2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Konya medicanadan bahsediyorsun dimi canim sende. Ben gitmistim ozlem hanim ve narin hanima ikisinide sevmedim metin beydende memnun olmayan bi kac kisi duydum. Hospitale gidiyorum ben doktorum aysel hanim cok memnunum esim indirim falan diyince medicana dah ii bi hastane oldugundn kafam karisti... Genede doktorumdan vazgrcmicm gibi..

Aynen yaa yaz meyvelerine bayılıyorum ama yine de tutuyorum kendimi azıcık tadına bakıyorum o kadar

bende bu hafta karpuz almadım pazardan, kendimi kaybediyorum karpuz yerken

bütün kış yaz meyvelerinin hayalini kurdum zaten

doktor da sürekli uyarıyor şeker yeme diye

Son düzenleme:
Canm o ne güzel hastaneymiş öyle nerde oturuyorsun ki bizim hastane 1250 den 1000liraya düşmüş muayenede 50lira birde 1.5 saat gittiğimiz yoluda katarsak bize 1.500 e bitse öp başına koy olcaz

zonguldak cnm hastane ereğlide ben başka ilçedeyim 1.5 saat uzak bana da. 600 normal fiyat memur olunca 540 a düşüyor bir de benim. muayene de 25 ten 12 ye düşüyor o yüzden devlette uğraşmadım hiç. drumdan da çok memnunum çok ilgili

muzu en küçüklerinden yiyorum bebişim 2 porsiyon meyve hakkım var 2. porsiyon da minik bi hurma oluyor tarçını çok önermiyorlar diye biliyorum doğum sancısını tetikliyormuş bikaç yerde okumuştum dikkat et bence. zaten süt yoğurt tüketmem sanırım doğumdan sonra öğğhhh geldi bugün çok zor geldim okula yaw ayakta duramıyorum artık hiç

benimki sabah yada akşam süt içme dedi, muz beyaz ekmek yok, karpuz kavun çok ince dilim vs vs kilo verdim, doğurunca hamile kaldığım kilodan daha düşük olucam galiba

ben 2 kiloya yakın verdim diyete başlayınca daha vermedim bebiş te normal seyrinde gidiyor çok şükür. süt yoğurt ara öğünlerde mutlaka var benim günde 3 öğün. kuzularımız sağlıklı olsunlar da bi şekilde katlanırız herşeye...

konya canım bencede vazgeçme memnunsa doktorundan zaten dediğin doktorlar ilgisiz bide sen hastaları değilsin hiç ilgilenmezler metin beyin doğumu zaten 1500-2000 arasıymış benim doktorum özlem hanım dediğim gibiler hastaneden memmun olduğum için mecbur orda yaptıracam bide daha sezeryan normal doğum için bişey söylemiyor son dakka kafadan sezeryan derse değiştirecem başka haftaneye giderim:

bende bu hafta karpuz almadım pazardan, kendimi kaybediyorum karpuz yerken

bütün kış yaz meyvelerinin hayalini kurdum zaten

doktor da sürekli uyarıyor şeker yeme diye

ben daha hiç karpuz almadım eve şeker çıkmadan kışın almıştım ilk çıktığında minicik bi tane. o da ilk ve son oldu zaten

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 1153490 Eki Görüntüle 1153491

soframızı kurdu oğluşum çamaşır sepetinin üzerine

kahve de yapmış annesine

ohh afiyet olsun ne güzel analı oğullu maşallah size

Merhaba kızlar bugün uyandım kahvaltı mı yaptım evimi süpürmem lazım ama uykum var halsiz hissediyorum kendimi ne yapsam uyusam mı ki ya

uyu canım kısmetse 1 ay sonra soramazsın bu soruyu bile dinlen butungun sonra insan sarhoş gb dolaşıyor

aman siz bakmayın kv lere ağzı olan konuşuyor misali.

hangi acıbadem acaba o acaba ben hastanelere doğrudan paket fiyatı soruyorum yalnız 2 gün yatişli refkatçi dahil sezeryanlı tam paket fiyatı sonrada bize kestra çıkarmayacak olanı o yüzde birde hastaneler şehire semte göre fiyatı değişiyor.

