- 24 Kasım 2013
- 2.356
- 757
- 148
merhaba ben her gittiğimde hastaneyi değiştirecem diyorum ama eminim doğumuda medicanede yapcam hastaneden çok memmunum ama doktor biraz sıkıntılı sona geldik bu saatten sonra değiştiremem artık
geçen hafta medinaceye sorduk 650 normal veya sezeryan farketmiyor eşin indirimi olduğundan 570 tl geliyor bi günlük yatak ve doğum ücreti tabi doğumu metin bey yaptırırsa fiyat farklı
ayrıca hatırladığım kadarıyla epiduralda 1000 tl farkediyordu
Aynen yaa yaz meyvelerine bayılıyorum ama yine de tutuyorum kendimi azıcık tadına bakıyorum o kadar
Canm o ne güzel hastaneymiş öyle nerde oturuyorsun ki bizim hastane 1250 den 1000liraya düşmüş muayenede 50lira birde 1.5 saat gittiğimiz yoluda katarsak bize 1.500 e bitse öp başına koy olcaz
Eki Görüntüle 1153490 Eki Görüntüle 1153491
soframızı kurdu oğluşum çamaşır sepetinin üzerine
kahve de yapmış annesine
kuzucum muz ve hurmayı aynı anda mı yiyorsunşeker tavan yapar gerçi senin zamanın geldi bişi olmaz o kadar kısa zamanda bence bebişin kilo alması daha eftal... benim şeker ben resmen aç dolaşıyorum şimdi öğle yemeği zamnı geldi iple çekiyorum ara öğünde sadece 1 bardak tarçınlı süt içtim giç bişeye yetmiyor yeni Dr.a devam ediyorum gittiklerimin arasında en iyisi bu zatn ilk momerialda ki dr da bunu tavsiye etti onun rahatlığıda var brde bakmadığım hastane tanışmadığım dr kalmadı valla yarın son günün olmasına inan bana o kadaaaaaar sevindim kiii dün dışarılardaydım toynaklarım ay yani ayaklarım o kadar şiştiki dedim rabbim çalışan tüm arkadaşlara yardım etsin dedim çok zor
benimki sabah yada akşam süt içme dedi, muz beyaz ekmek yok, karpuz kavun çok ince dilim vs vs kilo verdim, doğurunca hamile kaldığım kilodan daha düşük olucam galiba
kahve de yapmış annesine
Konya medicanadan bahsediyorsun dimi canim sende. Ben gitmistim ozlem hanim ve narin hanima ikisinide sevmedim metin beydende memnun olmayan bi kac kisi duydum. Hospitale gidiyorum ben doktorum aysel hanim cok memnunum esim indirim falan diyince medicana dah ii bi hastane oldugundn kafam karisti... Genede doktorumdan vazgrcmicm gibi..
bende bu hafta karpuz almadım pazardan, kendimi kaybediyorum karpuz yerken
bütün kış yaz meyvelerinin hayalini kurdum zaten
doktor da sürekli uyarıyor şeker yeme diye
yesinler oğluşunubiz de gelelim mi kahve içmeye :)
kurban olsunlar o annesinin kara ciytini ni ne teyzeleri günaydınlarrrrr
maşallah herkes erkenci
Bdt 28temmuzya kizlar dun kv demin misafiri geldi kadin sordu nerde dogum yapican universitedemi diye hayir dedim kv atladi devlette devlette diye bende hayir sivrikaya hastanesinde dedim biraz bozuldu eltimde orda dogurdu ben ilkinide orda dogurdum ve suan cok memnunum doktorumdan esimde zaten devleti yada arastirma hast. Istemiyo hatta birsefer bile gitmis degilim onlara.. kv dede cepten para cikmasin diye devlette devlette dedi ya sinirim bozuldu ama gercktn cok pis devletin dogum hastanesi zaten ben orda kokudan olurum heralde..1050tlydi en son birgecelik sezeryan fiyati esimede soyledim anan boyle dedi ben korkarim devlette diye konusuyo o bosver ne takiyon sen cocugu yapan adam parayida oder dedi takma dedi..allaha sukur durumumz iyi odenmicek bi parada degil hayatimizda kac sefer dogurcaz tabi cok uc rakamlar olsa acirdim ama insallah bekledigim gibi olur hrsy bu arada 3sene once 540tl ye dogum yaptm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tatlım ya,benim yumuşak diken de aynısını dedi,üst kat komşuları