- 9 Aralık 2013
- 2.421
- 419
- 113
- 35
kurban olsunlar o annesinin kara ciytini ni ne teyzeleri
günaydınlarrrrr
maşallah herkes erkenci
Bdt 28temmuzya kizlar dun kv demin misafiri geldi kadin sordu nerde dogum yapican universitedemi diye hayir dedim kv atladi devlette devlette diye bende hayir sivrikaya hastanesinde dedim biraz bozuldu eltimde orda dogurdu ben ilkinide orda dogurdum ve suan cok memnunum doktorumdan esimde zaten devleti yada arastirma hast. Istemiyo hatta birsefer bile gitmis degilim onlara.. kv dede cepten para cikmasin diye devlette devlette dedi ya sinirim bozuldu ama gercktn cok pis devletin dogum hastanesi zaten ben orda kokudan olurum heralde..1050tlydi en son birgecelik sezeryan fiyati esimede soyledim anan boyle dedi ben korkarim devlette diye konusuyo o bosver ne takiyon sen cocugu yapan adam parayida oder dedi takma dedi..allaha sukur durumumz iyi odenmicek bi parada degil hayatimizda kac sefer dogurcaz tabi cok uc rakamlar olsa acirdim ama insallah bekledigim gibi olur hrsy bu arada 3sene once 540tl ye dogum yaptm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kız senin kv. benimki gibi ödü tırsar oğlunun parası bana gidecek diye gecen telefonda diyorki iyi bir hastane olmalı eminim kalbi sıkısmıstır
kocan doğru demiş bosver takma git istediğin yerde doğur cık abowww onlara neyse ama benimkide herseye karışmak ama herseyeeeeeeeeeee
Seni ve tosununu alkisliyorumKizlaaaaaarrr
Bugun sabah ve ogle iki kez nst ye girdim doktor sanci gorunuyo bi kac gun icinde gorusebiliriz senle dedi
Cok heycanlandim ama hic beklemiyorum bi kac gune yaa, cok bisey hissetmiyorum cunku
kilosu iyi bence cnm beslenmene dikkat edersen en az 1 kilo daha alır drun da dedği gibi kiloyu dert etme sağlıklı olsun yeter ki
Kizlaaaaaarrr
Bugun sabah ve ogle iki kez nst ye girdim doktor sanci gorunuyo bi kac gun icinde gorusebiliriz senle dedi
Cok heycanlandim ama hic beklemiyorum bi kac gune yaa, cok bisey hissetmiyorum cunku
Ozgeee cati muaynesi nasi oluyo detayli anlatsana neler yasadin bugunEger sancilarim artmazsa 25inde alcaklar canim. Ama doktor bi kac gun icinde sanciyla gelebilirsin dedi
Ben bugun oldum canim. Yukari yazdim. Hic korkulaacak bisey degil. Azicik can yakiyor tabii
Yeni kontrolden geldik.ilk defa nst ye baglandim sancilarim 20 civarinda.benim aksi kizin kipirdamicaa tuttu.karnimda sertlesme oluyo dedim doktora hepsi normal dedi.2250 g olmus bebegim.bana cok az geldi.en az 2 hafta daha durmali benimle.moralim bozuldu.ama doktorum kilosunada normal dedi.hem dogumun daha kolay olur dedi.kafasi kasiklarimda.2 hafta sonra geri gidicez bakalim.
Su catal ddikleri sandalye var ya ona cikiyosun, ortu ortuyolar zaten. Elini sokuyo, ileri dogru bakiyo iste:26: cok surmuyo 1 dk bile degil yani.ay az anlat ya ,elini mi yoksa bi alet felan mı sokuyor meselaa :18::18:
kac dk sürüyor bir de?
utanma felan oldu muuu,bir de benim doktor erkek iyice utanırım ben .sıkıntıdan dogururum
Ne bileyim canim belli degil iste, ben oyle sanci gibi hissetmiyorum hic. Hayrlisi bakalim olmazsa 25ini beklicez.geliyo mu bebiş
hadi hayırlısı inşallah
Seni ve tosununu alkisliyorumhaydii bakalimmmm
Gecenlerde eski sevgilimin karisi dogum yapti.3950 g dogurmus ve normal dogum.cok kiskandim.galiba ondan bu kadar takildimcanım kşlos normal aslında zira normal değerler içinde olduğu için dr.da normal demiş ama esas önemli olan sağlıklı olması hic zayıf felan deme birden atakda yapabilir seni sasırtabilir annesi
bizde 2 haftada bir gidiyoruz kontroller
70-80 i gordu makine ben pek.bisey hissetmedim ama 10 dk lik nst de 2-3 tane cikti her iki seferde de. Beklicez bakalim daha bekletebilir sipasancılarda değer kac yazıyordu bacım kac taneydi anam cok heyecanlı sen heyecanlanma diycem ama heyecanlanmanın tam zamanı
Ozgeee cati muaynesi nasi oluyo detayli anlatsana neler yasadin bugun
selam kızlar
sağlık ocağına gittim bugun bebişin kalbını dinledik kuzum maşallah bnmidrar tahlılı yapıldı problem gorunmuyor dedi..kan tahlılı yaptırdım yarında onun sonucunu alcam nasipse bakalım ne olmuşşş veeeeeeeeeeeeeee an itibariyle 18 kilo almış bulunmaktayım
Gecenlerde eski sevgilimin karisi dogum yapti.3950 g dogurmus ve normal dogum.cok kiskandim.galiba ondan bu kadar takildim
Gecenlerde eski sevgilimin karisi dogum yapti.3950 g dogurmus ve normal dogum.cok kiskandim.galiba ondan bu kadar takildim
70-80 i gordu makine ben pek.bisey hissetmedim ama 10 dk lik nst de 2-3 tane cikti her iki seferde de. Beklicez bakalim daha bekletebilir sipa
Bi yorum asagid anlattim canimbaska sorun varsa cevapliim
Insallah hepimiz saglikli dogururuz bebelerimizicanım normal değerler içinde olması önemli eee bu duruma alışsan iyi olur bebisler doguncada kimi ayda 1 kilo alır kimi 700 gr. hep değişkenlik olacak ama hepsinde önemli olan sınırlar içinde kalması
70-80 i gordu makine ben pek.bisey hissetmedim ama 10 dk lik nst de 2-3 tane cikti her iki seferde de. Beklicez bakalim daha bekletebilir sipa
Bi yorum asagid anlattim canimbaska sorun varsa cevapliim
ne sandıydın akılıııımmmmeee sezaryen günü mü belirleyeceksiniz şimdi? ayyyyy çok heyecanlı
hadi hayırlısı kac kilo olmuş bebis
gecen benim dr.da 35 i geçtikten sonra bebekler ne zaman gelmek istersen gelsinler diyoruz dedi
yok artık
eski sevgilinin cocugunun dogum kilosuna kadar mı takip ediyorsun
takılma bunlaraaa yaa ,
erik hala kocanla hareketli gecelere devam mı :)
tskler cvpların icin .:26::26:
yok artık
eski sevgilinin cocugunun dogum kilosuna kadar mı takip ediyorsun
takılma bunlaraaa yaa ,
erik hala kocanla hareketli gecelere devam mı :)
tskler cvpların icin .:26::26:
Oyle olcak zatenn onlarin keyfini beklicez3022 gr olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?