2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Benimde canim yanıyor asagiya dogru baski var resmen 34. Haftama girdim bugün bazen öyle baski oluyor ki doguracakmisim gibi korkuyorum normal mi acaba

sezeryanda daha çok göbek kalıyormuş fazla sıkmayan bi korsa alsak takamaz mıyız ki?

Nasil korse alicam bende bilemedim. Sezeryanda olmaz ama yine de boş bırakmayın hafifçe sarin diyorlar kizlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sezeryan olursak aslında tulbent tarzı biseyler takılabilir kızlar bncw hafifce

Kizlar sakin sezeryanda takmayin birsey.komsunun gelini taakmis korse.2 gun sonra hastaneye kaldirdilar 1 hafta yatti enfeksiyon olmus.bebisinden ayri kaldi :-(

Kizlar sakin sezeryanda takmayin birsey.komsunun gelini taakmis korse.2 gun sonra hastaneye kaldirdilar 1 hafta yatti enfeksiyon olmus.bebisinden ayri kaldi :-(

Aaaaa aman olursam takmam bebisimden ayrı kalamaaaaamm spor yapar eritirim göbeği beenn

Aaaaa aman olursam takmam bebisimden ayrı kalamaaaaamm spor yapar eritirim göbeği beenn

aman Allah korusun ben de takmam o zamann dr sormak lazım bi

aman Allah korusun ben de takmam o zamann dr sormak lazım bi

Bende talmicam ztnntakilir gibi olmZ ya koca kilot giycez o sarilirmi hic

canım o markalar hakkında fikrim yok ama chicco liteway plus travel sistem iyiymiş.
biz concord neo travel sistem aldık. arkadaşlarım her iki travel sistemden de memnun kalmışlar.

Sağol canım onları da not aldım bakalım inşallah memnun kalınan bi ürün olmasi daha iyi bi araştıralım

Bende talmicam ztnntakilir gibi olmZ ya koca kilot giycez o sarilirmi hic

Koca külot hahahaha bnde geçen aldım hakkaten kocaman :) :) :)

Sağol canım onları da not aldım bakalım inşallah memnun kalınan bi ürün olmasi daha iyi bi araştıralım

Chicco travel liteway cok güzel canim ben normal chicco liteway aldım zaten kisa denk gelicek evde ayrıca anakucagi.var diye o kadar para vermekten vazgeçtim travele.

Buradan biri demişti sezeryandan sonra korse taktim rahat hareket ettim tavsiye ederim diye ama.. Kimdiki acaba?

Enfeksiyon neden olurki korseden, dikiş yerleri havasizmi kaliyo acaba?

Herkese günaydın :) ben ortholand din bedensiz bel korsesini alcam. Araştırmalarım sonucu ona karar verdim dusunurseniz aklinizda.bulunsn

Gunaydin kızlar 5. Annemizde doğum yapmış gizzem. Allah anali babalı büyütsün. Bakalım sırada kim var

Gunaydin kızlar 5. Annemizde doğum yapmış gizzem. Allah anali babalı büyütsün. Bakalım sırada kim var

Gizem kimdi nicki neydi duygu?kac haftalik dogum yapmis kac kg dogmus bebisi?doguran olunca ayrintili yazin nolur.face yok sizin verdiginiz bilgilerle kaliyorum burda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…