milyonlukmuş devlette sezeryan yaptırmış,herrrr aradığında heeee kadın doğ.hast.uzak mı diyo,defalarca dedik eşim de ben de yerini bile bilmiyoz antebin dışında,arabamız yok dolmuşlarda nasıl gidelim diye,yine de her konuştuğumuzda soruyo,devlete niye gitmiyonuz özelde kaç para filan,artık sıkıldım bu muhabbetten,dedik adıyaman küçük yer ama burda durum farklı işte,evlendik işle ilgili sorunlarımız vardı,eşim 7 ay iş aradı,resmen senin paran onun paras ayrımı yapıyo içinden,şimdi hamdolsun,eşim çalışıyo,durup durup aynısını diyo işte,benim kazandığım para değil tabi,ancak borçlarımızı düzeltiyoz,ben de memurum sonuçta aldığımız ettiiğimiz belli,üçü beş yapmak için uğraşıyoz burda,onlar neyin derdindeler...aaaaaaaaaaaaaa kızıyorum ama artık seher
kurban olsunlar o annesinin kara ciytini ni ne teyzeleri :
Bdt 28temmuzya kizlar dun kv demin misafiri geldi kadin sordu nerde dogum yapican universitedemi diye hayir dedim kv atladi devlette devlette diye bende hayir sivrikaya hastanesinde dedim biraz bozuldu eltimde orda dogurdu ben ilkinide orda dogurdum ve suan cok memnunum doktorumdan esimde zaten devleti yada arastirma hast. Istemiyo hatta birsefer bile gitmis degilim onlara.. kv dede cepten para cikmasin diye devlette devlette dedi ya sinirim bozuldu ama gercktn cok pis devletin dogum hastanesi zaten ben orda kokudan olurum heralde..1050tlydi en son birgecelik sezeryan fiyati esimede soyledim anan boyle dedi ben korkarim devlette diye konusuyo o bosver ne takiyon sen cocugu yapan adam parayida oder dedi takma dedi..allaha sukur durumumz iyi odenmicek bi parada degil hayatimizda kac sefer dogurcaz tabi cok uc rakamlar olsa acirdim ama insallah bekledigim gibi olur hrsy bu arada 3sene once 540tl ye dogum yaptm
hastane fiyatı cidden çok uygunmuş o kadar kanatlı fiyatlar fiyatlar varki ben şoookkv ne de boş ver takılma oda oğluşuna kıyamıyordur kendi de evde felan yaptıysa kolay geliyordur ona ama eşin demiş işte olması gerekenleri.. hastane nerede?
muzu en küçüklerinden yiyorum bebişim 2 porsiyon meyve hakkım var 2. porsiyon da minik bi hurma oluyortarçını çok önermiyorlar diye biliyorum doğum sancısını tetikliyormuş bikaç yerde okumuştum dikkat et bence. zaten süt yoğurt tüketmem sanırım doğumdan sonra öğğhhh geldi bugün çok zor geldim okula yaw ayakta duramıyorum artık hiç
aa tarçını bilmiyordum dr önerdi bana da şekere iyi geliyor diyeben ne sütü nede yoğurdu seviyorum işte tüketmeye çalşıyorum ama .. ahh sabahları kalkmak cidden zor oluyor ben şimdi çalışmıyorum ama eşimide kahvaltısız yollamamak için kalkıyorm ayaklarımın tabanı çok acıyor balon gibi gecede goncam ayaklarımın altına kocaman koltuğun yastığını koydu çok horluyormuşum acaba normale dönebilecekmiyim :18:
kahve de yapmış annesine
Merhaba kızlar bugün uyandım kahvaltı mı yaptım evimi süpürmem lazım ama uykum var halsiz hissediyorum kendimi ne yapsam uyusam mı ki ya
allam ya gelsede yesek onları görmeden özlüyorum valla halaları erzurumdan birsürü ciciler örmüşler yorgan yastık yapmışlar minik minik :) teyzesi fly shef sürekli uçuyor amerikadan kıyafetler oyancaklar ve dünde biberon emzik felan almış o kadar şirin ki insan çok sabırsızlanıyor :)) bu arada memoral da 12.000 doğum sezaryan 2 eksik normal doğum ücreti türkiye hastanesin de 2500 normal 3.500 sezeryan şişli kolan sgk 2.100 normal ücretli 6.000 7.0000 diğer kolanlarda farklı fiyatlar var.. acı badem bana 16.000 ücret çıkardı bu ücretli fiyatı sgk anlaşmalı değil....
