2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Kizlaaaaaarrr
Bugun sabah ve ogle iki kez nst ye girdim doktor sanci gorunuyo bi kac gun icinde gorusebiliriz senle dedi

Cok heycanlandim ama hic beklemiyorum bi kac gune yaa, cok bisey hissetmiyorum cunku

kızlar haziran anneleriin doğum hikayeleri bölümünde okudum. rabbim isteyen herkese böyle kolay doğum kısmet etsin bayıldım hemen normal doğurasım geldi :)

Aşırı Kolay Normal Doğumum

Ne güzeellll rabbim isteyen herkese böyle kolay doğum nasip etsin inş. ben de çok isterdim normal olmasını ama olmayacak malesef ((

aaaaaaaaaaaa ilk defa duydum adı ne ki otun acaba?ben de meryem suresini duymuştum...

Yeni kontrolden geldik.ilk defa nst ye baglandim sancilarim 20 civarinda.benim aksi kizin kipirdamicaa tuttu.karnimda sertlesme oluyo dedim doktora hepsi normal dedi.2250 g olmus bebegim.bana cok az geldi.en az 2 hafta daha durmali benimle.moralim bozuldu.ama doktorum kilosunada normal dedi.hem dogumun daha kolay olur dedi.kafasi kasiklarimda.2 hafta sonra geri gidicez bakalim.

Son düzenleme:
Bu arada sanci cikinca cati muayenesi de oldum. Oglum ters zaten ama acilma var mi diye bakti. Rahim yumusamis ama henuz acilma yok dedi.

Hic korkulacak bisey degil, hafiften aciyor ama

az önce müdürüm süründüğümü görünce halime acımış olsa gerek yarın da gelmeyin idare ederiz iyi değilsiniz dedi yani 20 dk sonra mesaim bitiyor ve gelsin tatiiilllll

Kizlaaaaaarrr
Bugun sabah ve ogle iki kez nst ye girdim doktor sanci gorunuyo bi kac gun icinde gorusebiliriz senle dedi

Cok heycanlandim ama hic beklemiyorum bi kac gune yaa, cok bisey hissetmiyorum cunku

ne sandıydın akılıııımmmm eee sezaryen günü mü belirleyeceksiniz şimdi? ayyyyy çok heyecanlı

kızlar bana da doktor 37. haftada gel ,çatı muayenesi olucaksın dedi .:18::18::18::18:

şimdiye kadar yaptıran oldu mu???

beni şimdiden bir strest aldııı,:26::26::26:

kilosu iyi bence cnm beslenmene dikkat edersen en az 1 kilo daha alır drun da dedği gibi kiloyu dert etme sağlıklı olsun yeter ki

ne sandıydın akılıııımmmm eee sezaryen günü mü belirleyeceksiniz şimdi? ayyyyy çok heyecanlı
Eger sancilarim artmazsa 25inde alcaklar canim. Ama doktor bi kac gun icinde sanciyla gelebilirsin dedi
kızlar bana da doktor 37. haftada gel ,çatı muayenesi olucaksın dedi .:18::18::18::18:

şimdiye kadar yaptıran oldu mu???

beni şimdiden bir strest aldııı,:26::26::26:

Ben bugun oldum canim. Yukari yazdim. Hic korkulaacak bisey degil. Azicik can yakiyor tabii

benim hastanem echomar 600 paket fiyatı. epidural normal falan hiçbişey farketmiyor. doğum sonrası annenin 15 gün bebeğin de 1 ay boyunca kontrolleri ücretsiz. kaç gece kalacağın da önemli değil.

kız süpermiş nerde yasıyorsun ben sizlerin hastane fiyatlarını duyunca vavvv oluyorum ben hiiiccc bizimkini soylemim

Eger sancilarim artmazsa 25inde alcaklar canim. Ama doktor bi kac gun icinde sanciyla gelebilirsin dedi

Ben bugun oldum canim. Yukari yazdim. Hic korkulaacak bisey degil. Azicik can yakiyor tabii

ay az anlat ya ,elini mi yoksa bi alet felan mı sokuyor meselaa :18::18:

kac dk sürüyor bir de?

utanma felan oldu muuu,bir de benim doktor erkek iyice utanırım ben .sıkıntıdan dogururum

ay az anlat ya ,elini mi yoksa bi alet felan mı sokuyor meselaa :18::18:

kac dk sürüyor bir de?

utanma felan oldu muuu,bir de benim doktor erkek iyice utanırım ben .sıkıntıdan dogururum

geçen hafta gittiğimde su geldi dedim diye turnusol kağıdıyla alttan kontrol etti

buarada açılman yok dedi

elle muayene etti azcık acıdı kendimi kastığım için

çatı muayenesi miydi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…