emseyi aramıştım tam herşey dahil sezeryanlı fiyatı öyle demişti.

arkdşnzn doğumu sezeryanlı tam paketmi bir de emseyden memnunmuydu nasıl doktorlar hemşireler odaların ameliyathanenin temizliği nasıl
bilginiz varmı

kızlar haziran anneleriin doğum hikayeleri bölümünde okudum. rabbim isteyen herkese böyle kolay doğum kısmet etsin bayıldım hemen normal doğurasım geldi :)

Aşırı Kolay Normal Doğumum

Sevgili arkadaşlarım, kiminiz bebeğini kucağına aldı. Kiminiz sabırsızlıkla bekliyor o muhteşem günü. Çok sıkıntılı bir süreçtir hamilelik güzelliklerinin yanı sıra. Sevinirsiniz bir yandan ama kolay değildir 9 ay bir canı içinde büyütmek. Böyle hisseden ve düşünenlere kendilerini çok iyi hissedecek doğum hikayemi sizlerle paylaşmak istiyorum. 2. bebeğime ağustos ayında hamile kaldım ama ne hamilelik. Bulantı kusma sancılar kramplar 3 aylık hamileydim gece yatamaz olmuştum. 9 ayı nasıl geçirdim anlatamam. 38. haftanın sonlarına doğru doktorum iki güne bir nst için çağırıyordu. Ha bugün ha yarın bekliyoruz ama nasıl stres oluyorum. Evdekileri de geriyorum tabii bende sinir hat safhada. Oğlumda doğumuma 25 gün vardı suni sancıyla doğum yaptım. Onda hazırlıksız yakalandım ne olduğunu anlamadım. Bu da bekle bekle gelmedi bir türlü. 39+2 deydim ve günlerden cumartesi 3 mayıs bugün tam bir hafta oldu. Sabah 7:30da kalktım lavaboya gittim. Bir baktım geceden kanlı akıntım olmuş. Hemen eşimi kaldırdım ılık duşa giriyorum sen hazırlan dedim. Çanta falan hazırdı zaten. Bir yandan dua okuyorum bir yandan hazırlanıyorum. Sancım falan yok, bugün doğum olacak ama bende sancı yok diye yine korku başladı bende suni sancı verecekler diye. Saat 8:00da hastanedeydik. Doktorum daha gelmemiş. Hemen ebeye yolladılar beni hem nst hem muayene için. Nst de sıra vardı doğum salonunda muayeneye aldı ebe hanım. 8 cm açılman var hiç mi sancın yok dedi. Yok hiç sancım yok dedim. Nst ye bağladı hemen acil olarak yatış işlemlerini yaptırdı. Doğumun başlamış ayakta gezinme falan dedi. Ben hiç doğuracak gibi değilim ağrı yok sızı yok Neyse yatış işlemleri halloldu bu arada yavaş yavaş ağrım başladı 1-2 dk kadar süren ama çokta şiddetli olamayan sancılarım var. Yine hesaba katmıyorum ben çünkü suni sancının yanında bunun lafı bile olmaz. Yat dedi ebe hanım ama ben sürekli yürüyorum ağzım bıdır bıdır dua okuyor. Annemi aradım gel diye aklıma gelen arkadaşlara eşe dosta haber ettim dua edin diye. Doktor geldi hemen doğum salonuna aldı beni. Önlük giydirdiler damar yolu açtılar. Doktor bile hayret etti. Senin yerinde başka biri olsa yıkardı burayı niye sesin çıkmıyor senin dedi. Çok mu sabırlısın yoksa cidden mi sancın yok dedi. Hocam sancım var ama çok değil öyle bağırıp çağıracak kadar dedim. Neyse çatala çıktım ama bacaklar titriyor sancım yok ama korkuyor tabii insan. Epidurale gerek var mı hocam dedim güldü bana 8 cm açılman var 15 dk ya doğum olacak ne gerek var dedi. İlk sancımda ıkındım harikasın dedi doktor kızının saçları elimde ikinci sancında daha kuvvetli ıkın bebeğin gelecek dedi. İkinci sancımda çok kuvvetli ıkındım ve meleğim dünyaya geldi. Hiç bağırmadan çokta acı çekmeden 4 tane dikişle 10 dakikada ikinci doğumum elhamdülillah sıkıntısız bitmiş oldu. Ben içeri girerken eşimde kapıda bekliyordu. Ablamı almaya gitmiş normalde 15 dk da gider gelirdi. Onlar gelmeye ben doğurdum odama yattım kızımı seviyordum şok oldular beni öyle görünce. Hanım ne o doğum yapmamış gibisin dedi eşim Velhasıl kelam çok çok kolay oldu doğumum ve sonrası. Dilerim sizlerinde öyle kolay olur. Bir kaçta tavsiyem var. Karanfil suyu, hurma aldım ağzıma hemen. Birde rahim otu vardı bende oğlumun doğumunda da onu kullandım. Hatta konu bile açmıştım. Mekke'den geldi bu ot. Kupkuru küçücük bir çiçek. Doğum sancısı başladığı an suya koyuyorsunuz öyle büyüyüp açıyor ki hayret edersiniz. Çiçek açıldıkça annenin rahmide açılıyor. Birde dua. Ben bütün bunlara tüm kalbimle inandım. Hangisinin faydası var yok bilemem. İnanç meselesi. Dilerim Rabbim bütün doğum yapan canlıları darda koymaz yardımcısı olur. Ne kadar olsa candan can ayrılıyor. Annenin tüm günahları siliniyor

