kokusu agir geliyo kizzz igrenc ama napim mecbur aliyorz belki senin kuzunun totosuna yaramamistr..bakalim bu yenilere deneye deneye gorcez ya benim yegenime pahali bezler yaramadi biliyomusun resmen su topluyodu pisikten canbebe kullandi yengem duzeldi ciltden cilde farkediyo demekki

her bebeğe herşey yaramıyomuş gerçekten

bu bebişe prima yenidoğan aldım 1 paket bakalım nasıl olcak

herkes temizliklerini bitirdi ben daha başlamadım vallahi çantamız da hazır değil

annem ramazandan önce gelcek perdeleri falan yıkıcaz bakalım, mutfağı falan da hallederiz

halıları da yıkamaya vercem 15inden sonra inşallah

eşim de oğluşun odasını boyucak bakalım keyfi gelirse maviye, koridoru da boya dedim ona

iş çok ama harekete geçen yok bizim evde daha

Canim ya o bimdeki brzi ablamda kullandi yigenime..cokta memnundu hic sorun yasamamis. Ben simdilik huggies aldim ilk 6 ay kullancam sonra bimden almayi dusunuyorum..fiyatida cok iyiymis.

Benim oglusum 10 günde değişmemiş hic yaa 2900 dedi gene. Bende 700 gram almisim 66700 olmusum haftaya pazartesi bidaha cagirdi herşeyin normal simdi, nst de sancida cikmadi beklemedeyiz :)

her bebeğe herşey yaramıyomuş gerçekten

bu bebişe prima yenidoğan aldım 1 paket bakalım nasıl olcak

Bende huggies aldm koca bi paket 2numara aman ilk hafta zaten gunde enaz 6bez gider cabuk biter...kiz aklima ne geldi ben dogum yaptigimda cocugn altini almayi unutuyodum :)) doyuruyodum yatagina yatiriyodm aklima gelmiyodu hic altina bakmak cahillik iste :)) annem bakti ilk 1hafta alisdiydim ben doyuruyodm o temizliyodu kotu alismisim sonrasinda hep unuttum :))

Bende memnun kaldim cnm 13kusurdu en son simdide 14olsn en fazla

Allah iyiliğini versin

bende ilk doğduğu zamanlar hiç sevmiyodum altını değiştirmeyi

45 gün annemle beraberdik de hep ona temizletmeye çalışıyodum

hele gece uyku sersemi emziriyosun bir de altını değiştirmek gerekiyor ya nasıl zor geliyordu anlatamam

Hahaha cok guldum yaaaa valla iyi aklima yatti anneme iteleyim ben i isi :)

Hanımlar kendiniİ asla cok yormayın. Dikkat edin hiç bişiyi sıkıntı yapmayın. Ben su an 34 haftalık gebeyiö. 33+4 ken böbrek üstü bezimde kanamadan hastaneye yatırıldım. Hala yatıyorum. Kanamamın durmasını bekliyoruz. Bebeğimi sezeryanla alcaklardı. Ama kanama için durması için beklediler. Allaha şükür bugun kanamamın azaldığını öğrendik. Ama normal doğum hayallerim suya düştü. Ama cok acı cektim yerlerde süründüm ağrıdan. 4 gün ağzıma lokma koyamadım. Dikkat edin. Stresden mümkün olduğunca uzak durun. Bende cok dua bekliyorum sizden. (

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tam verecekler cnm bakalım bu hafta almam lazım ama hiç gidesim de yok

Bnde aynilarini koydum cnm tabi bikaci eksik

Allah yardımcın olsun cnm sağlıkla alırsın ins yavrucugunu kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…