2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

selam kızlar

sağlık ocağına gittim bugun bebişin kalbını dinledik kuzum maşallah bnm idrar tahlılı yapıldı problem gorunmuyor dedi..kan tahlılı yaptırdım yarında onun sonucunu alcam nasipse bakalım ne olmuşşş veeeeeeeeeeeeeee an itibariyle 18 kilo almış bulunmaktayım

Kizlaaaaaarrr
Bugun sabah ve ogle iki kez nst ye girdim doktor sanci gorunuyo bi kac gun icinde gorusebiliriz senle dedi

Cok heycanlandim ama hic beklemiyorum bi kac gune yaa, cok bisey hissetmiyorum cunku

sancılarda değer kac yazıyordu bacım kac taneydi anam cok heyecanlı sen heyecanlanma diycem ama heyecanlanmanın tam zamanı

Eger sancilarim artmazsa 25inde alcaklar canim. Ama doktor bi kac gun icinde sanciyla gelebilirsin dedi

Ben bugun oldum canim. Yukari yazdim. Hic korkulaacak bisey degil. Azicik can yakiyor tabii
Ozgeee cati muaynesi nasi oluyo detayli anlatsana neler yasadin bugun

canım kşlos normal aslında zira normal değerler içinde olduğu için dr.da normal demiş ama esas önemli olan sağlıklı olması hic zayıf felan deme birden atakda yapabilir seni sasırtabilir annesi
bizde 2 haftada bir gidiyoruz kontroller

ay az anlat ya ,elini mi yoksa bi alet felan mı sokuyor meselaa :18::18:

kac dk sürüyor bir de?

utanma felan oldu muuu,bir de benim doktor erkek iyice utanırım ben .sıkıntıdan dogururum
Su catal ddikleri sandalye var ya ona cikiyosun, ortu ortuyolar zaten. Elini sokuyo, ileri dogru bakiyo iste:26: cok surmuyo 1 dk bile degil yani.
geliyo mu bebiş

hadi hayırlısı inşallah
Ne bileyim canim belli degil iste, ben oyle sanci gibi hissetmiyorum hic. Hayrlisi bakalim olmazsa 25ini beklicez.
Seni ve tosununu alkisliyorum haydii bakalimmmm

Tesekkur ederiz ben ve tosunum bakalim ne kadar beklicez

Gecenlerde eski sevgilimin karisi dogum yapti.3950 g dogurmus ve normal dogum.cok kiskandim.galiba ondan bu kadar takildim

sancılarda değer kac yazıyordu bacım kac taneydi anam cok heyecanlı sen heyecanlanma diycem ama heyecanlanmanın tam zamanı
70-80 i gordu makine ben pek.bisey hissetmedim ama 10 dk lik nst de 2-3 tane cikti her iki seferde de. Beklicez bakalim daha bekletebilir sipa
Ozgeee cati muaynesi nasi oluyo detayli anlatsana neler yasadin bugun

Bi yorum asagid anlattim canim baska sorun varsa cevapliim

ayyy ne güzel haberlerle gelmişsin diycem kilo kısmıda güzel bosver yemeyip benim gibi az az alsan ama miden sürekli sorun çıkarsa daha kotu bosver yemene bak doğumda zaten 10 kilosu gider kalanda emzirirken hic takılma kiloya

Gecenlerde eski sevgilimin karisi dogum yapti.3950 g dogurmus ve normal dogum.cok kiskandim.galiba ondan bu kadar takildim

canım normal değerler içinde olması önemli eee bu duruma alışsan iyi olur bebisler doguncada kimi ayda 1 kilo alır kimi 700 gr. hep değişkenlik olacak ama hepsinde önemli olan sınırlar içinde kalması

yok artık

eski sevgilinin cocugunun dogum kilosuna kadar mı takip ediyorsun

takılma bunlaraaa yaa ,
erik hala kocanla hareketli gecelere devam mı :)

70-80 i gordu makine ben pek.bisey hissetmedim ama 10 dk lik nst de 2-3 tane cikti her iki seferde de. Beklicez bakalim daha bekletebilir sipa

tskler cvpların icin .:26::26:

hadi hayırlısı kac kilo olmuş bebis
gecen benim dr.da 35 i geçtikten sonra bebekler ne zaman gelmek istersen gelsinler diyoruz dedi

ne sandıydın akılıııımmmm eee sezaryen günü mü belirleyeceksiniz şimdi? ayyyyy çok heyecanlı

napıyorsun bacım ne var ne yokkk
hazırlıklar bittimi senle ben cok yakın tarihler ama benim sezeryan
gecen gun dr. temmuz ortası gibi dedi bakalım birdahaki kontrolde daha iyi konuşuruz dediydi kan tahlilime bağlı olarak

yok artık

eski sevgilinin cocugunun dogum kilosuna kadar mı takip ediyorsun

takılma bunlaraaa yaa ,
erik hala kocanla hareketli gecelere devam mı :)

tskler cvpların icin .:26::26:

Ya ben takip etmiyorumerkek kardesimle abi kardes gibiler.eskide kalmis bi hikaye.ister istemez duyuyorum.bide dogum olunca isin icinde.kocamli atesli gecelere gelince aramiz iyi degil bu aralar.boyle tam canim istiyo sonra birden pufff gidiyo canimin istegi.bide psikolojk olarakta yakistiramiyorum kendime.bi tipime bakiyorum bi yaptigim eyleme.hic uyusmuyo ikisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…