ya ne bilim işte normal olacak diye düşünürken dr direkt sezaryan deyince keyfim kaçtı..
oyyy alam yaaa sezaryan daha korkunç değil mihusnam sen naptın yaa o kadar para verilir mi doğum için insanlar tarlalarda dr yüzü görmeden doğum yapıyorlar günahtır bence o kadar verme ben şimdi türkiye hastanesinde yeni doğan yoğun bakım ünit. de var 2500-3500 ücretli doğum ücretleri sgk varsa çok daha uygun bilgin olsun..
günaydınlarrrrr
maşallah herkes erkenci
okudum gözlerime inanamadım şu kurtköydeki emseymi 6000 lira fiyat verdi? iki hafta önce ark orda doğum yaptı, maximum 2800 fiyat veriyolardı 6000 nereden cıktı yahu? benm dr medipole gelecek koşuyolundaki dr+hastane 4400 falan dediler, eğer dr ordan biri olursa 3000 civarı oluyomuş fiyat, acıbademde 8800 gibi bir fiyat vermişti bana yanlış hatırlamıyorsam.
bende dayanamıyorum yiyorum.tamda güzel meyveler war..çilek kiraz. kavun karpuz şeker deposu.. mübarekler..ama çok vicdan azabı çekiyorumm yedikçee..:26:
ohh afiyet olsun ne güzel analı oğullu maşallah size
uyu canım kısmetse 1 ay sonra soramazsın bu soruyu bile dinlen butungun sonra insan sarhoş gb dolaşıyor
aman siz bakmayın kv lere ağzı olan konuşuyor misali.
hangi acıbadem acaba o acaba ben hastanelere doğrudan paket fiyatı soruyorum yalnız 2 gün yatişli refkatçi dahil sezeryanlı tam paket fiyatı sonrada bize kestra çıkarmayacak olanı o yüzde birde hastaneler şehire semte göre fiyatı değişiyor.
emseyi aramıştım tam herşey dahil sezeryanlı fiyatı öyle demişti.
arkdşnzn doğumu sezeryanlı tam paketmi bir de emseyden memnunmuydu nasıl doktorlar hemşireler odaların ameliyathanenin temizliği nasıl
bilginiz varmı
Bugun benimde kontrolum var.bende sertlesmeler daha yeni basladi.bisey itiraf ediyim mi bdt si bendwn once olanlari cok kiskaniyorum.keske onun yerinde ben olsaydim diyorum.1 gun onde olani bile kiskaniyorum.yanni ozge senide kiskaniyorum
kızlar haziran anneleriin doğum hikayeleri bölümünde okudum. rabbim isteyen herkese böyle kolay doğum kısmet etsin bayıldım hemen normal doğurasım geldi :)
Aşırı Kolay Normal Doğumum
Sevgili arkadaşlarım, kiminiz bebeğini kucağına aldı. Kiminiz sabırsızlıkla bekliyor o muhteşem günü. Çok sıkıntılı bir süreçtir hamilelik güzelliklerinin yanı sıra. Sevinirsiniz bir yandan ama kolay değildir 9 ay bir canı içinde büyütmek. Böyle hisseden ve düşünenlere kendilerini çok iyi hissedecek doğum hikayemi sizlerle paylaşmak istiyorum. 2. bebeğime ağustos ayında hamile kaldım ama ne hamilelik. Bulantı kusma sancılar kramplar 3 aylık hamileydim gece yatamaz olmuştum. 9 ayı nasıl geçirdim anlatamam. 38. haftanın sonlarına doğru doktorum iki güne bir nst için çağırıyordu. Ha bugün ha yarın bekliyoruz ama nasıl stres oluyorum. Evdekileri de geriyorum tabii bende sinir hat safhada. Oğlumda doğumuma 25 gün vardı suni sancıyla doğum yaptım. Onda hazırlıksız yakalandım ne olduğunu anlamadım. Bu da bekle bekle gelmedi bir türlü. 