Ya göğüs ucu olmayanlar için mi göğüs ucu benimde yok onu kullanirsak bebek emebilir mi yani onla mi emecek nasıl oluyor. .
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Selamlar kızlar, bakıyorum herkes işini bitirmiş hiç olmazsa yarılamış, ben daha çanta hazırlıcam, temizlik yapamıyorum eşyalarımda sorun çıkmıştı yatak ve yemek odamda hepsinin yenisi gelecek onlar gelmeden temizliğe girişemiyorum, cuma günü dr gittik nst ye bağlandım hemşire kalbi çok hızlı atıyo dedi, dr normal dedi inşaallah normaldir, kızım ters duruyor muhtemelen sezaryan yapıcaz dedi dr temmuz başında bakalım hepimiz için hayırlısı olsun inşaallah.
bu arada kendime pijama yada gecelik almadım henüz eğer sezeryan olursam pijamamı almalıyım gecelikmi karar veremedim, bebek için pişik kremi hangi markayı aldınız onuda alamadım
ebrucum pişik için Trosyd ve Hametan aldım ama daha günlük doğal bısey var mı bıldıgın?
Bide bezde cok onemli kizlar molfix hic memnun kalmadim prima guzel huggies prima kadar memnun kalmadim sizdirdi ve primaya es bi bez bimde var jenny willy hem cok uygun hem cok guzel ondan enaz prima kadar memnun kaldim ama suan koca danamin totosuna olmuyor :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eve gittim bugun pazar yada pazartesi tekrar gidicem ev cok fena. Kadın alicam hali silmeye birde köşeyi camları sildiricem. Dolaplar felan cok fena hepsini tepmis dolaplara. Önce kadın mi alsam yoksa ben işleri halledeyim sonra mi alayım kadını?
ay o jenny willy mi nedir nasıl bir kokusu var sehercim yaçocuğun kakasının kokusu duyulmuyor parfüm kokusundan bir kez arkadaşım dedi diye aldım zor bitirdim paketi
huggies'i de bir kez aldım onu da zor bitirdim pişik mahvetti oğluşu
primadan şaşmıyorum en iyisi, genelde hepsiburadadan yada kipadan takip edip aylık paketini alıyorum daha ekonomik oluyor
:)) kakasinin kokusumu duyulmuyor :)) kiz eltimde 2arkadasimda ondan kullaniyor cok memnunlar bende memnundm ama danamin totosuna olmuyo artik huggiesdende memnundm banada primanin kokusu agir geliyo kizzz igrenc ama napim mecbur aliyorz belki senin kuzunun totosuna yaramamistr..bakalim bu yenilere deneye deneye gorcez ya benim yegenime pahali bezler yaramadi biliyomusun resmen su topluyodu pisikten canbebe kullandi yengem duzeldi ciltden cilde farkediyo demekki
Bugün kontrolüm vardı kızlar bebişim 2000 gr - 40 cm olmuş. Daha çok küçük kuzu ya
:)) kakasinin kokusumu duyulmuyor :)) kiz eltimde 2arkadasimda ondan kullaniyor cok memnunlar bende memnundm ama danamin totosuna olmuyo artik huggiesdende memnundm banada primanin kokusu agir geliyo kizzz igrenc ama napim mecbur aliyorz belki senin kuzunun totosuna yaramamistr..bakalim bu yenilere deneye deneye gorcez ya benim yegenime pahali bezler yaramadi biliyomusun resmen su topluyodu pisikten canbebe kullandi yengem duzeldi ciltden cilde farkediyo demekki
her bebeğe herşey yaramıyomuş gerçekten
bu bebişe prima yenidoğan aldım 1 paket bakalım nasıl olcak
Canim ya o bimdeki brzi ablamda kullandi yigenime..cokta memnundu hic sorun yasamamis. Ben simdilik huggies aldim ilk 6 ay kullancam sonra bimden almayi dusunuyorum..fiyatida cok iyiymis.
Bende huggies aldm koca bi paket 2numara aman ilk hafta zaten gunde enaz 6bez gider cabuk biter...kiz aklima ne geldi ben dogum yaptigimda cocugn altini almayi unutuyodum :)) doyuruyodum yatagina yatiriyodm aklima gelmiyodu hic altina bakmak cahillik iste :)) annem bakti ilk 1hafta alisdiydim ben doyuruyodm o temizliyodu kotu alismisim sonrasinda hep unuttum :))
Bende huggies aldm koca bi paket 2numara aman ilk hafta zaten gunde enaz 6bez gider cabuk biter...kiz aklima ne geldi ben dogum yaptigimda cocugn altini almayi unutuyodum :)) doyuruyodum yatagina yatiriyodm aklima gelmiyodu hic altina bakmak cahillik iste :)) annem bakti ilk 1hafta alisdiydim ben doyuruyodm o temizliyodu kotu alismisim sonrasinda hep unuttum :))
Tam verecekler cnm bakalım bu hafta almam lazım ama hiç gidesim de yokbenim de şöyle biraz evi toplamam lazım ya,yarın apt.toplantısında doğalgaza geçilecek mi o belli olacak,yatak odam küçük herşey tıkış tıkış orası nasıl olcak bilmiyom,o iş yapılacaksa halıları yıkamaya verir bi de kadın çağırırım ama tabi ramazandan evvel girişirlerse yok doğumdan sonra olursa rezilllik demektir,izne de 8 temmuzda çıkcam sevgicanım,yani dayanabildiğim kadar dayancam,maaşını tam verecekler de mi
Kızlar hastane çantamı hazırladım sayılır
bebek için
2 takım hastane çıkışı (ayaklı alt üst eldiven içi için çıtçıtlı badi)
1 tane penye battaniye
1 tane ayaklı komple tulum
2 tane sıfır kollu çıtçıtlı badi
bebek bezi
ağız mendili
2 çorap
2 eldiven
pişik kremi
saç bandı
kendim için
hastane yatağı için çarşaf yastık kılıfı pike
1 emzirme sütyeni
3-4 iç çamaşırı
1 el yüz havlusu
1 gecelik
1 terlik
göğüs pedi bol miktarda
normal ped
göğüs kremi
lohusa tacı
sizce yeterlimidir?
gecelik bir tane daha koyucam yedek olsun kan falan bulaşır diye düşünüyorum...
Hanımlar kendiniİ asla cok yormayın. Dikkat edin hiç bişiyi sıkıntı yapmayın. Ben su an 34 haftalık gebeyiö. 33+4 ken böbrek üstü bezimde kanamadan hastaneye yatırıldım. Hala yatıyorum. Kanamamın durmasını bekliyoruz. Bebeğimi sezeryanla alcaklardı. Ama kanama için durması için beklediler. Allaha şükür bugun kanamamın azaldığını öğrendik. Ama normal doğum hayallerim suya düştü. Ama cok acı cektim yerlerde süründüm ağrıdan. 4 gün ağzıma lokma koyamadım. Dikkat edin. Stresden mümkün olduğunca uzak durun. Bende cok dua bekliyorum sizden.(
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?