bende dayanamıyorum yiyorum.tamda güzel meyveler war..çilek kiraz. kavun karpuz şeker deposu.. mübarekler..ama çok vicdan azabı çekiyorumm yedikçee..:26:

o kadar güzel meyve ler varki cidden dayanması güç :125: ahh bir de dondurma :131:

Bugun benimde kontrolum var.bende sertlesmeler daha yeni basladi.bisey itiraf ediyim mi bdt si bendwn once olanlari cok kiskaniyorum.keske onun yerinde ben olsaydim diyorum.1 gun onde olani bile kiskaniyorum.yanni ozge senide kiskaniyorum

:)) canim o isler hic belli olmuyo. Bak benim tarih ilk siralarda ama 5 kisi dogum yapti benden once. Belki sende gecersin beni hayrlisi olsunn

arkadaşlar şekeriniz çıktığında yada düştüğünde kendnizde nasıl bir değişiklik oluyor nasıl anlayabiliyorsunuz

Allahım bizede nasip et inş.. Karanfil suyu, hurma aldım ağzıma hemen. Birde rahim otu vardı bende oğlumun doğumunda da onu kullandım. bunları nereden bulabiliriz acab a_?

bende kenara not aldım. aklımda bulunsun diye

Bir kaçta tavsiyem var. Karanfil suyu,
hurma aldım ağzıma hemen.
Birde rahim otu vardı bende oğlumun doğumunda da onu kullandım.
Hatta konu bile açmıştım. Mekke'den geldi bu ot.
Kupkuru küçücük bir çiçek.
Doğum sancısı başladığı an suya koyuyorsunuz
öyle büyüyüp açıyor ki hayret edersiniz.
Çiçek açıldıkça annenin rahmide açılıyor.

Birde İnşirah suresi bir kağıda yazılıp suyun içine konuluyor
doğum sancın gelmeye başladığında bu su kağıtlarıyla birlikte
içiliyor.
ben şimdiden koydum suya tahmini 16 gün var doğumuma
o zamana kadar kağıtta erir heralde onuda içeceğim.
kardeşime kayınvalidesi yaptı sancısı gelince
içti doğumu çok kolay geçti

kızlar başka yerdede bu otu mısır çariısından bulup aldıklarını yazmış anne adayları bilginize

Evet canim aynen oyle ozlem hanimada gittim ben ilk zamnlar hic sevmedim cok soguk bi kadun soru sorayinca cvp vermiyor..hayirlisi olsun ins. Doktorunu drgistirirsn aysrl hanimi tavdiye ederim..aklinda olsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…