Merhaba benim 1 aydır agrım var hele şimdi agrılarım cok arttı yatip kalkmak yürümek iskence gibi bacak arası kemiklerim cok agriyor doktora söyledim çatı kemiklerinin dogum icin yavas yavas ayrilmaya basladigini normal oldugunu söyledi artık minnoslar gelene kadar katlanicaz
Benimde canim yanıyor asagiya dogru baski var resmen 34. Haftama girdim bugün bazen öyle baski oluyor ki doguracakmisim gibi korkuyorum normal mi acaba
canım o markalar hakkında fikrim yok ama chicco liteway plus travel sistem iyiymiş.
biz concord neo travel sistem aldık. arkadaşlarım her iki travel sistemden de memnun kalmışlar.
Chicco travel liteway cok güzel canim ben normal chicco liteway aldım zaten kisa denk gelicek evde ayrıca anakucagi.var diye o kadar para vermekten vazgeçtim travele.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bide bu korse var ama sezeryan durumunda sıkıntı olabilir. Bunun ic kisminda özel bi dokusu varmis surtunmeyle beraber dokundugu bölgedeki kilolari eritiyomus. Medikalci boyle söyledi. Zaten üzerinde dogum sonrası diye kocaman birde etiketi var. Ama ben daralirim diye bedensiz bel korsesini tercih ediyorm.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.