- 27 Mart 2012
- 200
- 19
- 68
ohh afiyet olsun ne güzel analı oğullu maşallah size
uyu canım kısmetse 1 ay sonra soramazsın bu soruyu bile dinlen butungun sonra insan sarhoş gb dolaşıyor
aman siz bakmayın kv lere ağzı olan konuşuyor misali.
hangi acıbadem acaba o acaba ben hastanelere doğrudan paket fiyatı soruyorum yalnız 2 gün yatişli refkatçi dahil sezeryanlı tam paket fiyatı sonrada bize kestra çıkarmayacak olanı o yüzde birde hastaneler şehire semte göre fiyatı değişiyor.
emseyi aramıştım tam herşey dahil sezeryanlı fiyatı öyle demişti.
arkdşnzn doğumu sezeryanlı tam paketmi bir de emseyden memnunmuydu nasıl doktorlar hemşireler odaların ameliyathanenin temizliği nasıl
bilginiz varmı[/QU
Bende paket fiyatı sordum acıbademdeki acıbadem, emseydeki bütün dr lar bayan hepsi genç bildiğim kadarıyla, otel hizmeti güzelmiş. bunun dışında dr lar nasıldır tecrübe olarak bilemiyorum sonuçta hep aynı dr a devam edince insanın kıyas yapmaya aklı ermiyor. ben evlendikten 4-5 ay sonra kist ameliyatı oldum ilk gittiğim hastanede oldukça lüx bir hastaneydi şirketin bize yaptığı yatarak sağlık sigortasından dolayı iyi bir hastane seçelim dedik neyse ameliyat günüm alındı vs. Allah tarafından çokda görüşmediğim şirket içinden bir hanımla konuştuk bana sakın ameliyat olma benim dr da bir görsün belki ilaç tedavisi vardır dedi neyse onun önerdiği dr a gittim ve ameliyat şeklinin bana ne kadar zarar verebileceğini anlattı, neticede hastaneden daha çok dr önemli olan, inşaallah hepimiz doğru seçimler yaparız Allah'ın izniyle yavrularımıza kavuşuruz
kızlar haziran anneleriin doğum hikayeleri bölümünde okudum. rabbim isteyen herkese böyle kolay doğum kısmet etsin bayıldım hemen normal doğurasım geldi :)
Aşırı Kolay Normal Doğumum
aaaaaaaaaaaa ilk defa duydum adı ne ki otun acaba?ben de meryem suresini duymuştum...bende kenara not aldım. aklımda bulunsun diye
Bir kaçta tavsiyem var. Karanfil suyu,
hurma aldım ağzıma hemen.
Birde rahim otu vardı bende oğlumun doğumunda da onu kullandım.
Hatta konu bile açmıştım. Mekke'den geldi bu ot.
Kupkuru küçücük bir çiçek.
Doğum sancısı başladığı an suya koyuyorsunuz
öyle büyüyüp açıyor ki hayret edersiniz.
Çiçek açıldıkça annenin rahmide açılıyor.
Birde İnşirah suresi bir kağıda yazılıp suyun içine konuluyor
doğum sancın gelmeye başladığında bu su kağıtlarıyla birlikte
içiliyor.
ben şimdiden koydum suya tahmini 16 gün var doğumuma
o zamana kadar kağıtta erir heralde onuda içeceğim.
kardeşime kayınvalidesi yaptı sancısı gelince
içti doğumu çok kolay geçti
kızlar başka yerdede bu otu mısır çariısından bulup aldıklarını yazmış anne adayları bilginize
arkadaşlar şekeriniz çıktığında yada düştüğünde kendnizde nasıl bir değişiklik oluyor nasıl anlayabiliyorsunuz
aaaaaaaaaaaa ilk defa duydum adı ne ki otun acaba?ben de meryem suresini duymuştum...
Kizlaaaaaarrr
Bugun sabah ve ogle iki kez nst ye girdim doktor sanci gorunuyo bi kac gun icinde gorusebiliriz senle dedi
Cok heycanlandim ama hic beklemiyorum bi kac gune yaa, cok bisey hissetmiyorum cunku
Yeni kontrolden geldik.ilk defa nst ye baglandim sancilarim 20 civarinda.benim aksi kizin kipirdamicaa tuttu.karnimda sertlesme oluyo dedim doktora hepsi normal dedi.2250 g olmus bebegim.bana cok az geldi.en az 2 hafta daha durmali benimle.moralim bozuldu.ama doktorum kilosunada normal dedi.hem dogumun daha kolay olur dedi.kafasi kasiklarimda.2 hafta sonra geri gidicez bakalim.
Bende paket fiyatı sordum acıbademdeki acıbadem .!.:amin inşllh.
ben maslağa sordum sanırım birde bursa olması lazın acıbademdekii acıbademi hiç düşünmedim ben orda yapmıştım gerçi önceki doğumu öğrendiğim iyi oldu tşkkrler.haklısın doktor önemli tabiki. emseydek çalışanlarında tam fiyattan haberi yok heralde gerçi biz kendimizi yüksek ücrete alıştırmış olduk en azından :) eşimi bile 6000 tl dedim geçen akşam o da napalım acıbademin yarısı fiyatı en azından demişti. doktor seçimine gelince insan bilemiyor ki bakıyorsun çok tatşı dilli bilgili gb ama sezeryanda nasıl işte orda intrntn faydası daha önce o doktora gtmş hastalardan yada birinde referans duymak iyi oluyor
Eger sancilarim artmazsa 25inde alcaklar canim. Ama doktor bi kac gun icinde sanciyla gelebilirsin dedi
ne sandıydın akılıııımmmmeee sezaryen günü mü belirleyeceksiniz şimdi? ayyyyy çok heyecanlı
kızlar bana da doktor 37. haftada gel ,çatı muayenesi olucaksın dedi .:18::18::18::18:
şimdiye kadar yaptıran oldu mu???
beni şimdiden bir strest aldııı,:26::26::26:
benim hastanem echomar 600 paket fiyatı. epidural normal falan hiçbişey farketmiyor. doğum sonrası annenin 15 gün bebeğin de 1 ay boyunca kontrolleri ücretsiz. kaç gece kalacağın da önemli değil.
az önce müdürüm süründüğümü görünce halime acımış olsa gerek yarın da gelmeyin idare ederiz iyi değilsiniz dediyani 20 dk sonra mesaim bitiyor ve gelsin tatiiilllll
Eger sancilarim artmazsa 25inde alcaklar canim. Ama doktor bi kac gun icinde sanciyla gelebilirsin dedi
Ben bugun oldum canim. Yukari yazdim. Hic korkulaacak bisey degil. Azicik can yakiyor tabii
Eki Görüntüle 1153490 Eki Görüntüle 1153491
soframızı kurdu oğluşum çamaşır sepetinin üzerine
kahve de yapmış annesine
Kizlaaaaaarrr
Bugun sabah ve ogle iki kez nst ye girdim doktor sanci gorunuyo bi kac gun icinde gorusebiliriz senle dedi
Cok heycanlandim ama hic beklemiyorum bi kac gune yaa, cok bisey hissetmiyorum cunku
ay az anlat ya ,elini mi yoksa bi alet felan mı sokuyor meselaa :18::18:
kac dk sürüyor bir de?
utanma felan oldu muuu,bir de benim doktor erkek iyice utanırım ben .sıkıntıdan dogururum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?