39+2 deydim ve günlerden cumartesi 3 mayıs bugün tam bir hafta oldu. Sabah 7:30da kalktım lavaboya gittim. Bir baktım geceden kanlı akıntım olmuş. Hemen eşimi kaldırdım ılık duşa giriyorum sen hazırlan dedim. Çanta falan hazırdı zaten. Bir yandan dua okuyorum bir yandan hazırlanıyorum. Sancım falan yok, bugün doğum olacak ama bende sancı yok diye yine korku başladı bende suni sancı verecekler diye. Saat 8:00da hastanedeydik. Doktorum daha gelmemiş. Hemen ebeye yolladılar beni hem nst hem muayene için. Nst de sıra vardı doğum salonunda muayeneye aldı ebe hanım. 8 cm açılman var hiç mi sancın yok dedi. Yok hiç sancım yok dedim. Nst ye bağladı hemen acil olarak yatış işlemlerini yaptırdı. Doğumun başlamış ayakta gezinme falan dedi. Ben hiç doğuracak gibi değilim ağrı yok sızı yokNeyse yatış işlemleri halloldu bu arada yavaş yavaş ağrım başladı 1-2 dk kadar süren ama çokta şiddetli olamayan sancılarım var. Yine hesaba katmıyorum ben çünkü suni sancının yanında bunun lafı bile olmaz. Yat dedi ebe hanım ama ben sürekli yürüyorum ağzım bıdır bıdır dua okuyor. Annemi aradım gel diye aklıma gelen arkadaşlara eşe dosta haber ettim dua edin diye. Doktor geldi hemen doğum salonuna aldı beni. Önlük giydirdiler damar yolu açtılar. Doktor bile hayret etti. Senin yerinde başka biri olsa yıkardı burayı niye sesin çıkmıyor senin dedi. Çok mu sabırlısın yoksa cidden mi sancın yok dedi. Hocam sancım var ama çok değil öyle bağırıp çağıracak kadar dedim. Neyse çatala çıktım ama bacaklar titriyor sancım yok ama korkuyor tabii insan. Epidurale gerek var mı hocam dedim güldü bana 8 cm açılman var 15 dk ya doğum olacak ne gerek var dedi. İlk sancımda ıkındım harikasın dedi doktor kızının saçları elimde ikinci sancında daha kuvvetli ıkın bebeğin gelecek dedi. İkinci sancımda çok kuvvetli ıkındım ve meleğim dünyaya geldi. Hiç bağırmadan çokta acı çekmeden 4 tane dikişle 10 dakikada ikinci doğumum elhamdülillah sıkıntısız bitmiş oldu. Ben içeri girerken eşimde kapıda bekliyordu. Ablamı almaya gitmiş normalde 15 dk da gider gelirdi. Onlar gelmeye ben doğurdum odama yattım kızımı seviyordum şok oldular beni öyle görünce. Hanım ne o doğum yapmamış gibisin dedi eşim Velhasıl kelam çok çok kolay oldu doğumum ve sonrası. Dilerim sizlerinde öyle kolay olur. Bir kaçta tavsiyem var. Karanfil suyu, hurma aldım ağzıma hemen. Birde rahim otu vardı bende oğlumun doğumunda da onu kullandım. Hatta konu bile açmıştım. Mekke'den geldi bu ot. Kupkuru küçücük bir çiçek. Doğum sancısı başladığı an suya koyuyorsunuz öyle büyüyüp açıyor ki hayret edersiniz. Çiçek açıldıkça annenin rahmide açılıyor. Birde dua. Ben bütün bunlara tüm kalbimle inandım. Hangisinin faydası var yok bilemem. İnanç meselesi. Dilerim Rabbim bütün doğum yapan canlıları darda koymaz yardımcısı olur. Ne kadar olsa candan can ayrılıyor. Annenin tüm günahları siliniyor
konya canım bencede vazgeçme memnunsa doktorundan zaten dediğin doktorlar ilgisiz bide sen hastaları değilsin hiç ilgilenmezler metin beyin doğumu zaten 1500-2000 arasıymış benim doktorum özlem hanım dediğim gibiler hastaneden memmun olduğum için mecbur orda yaptıracam bide daha sezeryan normal doğum için bişey söylemiyor son dakka kafadan sezeryan derse değiştirecem başka haftaneye giderim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?