2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Aaaaa bizimde Enes Kağan cnm.adasmislar bak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu arada cantami eksikleride olsa hazirlamis bulunuyorum ustumden koca yük kalkti şu evde bitse iyi olacak annecimde yorgunluktan mahfoldu.offf :-(

Bu arada cantami eksikleride olsa hazirlamis bulunuyorum ustumden koca yük kalkti şu evde bitse iyi olacak annecimde yorgunluktan mahfoldu.offf :-(

eksikler bitmiyor ki ben hazırlayalı bir ay olacak nerdeyse kaç kere döktüm tekrardan hazırladım

Aaaaa bizimde Enes Kağan cnm.adasmislar bak

Ne guzel oglumun adasi var simdiden..oglumda sevindirik oldu adasina slm yolluyor anasini tepikliyerek:)
Temizlik hepimuzin sirtinda kaldi valla..cantande eksigin ne bende hazirladim sukur..

Benimkide sevincten cildiriyor suan bebek bezi, islak mendil, zemzem hurma.onlarida sonra koycam iste.yarin alayim bezini felan.islak mendil var dalin nin ama unibaby alayim diyorum.gerci evde saf sulu pamukla sileriz ama hastaneye lazim olur.

eksikler bitmiyor ki ben hazırlayalı bir ay olacak nerdeyse kaç kere döktüm tekrardan hazırladım

Sanirim benimde öyle olacak agzini açık birakdim aklima geldikçe yüklerim artik. cok da fazla birsey goturmicem ztn gerekliler dışında.

dorişi yatırdım oturuyorum bende kös kös

buarada bebişlerin isimlerine herkes karar vermiştir heralde di mi?

büyüğün adı DORUK ona uygun isim bulamadık EGE koymaya karar verdik
ayyy canm en sevdiğimerkek isimlerinden biri arkadaşımın bebişine bu ismi ben koyduydum ama ben bu şakayı sölemesem olmaz tabiki doruk a kafiye buldum sonra da canım çekti offfffffff

Biliyorum cnm senin abarttigini )) benim tek valiz hepsini sigdircam insallah.aman ya bise lazim olsa evden gelir alirlar sanki fizana gitmicem ya

ben başka ilçede doğum yapacağım için öyle oldu cnm yoksa gerek yok tabi abartmaya

Kızlar ben neden foto yükleyemiyorum pc den mi kaynaklanıyor netten mi bilemedim. Okulun netinden bağlandığım için mi acaba? Halı ve terlik fotolarını netten indirip yüklemiştim olmuştu. Kendi fotolarımı yükleyemiyorum bi türlü hata veriyo hep

Aysem sen benim koydugum resmdeki gibi yap ben dikme kismini da gostererim sana ben tersi duzu de yeni ogrendim hatta ogrenemedim ben yapiyom annem sökuyoo

hayırlı günler kızlar nasılsınız
öff ben bugün çok sıkıldım ya zaman geçmiyor havada sıcak bunaldım iyice...

link atabilirmisin acaba?

ÖZGECAN kaçar tane yaptığını yaz bebem,lolaysun,face sadece öğlen arası açılıyo eve geçince yollayım canm,duygucanım eve geçiyomuşsun sabah okudum,asla akıl vermek gibi düşünme canım eşinle bir araya gelince de kimselerin lafını etmeyin,geride bırakın herşeyi,herkes bi şansı daha hakeder,Rabbim pişmanlık vermesin,bebeğine sağlıkla ve HUZURLA KAVUŞTURSUN...Kızzzz YAĞMUR beğenmediğimiz yumuşak dikeni tahmini tutarsa ne gülerim ama yaaaa
kaç gündür bulaşık makinemle başım dertte daha 7 aydır kullanıyom,1 yıl oldu alalı kapağın iç kısmı komple paslı leke,sanki lehim yapılmış gibi,servisi aradım değiştirelim kapağı dediler eve gelince siz buna ç.suyu dökmüşsünüz garanti kapsamı değil demesin mi,dedim bak halime ben evimde kimyasal deterjam kullanmıyorum,ç.suyu yok bile evde dedim,ık mık yaptı bölgeye sormam lazım dedi gitti dün.bu sabag aradım genel merkezi,hooop yarım saat sonra eşimi arayıp öğleden sonra kapak değişimi için gelcez demişler,bakalım bi eve gidem de,değiştireceklerse de kavgasız döğüşsüz olsun bitsin,çok pis dalasım var

Son düzenleme:
kızlar inş doğumdan sonra hastahaneden çıkarken bebişleri neye koyup eve getirmeyi düşünüyorsunuz bende kararsız kaldım sonuçta kücük olurlar kucakta zedelenmesin siz ne yapacaksınız...

kızlar inş doğumdan sonra hastahaneden çıkarken bebişleri neye koyup eve getirmeyi düşünüyorsunuz bende kararsız kaldım sonuçta kücük olurlar kucakta zedelenmesin siz ne yapacaksınız...

ben taşıma sepetiyle çıkarmayı düşünüyorum içine alt açmayla destek yapıcam inş.

Yok canim öyle değil eşyalarını alıp gitmiş o. Yani ben tek kalicam çekincelerim ondan. Ben ona kaç kere şans verdim ama anlamadi. Daha da böyle devam ediyor. Inan ne yapicam ne düşüncegimi şaşırdım cok yoruldum. Doğumda ve sonrasında haber vermek istemiyorum sonra pişman olurmuyum diye düşünüyorum. Haber verince gelse nüfus cuzcani içın pisligine gelicek onu da biliyorum. Kafamda deli sorular kısacası... Fikirlerinize ihtiyacım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…